Майка загина, пресичайки магистрала ”Тракия”

27-годишна жена загина, след като е била блъсната последователно от няколко автомобила на магистрала „Тракия” при 121 километър в посока от София към Бургас, на разклона Бенковски-Войсил.

Обратно в новината

Коментари - Майка загина, пресичайки магистрала ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бързайте да бъдете толкова категорични, "компетентни" и цинични. Утре може вие или вашите близки да изпаднете в тази ситуация! В днешна България голямата част от населението е смазано от неразрешими (на пръв поглед) проблеми. Дори в София е пълно с безумно движещи се, говорещи по GSM-чета с изцъклен поглед пешеходци. Масовите медии им втълпяват в главите, че ако цецко нарисува зебра някъде шофьорите (също обезумели от бизнес и проблеми) ще спрат като извънземни с летяща чиния - уви 20 годишна швабска барака. И проблем въобще не е правосъдната система - законите СЪЗНАТЕЛНО са направени такива (плана Дълес и Ран Ът след това).

Защо никой не пише че е най нормално майка с бебешка количка пресичаща магистрала да бъде размазана ! Предното изречение ще спаси повече майки и деца от всичко останало! Горното важи за целия свят ,за сведение на другомислещите

Това за съжаление е ежедневна истина! Нека се обединим и спрем това безумие по пътищата! Строги санкции и категоричо "НЕ" на споразумения с прокуратурата! Нова съдебна власт!!

Какво споразучение с прокуратурата бе. Кой ще се споразумява? Виновния в тази ситуация е жената която с целия си акъл е пресекла МАГИСТРАЛА с количка в 10 вечерта. Колко див трябва да си за да направиш това. Независимо от ситуацията в която е изпаднала това е чисто самоубииство. Не оправдавам водача който е избягал но донякъде го разбирам при цялата тази истерия за катастрофите. Според мен той няма абсолютно никаква вина за катастрофата. За това, че е избягал си е виновен но аз не съм този който трябва да го съди. Не дай боже да попадна в такава ситуация, не знам как бих реагирал. Ще ми се да вярвам, че ще бъде по друг начин ама .....

Хора, бъдете внимателни! За миг невнимание ти се обръща целия живот!

Все си мисля, че е ромка или както там им се викат

BullDog

Това си е типично самоубийство. Защо мислите че е станало от простотия, най-вероятно е искала точно това да се случи. Съжалявам че така е станало, не е ясно какви са и били проблемите.

Лека пръст на жената! Това си е или самоубийство или умопомрачение, довело до пълна загуба на ориентация. Кой знае какво е било в главата ... Но каквото и да е било, си е трагедия!

smirn0ff

колко трябва да ти е акъла да пресичаш магистралата с детска количка още повече през нощта???

Doncho

Тази е за наградите "Дарвин", добре, че детето е живо.

Изпуснала е наградата, щото детето е оцеляло, но може да участва в номинациите. Има такава категория за хора, дето са оставили поколение, но са умрели идиотски.

Нагледен пример за теорията на Дарвин

аззз

селянията съвсем полудя, брей какво слагат в тая ракия не знам..

iordan

явно е някое хампи,кои нормален ще тръгне да пресича в 10 вечерта ,магистрала ?????поне да не беше взела и детето !!!

Боже,Божеее колко мъка има на този Свят Боже...да пресича магистрала лелеееее

Що за простотия?!