Кола на гастарбайтери излетя от мост, дете загина

6-годишно дете от Турция загина на място при тежка катастрофа рано тази сутрин на пътя между Харманли и Любимец.

Обратно в новината

Коментари - Кола на гастарбайтери излетя от мост, дете загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ти не разбра ли,че майката е карала колата?

Сандокан, не минават през Гърция защото гърците много ги мразят, и с право. А пък нас тук ни имат за рая и тяхна собственост от периода на 5-те века робство, нещо като тяхни територии тука. Аз пък питам: тръгнали на дълъг път през цяла Европа, та чак до Азия, това си е много път, возиш и деца вътре...защо аджеба не са по двама шофьори - един кара, другият спи и после размяна като не искат да спират никъде ??? Все е по-малко рисково така. Не може с един шофьор само, и да не очакваш, че няма да ти се доспи, да се умориш...та хора сме, не роботи. Горкото бебе, с контузия баш в дробовете...а дано се оправи. А аз, ако съм на жена му...ще го убия тоя псевдо-отговорен мъж и баща. То и тя си е виновна де...да си беше изкарала курсовете във Франция, и да се сменят на път. Толкова са смотани и примитивни тия турчоляци, че няма на къде. Е за това не ги искат в Европа - не стават просто, не стават... Дано поне се оправят.

Юрест да си даде мнението - имат ли право и могат ли да осъдят скапаното ни правителство за това, че окрадоха парите за нормални пътища с които бетонираха и гори и море! Граничен пункт в България е проклятие. Гаврят се безнаказано и висиш минимум 5 часа. Чудя се защо не заобикалят скапаната ни страна и да минават през Гърция? Вече чух за такива намерения от гръцка страна.

Нема такива пътища като нашите. Морка болест може да причинят , изпадане на зъби , пломби , бъбреци и т.н. И накрая на годината ни искат и данъци за приключенията , а пък БАТКО си кара джип , скъп , с парите от нашите данъци. НЯМА ДА ПЛАЩАМ ДАНЪК ЗА ПЪТ !!! СЪДЕТЕ МЕ. КОГАТО ИМА ПЪТИЩА ЩЕ ПЛАЩАМ ДАНЪК. И ТИЯ СЕ НАУЧИХА КАТО ТОПЛОФИКАЦИЯ , НЕМАШ ПАРНО МА ПЛАЩАШ.

И те са хора и те искат да видят роднините си обаче понякога ме изнервят на пътя - готови са да те блъснат само и само да карат зад предния (при изпреварване) иначе като цяло за възпитани. А в това, че карат само нови коли няма лошо , отишли са на запад и са си заработили колите и къщите ... лошото е в това, че българинът е завистливо и много мързеливо копеле и ако може без труд да кара мерцедес макар и 20 - годишен

как може да лъха на толкова омраза дори и при трагедия на едни хора .

Защо не ползват самолет ли? Заради ограниченията при багажа - до 20 кг. Тези хора хора, които виждаме ние пътуват с много багаж. Тези, които са с малко багаж как да ги видим на самолета?

как да спреш да си починеш в България като веднага ще те ограбят няма места за почивки и малкото които ги има са превзети от проститутки и мошенници,аз когато пътувам за Европа спирам чак в Австрия макар че трудно изкарвам до там ,просто човек си казва че е по добре да избере по малката злина. Знаетели какъв отзвук и какви коментари имаше когато беше ограбено едно семейство и колата им беше запалена!

Аз пък не стига, че ги гледах, но и висях с тях на границите със Сърбия и с България! Няма такова чакане - загубих 16 часа от живота си! Аз, която имах възможност да спя през това време, бях като пребито куче при пристигането ми в София, а за тях не мога нищо лошо да коментирам! Имали са още 20 часа път из скапаните пътища на България! Умората пречупва - очевАдно всички са били гроги ....

Много ми е тъжно,когато загива дете,независимо от каква националност е.А по изказванията,които правят болшинството коментиращи,мога да съдя само едно:че сме се превърнали в бездушни и злобни същества.Някой като има повече пари и си е купил нова кола и вече се започва псуване,клетви и т.н.А защо никой не пита тези Турци как си изкарват парите,а?Яд ви е,защото сте мързели.Само знаете да завиждате на хората,вместо да се впрегнете в работа,та и вие да имате пари и нови коли.

Много от тях държат да се изфукат с новите си автомобили пред бедните си роднини в Турция...

Гледам ги всяка година как карат през цяла Европа - единствена им почивка е спирането при преминаване на границите и когато зареждат бензин. Как няма да заспиш?! Лошото е, че в повечето случаи повличат и невинни коли в катастрофата.

Що не ползват самолети тези турци? Не са бедни, в чужбина си купуват цели къщи, и живеят с наема от тях, отварят дюнерджийници,рестор кафенета, не бачкат, други бачкат за тях, яко пари изкарват от всичко и пак се скръндзавят .

.... колата е паднала от мост на черен път -чети внимателно и отогава коментирай!!

Не става въпрос,дали са Турски,или Български гастербайтери. Става въпрос,за това,че се самоизбивае.

как ще заспи на черен път? то на магистралата не можеш да заспиш от дупки и неравности. и какво са правили по черните пътища? аз в Турция като излеза на черен път и полицаите ме пресрещат на макс 15-та минута и ми показват правилната посока!

Дете е загинало и то по много тривиален начин. Да не мислиш, че тези хора ей тъй за екшъна си пътуват из европа - нали и се бораят за добър живот и те!

Да заспиш на черен път?! То по магистралите у нас тресе и друса, какво остава за черен път - все едно си в земетръс 7 по Рихтер.

Тези турски гастарбайтери в никакъв ред не могат да се вкарат

Мир на прахта му!

Хич и не ми дреме,жалко за детенце обаче са толкова нагли тия че това заслужават!