Много пиян шофьор уби колоездач, избяга и се скри

59-годишен шофьор блъсна и уби велосипедист, след което избяга и се опита да се укрие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Много пиян шофьор уби колоездач, избяга и се скри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тозишофьор, сега би трябвало да го съдят зе непредумишлено убийство, и да го превърнат в назидание за другите. Той направи това, за ова до края на дните си, ще е в клетка и няма да излезне от не, никога, ако не искате да ви се случи същото, не правете като него, ада дали е получи присъда, не знам, в българия съда е подвластен на парите.

Га видиш Боко и Цвъцко на велосипед - тогава!

нарочно убиват защото нищо няма нищо да им направят

Отдавна полицията е абдикирала от задълженията си, и не си върши адекватно работата. Тия безполезни държавни хрантутници, в тъмносини униформи са срам и позор за родината, и срам и позор за пилицейската професия по света.

Сега на тоя трябва да му снемат и номерата за наказание. И глоба даже да му друснат, та вече да не прави така!

Ти, пък! Снемането на номерата , и то само на единият, му е напълно достатъчно.

колоездача е починало от раните си, значи шофьора, трябва да го осъдят за непредумишлено убийство и да го пратят в затвора до живот.

Напразно е бягал!! Такива не ги съдят - проверете каква е присъдата на кмета на Павел баня който по същия начин уби човек на пътя, оказа се изключително ценен за населеното място.

Той от управляващата шайка ли е?

Той е бил от всички шайки управлявали досега, но се обляга на стари септемврийски диреци!

Извинявай, съжалявам, но не е от тези, които искаш да чуеш!

И за какво ни са магистрали,като няма хора???

за да се перат и усвояват крадени пари

Надежда Христова, първа брътчетка на Гогов.

Ако в България всички коли след 20-30-50 г. сами спират на препятствие (дистанционери), следят маркировката и не тръгват, ако водачът е пиян, убитите по пътищата ще намалеят с едно 80% на годишна база поне.. Толкова елементарно се чистим по пътищата, че не истина

Ако беше малко пиян, нямаше да има проблем, а?

Ако обаче му е изтекла книжката....майко мила

Т.е. шопите не са прованс селяци и са шлайфани.

ко речи?

TIREX

колездача си е виновен - що е карал в насрещното на винкела?

Стига сте гадаели. Щом в статията не го пише, значи етносът на пуяния водач, както и на загиналия велосипедист, са неизвестни (за нас, четящите). В нашата обособена територия за етно бълари с фетилен н/анс, повечето астри, омеги и др са с пернишки номера. Не зная как и къде им издължават данъците, като са на 600 км от Перник, но аз виждам спесифичното РК на регистрационните табели, а знам, че водачите са си местни мургави момчета, на по около ч6, до 29 годишна възраст. Ползват си ги за събиране оборота от магистралните труженички, за да не се набиват в очи с "С" класите си на работното им място.

...условна присъда. Справка - Ставийски.

газете велосипедистите, дишайте въглероден окис и яжте фасове....

...и се отоплявайте на дърва hahahah смешник

...родни простори....

Пернишка регистрация.....по нататък без думи!

врачанци също видя ли регистрация враца тръпна

Тия врачанците са направо луди(малиииии, мани-мани, бегай от тука)! Не използват мигачи, карат както си искат. Като отидеш в Перник се кара супер дисциплинирано, бавно, спокойно... в момента, в който се появят в София, веднага всички коли стават болиди от формула 1

Само за бягане от местопрестъплението трябва да го накажат със затвор и глоба.... Това безумие стана национален спорт.

ако беше ,,малко,, пиян водачът значи можеше и да се ,,размине,,...??? сега е ,,много,, виновен...???

много пияни съседи ме убиват бавно всеки ден

Мале, от тези Перничани няма къде да се скриеш. На другия край на България да отидеш все ще се намери някой Перничанин да те бъсне. Жалко за поредния погубен човешки живот.

врачанци също видя ли регистрация враца тръпна

много пиян шоп уби колоездач ,избяга и се скри !

ЩОМ КАТО МОРАЛНИТЕ СТОЖЕРИ ИВАН И АНДРЕЙ СЕ НАПУКАХА КАТО СВИНЕ И НАПРАВИХА КАТАСТРОФИ В КАЗАНЛЪК И ПАК СА ВЕЛИКИ УЧИТЕЛИ НА НАРОДА ОТ МАФИОТСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, КАКВО ДА НАПРАВИ ТОЗИ ПИЯНДУРНИК.

Шофьорът пиян, а колата на 30 години. Опел Омега се произвеждаше през 80-те години на миналия век.

Къде ти е логиката бре.....модел-кола.....пиян шофьор.....или правиш връзка с пиян пилот и капитан на подводница........:)

Защо да е софиянец , тоя си е от Перник. Това че е 25 км. до София не го прави софиянец. Жалко за човека с колелото.

Велосипедистите нямат работа в дългосрочен план на платното за движение на МПС. По простата причина, че силите са колосално неравни. На тротоара пешеходеца има някакви шансове. Обаче на платното колоездача никакви.

Кога най-после ще забранят велосипедите? Ни с колите ни с пешеходците - що за глупаво изобретение? Освен това само най-изпадналите прошляци го ползват - всеки с положение си е взел автомобил. Защо да ги мислим изобщо?

А тези с най-положение BMW!

Евала за изказването! Поздравления!

И аз не мога да разбера пушачите с кого са ? Ни с тези дето работят ни с тези дето си почиват.

ПОЛОЖЕНИЕТО БЕ , ДРИСЛЬО !!! ЦЪРВУЛИ С ТАРАЛЯСНИЦИ КАТО ТЕБЕ СЕ ПРАВЯТ НА ВАЖНИ, ДОКАТО НЕ ИМ СЧУПИ НЯКОЙ НАГЛИТЕ ТИКВИ !!!

Изпаднал прошляк си ти нещастник такъв. Такива като тебе трябва да бъдат забранени да се движат по пътищата.

Глупак, ами по твоята логика трябва да забраним пешеходците и трезвените шофьори. Да оставим пияните олигофрени - да си карат докато се самоизбият и изчезнат от лицето на земята. Прошляк си ти - ама в главата.

Подобни изказвания би трябвало да се инкриминират. Барабар с тези, които са му нацвъкали плюсчета. Ако тоя примат се възприема като човешко същество, аз предпочитам друга Галактика.

Човека умело използва иронията, за да се откроят онези 80%.

Много пречат, особено като се движат в насрещната лента.

Тролираш, а? Получи ти се.

E..a си! Чудя се аз защо в Канада в сититата из мегаполисите въртят педалите, в Страсбург, Амстердам, Копенхаген и пр. - такива сдухани бедняшки градове - го правят, а те ми били не'кви шибани бедняци, работещи из финансовите институции. Ей сега отивам да им го обЯсня на колегите, преди да са се изпокрили из слънчевите острови за Коледа. Веднага ще ги светна к'ви мизерници-бедняци са, щом щъкат даже и на работа с колело, вместо да се натоварят на джиповете, дето им стоят в гаражите и чакат по-екстремни преживявания. Друго си е пернишкият баровец с голфа да те надъни в двуколесната ти тарамбука с педали и да те огледа отгоре като размазано кюфте на пътя, дето само баровците с голфовете имат право да се движат. Боже, не'ам нерви!!!!

Ей, кюфте лоено и грозно!!! Мръсна гад! Не велосипедите и велосипедите, а ползването на лични автомобили трябва да бъде ограничено и дори забранено в градовете. Излезте от тези ламарини, бе, тюфлеци скапани - заприличали се на балони от мас и лой. Шофьорски книжки трябва да се издават само на хора с вишсе образование и то след преминат тест на Менса, с коефициент на интелигентност над 110. И друго нещо да ти кажа, простако селски: Не велосипедистите, а ти си прошляк. Един качествен шосеен велосипед струва колкото три или четири трошки като твоята. Мръсна гад, такива като теб, от яд, че не могат да карат велосипед, нарочно застрашават живота на велосипедистите, като отнемат предимството им, изблъскват ги от платното, минават в опасна близост до тях, карат срущу тях и така нататък. Заради такива като теб, карането на велосипед у нас, най-екологичното и полезно превозно средство, е истинска игра със смъртта. А се водим европейска страна. Светла памет на колегата, велосипедист!

Абе, не му обяснявай на това смрадливо пернишко говедо с "положение"!

софианец с пернишка регистрациа утрепал бургаски ром, ако се вярва на снимката!

Гледам, че някои са нацвъкали минуси, но ако снимката е истинска, без съмнение загиналият е ром - всички колела с щайги на багажника се управляват от роми.

Снимката не е от сега, тя е от лятото, убиха един селянин и то пак в насрещното движение. И няма значение, дали е ром, опс. циганин или българин. Все е човек, убит от престъпник!

НАМА СОФИЯНЕЦ С ПЕРНИШКА РЕГИСТРАЦИЯ !!!! ТАЗИ, ПЕРНИШКАТА ПОРОДА, Е НЕПОДРАЖАЕМО ЛУМПЕНСКА !!!