Трима мъртви след удар на Голфове и ТИР

24-годишен шофьор от град Смядово, неговата майка и 4-годишният му племеник загинаха при тежка катастрофа, станала на пътя Шумен–Карнобат около 15 часа.

Обратно в новината

Коментари - Трима мъртви след удар на Голфове и ТИР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голф-ът не е кола. Голф-ът е начин на мислене...

Пазете се от голфаджии с различна от софийска регистрация /само софия град, софия окръг също са опасни/ !

Бог да ги прости! И все-пак, какво общо има алкохолната проба на водача на камиона?? пък и на този, който е ударен отзад... Дори и да са пили... Май не винаги са виновни.

Трима човека са си тръгнали от този свят,нечовешко е такава злоба към загиналите.Аз имам книжка и какво от това,като я сложа на седалката-колата не тръгва.Понякога не я нося в мене,но не е вярно,че КАТ не проверяват-във Варна има полиция на мотори.......се казва,сигурно и в другите градове има-направиш ли нарушение-тръгват след теб и не можеш да им избягаш-минават отвсякъде.И да нямаш книжка в себе си,а лична карта или друг документ на който го има ЕГН-то ти и документи за автомобила,като се обадят в централата до две минути им се обаждат и им казват толкова информация за тебе и колата,дето и ти не я знаеш.Жалко за хората-за да се научиш да караш трябват три неща-каране,каране и каране на дъжд,сняг и мъгла,а и още нещо-каране.Книжката е само документ удостоверяващ,че си преминал курса и си положил успешно изпит.Ама сега може и да си я купиш.Ти докато караш курса-нали караш без книжка,е инструктора е до тебе, ама понякога знае по-малко от теб.Каране му е майката-таткото-пак каране.Бог да ги прости.

това голфа е каруца а не кола

Чудно ми е как позволяват на такива хора да карат без книжки... и това е масово. Един акт нищо не означава.

кеуемета, не ви ли трепна нещо отвътре, като прочетохте 'малко дете'? ако не - идете се гръмнете, да не хабите въздуха и водата....

Забележете само, че шофьора на единия голф е на 33 години, а сина му е на 16. Много ясно, че са цигани, а то и между Шумен и Карнобат какви други да има.

Отговора е, че си прост, като просто тройно правило. Някой си селянин от компютъра на селската библиотека.

Абе отворко наречен vladura (02.10.2009 г. 23:04ч.), какво като си ги познавал? И ти си идиот като тях, и ти сигурно нямаш драйвър лайсънз. А дали са мангали или не, верно няма значение. Идиотите са навсякаде и са от всички етноси.

абе всички отвореняци, дето плюете по VW и голфовете специално, какво карате вие бе? половината се друсате в изгнили опели, другата половина сигурно вървите пеша, ама лаете! Колкото до трагедията - жалко, но това е реалността в насраната ни държава!

Мисля,че наи добре да не бяха загинали в голф,а в някаква друга кола тогава всички вие щяхте да сте доволни и щастливи

Тъпа Работа, за кинтеичната енергия си прав, ама за намаляването на скоростта - не. 5 m/s2 са си 5 m/s2, независимо с каква скорост се движиш ;)

по колко вървят книжките днес?

До: тъпа работа (02.10.2009 г. 17:34ч.) Не си добре, честно казано! Те не могат да четат и пишат, таблицата за умножение не знаят, ти говориш за познаване законите на Нютон и пр. физични закони!

В САЩ, които са ни натрапени братя и трябва да взимаме пример от тях, за каране с отнета книжка не се съставя акт, а се ходи в панделата. Това е нормалното, мисля.

ей изпитващия, отворен, чети малко сега тука: 1. голфа на момчето не е две а три; 2. детето дето е починало не му е дъщеря а племенница; 3. хората не са мангали както искаш да кажеш с малоумната си задачка а българи, познавах ги лично; 4. ти си пълен малоумник и боклук, както и всички в тоя форум които злобеят над тази трагедия; 5. и понеже такива боклуци като тебе ме нервят ако искаш да ми кажеш нещо лично ето го начина: 0897 336590

Gorkoto ,mili4ko dete! Narod ot tapaci, bezmoza4ni goveda

ей изпитващия, отворен, първо голфа на момчето не е двойка а тройка, второ не дъщеря му а племенницата му е вътре, трето не са цигани както твърдиш в малоумната си задачка а българи, щото го познавам лично, четвърто ти си малоумник от класа, селянин до мозъка на костите и злобар и пето - не си оригинален ами тъп!!!!!

И аз съм карал Голф и също ще кажа, че кола, която да достави по-голямо удоволствие и увереност - няма. Няма ми, чак да се чудиш богатите що карат ферарита и бугатита...

това си е 100% циганска работа.

По принцип, е добре всеки собственик на VW Golf, да бъде лишаван от право да управлява МПС за три месеца, още при първоначална регистрация на автомобила... Ей така, профилактично :)))

Само в Перник може да караш в насрещното платно и Голф да те удари отзад.......

Проблема определено е в КАТ. Не може двама идиоти да се надбягват по пътищата без книжка. Значи не ги е страх от КАТ. Защо?! Защото КАТ-аджиите не спират по някакъв случаен признак, а спират само хора, които са превишили скорост. Тоест, ако минаваш край контролиращите с позволената скорост, нямаш проблем! КАТ не проверява и за алкохол. Ако тръгнат да проверяват в градовете посред бял ден, всеки трети ще се окаже на 2 бири. Да, ама не.... Катаджиите просто си рушветчийстват и - до там с контрола!

Каква трагедия за пореден път, а тук отново се прокрадват мнения кой какво карал. Аз карам Голф 4, жена ми Голф 3, а нашите Голф 2. Да си сменим колите, защото на някой му пречи ли. Карам служебно Рено и никой не ми прави грижи с него. Когато съм си с Голфа моментално съм заклеймен. Винаги съм понасял шегите за голфаджийте, както и аз сам се шегувам с тях. За съжаление това каква караш няма отнопение към това каква глава носиш. На всеки се случва да извърши нарушение, лошото е, когато застрашава останалите участници в движението или пътуването. И както каза Краси Костов - във Варна няма нарушения, защото очичките гледат. Е, аз съм ходил във Варна веднъж откакто сложиха камерите, но за сметка на това съм карал достатъчно в чужбина - Унгария, Испания, Германия, Австрия, Франция, Англия... Сърбия и Румъния няма да ги броя :) - там наистина очичките гледат и няма значение каква кола караш спазваш закона. Това е важното, а не да ми приказвате кой е с Голф, кой с БМВ или някакви такива легенди. Дано по-малко такива новони да четем за напред.

Istinata e takava 4e mnogo hora karat bez knizki , makar da kazvat 4e knizka kola ne kara. po4ti vsi4ki se misljat za strahotni piloti i izprevarvat kadeto im doide . zalko za horata ,nezavisimo ot tehnijat etnos .

Така е от години в Смядово. Хората си карат без книжки безнаказано и хора се убиват по пътищата но контрол НЯМА. Въобща няма да се учудя и най-вероятно е факт, че полицаите от града са знаели, че това момче кара без книжка.

браво владо точно така готин си , а пък пикльовците които пишат глупости по отношение на немския автомобил нямат толкова на преден колкото някои имат на заден но те са си тъпи парчета т.н.

Хаха.. Не бях обърнал внимание, но явно става дума за цигани. Алоу, журналята, що не кажете, че два гоУфа, карани от мангали, са се размазали. И за съжаление, има оцелели

голфаджия е диагноза...

Аз пък мисля, че повечето от писалите коментари тук са същите, като тези, които днес са ги карали и най-лошото е, че е станала голяма трагедия. Относно Голфовете - всякакви - колите наистина са прекрасни. Нормална кола, прилична, здрава, надеждна и по джоба на много от нас. И аз съм карал Голф и също ще кажа, че кола, която да достави по-голямо удоволствие и увереност - няма. Наистина имате чувството, че колата ще ви измъкне от всякъде - разбира се измамно. Просто немския инженер си е свършил брилянтно работата. Но, какво да ви се невиди и тъпанарите ви е виновна една или друга кола? Колата не е направила никого по-тъп отколкото е, нито обратното. Ако си идиот и със Зайка, ако си спомня някой, какво е това, ще се пребиеш. Няма пътища, няма магистрали, няма контрол. Нито по пътищата, нито на техническите прегледи, нито на знанията и уменията, нито на гумите и така мога да продължавам много. Не ви е виновен Голфа. Не са ви виновни БМВ-тата. Виновни са ви главите, които не искат да четат книги, които отказват да се научат, да се съобразяват, да внимават. Карането е мисловен процес. Образованието и свикналият на мисъл ум е много по-ценен на пътя от всичко останало. Но този ум ще ви накара и да си поддържате колите, и да се съхраните. Не можете да се научите да си затваряте входните врати и да си изхвърляте боклука като бели хора, не се уважавате помежду си и за всяко нещо сте готовои да се биете до дупка.., от какво се учудваме тогава? Спирам, защото това са неща, които са ясни за всички, но тези, които трябва да ги разберат едва ли ще го направят от този коментар.

Голямата сеч по пътищата.........про

Задачка с понижена трудност : Голф 2 с шуменска регистрация в която се намират баба на 41, син на 24 и внучка на 4 удря отзад Голф 2 с шуменска регистрация в която се намират баща на 33 и син на 16. От какъв етнос са всичките? (подсказка - и двамата водачи са неправоспособни, а в момента на удара колите се движат с превишена скорст)

Golf_at e diagoza !!!!! E , zaradi takiva nikoga niama da si kupia Golf, ne 4e e 4ak tolkova lo6a kola

И какво като ти направят гражданската 500 лв, ти не схвана ли че тия нямат книжки? Да не мислиш, че са от ония улавите дето плащат гражданска?! Само една рецепта помага - хващат те без книжка - КОНФИСКУВА СЕ АВТОМОБИЛА. После вземи на приятелчето - И ТОЙ СЕ КОНФИСКУВА. Айде после дай на келеша автомобила си ако ти стиска.

До Golf:ГЕНИАЛНО!!! малка редакция твоето писание бих нарекъл Върховно постижение на Съвременната българска литература!!! Ако някой Golf pilotможе да чете,би го възприел като реклама. Интелигентни читатели(тези със чувство за хумор) биха оценили гениалния ти сарказъм! Останалите-да го духат и да продължават да леят сълзи и се възмущават!!!-Това е моето скромно мнение и не го натрапвам! Не!!!-Не ми е жал за идиоти,които гинат като мухи от безчувствената си тъпота и застрашават невинни хора!!!

Ей, Админче

И какво като ти направят гражданската 500 лв, ти не схвана ли че тия нямат книжки? Да не мислиш, че са от ония улавите дето плащат гражданска?! Само една рецепта помага - хващат те без книжка - КОНФИСКУВА СЕ АВТОМОБИЛА. После вземи на приятелчето - И ТОЙ СЕ КОНФИСКУВА. Айде после дай на келеша автомобила си ако ти стиска.

Голф 2 е аристократичен модел на шведската фирма Ауди...... ТЕ ТАКИВА РАЗБИРАЧИ НА МАРКИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ АРЕСВАМ! За ТРЕТИ път го пиша, аре админче изтрий го пак!

Какво правите бе хора?Книжката кола не кара,почти всички преди да изкараме курса сме карали,ами направи едно кръгче да разбереш за какво става въпрос.Три човешки живота-единия-хлапе на 4 години.Жалко.Бог да ги прости.

Бог да ги прости. Бог да прости милата малка душица... Толкова е тъжно... Защо тези млади хора си мислят, че са единствени на пътя...

по-скапан народ от българите поне в Европа няма!!!!

Mnogo mi haresa komentara na Golf, mnogo e veren :).

на село с голф...до там...всички с гражданска минимум 500лв най-евтината и не новата кола с катализтор или хибрид да му се взима 400-500лв данък а на дъртите трошки които замърсяват много повече не са надежни и тн. те да плащат 400-500лв.

Аз затова карам само камион ИФА, освен като товарен го ползвам и като лека кола ако искам да отида някъде и ми трябва превоз. Икономичен е (18 на сто нафта) и поне знам, че няма да пострадам сериозно при удар с такъв малоумник. Преди карах ЗИЛ триоска и бях оше по-сигурен, но много харчи и го смених. Иначе жалко за жената и детето - пак две невинни жертви. А с изродчето дето е карало поне туморите в обществото намаляват с още един - да се нядяваме, че един ден ще свършат.

Абе много сте зле. Какво общо има марката на автомобила със случилото се ? Проблема е в идиотията на хората, които са шофирали и са били без книжки. И с трабант и с Астън Мартин да бяха пак са си цървули

Я гледай ти - и двамата с Голф-ове, и двамата без книжки...Каква изненада само...