Синът на шефа на ”Джъмбо” загина с поршето си, уби още трима

Синът на гръцкия милионер и собственик на "Джъмбо" Апостолос Вакакис – Йоргос, се вряза с поршето си в паркиран автомобил и загина.

Обратно в новината

Коментари - Синът на шефа на ”Джъмбо” загина с поршето си, уби още трима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Κριμα,ειμαι συγενημενη.Ανατριχιασα.ο τεοσ να τουσ συνχορεση.

Богаташкото идиотче решило да кара по-бързо отколкото може да лети ангела му хранител! Не изпитвам жал и съчувствие към такива!

Магистралата е трилентова (или две ленти с аварина). Преди отбивката крайна дясна лента се отклонява в локалното. А по средата идва мантинелата разделяща локалното от останалите 2 ленти на магистралата. Идиота е карал, кой знае защо в дясна лента или средната. Сигурно е нямало движение. И при тая скорост когато е видял мантинелата (разделянето на пътя) пред себе си, вече е било късно. Опитал се е да завие рязко в дясно и резултата е виден. Никакви стабилизиращи системи не са успяли да укротят колата. Поднася като изнася задницата наляво и полита напред. За съжаление за да убие невинни хора. Бог да прости жената и детенцето.

Господ си знае работата.

dimka

Поредният на пътя, който се е качил на мощна кола и се смята за безсмъртен!

За съжаление изродите умират само по веднъж...

По-скоро "за щастие" умират само по веднъж, защото ако няколко пъти убива със себе си и невинни, би било по-страшно.

Заглавието е нагло, безочливо и безчовечно. Млада жена и тригодшното й дете са брутално убити пред очите на бащата. Не искам да мисля за това, просто е неописуемо и непоносимо. Новината е: синът на еди кой уби майка с нейното невръстнио дете пред очите на баща им. Това е новината, това е загубата, това е вредата за обществото. Журналисти на дир, вие съвест нямате ли? Бъдете хора, поне за такива новини...

Съгласен съм с емоцията Ви - това е краят на живота и на бащата/съпруга и драмата на семейството е шок и за четящите..., но, все пак от "дир" са написали "уби още трима"... Имайте предвид и че те превеждат статиите, включително приблизително заглавията - понякога се прекалява в обвинения чак в "безчовечност".

Последната част от заглавието беше добавена впоследствие.

Това, че баща му има милиони, не може да му налее мозък в тъпата кратуна. Като е решил да се трепе да се трепе, но защо трябва да убива и други хора. За съжаление у нас е пълно с подобни отгледани келеши, които нямат самочуствие и летят във въздуха от богати семейства. И докато тъпите новобогаташи не осъзнаят, че е за тях и децата им да се въведе някаква дисциплина в обществото нищо няма да с еоправи и ще трепят и те ще се избиват един по един. Жалко за детенцето, че се е случило на пътя на този малоумен богаташ.

неразбраха идиотите че карането на кола е една неприатна необходимост а не УДОВОЛСТВИЕ! Отвсякъде се натрапва за бързи коли, луксозни, бензин в кръвта и кви ли не простотии! Защо съществува Порше? След като ограничението е 120 защо колите са по-бързи?

ми да вместо да наливат пари в безумни ненужни технологи да бяха оправили пътищата .Да нават пари в безопасност в тротуари Инфраструктура ама обърка свят Замаени капиталисти

И колко ще спечелиш от това???? Вие за една винетка уревахте цял свят. Кой да си дава парите за тези пътища? ФОРД? БМВ? МЕРЦЕДЕС... за българските пътища??? Яре дължете се малко като големи хора. Що всеки който кара кола не го задължат да направи по 1 км асфалт, а? Става ли така? Все някой друг нещо за вас требе да направи. Все много знаете как да инвестирате парите на другите хора. Ми направи ти пари бе. после ги давай за пътища.

Браво на съдбата !!!! Милионите на баща му не можаха да му налеят МОЗЪК НА ТОВА РАЗГЛЕЗЕНО КОПЕЛЕ . За него майната му, какво са ВИНОВНИ УБИТИТЕ ХОРА ОТ ПОРЕДНАТА "ИГРА НА ПЪТЯ" И ПОКАЗВАНЕ НА МАТЕРИАЛНО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ....БРАВО НА СЪДБАТА , ЗНАЕ СИ РАБОТАТА....!!!

Комплексари и богаташки синчета с чувство за безнаказаност има навсякъде, това не е български патент. Жалко за невинните жена и детенце, а тоя да мре колкото си иска.

скорост по гръцка магистрала е 120 км/ч...Нашите, понеже са по-добри магистрали имат разрешена скорост 140 км/ч...?

А шведските, които са още по-добри имат ограничение от 110 км/ч

Синът на еди кой си е убил жена и дете, а това че е загинал си е единствено негово деяние. Сменете си заглавието!

Балканска комплексарщина!

Парите............Дори многото пари..........Не те правят безсмъртен! Факт!

Ама той дори не е на магистралата. Той е отбил на бензиностанция, а автомобилът не е бил и на пътя му. Малоумник.

Това е отбивка с кенеф. Бензиностанциите в Гърция са обикновено далеч от магистралата.

За двата месеца от тази година жертвите по пътищата у нас намаляват с 25% и дир-а има крещяща нужда да внася от чужбина.

намаляват,я , как да не намаляват?!Нали половината време в тези два месеца пътищата ни бяха затворени?!

3евзек

Миналата година също. Но кой да си спомня.

Тия византийски помияри, дето се мислят за безсмъртни всички живи да изгорят дано!!Мръсна сган, но жалко за майката и детенцето!!

Най- вероятно кара поне с 200км.

Подозирам, че и с повече. Доста изглежда, може би към 230-240. Неразбираемо е защо е свил с такава скорост в отбивката. Жалко за жената с детето, че и за приятеля му. Разглезените деца на милионерите би било да се трепят без да взимат невинни с тях ...

Мамка му, горкотото семейство :'(

ама вие не знаете ли, че богатите лекенца с поршета са най-малкото безсмъртни ве...

Горките невинни хора! Съчувствам от душа на бащата. Добре, че правосъдието е свършено на място, защото ако беше останал жив убиеца, щеше да се отърве в условната. Той е наказан, а и родителите му, които си отгледали ... такова нещо.

Жалко само за невинно загиналите.... Този, кандидат наследник, си получи заслуженото.

Venci

заболя ме стомаха от видеото ... жалко, много жалко!

жалко за младото семейство, дано гори в ада гадния убиец

Родителите са виновни за възпитанието. Гаменчета не се раждат, гаменчета се отглеждат.

типичен педофил трил по форумите! и да не мислите, че ви намеквам нещо радане! хахааааа

Тук в форума, често съм срещал мнение че в Гръция полицията пипа здраво, подкупи не взема и изобщо е истинска. А, реално май ще се окаже че и там е като тук, т.е. който си плаща няма проблеми да прави каквото си иска.

......... т.е. който си плаща няма проблеми да прави каквото си иска и никои не може да го спре да се кремира

Опитай тогава да си платиш там, да видиш какво ще ти се случи. Не е като германската полиция, ама не е добра идея израза "ето ти тука 20 евра да се почерпите" докато разговаряш с гръцки полицай.

Всъщност всичко си е наред в Гърция. Просто там подобни изцепки са в рамките на допустимите изключения, за разлика от при нас, където изключение е някой да кара нормално.

Даааааааааааа, тия богати олигофрени, забравят, че парите не те правят безсмъртен! Ако ще да имаш и 100 милиарда долара! Изобщо не ми дреме и не съжалявам копелето..Единствено ми е жал за жената и детето, които това говедо е убило!!!

имаме подобен случаи в пловдив където син на "бизнесмен" уби 3ма и може би ще се оттърве с условна присъда

ако питате КАТ виновни са тия с паркиралата кола..... несъобразено място за спиране.... и абсолютна липса на реакция довела до ужансния удар с ниско летящото порше

виновно е пежото което е спряло на неподходящото място

Шилo

В САЩ не учат ли физика бе?!?!?

Хуманитарните специалности и грам си нямат понятие.

Пари да текат като река Стряма, катафалката ремарке няма..

За съжаление ,...... и богатите , също плачат ...

ти пък само бедните ли да плачат??? никво съжаление... към тия тумори.. педалчета със пари и бедни на мозък

Аман от идиотчета богаташи и диви капиталисти! Многото пари ликвидират нравите и произвеждат изверги. Жалко за невинните хора... Там хора с поршета, у нас изверг избива кучета.

Като човек потресен от трагедията, мога да направя само едно - да не посещавам указаната верига магазини. Така няма как да стана индиректен съучастник в друго подобно престъпление. Като човек занимаващ се с автомобили ще кажа - момчета и момичета, това че някой автомобил е нарочен за спортен, не го прави по велик от законите на физиката. Тези коли в качеството си на спортни се шофират на писта.

В Гърция това е всекидневно.Страшни шофьори са .Карат бързо и не мислят.На всеки километър има паметниче за починал.А тези с моторетките .........Слабоумни самоубийци.

Слабоумния май си ти,това не са паметничета ама ти откъде да знаеш като си само писател

Статията е малко тенденциозна , набляга се на марката като че ли Поршетата правят катаастрофите и причиняват смърт , ако направят една статистика малоумниците от перник как се избиват с голфове поради липса на поршета ще се получи друга картина. Човешката глупост и малоумие причиняват катастрофите на пътя а не марките автомобили. И между другото порше имат най-добрата спирачна система от всички сериини автомобили , идиотът наистина е летял за да се забие така подобаващо.

Порше ли караш, или така прочете в интернет ;))

може и да е карал Порша :) на клипчето кадрите са бавни и не може да се види заради светлинната скорост...

Ами с Порше може да се засили така. Жалко за невинните жертви.

Момченцето на татко не е било за поршенце,ами направо за...макларънче,макар че с това пипенце,щеше да има същия край като сегашния!!! Жалко за невинните жертви,които такива идиоти като този оставят след себе си по аутобаните!!!

Заглавието е: "Жена и дете бяха убити от потомвствен робовладелец"!

Може и просто "Жена и дете бяха убити от идиот".

няма да им трябват джихадисти с камиони, тия си имат богаташчета с поршенца- вършат същата работа

Кой имал, имал....

Човека си е мислел, че пилот на джъмбо.

.... в този случай имат в предвид магазините за детски играчки "Джъмбо", но и твоята препратка към самолетите си я бива.

Пълен идиот, и баща му също да му позволи да вилнее с такава кола на тази възраст! Също ми е чудно кой изобщо влиза в тези магазини Джъмбо... там продават само китайски боклуци, пластмаси, които не само за нищо не стават, но и супер много замърсяват природата...

Мен ми става лошо от специфичната миризма в магазините им. Всичко вътре смърди на нещо, а климатиците само го въртят.

Я го кажи това на няколко дечурлига около 15 .Ще те направят на краставица.А е модерно мама и тате да си заведът отрочетата на мол и в Джъмбо.Класика.

Те това си бяха 200 и нещо и то при положение че е изгубил контрол и със сигурност е бил скочил на спирачката - е карал е с поне 260-270

Оня от Бързи и яростни с такова Порше ли се запали?Да не излезе вярно че имат проблем.

Кара малко бързичко за възможностите си, или?

Поредния богаташки боклук. Заслужава да се бойкотира веригата, ама едва ли ще стане.

Този беше изгубил контрол над колата... колата се въртеше и се удари странично.

ами при 200 и аз ще загубя контрол