Наша еврошампионка (20 г.) загина в катастрофа

20-годишната национална шампионка по джудо и самбо и сребърна медалистка от Европейско първенство Ива Бучкова от Якоруда загина в катастрофа на магистрала “Тракия” в участъка от Чирпан-Пловдив, съобщи вестник "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Наша еврошампионка (20 г.) загина в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Neznam za kakvo stava vapros dnes razbrah za tragediqta.Ne e tolkova za kolata 6ofiora i taka natatak az mislq 4e e zaradi pati6ta.Citiram edin politik i policai (Boiko Borisov):Vijte pati6tata dori magistralite i iskate da nqma voina po pati6tata prav e jal mi e za momi4eto ta to o6te e dete Po4ivai v mir!!!

Iva ne moga da povqrvam,4e ti si otide ot toq svqt zaradi edin nekadarnik i prostak.Tq beshe edin prekrasen i mil 4ovek.Po4ivai v mir i leka ti prast.

kako ivke po4ivai v mir ti beshe mnogo dobra treniorka i nie vinagi shte te pomnim ako iskate da vidite snimki na kaka ivka vlezte v www.judoteamsliven.c

Пешо, как ще стане тая работа,при полужение че полувината нямат пари да си купуват коли над 90-5 година ? Според мен не е толкова до колите колкото до пътищата.Незнам точната случка, но ако е било спукана гума в движение 1 от 10 пъти може да се удържи колата от човек с 1-2 год стаж.Ицо смея да кажа че го познавам много от отдавна и е доста добър шофьор,поне в мойте очи,според мен каквото е могъл го е направил.Момичето го познавах бегло,но винаги като я видех беше весела и усмихната,стори ми се доста приятно момиче. Пичивай в мир,Ива!

Съболезнования на родителите, близките и приятелите! Лошите неща се случват толкова бързо. Деца, бъдете упорити и печелете още повече медали. Кака Ивака ви гледа и ще ви се радва. Тяна - много сили ти трябват да се възстановиш, но с помоща на децата в залата ще се справиш. Живота е пред теб. Продължавай само напред

Кака ивка беше наи лачезарния наи добрия наи справедлижия 4овек който познавам. Тя липсжа на толкова много хора най вече на децата от нейния отбор по джудо аз сам една от тях.Колко много децки салзи се проляха за нея тя не бе6е само тренерка за нас тя беше и орентир в на6ия живот.Но ве4е я няма.... добрите хора барзо си отиват....дано там кадето е е по хубава...НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАЖИМ ОБИЧАМЕТА.... ПОЧИЖАИ В МИР

Като чета тези коментари не искам да коментирам дадената вина.Искам да ви кажа че на мястото където е станала катастрофата тоест на 174 км на магистралата вчера спряхме да поднесем цветя.Още има остатъци от брони, стопове,редбули,шамп и др.Скоро там ще направим малък параклис в памет на Ивката.На тези които не са ходели ще кажа само че участъка е прав около 2 км.Няма завои колата се е движела към канафката след което при рязко завиване на дясно се удря в мантинелата почти челно и след това втори път от задната дясна част.За мен е ясно какво се е случило.Последно Ивката се обади към 9 часа от Петолъчката.Ката става към 11 часа.Спирачен път няма.Без коментар.Ако искате да видите снимки с нея влезте в www.judoteamsliven.c чисти малки души останаха да чакат кака Ивка да влезе в залата,а тя е няма..........

Еи хора беше голямо и мажко момиче беше нашата гордост и не само на семеиството и , а на целия град да почива в мир, бог да я прости.

Мънинка сладка душичка-почивай в мир!Ти си се доказала в живота мила моя и си отиде като човек който е постигнал нещо в живота!А кога всички ние ще постигнем това което ти си постигнала за да може България да преуспее.-...жалко че не се налюби, не се наживя, не се нарадва на таланта си а си отиде така млада и жадна за живот!(Мир на праха ти!Бог да те прости мило дете почивай в мир!!!

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛУЕТЕ ,МНОГО ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО..НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО,В КОЛАТА Е ИМАЛО И ОЩЕ ЕДНО МОМЧЕ НА ПРЕДНАТА СЕДАЛКА..ПУКАТ ГУМА В ЗАВОЙ И НЕ ЗАЩОТО ШОФЬОРА Е ДРИСЛЬО ИЛИ ВСИЧКИ ОБИДИ КОИТО СИПЕТЕ И НЕ Е БИЛ С ГОЛЯМА СКОРОСТ ЗАЩОТО ТЕ ДВАМАТА СА ЖИВИ ,ПРОСТО ТЯ Е СПЯЛА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА И ЗА АДСКИ ГАДЕН КЪСМЕТ Е ИЗПАДНАЛА..МОЧЕТО КОЕТО Е КАРАЛО Е НЕЙН ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ОТРАСНАЛИ СА ЗАЕДНО ДА НЕ МИСЛИТЕ ,ЧЕ Е ИСКАЛ ДА СЕ СЛУЧИ,НЕ Е КАРАЛ БЪРЗО ,НЯМА АЛКОХОЛ ..ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА КАТО ВИ СЕ СПУКА ГУМА В ДВИЖЕНИЕ.......ПРЕСТ ДА ПЛУЕТЕ ПО МОМЧЕТО ,ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО ПРОСТО СИ Е НЯМАЛО ДНИ ДА ЗАГИНЕ ТАКА НЕЛЕПО,ЗАЩОТО СЛУЧАЯТ Е ТОЧНО ТАКЪВ..САМО АКО НЕ Е СПЯЛА Е МОГЛА ДА РЕАГИРА...ПОЧИВАЙ В МИР МИЛО МОМИЧЕ...

Ал, сигурно щото е мухльо, кара кола с хидравлично окачване, тъй че Голф5 и 6 ги разглежда като трантайки, а 2-ката като каручка. Но не това е важното. Важното е, че няма високо мнение за собствениците на Голфовете, особено на тези с пернишка регистрация. Както и повечето шофьори междувпрочем....

Голяма трагедия ПОЧИВАЙ В МИР ИВЕ

Моля ви да спрете с глупавите коментари ! ПРИЯТЕЛ СЪМ НА ИЦО (шофьора на Голфа) , катастрофата е в следствие пукане на предна гума в завой , където колата е неконтролируема , всичко е било въпрос на късмет удара на колата да е толкова фатален ! Много ми е мъчно за това невинно момиче което е загинало без време , баща ми почина миналата година на 49г. Знам какво е да почине човек , пред когото има много време , не говорете с лошо , бъдете обективни ... Ицо е съвестно момче , което познавам от много години , знам как шофира , не е зависело от него .... че колата е стара е така , но всеки се простира според чергата си ... Единствено ви моля да бъдете Обективни ! Бог да прости Ива ! Някъде видях коментар 20 годишен пикльо с Голф ... Пич , голфа е 1.3 КАРБУРАТОР ! Много ли мощен ти се струва за зверски скорости ???

ПОЧИВАЙ В МИР ИВЕ, Нямам думи за такава трагедия за семейството и близките й ...

а бе,еи (Митко Палаузофф/ ДО АЛ/Ал/ккк.) ,и още куп олигофрени .Познавате ли влобще момчето,че да говорите.Вие влобще освен да викате (голф) друго знаете ли бе. Нали и ние имаме обаче (jetta 2 ) при тия афтомобили има един бък от долу и къса (шернир) . Как не ви е срам да говорите такива работи.Ами помислете малко ,човекът с такава кола има възможност да пътува.Шофиорът също има големи медали от спортът (академично гребане).Аиде лека вечер от мене

Малък селски тарикат с голфче на 100 години. Бог да прости момичето. Фолксфаген да спрат този жалък модел.

ще ни липсваш много почивай в мир

АБЕ МУХЛЬО ТИ ДА НЕ БИ ДА КАРАШ БЕНТЛИ? ИЛИ СИ С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ? АКО ЗА ТЕБЕ ГОЛФ-5 ИЛИ ГОЛФ-6 СА ТАРАТАЙКИ ЗНАЧИ СИ МНОГО ТЪПО ПАРЧЕ.

ВИЖ КАКВО УВАЖАЕМИ, НА ТОЯ НАЧИН НА РАЗСЪЖДЕНИЕ ОТДАВНА МУ МИНА ВРЕМЕТО. ХОРАТА ОТДАВНА ВЕЧЕ МОГАТ ДА ПЪТУВАТ НАВСЯКЪДЕ И МОГАТ САМИ ДА ОТИДАТ И ВИДЯТ КОЛКО СТРУВА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И В ДРУГИТЕ СТРАНИ. А МОДЕРАТОРИТЕ СА ЗАДНИЦИ.

Обърнете внимание - колата карал СОФИЯНЕЦ, а не перничанин! Така че, не коментирайте никога перничане...Боклуци има навсякъде!

Много покъртително. Не можа ли просто да изкажеш съболезнованията си без да намесваш политиката в изказването си? Лицемерието в думите ти наистина е очевадно. Ти не си загрижен за нито за България, нито за българите, по всяка вероятност си с двойно поданство и много се гордееш с новата си родина. Ами скоро може и да имаш късмет да скъксаш окончателно връзката със старата, за хора като тебе никой няма да съжалява. Да наричаш хората живеещи тук хора без самоуважение е крайна наглост. Ти за какъв се мислиш? Я с тая РЕАЛНА представа за нещата РЕАЛНО си стягай багажа и отивай да си живееш в РЕАЛНАТА американска ФЕРМА, РЕАЛЕН ЛИЦЕМЕР ТАКЪВ.

Що си мислиш, че е от значение марката за това дали се спазват правилата на пътя? По-скоро логиката е обратна на твоята -обида за шофьор на скъпа кола е да спазва правилника за движение по пътищата.

Голф!... Коментарите са излишни. Жалко за момичето

Забравих да добавя: Жалко за момичето! Наистина, жалко! Много млади хора загинаха - кой при катастрофа, кой от рухнала сграда или къща. Бог да ги прости!

Един изключителен човек вече не е сред нас, от което губим всички. Поклон пред паметта й. За тези, които не я познават http://www.vbox7.com

ah dete, ako si beshe slojilo kolana DORI NA ZADNATA SEDALKA sigurno nqmashe da se izsuli6 taka... tragi4no e prosto...

аз съм шофьор със стаж около 30г и изминати около 300 хил.км.Не е много,но ще си позволя да споделя едно наблюдение от шофирането - шофирането общо взето е лесно,трудно е СПИРАНЕТО!призовавам всички да карат така ,че да може да спрат ,когато поискат!

Някой да се сеща за отсечката? Прав път, 3 ленти, 2-3 км (страхотна видимост), на всичко отгоре разклона се пада на около .5 км по нанагорнище (след реката). Всичко това при условие, че са се движили посока Пловдив (на магистрала Тракия в участъка от Чирпан-Пловдив, съобщи вестник Струма). Много вероятно е да са ги засекли. Много често там ме изпреварват с около 150 км/ч (спазвам правилника), а някои според мен се движат и с над 180 км/ч, както казах 2-3 км прав път. Жалко

Поредния сополанко, който кара като голямата работа и то по тъмно. Резултатът е налице - излита от пътя и загива човек. Сами може да си представите как е карал този.

Много тъжно! Ето : http://www.judoteams

След необяснимата за всяко нормално и със съвест същество оправдателна присъда на алкохолика-убиец Стависки, дивотиите и шофирането в нетрезво състояние са се увеличили с над 20 %.

Наистина автопарка ни е плачевен.Въпреки че по пунктовете за ГТП ситуацията се затегна пак се случват нещастия.Поне на спирачките на бараките си да обърнем внимание:все пак чифт накладки и нови фарове не струват човешки живот.

Нека почива в мир.

Ужас...Тук става въпрос за загубен човешки живот, а 80% от пишещите коментари тук са тъпаци и безделници. Ива не е била като ВАС!!!

Ходи си в Германия бе простак....Говорим за загубен човешки живот!!! Не ни трябват тъпите ти коментари...

Иве, почивай в мир, хора като теб не трябва да си отиват толкова млади, но ... Ужас, не искам да чета повече такива новини!

Бог да го прости момичето! Не е момента да говоря за вина и виновни,но наистина е пълно с такива безразсъдни шофьори из пътищата,няма чувство за отговорност,няма нужния манталитет,а като се допълни и че няма истински мерки против този тип поведение,картинката става пълна...!

тука пичове и цвички - всички, няма значение 2-20 или 50годишна кола!!! няма значение колко е технически изправна! по всичко личи че никой от тук коментиращите не е специалист по катастрофи! и от чистак-финтак нови коли, като им цапардосаш вратата и се покриви изпадаш даже и да не си вътре :))) тук въпроса е: що не си даваш сметка каква ти е колата, с каква скорост я юркаш и мога ли да я управлявам тая кола (даже и на сух път)??? редовно (особено зимно време) ме задминават сополкьовци и ги застигам разпарчетосани ... аз карам под предела моя 4х4 а те се святкат около мен с някакви ламариноидни дръндулети, че и си позволяват да назидават, да засичат и т.н... момичето (лека му пръст) явно е седнало на задната седалка не от хубаво а защото си е познавала стоката... лош материал е управлявал голфа... а та като казах голф... това е диагноза а не модел автомобил! личната отговорност а не железата са определящи!

в закона пише съобразена скорост,като колата не в ред ще караш с 40км.й

Мама му стара, сложете снимка на момичето бе! Аман от пулещите се, разплути лица на фолк певачки и манекенки-проституки Искаме да видим момичето! Лека й пръст...Поне това заслужава.

СБОГОМ ИВЕ.ЩЕ ОСТАНЕШ ВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ.ПОЧИВАЙ В МИР.

Пак нещо не е както трябва. Бог да прости момичето.Но питам - с технически проблем NO (29.07.2009 г. 13:11ч.) защо 20-годишният пътува нощем с пътници, Защо като са спортисти нямат нужното чувство за отговорност и самодисциплина, Уда е бил в лявата мантинела, а на снимката колата одрана от дясно - пак ли новината е с недомлъвки?

Дълбоки съчуствия на родителите и. Хора, гледайте с кого излизат децата ви!Дръжте ги далеч от комплексирани инфантили. Хора, които се доказват на пътя са опасни за вас и децата ви. За съжаление държавата не ни пази от такива идиоти.

Strashna tragedia.Pochivai v mir,shampionke!

Почивай в мир мило момиче! Жалко за отнетата ти младост, а на твоят татко Андрей мойте най-искренни съболезнования!

Снимки на Ива.... Почивай в мир! http://www.vbox7.com

До до Saab (29.07.2009 г. 12:28ч.) Ако представата ти за повечето от колите е Лада и Москвич, то тогава можеш да твърдиш че нямат колани на задните седалки. В случаят голфът със сигурност е имал такива, колкото и да е стар.