Коментари - Жертва и 3-ма ранени при катастрофа на ”Тракия” | Днес.dir.bg

Жертва и 3-ма ранени при катастрофа на ”Тракия”

Една жена е загинала, трима са пострадали при катастрофа на магистрала "Тракия" в посока Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жертва и 3-ма ранени при катастрофа на ”Тракия” | Днес.dir.bg

Коментари

Баси тъпите коментари - какво е виновна държавата или полицията, че малоумен шофьор не знае какво е дистанция и за какво служи, а на магистрала с поне 110 км/ч се движи на 2 метра разстояние от предния????

Аман бре...! Затворете я таа магистрала. Секи ден по некой и друг утепан. Ореде ни населението.

МЗ за последен път предупреждава, че шофирането в България е опасно за Вашият живот!

Милиони се дават за почистване от държавата, и от нашите данъци,къде потъват

ПИТАЙ АКЦИЗА ОТ ГОРИВА КЪДЕ ОТИВА! НЕ И ЗА ПЪТИЩА!

Ти вярно си тъпак! Какво общо в тая жега и прекрасна видимост, има държавата и почистването с малоумниците по пътищата? Всъщност, държавата има общо-умишлено предизвика анархия, та всякакви без мозъчни твари да се качват да карат и да се изтребват по пътищата.

Тази магистрала е морално остаряла,да я бяха направили с поне още една лента ама айде

Ела да я чистиш зимата с три ленти!

Предвид увеличаващите се жертви на пътя е може би време да ограничим скоростта по магирсталата на 100км/ч. И камери " на всеки км", съчетани с глоби, котио като ги плащаш да плачеш. Отчаяни времена: отчаяни мерки...пък и зашо да са отчаяни, в Англия масово се кара с макс 90

"Предвид увеличаващите се жертви"..."да ограничим"... С ограничения не се постига нищо. Дай да забраним автомобилите, тогава няма да има жертви в катастрофи. Същото се отнася до самолетите и корабите. Всяко средство, когато се ползва неадекватно, води до нежелани последствия. Т.е. трябва да се покаже кога употребата е неадекватна, което определено не става с наказания.

Доста глупав коментар. И сега има ограничения, които са нормални. Проблемът е, че не се спазват. Така, че и 50км ограничение да има, пак няма полза.

Абе докога няма да вдявате, че проблемът не е в ограниченията, а в ограниченото мислене? Ти карал ли си автоматик с темпомат? Пробвай го на 100 и на 140 и ще вденеш, че не скоростта ти е проблемът...

Унгарски научи ли? ))

Преди три години за подобен случай, точно в Унгария, осъдиха бивш заместник министър на три години ефективно лишаване от свобода. Удря автомобил отзад, хората на задните седалки нямат колани и двама загиват. Та ... интересно ми е какво ще се случи на габровеца. Като знам нашето правосъдие ... нищо! Най-много да го осъдят на три години условно.

Сигурно пак камионите са виновни .

Полицията стачкува- а пътните талибани са наясно с това положение!:) Пияни или уморени турски шофьори знаят, че тук става и може! Да, всичко е " описано " в закона за движение по пътищата, но няма контрол, а преди това превенция.

като работят, било полицейщина. Като стане нещо ги нямало.Какво значи стачкуват?Хората си работят, което не им пречи да искат по-добри условия за работа.За така наречения Президент, който подклажда само напрежение, като се бърка там където няма правомощия без коментар......То бива комлексарщина ама чак пък толкова...си е простотия в чист вид

Няма връзка президента със случката. Нещо те е яд на него, пишеш глупости, че е така наречен, а всъщност избран от народа, не назначен. Може би да не ти е роднина, но няма причини да се позориш на форума.

Внимане , ниско прелитащи дебили в дясните и аварийните ленти ! Карайте в лявата , желателно с поне 200

Не....третокласният път Тракия е българската дума..Тукту

да удариш някого отзад, обикновено е нарочно

Как не му се е досвидял на габровеца бензина, че е давал толко много газ...

Във всяка нормална държава има камери и жестоки глоби, в БГ си имаме ченгесари със слънчогледи на които камерите ще им пречат да си събират пътната такса. Е това е резултата от умишленото им бездействие.

на 350-ия километър от аутобана???????....къде е тоя аутобан бееее???....Тва в Германия ли е станало????

Ха Ха Ха. А бе карай си по тъпата магистралка и си представяй че е АУТОБАН...парите които са хвърлени/откраднати/ са за аутобан:)))

Никой не Ви схвана иронията, ама Вие май и не целите това.

Герберски келеш, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави, доктор Стефанов.

На това му казват "задна прашка" Само, че в случая с жертви и ранени!В 99,99% от случаите е поради разсеяност на водача.

Баси тъпнята! Направо изкърти тъпомера! Поздравления!

Ами, тя ситуацията не от ясна по-ясна... Унгарския автомобил най вероятно след изпреварване е бил все още в лявата лента. Виждайки наближаващия, и най вече святкащ със всички видове ламбета нашенец, унгареца е започнал прибиране в дясната лента... Ама, нашенеца дава ли се? Решава да го изпревари отдясно,,, И резултата е налице... -ДОКОГА БЕ СЫНАРОДНИЦИ, ДОКОГА!

Ако е така,нашенецът е трябвало просто да го заобиколи/отляво или отдясно/,и белята може да бъде избегната.

Е, няма логика - унгарецът се прибира в дясната лента, "светещият" е в лявата, изпреварения е в дясната.Няма място "светещият" да го изпреварва отдясно.

При нашето беззаконие по пътищата, пияни, дрогирани и без книжки шофьори, какво да очакваш!

Ти колко унгарци си виждал? За твое сведение ще ти кажа, че повечето са доста по-бели от нас и са определено с по-европейски черти....

"габровският автомобил е застигнал и блъснал унгарския..." В нормалните страни да ви блъснат отзад на хубав и прав път в ясен ден може да се случи с вероятност едно на милион да кажем. У нас вече стана едно на сто. Заплахата на пътя ни дебне от всички страни, отпред, отзад. Това е защото шофьори станаха и шимпанзетата, на които и велосипеди не трябва да им дават.

Поредната.

Скапана система,ръководена от скапани депутати и ние със скапаното ни мислене се убиваме всеки ден.Пример е извислената тъпотия с включените фарове"смъртните случай не намаляха".

Брейййй, фаровете били проблем мамка му. В знак на протест махнете всички крушки (и на фарове и на стопове) и карайте освен на свтло и на тъмно (без светлини) по интуиция, за да покажете на 'мръсните' управляващи колко грешат.

Каква активна лента?! Минавало се е през Карнобат

d4

в последно време магистралите взимат повече жертви от третокласен селски път. където карат пияни на мотики и без документи. а би трябвало да е обратното... има нещо сбъркано.

да такае !!!!!!!!!!!!11в полша има полицеиски коли с нормална регистрация ама са с мотори от по над з00 коня кара зад тебе ите записва какъв си юнак а тука пират на пътя стига те независимо че летиш с двеста взимат ти докиментите и на поправителен след година а колата на полицеиска блокада на едното колело и довиждане платаш си глобата солена ами и плащаш и застаховкатя без да се мисли иначе колата отива на търг от съдия изпулнител !!!е така е тука в белите бивши соц страни!!!!!!!!!!!

унгарците карат много предпазливо в унгария има закон които забранява на камиони да изпреварват себе подобни и леки коли !!!!!!!!!!!1културата им е на ниво !!!!!!!!!1учтивиса когато нещо си сбъркал в посоката и не свиркат и псуват там има железни правила ако си прекрачил прага на допустимото си изгорел ама така хубаво че щe плащаш и плачеш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а тука само един неормален народ с таралясници на з0 г и вижте ме кои съм!!!!!!!!!!!!!!!1

колите с габровска регистрация карат много лошо

Габровеца е решил да се докаже колко може да вдигне таралясникът му, но е объркал лентите и е забравил, че не е на селски път без движение! Прост народ!

Боко Тиквата бори смъртността по пътищата. ВИДИМИ резултати!

Движението по магистралата, особено от София в посока Бургас и от Пловдив към София, е много натоварено - и българаски и много чуждестранни автомобили, и тирове и камиони всякакви колкото щеш. Проблемът е, че се кара с висока скорост много близо до предната кола, а да не кажем колко и български, и чуждестранни шофьори, както и камионджии предприемат внезапно и неподходящо изпреварване.

В Италия карах в една колона в лявата лента почти 200 километра.Никой не направи опит за изпреварване,нито увеличи или намали скоростта.У нас все има шофьори,на които някой пред тях им пречи.

Все-пак 190 е добра скорост и с 60 км над разрешената. Така че няма причина да те натискат, макар че може би някое Порше или Ферари да изпитва съжаление, че стои зад Голфа ти. Но да, културни са итилаинците. Но с тази скорост и тук малцина ще ти святкат, да овчари безспорно.

а Магистралата на смъртта. Дрогирани, пияни, мамини синчета с BMW, богаташки сополаковци с Бентли, мутри с джипове, психари с адреналин в кръвта, селяндури с купени книжки - това е тяхната магострала. За тях я построи Боко.

Тая колесница от снимката не е ли от прехвалените и престижни марки.?

дотук трима заблудени с такава каляска са обидени... хахахх

Понеже увеличиха драстично глобите катастрофите и жертвите намаляха. Проста измет. Не това е начинът да се намлят жертвите.

Да те ударят отзад на магистрала? Тоя габровец кьорав ли е бил??

Не, но е бил някакъв урод !

Спестил е от накладки, и е бил с Алфа...

Да те ударят отзад е най-голямото удоволствие. :)

Коментари - Жертва и 3-ма ранени при катастрофа на ”Тракия” | Днес.dir.bg

Жертва и 3-ма ранени при катастрофа на ”Тракия”

Една жена е загинала, трима са пострадали при катастрофа на магистрала "Тракия" в посока Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жертва и 3-ма ранени при катастрофа на ”Тракия” | Днес.dir.bg

Коментари

Баси тъпите коментари - какво е виновна държавата или полицията, че малоумен шофьор не знае какво е дистанция и за какво служи, а на магистрала с поне 110 км/ч се движи на 2 метра разстояние от предния????

Аман бре...! Затворете я таа магистрала. Секи ден по некой и друг утепан. Ореде ни населението.

МЗ за последен път предупреждава, че шофирането в България е опасно за Вашият живот!

Милиони се дават за почистване от държавата, и от нашите данъци,къде потъват

ПИТАЙ АКЦИЗА ОТ ГОРИВА КЪДЕ ОТИВА! НЕ И ЗА ПЪТИЩА!

Ти вярно си тъпак! Какво общо в тая жега и прекрасна видимост, има държавата и почистването с малоумниците по пътищата? Всъщност, държавата има общо-умишлено предизвика анархия, та всякакви без мозъчни твари да се качват да карат и да се изтребват по пътищата.

Тази магистрала е морално остаряла,да я бяха направили с поне още една лента ама айде

Ела да я чистиш зимата с три ленти!

Предвид увеличаващите се жертви на пътя е може би време да ограничим скоростта по магирсталата на 100км/ч. И камери " на всеки км", съчетани с глоби, котио като ги плащаш да плачеш. Отчаяни времена: отчаяни мерки...пък и зашо да са отчаяни, в Англия масово се кара с макс 90

"Предвид увеличаващите се жертви"..."да ограничим"... С ограничения не се постига нищо. Дай да забраним автомобилите, тогава няма да има жертви в катастрофи. Същото се отнася до самолетите и корабите. Всяко средство, когато се ползва неадекватно, води до нежелани последствия. Т.е. трябва да се покаже кога употребата е неадекватна, което определено не става с наказания.

Доста глупав коментар. И сега има ограничения, които са нормални. Проблемът е, че не се спазват. Така, че и 50км ограничение да има, пак няма полза.

Абе докога няма да вдявате, че проблемът не е в ограниченията, а в ограниченото мислене? Ти карал ли си автоматик с темпомат? Пробвай го на 100 и на 140 и ще вденеш, че не скоростта ти е проблемът...

Унгарски научи ли? ))

Преди три години за подобен случай, точно в Унгария, осъдиха бивш заместник министър на три години ефективно лишаване от свобода. Удря автомобил отзад, хората на задните седалки нямат колани и двама загиват. Та ... интересно ми е какво ще се случи на габровеца. Като знам нашето правосъдие ... нищо! Най-много да го осъдят на три години условно.

Сигурно пак камионите са виновни .

Полицията стачкува- а пътните талибани са наясно с това положение!:) Пияни или уморени турски шофьори знаят, че тук става и може! Да, всичко е " описано " в закона за движение по пътищата, но няма контрол, а преди това превенция.

като работят, било полицейщина. Като стане нещо ги нямало.Какво значи стачкуват?Хората си работят, което не им пречи да искат по-добри условия за работа.За така наречения Президент, който подклажда само напрежение, като се бърка там където няма правомощия без коментар......То бива комлексарщина ама чак пък толкова...си е простотия в чист вид

Няма връзка президента със случката. Нещо те е яд на него, пишеш глупости, че е така наречен, а всъщност избран от народа, не назначен. Може би да не ти е роднина, но няма причини да се позориш на форума.

Внимане , ниско прелитащи дебили в дясните и аварийните ленти ! Карайте в лявата , желателно с поне 200

Не....третокласният път Тракия е българската дума..Тукту

да удариш някого отзад, обикновено е нарочно

Как не му се е досвидял на габровеца бензина, че е давал толко много газ...

Във всяка нормална държава има камери и жестоки глоби, в БГ си имаме ченгесари със слънчогледи на които камерите ще им пречат да си събират пътната такса. Е това е резултата от умишленото им бездействие.

на 350-ия километър от аутобана???????....къде е тоя аутобан бееее???....Тва в Германия ли е станало????

Ха Ха Ха. А бе карай си по тъпата магистралка и си представяй че е АУТОБАН...парите които са хвърлени/откраднати/ са за аутобан:)))

Никой не Ви схвана иронията, ама Вие май и не целите това.

Герберски келеш, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави, доктор Стефанов.

На това му казват "задна прашка" Само, че в случая с жертви и ранени!В 99,99% от случаите е поради разсеяност на водача.

Баси тъпнята! Направо изкърти тъпомера! Поздравления!

Ами, тя ситуацията не от ясна по-ясна... Унгарския автомобил най вероятно след изпреварване е бил все още в лявата лента. Виждайки наближаващия, и най вече святкащ със всички видове ламбета нашенец, унгареца е започнал прибиране в дясната лента... Ама, нашенеца дава ли се? Решава да го изпревари отдясно,,, И резултата е налице... -ДОКОГА БЕ СЫНАРОДНИЦИ, ДОКОГА!

Ако е така,нашенецът е трябвало просто да го заобиколи/отляво или отдясно/,и белята може да бъде избегната.

Е, няма логика - унгарецът се прибира в дясната лента, "светещият" е в лявата, изпреварения е в дясната.Няма място "светещият" да го изпреварва отдясно.

При нашето беззаконие по пътищата, пияни, дрогирани и без книжки шофьори, какво да очакваш!

Ти колко унгарци си виждал? За твое сведение ще ти кажа, че повечето са доста по-бели от нас и са определено с по-европейски черти....

"габровският автомобил е застигнал и блъснал унгарския..." В нормалните страни да ви блъснат отзад на хубав и прав път в ясен ден може да се случи с вероятност едно на милион да кажем. У нас вече стана едно на сто. Заплахата на пътя ни дебне от всички страни, отпред, отзад. Това е защото шофьори станаха и шимпанзетата, на които и велосипеди не трябва да им дават.

Поредната.

Скапана система,ръководена от скапани депутати и ние със скапаното ни мислене се убиваме всеки ден.Пример е извислената тъпотия с включените фарове"смъртните случай не намаляха".

Брейййй, фаровете били проблем мамка му. В знак на протест махнете всички крушки (и на фарове и на стопове) и карайте освен на свтло и на тъмно (без светлини) по интуиция, за да покажете на 'мръсните' управляващи колко грешат.

Каква активна лента?! Минавало се е през Карнобат

d4

в последно време магистралите взимат повече жертви от третокласен селски път. където карат пияни на мотики и без документи. а би трябвало да е обратното... има нещо сбъркано.

да такае !!!!!!!!!!!!11в полша има полицеиски коли с нормална регистрация ама са с мотори от по над з00 коня кара зад тебе ите записва какъв си юнак а тука пират на пътя стига те независимо че летиш с двеста взимат ти докиментите и на поправителен след година а колата на полицеиска блокада на едното колело и довиждане платаш си глобата солена ами и плащаш и застаховкатя без да се мисли иначе колата отива на търг от съдия изпулнител !!!е така е тука в белите бивши соц страни!!!!!!!!!!!

унгарците карат много предпазливо в унгария има закон които забранява на камиони да изпреварват себе подобни и леки коли !!!!!!!!!!!1културата им е на ниво !!!!!!!!!1учтивиса когато нещо си сбъркал в посоката и не свиркат и псуват там има железни правила ако си прекрачил прага на допустимото си изгорел ама така хубаво че щe плащаш и плачеш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а тука само един неормален народ с таралясници на з0 г и вижте ме кои съм!!!!!!!!!!!!!!!1

колите с габровска регистрация карат много лошо

Габровеца е решил да се докаже колко може да вдигне таралясникът му, но е объркал лентите и е забравил, че не е на селски път без движение! Прост народ!

Боко Тиквата бори смъртността по пътищата. ВИДИМИ резултати!

Движението по магистралата, особено от София в посока Бургас и от Пловдив към София, е много натоварено - и българаски и много чуждестранни автомобили, и тирове и камиони всякакви колкото щеш. Проблемът е, че се кара с висока скорост много близо до предната кола, а да не кажем колко и български, и чуждестранни шофьори, както и камионджии предприемат внезапно и неподходящо изпреварване.

В Италия карах в една колона в лявата лента почти 200 километра.Никой не направи опит за изпреварване,нито увеличи или намали скоростта.У нас все има шофьори,на които някой пред тях им пречи.

Все-пак 190 е добра скорост и с 60 км над разрешената. Така че няма причина да те натискат, макар че може би някое Порше или Ферари да изпитва съжаление, че стои зад Голфа ти. Но да, културни са итилаинците. Но с тази скорост и тук малцина ще ти святкат, да овчари безспорно.

а Магистралата на смъртта. Дрогирани, пияни, мамини синчета с BMW, богаташки сополаковци с Бентли, мутри с джипове, психари с адреналин в кръвта, селяндури с купени книжки - това е тяхната магострала. За тях я построи Боко.

Тая колесница от снимката не е ли от прехвалените и престижни марки.?

дотук трима заблудени с такава каляска са обидени... хахахх

Понеже увеличиха драстично глобите катастрофите и жертвите намаляха. Проста измет. Не това е начинът да се намлят жертвите.

Да те ударят отзад на магистрала? Тоя габровец кьорав ли е бил??

Не, но е бил някакъв урод !

Спестил е от накладки, и е бил с Алфа...

Да те ударят отзад е най-голямото удоволствие. :)