Дъщерята на звезда от ”Тоника” загина в САЩ

Дъщерята на първото сопрано на "Тоника" Анастасия Бинчева - Лия Лабел и съпругът й - бившият играч от НБА Расуел Бътлър загинаха в катастрофа в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на звезда от ”Тоника” загина в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много талантливи българи загинаха в тая Америка! Уж за по добър живот, ама живота е брутален навсякъде.

Защо трябваше да плюят по България тя с майка си? Жалко.

сега е лесно да се емигрира а тогава през 1986 какви ли телени мрежи и гранични бразди са преминали докато пресекат държавната граница за да се впишат в графата "невъзвращенци"?дали граничарите са стреляли по тях?

Голяма трагедия... Почивай в мир мило момиче!

Светла й памет! Талантливо и красиво момиче, жалко че вече не е сред нас...

тя никога не е била сред нас а от другата страна на света

Ники

Много жалко за красивата жена! Дядо ми познаваше всички от Тоника и много се уважаваха с покойния Иван Христов. Да не го избивам на расизъм, но негрото си е негро! понеже се дискутира как се бяга в Канада. Единият от начините беше да успеете да се уредите с пътуване до Куба. Съветските самолети ИЛ-62 насоцавиокомпаниите не можеха да долетят без презареждане и кацаха в Канада транзитно. Трябваше настойчиво да извикате "емигрейшъна" за да помолите за убежище.

Почивай в мир дете, сила и кураж на родителите ти... Скърбим!

paid the toll

Ангелски глас, красиво момиче, отишла си е прекалено рано. Участвала е в American idol едва на 17 и е стигнала толкова далеч, имала е песни с известни изпълнители, награди... Гледах и този запис през 94-та година като малко детенце на концерта на Тоника, дуета с майка й - напишете Сия и Лия и ще го намерите... Светла й памет на момичето! Сила и кураж на родителите й, нека да знаят, че е на по-добро място!

ДобрУтро

Жулналята сте лешояди... Оставете хората в мъката им!

Дива племе сме ние. Един нещастен случай и пак се делим на комунисти, и антикомунисти, русфили и амерканофили. Тоника беше една прекрасна групи Сия беше прекрасна изпълнителка. Когато избяга на запад закриха Тоника и създадоха Тоника СВ. Остатъка от Тоника се преименува на Домино. Със смъртта на това момиче не трябва никой да прави капитал. Не вярвам, че някои плаща на тролове за коментари. Като на някой нещо не му харесва да замълчи.

Почивай в мир прекрасно момиче! Нека Господ да прати сила на родителите ти в този най-труден момент!

Черното е прекалило с белото. Жалко за хубавото момиче, с хубава визия и глас. Горките родители.

Бог да прости това прекрасно младо момиче и съпруга й! На родителите й - моите най искрени съболезнования!

Откъде идва фамилията Лабел? Защо не е Бинчева или Владовски? "Тя е родена на 8 септември 1986 г. в Торонто, Канада, където Сия и Трошан емигрират през 1979 г" Как се емигрира 79 г. от България за прогнилия запад?

Очевидно е псевдоним. А родителите й са били невъзвръщенци.

Нали някой трябва да ги пусне, за да са невъзвращенци. Защо едните са рискували живота си, докато пресичат незаконно границата, а други са били невъзвращенци?

Владовски е, Лабел не е фамилия

Лия Красавицата (фр. La Belle). А фамилията си и беше - Владовски.

да ви спомена само че всеки плаща имиграцията по един или друг начин ... в случаят е трагично и да не дава бог никому такава цена ...

Май по- скъпо щеше да ми струва да стоя в БГ!

избора си е лично ваш

Вижте в тубата Концерт на Тоника 1994г. бенефис. Там едно от изпълненията е на майка и дъщеря Сия и Лия. Млади, красиви. И останалите също.

тия дето разпространяваха социалистическа смрад наречена изкуство, като им спреха авантата веднага се довлекоха на запад, ама с техните дарби тука само за чистачи стават

Сия и Трошан емигрират през 1979 г., но израства в Сиатъл. нали не е можело да се пътува!

Тогава не се емигрираше, а бягаше... П.П Още ли ходиш прав под масата?

е как е минала браздата тогава тъпунгер прост ???

По най лесния начин, след концерт на Тоника на запад или записваш се за екскурзия и забравяш да се върнеш. Няма никакъв героизъм.

това беше най-лесния начин в по-късните години на соца, когато се правеха задгранични екскурзии. не мисля, че някой от тези хора претендира за героизъм. не всеки харесваше социализма.

Не е лесно да си нищожество и да живееш и коментираш из форумите като такова.

Помните ли юбилейния концерт на Тоника?Участваха всички -Домино, Тоника СВ и другата Тоника....Имаше едно дете на сцената. Това беше 1994 година. За това момиче пише тук. Жалко, ако е истина. Бог да я прости!

Какви родители са ви раждали и възпитавали, долни отрепки, които без всякакъв страх и срам плюете по умрели хора?!! То бива паплач, но това е прекалено!!! Администраторите на ДИР-ника, самосезирайте се и затворете темата за коментари!!!

оказа се ,че булгарите са варвари и диваци,без свян,без респект .за съжаление това племе отива към самоунищожение

R.I.P

мила Сия, бъди смела в най-голямата тъга, която те е сполетяла, давай си кураж и знай,че детето ти е станало ангелче и ще те гледа отгоре винаги

Абе, идиоти писачи! Какви глупости дрънкате/пишете тук?! Кой от вас помни Сия - прекрасното сопрано на "Тоника"?! Защо изобщо се коментира тази трагедия, та и то този гнусен начин?! Замълчете!

това,че ти не знаеш и не помниш си е твой проблем, но от себе си не мери и за другите, прегледай се, сигурно си млад, а безпаметността е признак на сериозна болест, но замълчи при трагедията и скръбта на хората

Тая не се ли казваше лия владовски

Не е лесно да си нищожество и да живееш мизерно и от подаяния, колега! Само жвиж сега колко от тези ще се саморазпознаят.

Абе вие празните ли се като пишете такива гнусотии !?

новината е подробно дадена в дейлимейл. читателите там, британците, коментират-тъжно, но защо ни уведомявата за смъртта на ДВАМА АМЕРИКАНЦИ? прочетох статията внимателно -афроамериканецът, съпругът й, е бил известен като нагъл шофьор, карал е непрестанно с несъобразена скорост в държава, където това жестоко не се толерира. но понеже е бил звездичка, от по-неизвестните звездички в нба, афро, си е правил каквото си иска. явно, и там толерирането си има нива! американската полиция си е затваряла очите, но физическите закони-не са си затворили очите. -лия лабел се споменава като участничка в едно от изданията на американския мюзък айдъл и в момента негова съпруга. всички български следи са старателно заличени. дори клюкарски сайт като дейлимейл е пропуснал факта, че родителите й са от България, а те такива неща винаги ги натъртват, стига да има поне малко инфо. например, много обичат да наричат Григор Димитров-The Bulgarian. но той не е правил опит да се прекръсти на грег фон дими или нещо подобно... Бог да я прости и жалко за родителите й.

Ма ти отде ги знаеш всички тия работи ве цървул ???

освен, че си неграмотен грубиян, явно си и кьорав. в първото изречение написах изрично, че има подробна статия в дейли мейл и там го прочетох. заинтересувах се, защото родителите й бяха известни български музиканти преди много години. но там е с латински букви писано, а ти и с българските буквички не можеш да се правяш...ве...

И тази в САЩ. Никой не го тегли към Русия.

И този глупак.

Мдааа...

Мир на прахта й! Голяма трагедия, особено за родителите й! Между другото "Сребърните гривни" (и Георги Минчев) бяха един от легендарните за България състави, заедно с "Щурците" в онези години, когато беше престъпление според червените говеда да притежаваш тави дори и на "Бийтълс", "Юрая Хип", "Дийп Пърпъл",...Това беше времето, когато такива като Данчо Караджов и "Сигнал" прохождаха в музиката и изпълняваха някакви елементарни звуци, докато се учеха от МАЙСТОРИТЕ, ОТ ГОЛЕМИТЕ МАЙСТОРИ! Милиционерите гасяха тока когато ГОЛЕМИТЕ започнеха някое страхотно парче на английски, а Пепи се кахъреше на подиума а Киро направо си хвърляше китарата, псувайки - залата полудяваше...Така беше при "добрия социализъм"! Но пък бозата беше по 4 стотинки, малката (6 и 8 голямата)... После дойдоха и другите от големите в българската музика - ФСБ!

"Гривните" свиреха в едно мазе на :Красно село"Гривните" свиреха в едно мазе на :Красно село", до киното, Румен Коня отиде при Данчо Караджов и двамата се учеха как да дърпат жиците на китарата така, че да излиза музика и пееха песниот по две изречения, Щурците напраиха концерт в залата долу в Университета и подлудиха публиката, а милиционерите подложиха Университета на тест за издръжливост при земетресение, когато загасиха тока ...щото Кирои Пецата решиха да започнат да свирят както могта и знаят, и то на англиски - Джулая Морнинг бе сигнал за човекоподобните говеда за атака, след като им отнемаше около един куплет да вденат, че се пее на чезик, който не е от македонските земи, тоест враждебен и противоконституционен, тогава нямаше Истанбулски конвенции и голф игрища в България...милицинерите взимаха по 150-200 лева и се радваха, ако могат да си купят не Москвич, а Жигула... Тройка с ганринтура при "Чадърите" - но не известните, а по-старите, където Стефан Данаилов се снима във "На всеки километър" за да стане любимец на всяка социалистическа мома, струваше 86 стотинки с лимонадата и три големи кюфтета с истинско меси и гарнитура, и оставаше ресто човек да си купи не само топче или гуда, а дори и "сирийче", ако някой си спомня какво беше това...:) Изплащането на апартамент беше по 15 л3ева на месец, за кола се правеше вноска от по 1500 лева и се чакаше има-няма 7-10 години, и като казвам кола имам предвид Москвич, освен ако не си баровец или връзкар, за да се уредиш с Жигула, а ако си още по-голям - с Лада или Волга (някои караха и Варшави), която бе като танк и цепеше бетони стълбове когато ги удари!...

Простакът Тодор Живков печелеше изборите с по 99.99 % без да се напъне, петилетките ги взимахме най-много за по три години и Луканов извести във Вашингтон, че до две-три години с темповете, с които се движиме ще надминем икономическото чудо на света - Япония, новият "икономически лъв", а западните дипломати се мъчеха да разделят кои са милиционерите, и кои - връзкарите сред нашите дипломати без да зацепят, че двете множества са напълно идентични, щото не можеха да допуснат, че това изобщо е възможно!

Ти не си ли потомък на роби бе митил?

Е и к'во? Случва се всеки ден, с много хора, из целия свят... Не усещам новината, просто статистика...

Чета,чета и се удивявам,как е възможно това ново българско поколение да расте такова "ИЗРОДСТКО"! А бе мърши,прав е за вас Иво Христов, но е занижил процентът на дебилитет! Такива просташки писания в коментарите са лице на нацията! Майка и била комуняга! А бе изроди, Сия беше едно красиво,умно и много отворено момиче,още като си беше в Бургас през седемдесетте години, а истинската Тоника беше една от най прогресивните групи в България и за радост извън София!Групата се опорочи,след като започна връзки със София! Преди това Сия емигрира ,а Лиа е детето от връзката и с Трошана.Много хубаво дете и то се увлече по пеенето като Сия,но за жалост младо...Моите съболезнования Сисо!Един твой приятел от Бургас от седемдесетте години.

БГ е пълна с чаровни и "отворени" момичета, а за това дете не съм и знаел, че го има. Така че, няма как да ме интересува,

Бг е пълна и с нечаровни момчета лузъри!

Те не познават тези хора, които ние помним. Хора, които са създали в тази държава неща, на които сега стъпват "безразличните" млади, без да знаят. И по-лошото е, че не ги интересува и че смятат, че всичко започва от тях. Което, за съжаление, не остава ненаказано. Животът ще им разкаже тази игра! За жалост, пак казвам!

Бог да я прости.