Пиян с джип блъсна майка с малко дете в Карлово

Пиян мъж блъсна млада майка на 35 години с двегодишното си дете на пешеходна пътека в Карлово.

Обратно в новината

Коментари - Пиян с джип блъсна майка с малко дете в Карлово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно, на колко години е била майката, на колко години е бил престъпника и на колко години са децата им?

Досетих се, че джипа е бил на 35-години! :D

Това писачите на дира-а са чудо в природата!! Ама не четете ли какво пишете, ей!! Не може ппрез ред детето да е ту на 2, ту на 3 годинки!! Вие сте като махленските клюкарки.-нажното е да снесете клюката, а пък нататък-нейсе!!! Тоя пиян изрод трябва да го прегазят-и така с всеки алкохолик на волана!!

В 2007 в Гьотеборг, Швеция, излязох на разходка от хотела следобеда, след края на работния ден. Чаках колега долу и се подмотвах по тротоара. И САМО СЕ ДОБЛИЖИХ до място за пресичане без да слизам на платното и колите спряха да ми дадат път!!! При което се извиних на шофьорите и се отдалечих назад, за да не им преча на движението.

Уникално встъпително изречение без препинателни знаци.От него се разбира, че пиян мъж е използвал двегодишното си дете за да блъсне млада майка.По-нататък става ясно,че майката е била с 3 годишния си син, който е пострадал от удара(с двегодишното дете).

Дали пък и пияния мъж с двегодишното дете не е бил на 35 години, понеже майката с тригодишния си син явно е "млада". И тези журналяги са седнали да цензурират поголовно коментарите на много по-разумни читатели. Затова свободата на словото ни нарежда на последните места в света и на последноТО място в ЕС.

Конфискация на джипа му в полза на пострадалата, книжката му в огнището, престъпника да плати солена глоба и обезщетение на пострадалите и излежаване на срок предвид пияното състояние зад кормилото!

Ако имаме истинска държава и правосъдие трябва доживотна присъда на шофьора, без домашен арест и т.н.

Тази обява е стара вече,защо я публикувате пак?

Мъж на средна възраст в разцвета на силите си в 17.45 часа вече на около половин литър твърд алкохол. В случая Бойко е напълно прав, че мат'риала е лош и оттам идват проблемите. С такъв мат'риал, такъв парламет и НС.

....майка на 35 години с двегодишното си дете... , а след това .... пресичащата с предимство майка с 3 годишния й син...... Ха сега де !

В този регион и не само,от каруците на тате след мисии в чужбина, след получаването на "нечувани" за тях суми се качват на автомобили и това е "върхът". Алкохола е традиция , без него геройте не са в състояние да си кажат името, за писане не се и говори. Въпроса е къде са едни други органи, защото такива ЮНАЦИ ни пазят хора.

Кога тези журналя ще се научат че "Джип" и "Сузуки Витара" са съвсем различни неща. Единственото общо е че са SUV автомобили.

Да ти имам и коментара. Новината е, че пиян шофьор е блъснал на пешеходна пътека майка с дете. Ако не знаеш какво да пишеш по добре не го прави.

Думата "джип" на български, употребена като нарицателно означава не само автомобил марка Jeep, а също всякакви други марки леки автомобили с висока проходимост. Също както фадрома означава челен товарач не само от марката Фадрома. Също както тиксо или скоч означава всякаква самозалепваща лента, а не само от марките скоч и тиксо. И т.н.

ми се случи. Аз спирам на пешеходната пътека пред Гимназия Хенри Форд, а един тъпанар зад мене без да намалява ме заобиколи и пресече пред учениците (Слава Богу) с около 60 км.ч. Нека не се обиждат шофьорите от провинцията, но подобни нарушения основно са техни. Тоя нбеше с номер ЕН6 и т.н. Но най-често са ЕН, РА, М, Вр

"Пиян мъж блъсна млада майка на 35 години с двегодишното си дете" - в смисъл взел е своето двегодишно дете, и с него е блъснал младата майка на 35 години?

Кой ми цъкна минусче? Така, както са го написали журналята, има точно този смисъл. Защо се пениш? :)))

Да, точно такъв смисъл има.

искат да кажат с нейното двегодишно дете или с двегодишното й дете. Тя върви с детето си /със своето дете/, но това е нейното дете /детето й/.

Ако ми се плати достатъчно, ще изкарам, че жената не се е огледала на пешеходната пътека и сама е решила да си слага край на живота! Така е написан закона!!!!!

На тези места стават много злополуки.И вината е и в пешеходеца. Щом стигне до пешеходната пътека ,вместо да прецени кога е безопасно преминаването,гордо обръща глава на другата страна и като господ се втурва на шосето ,а майките с деца направо блъскат количките на шосето.Застанете на такава пътека и ще се уверите че съм права.Трябва да се променят нещата.

До NEEEEE-А бе Ончо,какво значи според тебе,ВИНА ОТ ПЕШЕХОДЕЦ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА.Ти сериозно ли го мислиш?Шофьора на превозно средство,трябва да намали и при нужда да спре,дори и ако пешеходеца само е стъпил на пешеходната пътека,а той от своя страна трябва да пресече без да се втурва да бяга,а с нормален ход да премине,без да бъде притесняван от водача.ОСТАНАЛ ИЗНЕНАДАН ТОЙ.Няма такава песен.Ако детето е само и той ли ще се съобразява при пресичането.Дали ще е в състояние да прецени.

Жената е права. Аз съм и шофьор и пешеходец и съм виждала със собствените си очи точно това. В даденият случай може и да не е било така, но наистина е масова практика именно това - когато стърят на пешеходна пътека пешеходците изобщо да не обръщат внимание на пътната обстановка. Какво е това сляпо доверие - не знам. Най - малкото това са просто машини и могат и да откажат и да стане белята.

докато има такива като тебе, сте стават такива инцитенти. в германия само като те видят, че наблияваш зебра и спират, пешеходците са осте по-нагли, но няма такива инциденти, а в българия даже ще се намери някои да защити пияния

бърз съд и ефективно поне 3-4 години строг режим за такъв изрод!! И в ареста за постоянно до затвора.

ЩОМ КАТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ,ДА СЕ ЗАКРИЕ!ЩЕ СЕ СПЕСТЯТ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ЗА ТУМБАНЧОВЦИ!СМЕШНИЦИ!

Трябва веднага по бързата процедура да се съди този малоумник.

Един съвет - винаги когато спирате да давате път на пешеходна пътека, ударете един ляв мигач, така може пък и да спрат тъпанарите зад вас решили да ви заобиколят!

По-скоро ще е десен. Иначе ще решат, че им давате път от дясно... А най-добре нищо, че като стане инцидент вас ще изкарат виновни...

Или ляв или нищо, че ще стане още по-зле!

От кога пък у нас някой зачита мигачите за нещо ... Тук важат само правилата на по-силния и по-нахалния.

Много добър съвет!

След като държавата очевидно е безсилна да се справи с подобни свинщини на пътя, най-добре е да се преработи цялата пътна инфраструктура и да се направят подземни тунели, в които да се движат пешеходците, вместо да притесняват пияните изроди на пътя.

Държавата не е безсилна, тя не желае, защото животът не плебеите не касае по никакъв начин властимащите.

Потърсете RoadmadnessBulgaria, ако искате да спрем агресията по пътя!

"млада майка на 35 години" ?!! Младата майка е на 20-25 години. Тази е на около 7-8 години от климакса. Застаряват "младите" майки и после ДЦП, аутизъм и какво ли още не...

Е това ли успя да извлечеш, като проблем от трагедията?!? Ретард скапан..

За това вървим към дъното. Интересуваме се само от конкретната трагедия, а не виждаме огромната трагедия на едно общество, което загива!

Че да казваш коя майка е стара, коя млада? Запознат ли си с конкретния случай или си тук само да се правиш на интересен? Може да не е можела да забременее по-рано, може да не е имала партньор, може много неща, а може и да не е искала преди това по ред причини! Вместо да се радваме на всяко детенце, се появяваш ти с малоумния си коментар, въобще не засягаш въпроса за пияния шофьор, който ги блъска на пешеходна пътека, НО даваш оценки за възрастта на майката и правиш някакви тъпи генерални изводи, защото си специалист по всичко! Честит ти Велики Четвъртък!

Като не знаеш или не може да си обясниш нещо, е по-добре да си премълчиш, щото ставаш смешен или изглеждаш глупав в очите на околните! Млада майка не значи, че е млада на години, а че има невръстно дете. Във френските супермаркети има каси с предимство за бременните и младите майки. Това не значи, че някой стои там и проверява личната карта на майката, дали е на 18 или на 38 години, а значи че тя има право да си заплати стоките с предимство, защото я придружава бебето й. А нацията няма да се затрие от това, че майки са решили да раждат по-късно, ще се затрие заради глупостта, простащината и крайната ни ограниченост!

Ами тя нали една съдийка от Варна оправда убиеца с думите, че убитата на пешеходната пътека е трябвало преди да премине, да се огледа. Точно както пред бариерите на влака пише: СПРИ, ОГЛЕДАЙ СЕ И АКО НЕ ИДЕ ВЛАК, ПРЕМИНИ!

Вижда се,че не е причина само скоростта на автомобила,а алкохол,наркотици.В повечето тежки инциденти тези фактори са основни,но в повечето случеи ако няма жертви след една символична глоба водачът е освободен.Много е важно и кой е водача.Ако е беден да си шари или не е наш човек,лошо му се пише.

pegenes

Любопитен факт е, че в Испания казват, че когато искаш да убиеш някого не е необходимо да наемаш килъри. Качваш се на колата, използваш я като таран и ти излиза евтино и безнаказано. Та това е то демокрацията.

БРЦК

Алкохол + пешеходна пътека + превишена скорост. По -виновен водач от това едва ли може да намериш. Трябва да получи максимален затвор по закон!

Е, аз се бях нашмъркала пък минах само с една глоба. Оставете човека да си кара.

Да - една година условно!

първо не е пил преди да катастрофира, а след това - от преживения шок е ударил 1 бира. второ не е шофирал, а са го помолили да премести колата, защото е пречел на линейка да паркира. и трето, който има пари, той поръчва музиката (в съда)

Докато тиквениците на Буда от Банкя праят от нещастието на загиналите и осъкатените на пътя само пари вдигайки глоби така ще е. Лумпените и пилотите на пътя могат да се превъзпитат и да им се вземе страхът само когато за деянията им има ЕФЕКТИВНИ присъди без право на пазарлък или договорка в съда. Тежка телесна повреда с извалидизация ефективна присъда , убийство на пъя ефективна присъда , хванат пиян зад волана два пъти ефективна присъда... Там където пилотите ще станат пилотирани , там се превъзпитават тия лумпени

Боби, "Буда от Банкя" не е виновен, заради един безмозъчен малоумник на 22 г. с 2,19 промила алкохол, пък и много други като него. Ония от парламента трябва да променят законите, не да си дават по 12 дни почивка, щото са много преуморени.

Персоналната вина на Буда е , защото когато казваш аз съм " Командира " тогава онези под него от Герберите трябва да правят нещо което да е от полза за хората за да има поне малка утеха и възмездие за семействата на пострадалите. Вярно, никой няма да проходи или да се върне от гробищата, но е цинично да убиеш или направиш инвалид някой на пътя и след това семейството на пострадалия да те гледа как се разхождаш безнаказано по пътищата с нагла усмивка на устенца. Това е Цинизъм, но за съжаление в Булгаристан да си циничен това е гордост за много от онези които хапят толкова години кокалчето на властта

Реално човекът може никак да не е виновен, дори! Вие познавате ли го? Знаете ли какакъв контекст е направил всичкото това или пак бързате да нападате хора само и само, защото като кара Джип и вече значи е престъник, така ли? Еми, з ваше сведение има много свестни хора, които карат хубави коли, които вие никога няма да можете да си позволите! Винаги когато има някакви ПТП с участие на немска кола и нейният шофьор веднага е виновен! Защо? Защото всички много завиждат на това, че никоаг няма да могат да си купят и те баварец! Еми няма да се оправим! Няма да се оправим докато всеки, който има малко повече пари автоматично става престъпнк! И друго, каква е тая майка на бебе, след като е на 35 години? Деца се раждат до 25! След това вече си стара мома, която избива комплекси! Явно е искала първо да си направи кариерата като "офис-мениджър", т.е. да се подмаже на някой и друг шеф и после се е сетила, че нейните приятелки вече имат първокласник и решили да пробва хубаво ли е да имаш дете! Еми не е чак до там хубаво да ви кажа... То не е само да се хвалиш с него, ами и да го пазиш и отглеждаш... Аааа, ама то било трудно значи така ли? Е, сори безплатен обяд няма! Няма и да има!

То пък един баровец с този умрял джип ,боже ,боже !

Абе ти и толкова няма да можеш да си позволиш така, че недей да ми злобееш по форумите, ами ходи да бачкаш, че шефа да не те изпляска на бързо!

Защо мислите, че колата и GSM-ма са мерило за "баровец"? А може би е карловски войник, неуспял другаде.... Или на това връзват "кифлите"? Бъдещето е на "интелектуалния капитализъм". Жалко, че се започнаха простотиите по празниците.

До аз: ти или си тъп или си олигофрен - средно положение няма. За да напишеш мнение, съдържащо толкова много глупости трябва или да си отчайващо тъп или в психиатрията да са пуснали безплатен интернет, за да напишеш нещо ... И дори и да приемем, че в първата част на коментара ти има поне капка мисъл, то с втората част показваш невероятни висини на тъпотата си и е трудно човек да падне толкова ниско, за да може да ти отговори ... С една реплика - абсолютен тъпак! :)

Алкохолът не е за всеки! Рано рано си го докарал поне до 3 промила!

До аз ( нерегистриран ) 28.04.2016 08:24: Гледай за едно си прав! Няма значение дали мпс-то е немско,френско,китайско или от марс когато зад волана има пилот тип лумпен даже и велосипед да му дадът пак ще блъсне някой на пътя или само ще се тресне в някое дърво от простотия и липса на мозъчна дейност.

Много ти е сбъркана ценостната система ,че и логиката също, за да напишеш един тон глупости !

В повечето случеи щом стане катастрофа и има водач,който е карал или мерцедес или по луксозен джип,със сигурност някой от тях е виновен и то не защото му завиждам,а защото някои се чувстват господари на пътя и за тях е унижение да карат в колона след простосмъртните,а всички други да се пазят.

прочети статията... наистина ще ти е полезно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Момче, смени си чипа ! Сбъркана ти е програмата .

Буташ го в пандиза моментално без съд и присъда и там да изтрезнява този отпадък !

е, чакаме. Да видим смешната присъда. Всеки път се питам до колко човека можеш да претерепеш, без да влезеш в затвора. В България.

Различни НПО-та, Пи-Ар-ки, държавни пропагандисти и изобщо деформаторско-соросоидни глашатаи внушиха на българите, че са "европейци" и БГ е в Европа и че физичните закони и земната гравитация не действат в ЕС. А в същност сме в разкапана и разложена България в ориенталска обстановка, с изтрщяло от безпреспективност и проблеми население. Така, че млади маминки, подрастващи пуберчета и горди европейки - ОТДЕЛЯЙТЕ НЕОБХОДИМОТО ВНИМАНИЕ КОГАТО СЕ ДВИЖИТЕ ПО УЛИЦИТЕ И СЕ ПАЗЕТЕ ! ДЪРЖАВАТА НЕ ВИ ПАЗИ ! АКО НЕФЕЛЕН ДАНГАЛАК ПРЕГАЗИ МАЙКА С ДЕТЕ НА ЗЕБРА В БУЛГАРИСТАН ЩЕ ПОЛУЧИ УСЛОВНА ПРИСЪДА АКО МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ (ВЪВ ФРАНЦИЯ 8 Г. НИЩО ЧЕ Е ПАК ЕС). ОСТАВЕТЕ ЖИ-ЕС-ЕМЧЕТО ЗА КАФЕНЕТО ! СТИСКАЙТЕ ДЕТЕТО В РЪКА И СЕ ОГЛЕЖДАЙТЕ НА ВСИЧКИ СТРАНИ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ - В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПО "ДИМОКРАТИЧНИТЕ" ТЕЛЕВИЗИИ ЩЕ ВЕ ПОКАЖАТ ЗА 40 СЕКУНДИ КАТО ПЪЛНЕЖ В НОВИНИТЕ И ЩЕ ВЕ ЗАХВЪРЛЯТ ЗАВИНАГИ САМИ С НЕЩАСТИЕТО ...

Така е.

Към пешеходците:Господа пешеходци,преди да пресечете по пешеходна пътека огледайте се и ако идват коли ги изчакайте да преминат и след това ползвайте предимството си ...Така е най сигурно!И не ползвайте GSM докато пресичате!Просто се пазете,ако вие не се пазите защо очаквате друг да го прави!

Ти луд ли си бе ? Ако искаш може и кафе да раздават на пияните шофьори , а? Въобще чете ли новината ? При положение , че е една кола вече е била спряла , колко повече искаш майката с детето да са се оглеждали ? Не само това, но по цял свят пешеходците имат предимство на пешеходна пътека и шофьорите се съобразяват с тях, само в бананистан е обратното . Чакайте някога тая държава да се оправи !

И не разбрах как да се пазиш в случая - спира кола да минеш, минаваш, и някой идиот те блъска, щото е пиян и не му се спира! Тук не става въпрос за изскачане на пътното платно, а за очевадно видимо пресичане на пешеходна пътека, където в закона е записано, че след като пешеходец стъпи на пешеходната пътека, автомобилите са длъжни да спрат. Значи пешеходецът да кибичи 2 часа, докато тия с колите се сетят да спрат ли????

В зависимост от спрялата кола, докато пресичаш пред нея, може изобщо да не си видим за приближаващи коли в другото платно. Затова е добре да се огледаш иззад спрелия автомобил, който крие и твоята видимост, дали е безопасно да продължиш нататък. Не е трудно, просто трябва да го правиш. В сто случая ще е излишно, в един ще ти спаси живота.

Ама как звучи само : ..."Пиян с джип блъсна майка с дете ..." Като гледам "джипа" ...грохнала "Витарка" за 1500 лева,веднага придобивам представа , че този "джипаджия" явно се е наралянкал ,я с некоя шльоковица , я с Ямболска гроздова " по 9 лв. литъра ....с бандерола Детето цяло , нищо му няма , ама майката имала охлузвания по лицето .... Но само как звучи само .... Българска действителност ...Каквито ни са тези които карат "джипове" ,такива и ...журналята ....Ефтения и ....показност ...

кастрация отнемане на колата и книжката глоба 10 000 евро. Сега адвокати съдия-мъдия рушвети

Виолета! "Палачи` дете, баща ти е невинен!" И този път. И всеки път! Докато има джипове! Докато има прегазени!

Осъдете ги тия майки бе ! Изпотрошиха колите на невинните шАфьори ....

Ще се споразумява със съда. Кой я измисли тази идиотщина и защо? Превърнаха съда на бит-пазар. Май травестита Дончева беше. Как се докопват такива идиоти до парламента? Пълна анархия.

Защо не му пишете имената, не му публикувате снимката на тоя кат- ил?

Вижте, ООправници, един такъв застреляйте и други подобни идиоти повече няма да има. А за джиполюбителите има едно правило: Колкото ти е по-малка пишката, толкова ти е по-голям джипа.

Само 2-3 такива пияни дайте на тълпата и покажете по телевизията да видите дали ще има пияни с джипове после.

Да, и аз отдавна го казвам, както и аз участвам.

Бесете ги веднага, на място. Ненормалниците няма да се свършат.

И ако може - обесването - да е законно. Кога ще го въведат най-накрая....

Този може да не го съдят. Да го дадат на бащата и да му обещаят помилване (на бащата!)

Не ви ли прави впечатление, че колкото по-неграмотен е един водач на МПС, толкова, по-голям джип кара или мечтае, да кара?! Има ли една тъпа овца, останала, да не иска джип?! Питах, една позната с БМВ Х5: ''Защо ти е тоя голям кашон, ти не можеш да караш добре, ...'' А, тя: ''А, ако стане, нещо, аз в джипа ще оцелея, а в кола, не ...'' Вижте логиката, само, егоистична, те да оцелеят, другите, нямат значение... Тези с джиповете не искат, да се научат да карат добре, те искат просто да оцелеят, след като предизвикат ПТП... Та, на тия, с джиповете, от тогава, им пожелавам близки срещи от 3-тия вид, с ТИР-ове.

Да не се повтарям от предните мнения - ама на овч народ овце начело. Как път от толкова случая един не хвана да смаже главата на някой малоумник (и прикриващия го държавен служител) заради явно убийство...Щото аман от овце - и аз съм го пробвал на пътя - да конфронтирам тарикати - ама само аз съм лудия, дето протестира, другите си стоят в колицата и гледат сеир. Аман от овчо племе!!!

Да го пускат , няма смисъл да го държат и без това утре ще е пак на пътя и пак ще е пиян.Тези 24 часа задържане са отчитане на дейност. Ако имаше дейност ,т.е действия ,нямаше да има статийки ,а реални ,ефективни наказания. Жалко за България

"млада майка на 35 години" Не че нещо, ама последно млада майка, или майка на 35. Че в махалата тва се води млада баба ...

Половината пешеходни пътеки са не там, където е безопасно преминаването. Не може на булевард с по две платна във всяка посока, с разделителна ивица по средата да нарисува общината една пешеходна пътека и да сложи легнал полицай и...готово. Светофар трябва- спира се цялото движение и толкова. Чувате ли депутати пършиви!

може при нас го има на основен боулевард с ограничение 60 мпх, но няма дебили които да заобикалят, което не идва да каже че няма пияни зад волана, просто бутни някои и ще плащаш цял живот обезщетение

Поредната простотия в Боколенд - страната на неограничената анархия.

Какъв мъж е тоя - просто лайно с джип. Това мекотело не може да се нарече мъж!