Челен сблъсък на рисков път, бременна и още 3 души са ранени

Четирима души, сред тях бременна жена, са ранени при поредна катастрофа по пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал в 13,24 ч. в района на Мойсев баир.

Обратно в новината

Коментари - Челен сблъсък на рисков път, бременна и още 3 души са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"класика" по бг пътищата: най-нестабилните и предизвикващи най-много жертви бмв и мерседес, в поредното меле на пътя. явно трябва да се въведе допълнителен данък за тези марки коли, който да отива във фонд за жертвите на пътя.

Pred mercedesa ima tir kak a bmw to beshe v srednat lenta s visoka skorost kak minq tira ci da blisne mercedesa s kakva logika mislite mercedesa izleze da vidi platnoto zad tira i udari bmwto i togva q izhwirli nayna dasni i se udari na edin tir i pakse wirna bmw to u drugoto platno i sprq

BMW... BMW... BMW... Колко народ трябва да се претрепе, за да вдене КАТ, че BMW не е автомобил, а диагноза и често трябва да е и априорна присъда. Да дадат статистика на ПТПтата по марки и по вина. Фащам бас, че BMWтата са поне 70%, а сред виновните - над 90. "Боклук PKW" - така ги наричат германците. И са прави - и за автомобила, още повече за собствениците...

без съмнение никога не си сядъл в БМВ. Германците карат БМВ, турците-Мерцедес. Това с диагнозата и априорната присъда, само показва, че комплексарщината не познава граници.

са на път да засенчат пернишките гоУфъри. Удара е поне със 120 км. Ама пак късмет, още 20-30 сантиметра в ляво и трагедията щеше да е пълна.

За мен пътя е добре.Минавал съм го стотици пъти. Всичко е от дисциплината на водачите на мпс.

Така е, но докато не почнат да ги тикат зад решетките тия, поне за опит за убийство и поне за 2-3 годинки, няма да се оправят нещата.

И мъжкаря от БМВ-то, като е видял пострадалата бременна женска, не е ли скочил тутакси да ступа някой, който му се е сторил виновен...! Защото...ъъъ...спред адвокатина Чернев подобно поведение е съвсем нормално и оправдано...от закона....на джунглата!

Гледам, че половината от мненията обясняват катастрофата с лошия път. Интересна позиция. Като е лош пътя значи да караш с мръсна газ ли? Този даже и бременна возил и това не го спряло.

Има там едно отвратително място и то стана такова СЛЕД като банкянската свиня го "ремонтира" и сложи кръгово точно след спускането, че да могат говедата да фърчат кат самолети...

има ли в близост насрещно платно за движение ще има и челно сблъскани автомобили. толкова пари се дават за магистралите ,редно е да се отделят пари и за построяване на нови второстепенни пътища. като гледам снимката - поле широко. има възможност да се изгради нов път на известно разстояние от стария. идеята е да се избегне срещата на автомобилите движещи се в различни посоки. тази отсечка, Русе-Бяла, е идеална за стартиране на новото. с шофьорска книжка или без, мутра зад волана или обикновен селянин, депутат или жена шофьори .. поне ще се избегне насрещният сблъсък.

ден през ден се търкалят и по магистралите, ръиш ли?!! Струва ми се, че българите и по канал на бобслей да ги пускаш, пак ще намерят начин да се ударят челно! А само в Перник било възможно да се набуташ погрешка в насрещното и...да те ударят отзад!

И за Русе, и за Русе - щом е от герб - простено му е!

E36-чка, класика. Шофьорите на BMW са най-добрите на света. Карат с вратите напред, с задницата напред, с тавана напред...абе то се вижда, няма кво да ги хваля. Малко зор докато събереш 1500-2000 ле'а от баба си и вуйна си, ама

Против боя съм, щото съм пацифист по принцип. Ама , да ме прощавате, тоя с БееМВету заслужава много здрав пердах. После още един по-здрав, понеже се опитва да си убие собственото семейство.

Докога некадърници ще влизат в насрещното и ще правят катастрофи?

До като не направят нов път този път е от времето на Живков.

Това не е извинение!

Това какво общо има? Начи пътя лош, возиш бременна жена, може би неговата, и караш като луд. Трябва верно да си луд.

Ами нали магистрала щеше да се строи, ама май магистралите са само за софиянци.

АсФалто ни са яде, ма! Отсечката е в добро състояние, този с БМВ-то да го еФтанизират!

Докато не се криминализира карането с превишена скорост, така ще е. Сега тоя тарикат с БМВ-то да го съят за опит за убийство, пък да видим дали пак така ще кара!

Абе какво ви е виновен пътя? Пътя ли блъска хората? Като се качват на мощни коли с недостатъчно мозък в задкормилните устройства, това ли е проблема или пътя. Защо винаги търсим вината там, където я няма?

Разбира се, че и водачите са виновни, но този път е като цяло в ужасно състояние. Тесен е, ужасно натоварен, тир след тир. Ужасни завои, коловози и дупки. Обаче за съжаление е далеч от София.

Како, аз тир (разбирай - камион, б.а.), да кара с по-малко от 80 км/ч не съм виждал. Та къде е въпросът, Како?

Пътя е правен преди поне 50 години тогава нито е имало такъв трафик , нито такива бързи коли. Според теб защо точно тук стават толкова много катастрофи, в сравнение с например магистрала Тракия!

Четирима души, сред тях бременна жена, са ранени при поредна катастрофа по пътя Русе-Бяла Пътят Русе -Бяла е пътя на смъртта. През ден слушам за жертви по тази "дестинация" и никакви мерки от страна на държавата.

другарЮ петров , какви точно мерки искаш да взема , ще ми напишеш ли ?

изчеи

Браво на производителите на двата автомобила. Отлично представяне на краш тест

Добре, че само двигателят е излязал от бемвето, а не и бебето от жената.

Бил съм свидетел там на катастрофа. Колата с видимо превишена скорост ме изпревари и продължи напред, влезна в завой и когато и аз влезнах видях по пътя да се търкалят части от въпросната кола. В насрешната лента се движи ТИР който един румънец решава да изпревари без видимост - в завоя, така се блъсна в онзи дето профуча покрай мен. За щастие всички бяха живи и здрави, но колите бяха за скрап.

Какво означава непрекъсната линия, маркираща пътя? а) Така се обозначава трасето, по което се движат колите на пътна помощ. б) О, това е линията, която трябва да съвпада с осевата линия на автомобила. в) Нищо? г) Това е една спомагателна линия за контролиране на праволинейността на движението. д) Използва се за разделителна линия: дясната част на пътя е за ламерите, лявата е за мен.

Това е очертанието, върху което в скоро време ще бъде поставена бетонна ограда и ще се приключи веднъж и завинаги.

За простотията няма спирачки, ни бетонна ограда, ни телена мрежа ... нищо не може да я спре. На магистралите, като има разделителна мантинела, какво става - влизат и карат в насрещното за по-бързо. Изпреварват или шофират насрещно в аварийните ленти.

Така се обозначава трасето в което шофират глупаците спазващи правилата. За умните и находчиви шофьори предоставя възможност да изпреварват тъпите и да се движат по-бързо.

Пожелавам ти да си следващия отпечатан на А4, с и или без снимка.

Затворете го този път накрая, че не остана народ в държавата.Който иска да ходи в Русе да ползва по -безопасен път до Видин, Свищов, Силистра... и от там с корабче по Дунав.За софянци и Южна България да се възстановят полетите от София и Пловдив до Русе.

Явно не пътуваш изобщо. Този път е много натоварен, защото е главно трае. ББ нехае, щото не е оттам. За Лиле-то важи същото.

прокълнат ли е или всички са си загубили ума? Има нещо сбъркано в шофиращите там! Едва ли има толкова много катастрофи, отколкото между Русе-Бяла!

Трафикът там е много натоварен. Следователно чисто статистически е по-вероятно да има и повече идиоти. Резултатите са на снимките. Иначе път като всеки друг. Хубавото в случая е че няма загинали....