Русия осъди карикатури в ”Шарли ебдо” за авиокатастрофата

Катастрофата с руския пътнически самолет в Египет стана тема на карикатури във френския сатиричен вестник "Шарли ебдо".

Обратно в новината

Коментари - Русия осъди карикатури в ”Шарли ебдо” за авиокатастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, прекалената свобода ражда слободия, а тя ражда открит цинизъм...

на въпроса ти мога да задам друг въпрос .....хане, статията не е за теб, ти що се обаждаш?.....

В някой руски хумористичен вестник да пуснат карикатура на надупчените от терористи журналя на вестничето "Шарли", със коментар:"Съкращения в редакцията на вестник "Шарли"! Готино, нали,колко смешно!

интереси има да се обяви за терористичен акт. производителя на 6, французите ще вкарат легиона, американците и те, извънземен терорист пак ги устройва даже. Авария поради неподдържане е най-добрата логическа възможна линия за тях- демек рашите не се грижат за хората си .Ако тоя вестник пак плюе арабелите ще ги избият сигурно. Та и те искат да ядат. Това си е тролене , но с вестник - пропаганда.

ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ,ЧЕ САМОЛЕТА Е БИЛ СВАЛЕН УМИШЛЕНО.СЪС СИГУРНОСТ СЕ ЗНАЕ И КАК.В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ НА НАЙ-ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ Е НАИВНО ДА СЕ МИСЛИ ,ЧЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ КАК Е СТАНАЛО.

"Хане", я си представи, ако можеш де, че твоето семейство е избито от терористи, ще приветстваш ли вестник, нарисувал детето ти с размъкнати черва? и един с чалма върху него? Хайде, нали си демократ, отговори.

Написах го в следствие на това: . "Хан Тукту ( регистриран ) 07.11.2015 20:24 Карикатурата е адресирана към Путлер. Тебе защо те нерви?"

Като говорим за пропаганда , какво казват от Кремъл вярно ли , че арахангелите минали на страната на Путин в борбата с фащ и покровителите им извънземните рептили. Шарлитата на коя страна? Вярно ли че Москва вече била не Трети Рим, ами арахангелите я ииздигнали до Втора Вечернца и катехон на космическата съпротива срещу рептилите и влечугите?

Отвратен съм. Не съм предполагал че някой може да падне толкова ниско и да прави сатира от смъртта на деца и невинни хора.

снимката на хан тукту ми прилича на георги димитров

Искат да внушат, че самолетът е паднал от само себе си (бил стар и неподдържан и т.н.не е от производителя или друг фактор причината)! Не мога да повярвам : 1. Че се прави толкова просташка френска пропаганда. 2.Че самолет, пък бил той и албанско производство , може да се взриви от само себе си във въздуха!

това не е фрнеска пропаганда а сатанинска към гоите

Вагин жъне това, което пося. Не са му виновни журналистите.

Ти, да се помолиш? Откога комунистическите дечица се молят? Колко мъка докара демокрацията такива като теб. Да се помолим!

Твърде коментирана тема, ще ви кажа. Аз даже май съм го казвал това на вас вече. Не може така най-коментиранат тема да е за мене, с моята снимка, а втората под нея - някакъв ЧЕРЕП. Моля ви, който там контролира ситуацията да се вземе у ръце и да нормализира положението. Какво му пука на някой в България да гледа детски рисунки на черепи? Така не може да се видят постиженията на правителството - засенчват се нарочно с негативни картинки. Аз, когато бях в оставка, така ли правих? Не, даже хвалех, хвалех, фейсбук пусках. Какъв е тоя череп сега - как да го сложат децата във фейсбука? Какво ще си помислят за правителството въобще? Срамота!

що си толкоз зъл не си си бил чекята за днес или ку88вите свършиха

Оди се скрий, че ми писна от тебе. Карай си мандата инкогнито и си трай, да не скочат хората на улицата от глад.

за всяка филия с мас има гладно куче,самоковеца избяга чак в Амстердам но и там не можа да се скрие от куршума.това е печалният край на всеки наркотрафикант независимо че се нарича буда.

Нищо лично, просто бизнес. За пари е цялата работа. Скандала продава и прави пари. Няма нищо над парите. Е те това е шарлито.

Руснаците пак изтеглиха късата клечка. Късокракият по стара традиция ще се окопава с воинички, глад и терор и най-вече с откриването и борба с всякакви врагове на русия по земното кълбо и космоса. Дотук е спретнал пет реални войнички, студена с целия бял свят, а отскоро и с милиардния ислям, не е лесно да си толку прост да си враг едновременно с християни и ислям, а сега вече и атеистите маргинали от шарли, дори със извънземни рептили, които снабдявали сащ технологии и техния представител дик чейни, койно нощем ставал гущер, въобще врагове за всяка руска ортодоксална и нетипична патология, без нито един съюзник и никакъв реален инерес само да поддържаш илюзия за обсада и величие, за да да си крепиш късите крачета начело над и без това убити от историята колхозници. Липсата на икономика и изолацията най-вероятно ще докара и традиционния за подобни налудни руски тирани глад и още войнички , хуманитарна криза, нови неподозирани за самите тях врагове, нови убийства на недоволни и вероятно заместник от подобен тип, което значи още поне 50 години воийна с тъмните сили, мизерия и тирания.

АЗ НЕ СЪМ ШАРЛИ

Да се подиграваш със смъртта на невинни хора?!?!? Това минава границите не само на морала. Какъв болен мозък би могъл да сътвори нещо така чудовищно? Към тази лицемерна Европа ли се стремите?! Горко вам!

Руснаци и морал. Тия избиха 20 милиона свои и толкова чужди и го смятат за добро, направиха първия анекс на чужди територии в европа след втората световна, изтрепаха си опозицията, а се занимават с карикатурите в някаква малотиражка със сатиричен характер. Подобни по манталитет са им само само ислямистите.

просташко изказване от тъп галош ...прочети переди да пишеш кои и от къде изпрати болшевиките в русия влез в час защото си изпуснал много от исторята на света и по-скоро си бил с отворен за*д(ник в часовете по истирия....болшевиките са частната армия на родшил от 1917 и принасят в жертвено агне цялото царско семеиство.....сега се замисли т88ъпа тикво защо това не го правият с англия , ако малко повече четеш че франця и робиспиер са същите гадини копия на болшевишката революция

Французи са рисували карикатурите. Вземи чети статията преди да коментираш! Хората коментират французите. Само ти тук си приказваш за руснаци. Не ви ли писна от тия руснаци вече бе!

Ако катастрофата е тетористичен акт , то с тези "карикатури " , то успеха на терористите е двоен !

Шарлитата пак си търсят майстор!!!

Рашките си го намерихте, пак няма отърване от поредния, който ви мачка, а вие само пляскате като обичливи русалки, сами си го докарахте, щото от столетия ви е непривично да не ви мачкат и гърбят, мазохизмът ви е станал ген.

Погледни си собственната кочина, и тогава реви на чужд гроб, кат вдова за чепарат.!.

Хановете не са били християни. На кого и за какво си се молил?

Интересно каква ли карикатура би направило Шарли Ебдо за Баташкото клане. Явно се изисква особен сатиричен "талант" да окаритуряваш подобни трагедии. Или просто пропаганда - бизнес.

Имайки предвид, че рисунките в карикатурите на това списание са на нивото на детска градина и се осланят повече на текста (типично, като не можеш да рисуваш какво ти остава), можем да предположим, че под някаква бебешка рисунка с чалми и черепи ще пише: "Демократично избраното правителство ликвидира успешно про-руски сепаратисти в Батак, които са целяли дестабилизация на Империята".

Бях ти казал защо ама ме изтриха твоите приятели - сега пак ще ти кажат - защото си много "умен" и "интелигентен" та затова !!!

Мръсници! Това е кощунство с паметта на загиналите невинни хора ! Тия изроди-карикатуристчета заслужават отново да ги посетят ислямисти и този път всички те да бъдат избити. Недопустимо е това, Русия трябва да ги даде на съд !

смятам, че нямаше нужда от тези карикатури в момент, в който са загинали хора, от терористичен акт....когато на тях им се случи терористичен акт в редакцията изискваха цял свят да е там да марширува демократични с " же сюи шарл"... сега какво? къде им отидоха добрите маниери? ....ако на чуждо нещастие не могат да са съпричастни и да маршируват, могат поне да си мълчат....срамота....жалко за загиналите в руския самолет......светът става все по - отвратително място ден подир ден....

Показателно е от кого е на прицел това мижаво вестниче- ислямисти и путинисти , двете световни терористични мрежи, на които им трябват невинни мишени , за да възбуждат стадото орки. На бял човек вестникът не пречи и не го прави ахресивен, все едно да атакуваш стършел, същата малотиражка с карикатури на кого ли не. Все пак за чест на исляма трябва да кажем , че изхожда от традиционни ценности и култура и има различни течения, докато путинизма е опит за традиционализиране на насилието с нихилистично съчетаване на тиранични примери от несъвместими идеологии национализъм и империя, комунизъм и православие, царизъм и култ към личността , палачи и жертви, антифашизъм с фашистка идеология. Ако исляма има по-цивилизован вариант и е опасен ако се радикализира, ти путинизма е обвхваща цялото общество и няма цивилизован вариант, тъй като е голо насилие оправдани с прескачане и съчетаване на несъвместими за елементарно грамотен и логичен човек идеологии.

... аксиомата, че "Когато си тъп е завинаги"? Ако още се чудиш за кой се отнася се погледни в огледалото и можеш да се досетиш!

сигурно си се запознал с путинизма в момента на раждането си

според мен трябва ти лекар, та даже лекарска комисия - тук се коментира отношението на една медия към една трагедия, а ти пишеш за идеологии и цивилизованост. Ма верно потърси помощ!!!

Помощ за руснаците няма, късия ви е стиснал и сте му като жени и с шарли ще воювате и с партизаните в перу и амазонските аборигени , щом ви свирне, не от всяко двукрако става човек и народ.

Добър анализ!

Арабите не случайно избраха редакцията на това жълто вестниче за атентата преди месеци! Освен, че поругаха пророка Мохамет, копелдаците от това вестниче се оказаха до крак евреи, а за евреина освен парите, други ценности няма!

Май е време пак някой да им изреже 2-3 пълнителя в редакцията на тия охлювари?

Е то все едно в някоя наша дискотека да загинат 20 деца, и тия да ни изрисуват като стадо овце на фона на селски нужник?!

Като гледам от този вестник пак си просят нова стрелба.Не може да се подиграваш с такава трагедия и с паметта на много хора.Къде е морала на тези редактори???????

моралът им е там ,където беше и на онези московски лидери, които казаха, че малайзийският Боинг паднал понеже бил по-тежък от въздуха...

Малайзийският боинг го свалиха краварите, не случайно и до днес Украйна не дава отчет къде са им системите Бук?!

запомнете че малоазижскят самолет беше жертвеното аганце на родшил....такива са и в падналят руски самолет .....не пътуважте че може и на вас да ви се случи родшил е безмилостен в момента за тяхното оцеляване е

Руската пропаганда официално представя Сталин , избил 20 милиона руснаци за успешен мениджър, ушанките му правят икони, при това сериозно, пък те се заяли с няква хумористична малотиражка . дугин съветник на Путин и думата пропагандира неизбежна ядрена война, петрбургските писатели молят Путин да им вземе Цариград, при това не по идейни съображения му просто така да има някакъв смисъл нихилистичната северна тюрма. Руската официална пропаганда за редовия мужик, коренно се различава от тукашната тъй като здравомислещия българин би я приел за пълна налудност, каквато и е. Волен Сидеров е смекчена до нормалнос адаптация за българина на руските налудности , с които занимават ушанките, в русия би минал за либерален еснаф.При соца поне се работеше с понятия, сегашната пропаганда е само образи от митологията и налудни руски кратуни , а образи и митологии не могат да се оспрват и критикуват: чудовища /Левитан, Бегемот/, тайни оръжия срещу запада/ кучетата на Хеката/, които да се използват, западът бил Хамлет изтървал първородството си и щял да го наследи Ахмед и руснаците са самопканени да го спасяват, в един роман Путин се превръща в дъга/свързва небето и земята/, святая русь, трети рим , месиански и мъченически пози и картинки за местния идиот , докаран до потребител на политически весели и тъжни картинки с налуден, произход го удържат да подкрепя провала на путинизма.

Към "геро",който вероятно се възприема,като герой в собственото си самосъзнание. Мили ми глупако, в главата ти съзнателно или не - цари пълен хаос и бъркотия.Какво общо има трагедията и нелепата смърт на 224 човека в разцвета на силите си и сума ти деца,с болните ти алюзии за чудовища,кучета,исторически личности и какво ли не още!Никой в Русия не пропагандира ядрена война,болна ми главо.Този народ е минал през такава месомелачка,че само изроди като теб без мозък и капка аналитични способности могат да сипят подобни глупости.Неотдавна един американски журналист зададе един и същ въпрос на редови граждани от САЩ и Русия."Съгласни ли сте да нанесе страната ви превантивен ядрен удар срещу другата?"И какво си мислиш-повече от половината американци казаха Да.И забележи-нито един руснак не беше съгласен с това.Нито един,празна, тъпа главо!Затова седни си на задника и чети история,образовай се и не бълвай в ефира подобни тъпотии,няма кой от мислещите хора да ти повярва.Явно дъгата е твоят символ,а идиоти са тези,които ти вярват.

руснаците винаги са пострадали от войната и все или са във война или се готвят за следващата, тпрескочиха дори табуто да не се пипат граници след втората световна и спретнаха еойничка и в европа , те просто нямат и не могат да изброят ни една позитивна причина и пример за оправдаеане на собственнта си безумна , тиранична и мизерна история и държава.

Сталин не е бил мениджър ами марципан!

тъпунгер отиди и прочети кои е сталин... болшевиките са били вече изчистили 20 милиона руснаци....сталин прави чистка на евреиските геиове по върха на комунистическата болшевишка дружинка....колкото си болен в мисълта си толкова си и непросветен!!! или може би геи? who ever know?

Какво се възмущавате тук? Франция е демократична държава и може да се публикува всичко. Пука им, че руснаците мрънкат - нали не си получиха Мистралите. Сега ще падат като круши от небето с тия скапани руски самолети.

Е като е демократична държава, що арестуват честните демократични нацисти за отричане на Холокоста?

А какво стана с карикатурите на Мохабед? Защо вече не публикуват негови?

Публикуват си. Просто вече не го осмиват, а го хвалят.

Пълни изроди са тези карикатуристи.

Ей, само бездарниците оцеляват. Една карикатура не могат да направят тия, дето оцеляха.

Убиха ги и пак продължават да се гаврят с покойниците. Що за тъпотия е това, кажете ми.

Ето един, който хареса карикатурите! той даже разбра до кого са адресирани - даже до точно определен човек! Братле, стига си се кланял на Болен Сидеров - вземи си питиетата и си хапни, че като си гладен ставаш тъжен.

Оо, да не ти домъчня за ИД, а? Що не вземеш да си идеш при тях?

Какво се чудите на Френси "те" "презрели ябълки" :-)

На теб явно и е жал за главорезите, нали, отрепко?

Да не забравяме, че и нашето човекоподобно Росе и Сталинка бяха Шарли на демонстрациите.

те тия "наште" с турските кланета се ебават ,пък за френските да не говорим ...

Днеска е и задушница, и празник на болшевиките. Много точен ден да се помолим за загиналите, жертва на путлеристката политика.

Тези жалки карикатуристи доказаха още веднъж за пореден път, че нямат мозък

Тия жалки карикатуристи показаха Путин какви ги забърка!

Брей, и тук ли Путин? Мене що не ме споменавате непрекъснато като него? Стараете се, но все има няккави прекъсвания в моето споменаване. Задушница е - споменете и мен, белким се случи чудо!

нНе разбирам възмущението във форума. Шарлитата просто са достигнали връхната точка в изповядването на евроатлантическите ценности.Основната ценност е върховенство на закона, моралът обаче изобщо не фигурира. Законът може да се изменя лесно. Традиционните ценности не. Ето защо традиционните ценности ни ги заместват с евроатлантическите. Правят ни лесно програмируеми. Шарлитата не са нарушили закона. Сами си избрахме тази ценностна система, а сега се възмущаваме.

Хаша, русофилите взеха да пискат! Когато падна малайзийския самолет се убиха рашките да се подиграват, да иронизират и да се лигавят. Сега нека самите те почувстват това, което тогава близките на жертвите чувстваха.

Я ми намери карикатури на жертви на катастрофи - където и да е. Даже за 9/11 никой не посмя да драсне карикатурка, щото колкото и да мразят хората Америка им беше мъчно.

След като "ореваха орталъка" след атентата срещу редакцията им, тези от вестника сега показаха "колко пари струват"!!! В слугинажа си направо се получава като в българската поговорка-"престараването такова майката настаранието"!!! Тези журналисти са срам за професията си!!! Яко полягане пред парите!!! Ама поне да видят хората, че не само в България са такива.

Според мен нито една уважаваща себе си медия не би трябвало да публикува тези карикатури, а вие Дир.-е ги публикувахте!!!!! Но май не сте написали всичко, защото в карикатурите става въпрос и за над 200 безплатни обяда с които са се сдобили терористите??!!! Да не би това да ви е дошло в повече? За помиярите от Шарли всичко опира до плюскането. Къде са им карикатурите по повод годишнината от тер. Актове на кулите близнаци, къде им са карикатурите за загиналите пътници от немския самолет. Свобода на словото имали, да бе. Свобода от елементарно милосърдие, морал, чест, човещина -това го имат.

Дали на някого му е попадала карикатура на равин и на Ротшилд от шарлитата? Тяхното не е цинизъм - тяхното е "Последните дни на Содом" на Пазолини в карикатури. Само извратен мозък може да мине всички граници на човешкото съзнание.В името на сребърниците.

Когато стреляха по този вестник ,опищяха света.Сега се гаврят с мъртвите.Бог забавя,но не забравя.Ще им се даде подобно и на тях.