Гръцкият студент, блъснал Катя, се призна за виновен

Гръцкият студент Христос Боскос, който блъсна 16-годишната Катерина Матеева на спирка в Пловдив, се е признал за виновен, съобщиха от Районната прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Гръцкият студент, блъснал Катя, се призна за виновен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Също така не се е съобразил с всички обстоятелства на пътното платно, така че да контролира автомобила си при опасност." не се е съобразил, че може да се появи някакъв цървул който вместо със 50км/ч, ще кара със 100 в градски условия и ще преминава на червено докато аз чакам да мина на ляв завой в центъра на кръстовище както е ПО ПРАВИЛНИК.... сори, ама и аз немога да го съобразя това.

Тоя с мерцедеса директно го отнася! Както го отнесе (отнесоха) другия с мерцедес в София, когато служебната кола на Аню Светофаров го удари, докато минаваше на червено без сигнализация. Извод - караш ли мерцедес, карай в насрещното и минавай на червено. Ще ти се размине, както се размина на йоско, дето утрепа двама с неговия джип Мерцедес и сега си търси нов джип.

Stanetzz

В огромният случай, за да направиш ляв завой, навлизаш в кръстовището, изчакваш отсрещните да се източат, и едва, когато им светне жълто, че даже и червено, за да ги спре, тогава може да минеш и ти. Това В НИКАКЪВ случай не те прави нарушител, защото навлизаш в кръстовището на зелено. Моля, нека не се размива вината на уличния "състезател", и да се прехвърля от болната глава на здравата! Шофьорът на мерцедеса е на 100% НЕВИНЕН !!!!!!!!!

Крайно време е Администрацията в Пловдив да измиосли начин да урегулира левия завой, а не сега да спорим - на червено ли мина или на зелено

а бе много знаете всички тука много разбирате , ама тоя може и да е грък но поне се е признал за виновен........ а спомнете си сега последно кога сте чули напоследък някой наш ганю виновен съм!!!!!!!

Лъжеш се - и българи го правят. Става, когато адвоката ги посъветва, че така ще се разминат с малка присъда, както е и в случая. Всичко е нагласено и гърчето ще излезе чистичко. В най-лошият случай ще му отнемат книжката, което е пълен смях.

pompai

всеки щял да си понесе отговорноста? Кога ще осъдите съдия който не си върши работата?

този грък ако лежи и един ден в затвора, това ще покаже че българина започва да скъсва с робската си нагласа. но скоро мисля че ще обясняват че щом си е признал очевадната вина, заслуява само глоба и условна.

Е чудо големо. секи ден има нещастия, стига сте преувеличавали. Колко блъснати хора има ама от дира не пишете статии за тях.Това явно е някаква партенка

ПРОКУРОРИТЕ СА КУПЕНИ! РАЗМИВАТ ВИНАТА НА ГРЪЦКИЯ ДЕБИЛ. ГЛЕДАЙТЕ ЗАПИСА! ЧОВЕКЪТ ЧАКА ЗА ЛЯВ ЗАВОЙ, КОГАТО ТОЗИ ВРЪХЛИТА СЪС 120! ПРИ РАЗРЕШЕНИ 50. МЕРЦЕДЕСЪТ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА МИНЕ НА ЗЕЛЕНО, АКО ОТСРЕЩА КАРА С 80 ДОРИ. ЧОВЕКЪТ НАБИ СПИРАЧКИ, ЗА ДА НЕ ГО УДАРИ ИЗВЕРГЪТ И ТОГАВА СВЕТНА ЖЪЛТО. ПРОКУРОРИТЕ СА ПОДКУПЕНИ. СРАМ И ПОЗОР!

Гърците са най-големите боклуци на земята....може би чехите са още по големи!

Мно`У си ЕнтелЕгентен бе батка... Ако жената е избягала с грък не го изкарвай на всички ни.... Сега като моето дете е наполовина грък и българин к`во?? Полубоклук и полускъпоценен камък ли да му обяснявам,че е а?? Вие в Столипиново к`ви сте бе??

Тъпо изказване! Аз разменям 10 убити на пътя в БГ от Българи за единия случай в който грък е виновен!

Taka sme si nie balkanzite..i gurci i bulgari sme vse guzari na patia!

Накрая да не излезе виновно момичето, че е стояло на спирката, а не е побягнало!Може и пътя да излезе виновен, че не е като писта на Формула 1.

А какво стана със сливенския мафиот-бандит Йоско, който в една съботна утрин уби 2-ма на бул. България в София. Отрепката карал дрогиран и пиян, но понеже плати на съдийчета и прокурорчета, освободиха го за лечение, понеже лайното бил болен....

деер

Няма да споря за скоростта, за да не съм разбирач по всичко, но нормално ли е да чакаме дистанция от 300 метра , за да предприемем маневра завой на ляво , за да не би колата, която се движи срещу нас да кара със 100?! Ами нали тогава , защо ще се глобяват водачите, като карат с превишена скорост и не са блъснали никого? Нека се разберем, че правилата са за да се спазват и да уреждат нашите взаимоотношения коректно, а не прецакват някой си!

Лесно може да се пресметне, че гърчагата-спортяга се е движил със 27 м/сек., т.е за да предприемеш завой наляво, който обикновено отнема 3-4 сек., трябва да си сигурен, че на 100 м. дистанция няма друг автомобил. При наши условия това прави 2-3 пресечки.Може и изобщо да не завиеш наляво цял ден!

За наказание не се говори, порицание ли ще бъде само или е според подкупа който плати гръцкото лайно. Аз също питам, какво става с делото на Паоло от Стара Загора.

Квото стана с Максим Ставйиски

Пие си водката в Русия и оправя някоя млада хубава рускиня.

Гръцките "лайна" са както всички други-независимо от държавата.... И аз съм грък,ама я ми го дай една седмица тоя селяк-да видиш как ще го превърна в човек за нула време... Че като му гледам физиономията,той е от ония-`дето не им пука от нищо и "гъзареят"!! Ама като почувства тоягата-гнидата.....

Извинявам се, не съм искал да обидя гърците. Келеши има навсякъде.

А какво стана с УБИЕЦА на ДЕТЕТО Паоло от Стара Загора? Или се работи усилено за потулването му?

5 пъти е бил санкциониран за превишена слорист!!! не трябва ли по някое време да му вземат книжката???? Някъде след третия път да кажем???

И отново нещо нормално за българското правосъдие,да пусне на свобода един престъпник,който причини вечна травма на хубавото момиче.Това ако се беше случило в някоя истинска държава този нямаше поне 10 години да излезе на свобода,но у нас престъпниците са привилегировани и законите не важат за тях.

Новина след новина ни залива и манипулативно ни насочва да повярваме, че и водача на мерцедеса има вина. От къде ще предположи, че някакъв джигит профучава с таралясника си на червено? Какво като прави ляв завой и е с зелена светлина? Ехх, ако знаеше само, че преминаването през кръстовище на зелена светлинае нарушение когато джигитите те засичат преминавайки на червено, нямаше да сяда зад волана. Почти съм убедена, че съда ще предяви обвинение"опит за убийство по непредвидени обстоятелства" и за двамата. В същото време вече :маляка: си е признал вината и ето ти още смекчаващи вината обстоятелства. Бил глобяван нееднократно а превишена скорост... Ами, дами и господа.. Този :маляка: си е плащал коректно фишовете и не е създавал прецеденти да се търсят по съдебен път тези глоби. Ето ви още едно обстоятелство да му намалят наказанието. ...Още никъде не е ставало на въпрос или да съм споменавала, че ще лежи зад решетките. Следващата му "добра" постъпка е да отскочи до Гърция и да се върне с което пледира.."Нарушил съм закона и не бягам от отговорност"...Ето още едно обстоятелство да бъде "помилван"..И като дръпнем клема излиза, че дори има да взема..а тези които присъждат присъдите да влязат вместо него да полежат там на сянка!!!!

Мерцедесът е минал на жълто! Стига манипулации!

" По думите на Атанас Илиев, той е преминал на жълт светофар" И откога минаването на жълто е нарушение? Илиев да прочете ЗДвП. Там изрично е казано, че е забранено навлизането в (а не излизането от) кръстовище при червен сигнал на светофара. В същия закон допълнително е дефинирано какво точно е началото на кръстовище и навлизане в него. Накратко, при наличие на стоп-линия това означава пресичането и. Четете закона.

шофирал спортния си "Нисан" с 98 км/ч. Минал на червен светофар на кръстовище като е бил санкциониран досега 5 пъти за превишена скорост ПРЕДУМИСЪЛ е това нагло поведение и чувство за безнаказаност - досега 5 пъти за превишена скорост Присъдата трябва да бъде справедлива като се търци и възпиращ ефект спрямо други нагли тъпанари като тоя !

''СПОРАЗУМЕНИЕТО'' , в Бг-СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,е дело на ---ТАТЯНА ДОНЧЕВА /бсп/. Заради делото на ВАНКО-1. И от тогава ,...нЕма осъдени знакови ''герои''.

...така и не разбрах в какви 4 "нарушения" подвеждате под отговорност и водача с "Мерцедес"-а... ...Гърчето си признава:...че е минал на червено... ...Експертизата доказва скорост от 98 ( а действителната вероятно е още по-висока) ...Мерцедеса е бил в зоната на кръстовището,където го е сварил жълтия сигнал изчаквайки движещите се направо до този момент за да завие на ляво... ...светва жълто (за всички посоки),ПРЕДШЕСТВАЩ ЧЕРВЕН СИГНАЛ (когато е връхлетяло гърчето), а Правилника повелява : всички МПС-та (и пешеходци) намиращи се в зоната на кръстовището при жълт сигнал ...ДА ГО ОСВОБОДЯТ ПО-НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН!!!!! ...Затова времетраенета му е няколко секунди... ...Разбира се не само "мерцедес",но дори и болид от F-1 ЩЕ МУ ТРЯБВАТ ПОНЕ СЕКУНДА ДВЕ ТРИ ЗА ДА ИЗВЪРШИ ТАЗИ МАНЕВРА ОТ ...СПРЯЛО ПОЛОЖЕНИЕ!!!!... Мерцедеса е тръгнал да се изнесе от кръстовището,когато онова гръцко говедо го е връхлетяло .... ...Лично на мен ме се случва ежедневно и то с тов автомобил да се изнасям на ляво при сменящ се светофар,когато съм чакал в средата на кръстовището и поради естеството на масата не съм в състояние да го извърша светкавично налага се понякога "зеления" поток" да прояви толерантност и търпение....

Гледах ситуацията и вина има и самото организиране на кръстовището. Ако мерцедеса спази правилника няма да направи никога ляв завой. В Дания левите завой са забранени!

Няма такова нещо, има си ляв завой. Просто на много места си има отделна лента, но не винаги отделен свветофар и чакаш основно зелено в средата. Освен това в Дания жълтото е много дълго и датчаните дават газ докато е жълто и минават масово на червено. При това положение левият завой е много сложен и добре че тези са бавни и докато тръгнат на зеленото става и обратният.

Прав си. Но сега ще четат правилника мнооого буквоядски. Според мен за мерцедеса ще са 1. Преминаване на жълто. 2. Отнемане на предимство (нищо че онзи се е движил със 100км/ч). 3. Участие в ПТП . 4. Не мога да се сетя за четвърто - може водачът да е бил без колан или светлини. Това ведеозаписите ще покажат.

Много си прав, че е необходима и толерантност. Но това не може да се очаква от идиот, който управлява автомобил в населено място с 98км/час. Глобяван 5 пъти за превишена скорост. А ченгетата дебнат за някой, който не си е включил светлините в ясен слънчев ден или е забравил да постави предпазен колан.

Ако бе станало в Гърция щеше дэа изгние в затвора у нас с 5000 ще се измъкне идеално

Да му се отреже веднага десният краг,да не може повече да натиска газта.

Трябва да полежи няколко месеца, за кой път му е с превишена скорост... Жалко че това разбира се няма да стане!!!

Няколко месеца?!? Претрепал детето, пък и другият?!?

Добре де ще искам няколко години .... условно.

А в Бг ,щом се признаеш за виновен ,очакваш мноО тежкото наказание :--СПОРАЗУМЕНИЕ! ДАЛАВЕРА ЗА ВСИЧКИ ,САМО ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ НеМА...

Абе доколкото си спомням го даваха гърчото по телевизията и не си признаваше въобще, да не кажа, че отричаше той да е шофирал. За такива не трябва да важи тъпият ни закон за признат грях - половин грях.

Неграмотни писачи,правилната редакция е ГЪРКЪТ!

"Гръцкият студент..." не е неправилно.

След като е подлог и върши действието, значи Е ПРАВИЛНО - "гръцкиЯТ студент...".

Никой не говори за гръцкия студент-на заглавната страница беше написано/вече поправено!/ ГРЪКЪТ!Четете преди да коментирате!

Като правите забележка, сложете цитата от статията. Иначе после изпадате в неловка ситуация, след като оправят грешката и изглеждате като глупак! Мислете и Вие малко!!!

След като видяхме физиономията му, вече е време да търси начин да бяга от България... не го чакат светли дни.