6 души пострадаха в тежка катастрофа на АМ ”Хемус”

Шестима души бяха ранени при катастрофа на АМ "Хемус, станала на 29-ия км близо до виадукта Бебреш.

Обратно в новината

Коментари - 6 души пострадаха в тежка катастрофа на АМ ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги ми е приличал на Есесовец - Алкохолик ! баба Тодорка , стара шофйорка

Много правилно решение на съда. Отчиташ нарушение, спираш нарушителя и му пишеш фиш. Но за да се случи това няма как катаджията да седи скрит в шубрака и то след завоя. Ще трябва да излезе на видно място и то преди опасния участък, който евентуално е маркиран с намаление на скоростта. Така ще се действа и превантивно. Запомнете - превантивно! Похвати от рода - ще караш винаги под страх да не би ако случайно пропуснеш някой знак и ще бъдеш глобен от скрит в храстите катаджия НЯМАТ ЕФЕКТИВНОСТ!!! По тази логика дайте да инсталираме по един уред във всяка кола и в момента, в който превишиш скоростта да започне да ти тегли пари от сметката. Според полицейската логика това ще даде 100% гаранция за спазване на скоростта!

На крив полицай - камери му пречат. Айде стига бе другарю Стратиев - като Ви е толкова зор - закона и сега е добър - седи си чичко милиционер с камера в ръка и маха... Все пак това му е работата - да я развее тая палка. Удариха се 10 коли - не заради липса на камери, а заради дупки и постоянни ремонти по никое време - не може в най-големия трафик да затвориш магистралата за да асфалтираш 1 лента и после не камери, не фарове, не извънземни.. все ще има някой виновен

При две от катастрофите караха тийнейджъри без книжки, единият водач дори беше пиян. ----- Е, ако бяха използвали мобилните камери по стандарта "скрит в шубрака", тези катастрофи щяха да бъдат предотвратени, нали тиквеници от КАТ!

А как точно е прескочил мантинелата та да влезе в насрещното на магистрала???

Било е участък с двупосочно движение. Най-вероятно се е заблял, не е намалил преди отбивката и така .. Че няма контрол е ясно, гледам, че е модерно плиткоумните да задминават през аварийното платно.

Задминаването през аварийната лента е Опит за убийство на евентуално спрелите на нея... Така убиха един архитект...

И докога така????

Тунелът не е ли Витиня? А виадукта Бабреш?

Какви са ФАКТИТЕ? Катастрофа на Магистрала - САМО ранени... Катастрофа на двупосочен път - задължително убити! Само в неделя - 14!!! Обръщам ви внимание на тези ФАКТИ, защото се оставихме на разбойници и крадци да ни мътят съзнанието с идиотизми от рода на "Ний асфалт не ядем!"

А кучетата на Бойко още си ядят телеЖко! А идиоти, разбойници крадци, в България са деца на форашки

Резултат от теста - 4 нормални човека и 6 комуноидни трола... Лошо...

нарастващите материални възможности на българина не съответстват на намаляващите му умствени способностти

Циганите масово карат нередовни. И полицията не ги закача.

на теб пак ли циганите са ти виновни бре,нещастник?

Тихо манго! Ти пък кога се научи да пишеш? Някъде между "брането на джилезо", кражбите на кабели или краденето на ток и вода?

Аааа не, сетих се ти си от подлогите на Хафте комитето!

Каквито сте в къщи,на улицата,в магазина,такива сте и по пътищата-простаци булгаристански.Пътища,маркировка,шофиране по булгаристански.Понаучете се на цивилизованост от цивилизованите държави.

То, все някога ще се научим, ако до тогава не се изтрепем!

научете се или......се изтрепете.

До Feral: На магистралите пътните платна са разделени със стоманена предпазна ограда. Във всяко от платната има ленти за движение, но дори и зам. шефът на КАТ не прави разлика между платно и лента. Така, че не очаквайте от КАТ да свършат нещо полезно, карайте внимателно, спазвайте ограниченията на скоростта, така ще опазите себе си, семействата си и останалите участници в движението. Лек път!

Аман от "Бързи и яростни" ! Де ги мишоците йОвчия и Лазаруващия да обяснят защо последната година нарастна толкова броя на тежките автопроизшествия ?! Май бяха по заети да тормозят "ранобудните", отколкото с "подробности" като безопасността по пътищата !

Я стига си политиканствал! Тя простотията ходи по хората - някой селски тарикат, за да покаже "колко е велик", кара без снижка - повече от катастрофите с младежи са по пътища между селата, след връщане от дискотеки или "разходки". Без книжки, пияни - родителите са виновни, че така са ги възпитали, не е Орешарски или който й да е друг политик!

БългАриец

Орешарски не е висш полицай/министър на вътрешните, а двамата, които споменах с лошо, са ! Или смяташ, че каквото става по пътищата не може да се подобри ?

Тези дописки се пишат от хора единствено със Главен мозак, родени началници и журналиЗти? Глупост връз глупост! Говорят като комонисти на събрание на Гербери Ние , с по- малките мозаци, виждаме, как една цистерна се е разбързала и "цепи" яко, без да Й пука, в третата лента ? А те ми викнали Али баба, бивш шеф на разбойниците (КАТ) да мрънка и да не каже с ТАЯ напаст, тирове и пр. ЗАЩО не иска да се захваща ? Може би пък "Нещо" и ШЕФА получава ? От "Малък мозак", само толкова ! Нека още една форашка се исходи по въпроса ?

И само не ми стана ясно как с мобилните камери ще предотвратят навлизането в насрещното движение на магистралата или някои пиян тинейджър да кара с 150км/ч????

И на мен!

На автомагистрала не трябва ли пътните платна да са разделени с мантинела едно от друго? Ако няма такава означава, че не е автомагистрала. В такъв случай кого ще глобиме, Михаля ли? Или само търсиме начин да пълним хазната с парици от изтрадали душици? Хайде със здраве, и шофирайте разумно.

Има ремонт, затова се движат в едно платно, неразделено с мантинела. И да - катастрофата е станала в участък, който в момента не е магистрала.

На автомагистрала не трябва ли пътните платна да са разделени с мантинела едно от друго? Ако няма такава означава, че не е автомагистрала. В такъв случай кого ще глобиме, Михаля ли? Или само търсиме начин да пълним хазната с парици от изтрадали душици? Хайде със здраве, и шофирайте разумно.

Всяка седмица минавам от там, а този безумен ремонт няма ли да приключи най-после защото докато видя този участък ремонтиран , побелях вече !?!

Pesh0

Добре че не е около Бургас . Утре , като се набият колите около Бургас , да знаете че ОРЕШАРСКИ спря парите за околовръстното . Спря и евросредствата , да ... неговата . маика

Боже, спри тези катастрофи!Утре съм на опело на жертвите от катастрофата край Севлиево. Майка и син. Огромна трагедия! Има едно останало сираче - момиче на 17 години. Има един съкрушен баща, който ги е чакал да си празнуват рожденият му ден. Страшна мъка и огромна трагедия. Те са невинни жертви на товарен автомобил, чийто водач сигурно е заспал.

Великите българи така и не се научиха КАК СЕ СИГНАЛИЗИРА РЕМОНТ НА ПЪТЯ. Всъщност, на кой ли му пука?

През почивните дни минах от там, сигнализацията си е на ниво. Само разумно шофиране трябва...

Ситуацията указва, че водачът на едната кола може да е заспал на волана и в този смисъл реакциите на КАТ не са нищо друго освен желание на властта да конфискува чужди автомобили, най- малко за резервни части. По този начин властта показва изостаналото средновековно мислене на българския управник. Промените в ЗДвП са поредното пълно безумие, което няма да спре жертвите по пътищата. Всеки,който кара кола знае, че може невинен да умре при инцидент и приема риска да кара кола. Айде да не се глезите, сякаш законът ще ви спаси от нещастие по пътя! Само Господ пази!

Ако разчиташ само на Господ - жална ти майка... "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ" - не забравяй това.

Не законите, а прилагането на законите намалява риска. Естествено, че риск винаги ще има, но в развитите държави, правят много, за да го минимизират. Нека да има, кой да следи за нарушения и всяка глоба да се прилага с директна удръжка от заплатата, пък да видим, дали няма да намалеят джигитите.

Не няма да намалеят ако се надяваш само на глобите. Както няма да спреш да се разболяваш като пиеш хапчета след като си се разболял.

айде не пищете толкова. Нека да няма камери и да няма катаджии. Това сега закон ли е? Закон е, ама само за едни. Като стане нещо - после всеки търси връзки , за да отърве кожляка. Като ще е така - по-добре - анархия, който оцелее. А не -ако спукам от бой някое момченце с беемвенце - после да го лежа като за човек.

до кога , боже

От пролетта зачестиха с безпрецедентното шофиране. Припомниха ми шофирането на лъскавите "лимузини" от 93 - 97г. По улиците пак настана кошмар.

не се ли чувстваш освободн от страха ????

таксиджии блокираха София и изкараха Костов лице в лица. защото защитаваха друг. днес мрат всеки ден защитавайки себе си. офце. искайте задължителни камери в колите си със памет за един час водене. бъдете свидетели а не рецидивисти. 100..200 лв еднократно. нека ви искат рушвет.

не хранете корумпирани съд и адвокати. бъдете свидетели без избор. по евтино е, важи и за богати и имунизирани, ....и защото жертвите заслужават да са причина за добро. вярвам, че повечето сме честни хора, отговорни а не убийци с нужди от дупки в закони.

Така една сайсра на първа страница, на 24-те часа ? А ТЕ искаха да линчуват КОСТОВ, вместо лудата, МАЙКАТА на Петарчо, лека му пръст ! А ти, ти си, идиот Един кръгъл идиот

...бившият шеф на КАТ Алекси Стратиев Казвал съм го и преди. Нещата ще започнат да се подобряват, когато малоумници като горния излезнат в незаслужена пенсия и спрат да говорят. Ако се е увеличил трафикът, това значи че в бюджета влизат значително повече приходи от акциз. Това пък означава, че има средства, и рисковите места трябва да се направят безконфликтни, за да намалеят инцидентите.

Като не умееш да четеш числа, защо не си траеш, а?

Трафикът се увеличава лятото, глупако! Всяка година. Като намалее през есента да ги събарят ли безконфликтните? Акцизи били влизали!

Браво на КАТ поне няма електронни фишове има малоумници камикадзета и корумпирани ченгета. В полицията работят около 60 хиляди и те са гласоподаватели за тези които им позволяват да ректират народа за сметка на законноста има толкова смърт. До момента всички политици са виновни за всеки един загинал на пътя заради тяхната алчност за власт сме толкова зле в сяко едно отношение

Пак пари на вятъра - на Запад само по километража на пол. кола те спират и няма бягане ! А тука какво - караш пил-пробата фалшива , караш бързо и трепеш - присъдата - условно!Крайно време е да се наложи закон ,с който да се ограничи кубатурата на колите -кой има опит да ги кара и кой не!Защото май повечето инциденти стават с деца, взели на тате джипа!

Не е до опит, до две много по-важни неща е - качествено обучение, а най-вече - ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ. Човек, който не е научен да уважава съществуващите правила, няма да ги зауважава и след 30 години опит като шофьор.

Животите на много хора тежат на социалистите и на "отслабената от натиск" съдебна власт. Тези изверги премахнаха всякакъв ефикасен контрол с камери от пътищата. Още първите дни след това по Цариградско се усети премахването на контрола. Да не говорим какво е по пътищата в по-дивите райони с по 1 лента за движение в посока.

"На заседанията в оставащите дни могат да бъдат приети, ако им се отдели внимание за половин-един час" Е що да има заседания и бъдат приети, Боко олигофрена нали трябва да се прави на примадона???

Какъв Боко бе социалистче малоумно, нали крадливата ти бсп/дпс управлява ! И дебилния ви "министър" на вътр.Кражби(пардон - работи) е отговорен за смърта по пътищата ! Аман от платени драскачи по форумите !!

Трафика се увеличава а контрола намалява .... и това го казва някакъв си шеф на КАТ. Как изобщо не го е срам да го казва. Това е все едно да признаеш колко не те бива в работата ти. Ами увеличете контрола като се е увеличил трафика! Ама то тук всичко е толкава наопаки.....един демонстрант 1000 полицая иначе като ти потрябват няма ги никъде щото или се покриват или се оказва че зад бандитската маска е някой от тях. Опъка държава...

Бивш шеф. Проблемът обаче е законодателен, а нашите законодатели се занимават с какво ли не друго.

Законодателен, друг път. Проблема е в прилагането на закона. Куките не спират за нищо друго, освен за кратък лист нарушения: преминаване на червено, неспиране на стоп, превишена скорост, неправилно изпреварване. Има куп други нарушения за които не спират и не глобяват, Има ненормалници, които не са си регулирали фаровете никога и понеже не са регулирани им е тъмно и не виждат. Понеже не виждат, решават че крушките им са слаби и купуват такива с +50%, +80% спрямо нормалните или някакви евтини китайски ксенони. И това на фарове като грамофонни плочи, които не светят в пътя, а по дърветата. Пълно е с такива, не съм видял някой да е спрян и глобен за това. Колко глобени има за отнемане на предимство? Колко глобени има за неправилно използване / неизползване на светлинни и звукови сигнали? Плуват ми из лентите, няма мигач, няма нищо, аз трябва да съм ясновидец, че той искал да завие или да се престрои... Закона си е добре, не се спазва, КАТ не си вършат работата както трябва и резултата е налице!

"автомобил с четирима пътника влиза в насрещното движение" ЩО ЩЕ ТАМ?!?

И то на магистрала...

"Инцидентът се случи в ремонтният участък на виадукта "Бебреш", където трафикът е ограничен в едното платно." Аман от МАЛОУМНИЦИ, СТИГА, Шофирайте НОРМАЛНО!!!

3евзек

Там точно не е магистрала, защото движението е двупосочно заради ремонт. Сигурно е валнал дъждец и някой с висока скорост не е взел завоя на обозначеното за навлизане в отсрещното платно място.