Две жени загинаха в тежки катастрофи

Момиче и жена станаха жертви на тежки катастрофи днес.

Обратно в новината

Коментари - Две жени загинаха в тежки катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе къде са мантинелите, на всеки може да му се случи да заспи или да се подхлъзне на пътя, но от кат казват несйобразена скорост. а някои да е влизал в дупка и да му пишат , акт за несйобразена скорост , е направете си извода!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Tе не са зад волана нали!? Tогава "смелите" мъже ги трепят! Dвойна трагедия...!!!

То идиотите свършване нямат. Сигурно ще се е исфукал пред мадамата колко върви колата, и те ти на кофчег!

като не знаеш не говори... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сама си е виновна. Да е мислила в чия кола се качва. А на калпазанина, дето се е правил на голям мъж, като е натискал педала може само да му пожелая приятни сънища. То в крайна сметка естествения подбор си върши работа.

За какво са тези дървета по пътищата?! Освен да взимат такива невинни души!

по простите...

Ако ти се наложи да стържеш от някое дърво близак или роднина рак ли ще си от "умните"?!!!

Ако не в дърво, ще се удари в камък. Ако не намери камък, ще се преобърне. Идиотите винаги ще намерят начин да се пребият и да затрият още някой покрай себе си.

Боже Господи защо деца,какви грехове имат те? Почивай в мир дете мило,и кураж на родителите му.Кураж също така на момчето.Дали пътищата,или така е било писано,това само Бог знае.Внимавайте мили дечица как карате,за да не плаче нито една майка повече.

А толкова е просто, просто се махат всички дървета около пътищата и готово. Ето и един пример: Карам си аз и насреща ми изпреварващ неправилно, завивам за да избегна удара и когато си помисля, че всичко се е разминало и БАММ дърво.

По умни от нас, доста преди да се родим са установили, че не дърветата покрай пътищата пречат. Представете си зимата, бяло поле, път без дървета покрай него. Къде ли е пътя? Тя и канавката не си личи, пък през лятото много пече и без сянка е едно монотонно. Не мислете само за момента, но мислете във всеки момент. И този водач не е мислил, и за съжаление се е превърнал в убиец, макар и по непредпазливост.

А къде ще се крият онея с ръните радари, адин зад друг ли аааа?

Как да се обезопаси път срещу идиоти необръснати? Като си прост комплексар караш за да си избиеш комплексите никой не може да ти помогни, ни полиция ни Господ

Кой е виновен ? Е, като сложихте камери, пръснахте толкова пари, назначихте толкова ченгета-войната по путищата продължава (със или без вашето участие (кортежа).Не с техника, а с работа и патролиране на служители на реда, може да намалеят смъртните случаи.А по-важното е това да се върши от кадърни, образовани и коректни (неподкупни) служители необвързани с политически и финансови групировки. А НАМЕРЕТЕ ТАКИВА !

Човече, камерите по пътя са сложени да се ловят нарушители, за да си плащат глоби, но не и за да спрат да нарушават. Полицайте стоят в засада, за да ловят нарушители, които да плащат глоби-къде в бюджета, къде в тяхния джоб, но не и да не нарушават. Всички сили на полицията, включително и патрулните коли, които не са към КАТ, имат задачата да събират пари, а не да се занимават стова, което трябва, т.е. ПРЕВЕНЦИЯ. Ако всички камери са означени на достатъчно разстояние, и да са поставени на действително опасни участъци, то хората ще се съобразяват, защото ще знаят, че ще ги хванат. Ако патрула стои на видно място в опасен участък, означен преди това със съответната табела, водачите отново ще знаят, че има пост, и няма да нарушат. Ето това е достатъчно, за да се разбере, че целта на МВР е не да предотврати клането по пътищата, а само да събира пари, и то не от всички, а само от простосмъртните. За богоизбраните снимките от камерита са само излишно разпечатана хартия без последствия.

Що трябва да се назначаван безброй пазители с парите на болшинството пазещи се? Моето мнение е да са разрещени и по-високи скорости, а когато направиш произшествие да ти дойде голямата сметка и наказание с точки, вкл. и обществено-полезен труд. Знаещ ли колко ще им се смачка реномето на мутри и пишлигари, като го накарат примерно да мете в продължение примерно на 1 месец двора на училището, където е учил? Просто съдиите и др. наказващи са тъпи парчета и мислят как да си взимат кротко заплатка и когато падне да гушат подкупи.

когато караш като за последно , ако ще и възглавки му турете на тоя път пак ще мрът.

на този път ок 4-5 км умряха много млади хора и никой не си мърда пръста да го обезопаси

А защо лютите макета не си научит безмозъчните синчета да не се качват в колите си пияни, да карат като се съобразяват с пътните условия и да не вдигат над 60 км по лошите си пътища? Или ти предлагаш да се изкоренят дърветата, а мантинелите да са високи по три метра и направени от възглавници ли или какво?! Дори и при удар в подобно съоръжение при висока скорост гоуфът пак ще се смачка, както и седящите вътре - обикновено без колани щото са много печени ... Лека му пръст на момичето, а на задкормилното устройство - съд и да плаща на родителите й цял живот!

Те са забравили, че този път компютъра не може да се рестартира...

А не одрасксна врата и ударен с юмрук таван...