Граничен полицай загина при катастрофа

Тежка катастрофа отне живота на граничен полицай. Инцидентът е станал на пътя път II-15 между Мизия и Оряхово.

Обратно в новината

Коментари - Граничен полицай загина при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам ти най-искрено и на теб Бай Г. такова щастие.

Граничните полицаи охраняват държавната граница на България.Те са били на работа по време на трагичния инцидент.А митничарите за който говорите не са в Оряхово от 2007г. когато влязохме Евро-съюза.Дано държавата се погрижи за децата на загиналия граничар защото той е изпълнявал служебните си задължения.Човека е чакал второ дете.

Боже,Боже,един се гръмна вчера с пистолет на колегата си,днес друг катастрофирал....закон за равновесието....

не е нещастие да се утрепе подкупен митничар-щастие е !

виждал съм джипове на гранична полиция колко бързо карат,но и тирове също,тираджиите дори в населено място карат като луди.Трянва закон на такива да им се взимат книжките иначе е страшно.Надявам се сега близките на загиналия да осъдят и вкарат в затвора този който не е хвърлил пясък по пътя?

Простотията ходи по човеците.На пишещи преди мен ,не си ли давате сметка,че може да са били на работа със служебният ,както пишат джип.И злобеете,че е загинал митничар.Явно не знаете колко професии за свързани с ежедневно пътуване,и по този начин тези,които пътуват са изложени на постоянен риск от олигофрените на пътя.Но по-друго е да си на топло и да си джиткаш на клавиатурата.И не всички митничари са лоши,защото от тях зависи дали ще ядем боклуци и децата ви ще се тровят с наркотици.Който от тях е нагазил да си носи последствията.Но да се радваш на чуждо нещастие трябва да си освен олигофрен и доста обширен извратеняк.Което рано или късно се връща.

Митничар ли е, и 100 пъти да пукне му е малко. Единствено да надживее децата си е по-доброто наказание. Я ги огледай кви имоти притежават, и наследниците им кви са лекета.

Голям глупак си-става въпрос за граничен полицай-различно е от митничар ама нали е пълно с разбирачи!

всичко това с честен труд и 500 лв. заплата са го постигнали.

митничарите са рекетьори на държавна служба,които се възползват от служебното си положение-българските митничари.

ТИРа е отмъстил за рекета по митниците. Митничар с джип... как да стане това от заплатката му 300 лева? А сетих се - нали за митничари се натискат все тарикатчета партийци, та значи ще да е имало дебели далаверки докато се стигне до тоя жип. Явно на селяндурите, които страдат за тия мошеници им се иска още 20 години да ги сурвакат разни шуреи и баджанаци милиционери.

и какво толкова се натискат за митничари за 300 лв. заплата та чак и фалшиви дипломи купуват?!

Бързал за подкупа си...

защо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.