Камион се преобърна и взриви в Мездренско, шофьорът загина

Един човек загина, а друг е с 40% изгаряния при взрив на газова бутилка на камион при врачанското село Цаконица в община Мездра.

Обратно в новината

Коментари - Камион се преобърна и взриви в Мездренско, шофьорът загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА НЕ ПРОВЕРЯТ ВСИЧКИ ГАСКИ И УАЗКИ В АВРЕНСКА ОБЩИНА? ДА ПРОВЕРЯТ И ЖИТЕЛИТЕ ОТ ОБЩИНАТА ,ДАЛИ ПРИТЕЖАВАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ДЪРВАТА СИ !!! ЩЕ УСТАНОВЯТ КОЛКО ПАРИ СА СПЕЧЕЛИЛИ ДЪРВЕНИТЕ МОЩЕНИЦИ И КОЛКО Е ЗАГУБИЛА ДЪРЖАВАТА !!! АМА ИЗГОДНО ИМ Е ДА МЪЛЧАТ !!!

Селото се казва Цаконица !!!!!!!!!

дано измрат всички, които секат гората поголовно! много ми е кеф! искам още! дайте ги насам, ще ги погрЕБЕМ дружно! :-)

Добра новина, дори и само слуги на дървената мафия да са. Безскруполни и алчни вулгари не спряха да изнасилват прекрасната природа на земята, която НЕ ЗАСЛУЖАВАТ.

И ИМА ИЗИСКВАНИЯ ЗА СИГУРНОСТ НО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА МАШИНИТЕ НА ДЪРВЕНАТА МАФИЯ - ЗЕР ТАМ ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ НА НАШИ ХОРА СА И СА НАД 30 ГОДИНИ!ИНАЧЕ АКО РЕЧЕ ЩЕ ГИ ЗАЛОВИ ЗА СЕДМИЦА!НО НАЛИ ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ ТАМ!

Според мен камиона е ГАЗка. Някой от АПИ и ДАИ /двете паразитни и корумпирани институции/ ще изрази ли своето мнение... Имала ли е ГАЗката лиценз, шофьора има ли професионална компетентност,психо, договор за работа и тем подобни дивотии които се изискват от всеки превозвач в България?

Забравих. Договор с лекар, и договор с механик.

Защо му е професионална компетентност и тахограф за Уаз-ка. Аз притежавам камионче Фолксваген с обща маса до 3,5 тона. Не ме закачат ДАИ и КАТ рядко ме спира. Мога да карам колкото си искам! Съгласно новото европейско законодателство не ми се изисква тахограф, компетентности и психо. Не съм задължен да притежавам АДР при превоз на опасни товари. Единствено, кагато извазвам дървесина държа в кабината превозните документи-за всеки случай. Често "хващам" кирии за превоз на бутилки с пропан или хлор.

Я си кажи номера, че ако те видя по пътищата да гледам да съм надалече.

До 12 тона общо тегло лиценз не се изисква

Глупости, не си наясно! До 3.5 т. общо тегло не се иска лиценз и тахограф. От там нагоре се изисква. Примерно: Бус до 3.5 т. с ремарке отзад - иска се и лиценз и тахограф. Друг е въпроса къде може да минеш метър... Това е сигурна информация, защото лично съм ходил да ми я разясняват - с това се занимавам.

що е то камион УАЗ ? нещо като камион жук? или камион ниса ?

Например - УАЗ Карго, ПАО "УАЗ", гр. Уляновск, Русия

уаз 469 . уазка или руски джип . не е камион !

Лекотоварен УАЗ 452! Не е камион! Грешка на Дир-ниците!

А за това че изсякоха горите нищо не се споменава.

който краде дървесина и унищожава природата нищо добро не го чака

Нали се сещаш, че точно тия двамата са едни прости бачкатори...... Други трябва да изгорят !

Снига с тези оправдание . Качили се на една гробница, в явно окаяно състояние. На всичкото отгоре взели и малко бензин при дървата. Потенциални убийци на пътя. Утре ще пътувам и като знам колкоще срещна между Обзор и Варна, особено такива, които се спускат с 20 км/ч и ги настигаш при забрана за изпреварване на трилентов участък, направо не ми се мисли. Оня ден от един такъв странично стърчеше дърво, на метър извън габарита. Ама "простият бачкатор" да не е будала, че да слезе и да то намести.