Коментари - Катастрофа край пистата на Летище София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не моат да се разминат на цяла писта това си е направо майсторство :-)

Чак сега ли решихте да споделите новината?

Тия от охраната на летището явно са пълни некадърници - оня ден някъв уж си чистел пистолета и гръмнал колежка в ръката, сега забили автомобил в друг и го обърнали. Какво следва? Да да взривят самолет?

НЕ е чак толкова зле, в Индия такива катастрофи стават по няколко пъти в годината.

Ако една писта не им е достатъчна да се разминат, какъв шанс имат хората по улиците? Интересно какви ще са резултатите сега - защото повечето наети там бяха на принципа батко-братко, а уволнение е минимумът в ситуацията. Представете си че нашибат самолет. Катастрофа с 'българси пилот от Ф1' още на кацане или излитане от България. Не знам да се смея или да плача...

Явно и двамата шофьори са подходили творчески. Безспорно е необходим талант за подобна катастрофа.

Две хиляди декара летище и двама идиоти се насмели точно там! Цеца Величкович на макс и газ до тенекията!

На дрегер минавали ли са? Иначе вярно КАТ няма работа на летището, защото територията му не е "обществен път". Същото важи и за частен имот, освен ако не си указал с табела, че вътре важи ЗДвП.

И там хлъзгав асфалт...Ганьо е такъв некадърник, че и на писта да го пуснеш, пак ще намери в какво да се надъни...

Такъв голям плац и пак да се ударят дебилите....

А ДАНС няма ли да разследва дирекция "Сигурност" за съмнителната серия "инциденти" с цел подбиване цената на концесията, или и те са в кюпа?

Ludiamaus

Какъв точно е проблема! За сензация, за информация, за съображение "не правете като тях!" По времето когато нямаше толкова сервизи а частни никакви по този ночин си извърщвохо мосо римжнтш ш пржфилоктшко но соц возилата. Понякога се подпираха на резервна гума (справка българските рали състезатели; дори Гергана Апостолова може де ви светне как стават тези неща) И какво е пречило двама души да я върнат на колела колата -вероятно пак за сензацията Както твърди Алберт Айнщайн две нща са безгранични -вселената и човешката глупост!

Ама не е частно, ами е държавно..Както искат червените другари, че да си уреждат некадърните роднини..Я пробвай да отидеш почерпен в ''Лукойл'' .. Може да са всякакви измамници, ама издънки не търпят.

Няма какво да кажа,освен ,че това не е само ГОЛЯМ,но и ...ЖИВ ТАШАК ! Дори по "Теория на вероятностите" ,трудно може да се предвиди ,такова перфектно пресичане на линиите на траекториите две "точки" в една равнина с граници към безкрайността :))) Проф. Христов не е прав в заключенията си.... на са 80 %...много повече са !

Какви дебили трябва да тези зад волана за да стане такова нещо? И интересно, заплатите на този аеропорт са доста над средните, предполага се че там работят профита а не каруцари.

Мега - алфа селяните са си повярвали, че са достигнали съвършенство и "кикдаун" за дауните... РезИлтата е на снимката.

Имам само един въпрос.Как успяха така да се блъснат?

Страшна, водеща новина. От преди два дни.

Преди мнооого години в сп."Паралели" в рубриката "невероятно, но факт" писаха за някакъв малайзийски или филипински остров, на който имало регистрирани само два автомобила. И се ударили още в първия месец.

Олигофрена дори сам да го пуснеш в пустинята пак ще самокатастрофира. Добре че не са се ударили с някой излитащ или кацащ самолет. От такива всичко може да се очаква.

Някой да ме убеди, че в България не живеят малоумници?? Как е възможно на тази огромна територия да се блъснат два автомобила ??

SU-152

Както е тръгнало, скоро охраната на летището ще думне и самолет.

Това показва, че КАТ трябва да влезе и на територията на летището. Да наслагат знаци за ограничение на скоростта, да глобяват за колани, аптечка, пожарогасител, жилетка и най-вече за липсата на номера, да се крият зад колесниците на самолетите /поради липса на храсти/ с насочен радар. А каква златна мина ще бъде дрегерът!

SU-152

Така е ......... Живеем в родово-общинния строй. Във всички общини работят цели родове, така е навсякъде. По учреждения, телевизии и администрации.......

SU-152

Особено в парламента и изпълнителните фирми на държавни поръчки.

Вътрешноведомствена вражда. Любовен триъгълник и тестостерон в повече. Виновните са наказани.

На територията на летището, т.н. "Airside", който включва перона, където видимо се е случила случката, максимално разрешената скорост е 30 км/ч! Хайде сега тези момци от сигурността да обяснят как кола може чак да се обърне с 30 км/ч...Но те са над всички и над ограниченията, разбира се...

Големи глупаци! На целия този плац, където няма нищо, успяха да се блъснат, та и чак да се преобърнат! Големи глупаци!

На територията на летището, т.н. "Airside", който включва перона, където видимо се е случила случката, максимално разрешената скорост е 30 км/ч! Хайде сега тези момци от сигурността да обяснят как кола може чак да се обърне с 30 км/ч...Но те са над всички и над ограниченията, разбира се...

тъпаци сър....

Не знам какви са тези хора които се удрят на стотици декари писта ,много е трябвало да се стараят за да се уцелят ....

Нищо странно и неестесвено няма. България сериозно е тръгнала по пътя на джендъризацията. Те натовците с една от най-модерните бойни фрегати, оборудвана с най-модерни радари, успяха да се блъснат в танкер, та какво остава за местни летищни "особи".

Е тъй де, професионални каруцари...

Точно така е. Истинските мъже са в Русията. Там на летищата не се блъскат - май един снегорин беше отнесъл излитащ самолет? Правят се, че нямат хомосексуалисти - реално 10% от населението им е хомосексуално (точно кокото и в другите части на планетата). Жалко, че над половината от мъжете им не доживяват 50 години, заради проблмите с алкохола

тесничко е мааму стара на това летище

Преди 3 дни излетях от тази аерогара. Направи ми силно впечатление, че няколко редовни полицейски коли и такива без номера от летищната охрана щъкаха напред назад. Преди нямаше такова нещо. Май почнаха масово да ни връщат тарамбуки с БГ документи.

Ония професор ще излезе прав ....страната е ПЪЛНА С ДЕБЕЛИ!! Не на шосе не на магистрала, а на огромна асфалтирана равна площ и само две коли и да се УЦЕЛЯТ , това е за ГИНЕС !!!;))

В Бургас всяка година има по два-три инцидента, при които автомобили удрят самолети. Тази година един камион с кетеринга бе тръгнал да минава под крилото на А320. Бе прецакал задкрилката, както и обшивката на полукрилото.

Още веднъж се доказа как този обект върви с бясна скорост надолу по спиралата... Кола на сигурността... ха ха ха...всеки вече е сигурен, че сигурността на летище София е сигурна...

Разсмя ме човек, бях забравил за този със снегорина. Пък и за т.н. джендъри си прав, па може и да са повече в Русия отколкото си мислиш.

След няколко капачки и най-широкият път става тесен. Теренът на летището е райско място, можеш да си къркаш на воля и да караш без да те е страх, че ще попаднеш в стоманените лапи на КАТ.

И сам да съм на летището па че се бутам.

Вярно? Малоумието е широко разпространено по нашите земи.

Колата е права и здрава.Не виждам дървета. Чудно ми е в какво се е целил Може би ........

Изисква се голямо умение, за да успееш там, така добре да се удариш!

позволено е - имат си президент с ботокс в лицето и ходещ на токчета, защото го е срам че е нисък, позовлено е да има гейове те 60% от олигарсите на Путкин са обратни

Не разбрах само, ако два трактора се сблъскат на нивата, полския пазач ли ще викат да състави протокол... тъй де нивата не е градски път??!

На летище... На пистата .. Две коли... .......... Нямам коментар................

Уникална тъпотия е да се блъзнеш на голям паркинг.....

* блъСнеш