Шофьорка загина при катастрофа с БМВ Х5

29-годишна жена загина след катастрофа на АМ“Струма“днес след разклона за гр. Бобошево, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорка загина при катастрофа с БМВ Х5 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превишена скорост + спукана гума. Спуканата гума може да се дължи на превишената скорост. Остава само: Превишена скорост! Каквото е джип бемве? И той се върти.

Една "селска пръчка" по-малко на пътя!!!

Изпаднала от колата... май без колан е карала. С ляв крак на таблото. С 200 км/час. А после - Путин и Тръмп ни били виновни.

Разгледах снимките от катастрофата и има само едно нещо, което не мога да си обясня. Защо тази толкова елитна ... управителка на заведение е карала толкова стар ЖИБ?

Значи когато новината е "шофьорка загина", коментарите са разрешени. Когато в СЛЕДВАЩАТА новина се уточни, че става дума за "красавицата еди коя си", и не може да се пишат коментари? Въпреки, че става дума за СЪЩАТА жертва? Дира, верно сте се побъркали тотално.

Максималния капацитет на повечето БГ водачи на МПС е много под максималния капацитет на едно БМВ. За това българските водачи на автомобили са избрали нещо от техния капацитет-фиат, рино,пижо, цитроиен, хундай,кия,дайчия и прочие нискотарифни превозни средства. БГ водач си знае ,че е кекав водач и за това не припарва до БМВ. Който припари до тази марка, рано или късно разбира,че не е дорасъл за нея;)

Ако караше форд това нямаше да стане, но виж кои сме ние, трябва да сме с бмв.

Просто трябваше да си сложи колана!!!

Ей, ДИР-ници! Спрете се бе! Оставете хората сами в мъката и болката им! Уважавайте правото на всеки един от почерненото семейство да изживее тези тежки за него моменти. Както можете да ограничите правото да се пишат коментари под новините за нещастията на Плевнелиев и Московски, така можете да ограничите възможността да се пишат коментари и под новини за трагични инциденти и с обикновенни хора! Уважавайте чувствата на всеки един гражданин! Не ставайте жълтурковци, които търсят сензацията във всеки един момент, но сервилно подвиват опашка пред управляващите и силните на деня! Призовавам Ви, незабавно да закриете коментарите под вашата статия.

Напротив, всяка катастрофа трябва да се поства, че даже и със снимки, да се вижда на кой му е изтекъл мозъка и на кой са му се забили парчета от интериора в корема. Па барем се замислят камикадзетата.

Ок! Нека да показват снимки! Подобно нещо има в КАТ - София. Защо обаче трябва да позволяват на всякакви хора, които дори не познават загиналите да избиват комплекси върху чуждата скръб? Ако поне половината " разбирачи" бяха толкова примерни на пътя и в живота, колкото се изкарват по форумите, в България щеше да е Рай. Защо същите журналисти бяха "заключили" статията да техният колега фотограф????? Защо излязоха с апелчда се уважи скръбтта на близките и семейството?????? Защо за колегата може , а за другите не може????? Защо за трагедията на Плевнелиев също заключиха темата? Сигурно е, че много повече хора щяха да си излеят негативните емоции върху му и вероятно с много по-голямо основание! Защо за Московски пак заключича темата за коментари???? Знаете ли колко много хора го псуват за 'цъфтящото" БДЖ???? И най-вероятно пак с основание!!!!! Хайде моля, нека сме човеци към всички, да са бъдат и другите човеци към нас.

И при смъртта на дядо Добри имаше коментари, но на лошите, завистливи и злобни хора ... тога им се е падало да бъдат добри, щото коментарите бяха само " Поклон, Поклон, Поклон, Светец, Светец, Светец" и нямаше призиви да се спрат коментарите!!!

Какво общо има Бай Добри ( Бог да го прости) със случая? Колко от "нравоучителите" изказали се по-долу живеят като Бай Добри? Хайде ! Да се преброим! Колко от нас са дарили по 80 000 лв. на църквата? Или за някое друго общественна полезно дело? Колко от вас знаят, че майката на това момиче, поддържа фондация за подпомагане на деца сирачета? Колко???? Ей, хора! Жестоко е да бъркаме с пръст в раната на хората в скръбта им. Замисляли ли сте се, че след 15 -ина години детето на това момиче ще започне да търси в интернет какво е станало с майка му? И вашите мнения ли трябва да чете? Мненията на хора, които изобщо не са я познавали, но седнали пред клавиатурите дали воля на мизерията натрупана в душите си? И това заради редакторите на ДИР.БГ? Отново призовавам редакцията на ДИР.БГ: Моля, премахнете коментарите под новината. Оставете новината. Нека бъде за урок на нас, на децата ни, на внуците ни. Просто премахнете коментарите!!!!!

Това БМВ е изтласкано от пътя с ''намеса'' на друг водач. Дали е умишлено, или случайно незнам. ДА,ИМА СНИМКА СЪС СЛЕДИ ОТ ГУМИ,ТОЧНО КЪДЕТО ИЗЛИЗА ОТ ПЪТЯ. Следите тръгват от лявата лента,което предполага,че най-малкото някой е тръгнал да изпреварва и тя е натиснала спирачки и е навила рязко волана надясно.Естествено това става при голяма скорост, но едва ли над 130/140 км в час. Другия вариант е някой да и е присвяткал отзад и тя рязко да е тръгнала да се изнася надясно и е изгубила контрол . От лява към дясна лента се получава ''обратен вираж'',защото кривата на пътя е с немалък наклон наляво. При такива виражи когато караш с висока скорост, а някой лети зад теб и ти присвятква, НИКОГА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ РЯЗКО ДА МИНАВАТЕ ОТ ДЯСНА В ЛЯВАТА ЛЕНТА, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО КАТО С ТАЗИ КАКА;) Специално от Благоевград до София има много такива участъци.

БМВ-тата трябва да бъдат забранени в България.Бай цървулан не е дорасъл да кара такива коли.Най много жертви се отчитат с тази марка в БГ.

Бай Тъпак и с Лада ще се пребие.

Искаше да кажеш ,че тъпака и със супер съвременен автомобил,снабден с всякакви системи за активна и пасивна безопасност....ЩЕ СЕ ПРЕБИЕ ! Защото,ние по-"старичките",които още си возим одъртелите задници на соц.марки,преди 40++ годинки,сме започнали на ЗАЗки,Москвичи,Трабанти,Шкодички....и Лади...

Сега върви зимна олимпиада--видяхте ли негър-скиор?Тогава недейте да търсите жена-шофьор.

има, обаче американски отбор по бобслей от 3 жени-негърки.

Чакаме да излетят през мантинелата ;)

и са от Нигерия

Ама бобслея е шейна, а не ски! И няма двигател...

За починалата млада жена - само дълбоко съжаление, съболезнования за родителите й и близките й. За глупостта й обаче, която е довела до това - само остри думи и критика! Жена на 29 години в България няма как да има такава кола с една заплата. Да тежи на съвестта на тези, купили й такава кола. Такава кола няма как да бъде потрошена така, ако тя е спазвала правилата! Мъже, спрете да подарявате на любовниците и дъщерите и такива скъпи играчки! Купете им пръстен с диамант, купете им хубава къща, заведете ги някъде по света! В общия случай те нямат акъла и отговорността да управляват такива скъпи и мощни автомобили!

Има много млади жени и мъже в България и по света под 30 години, които не са на заплата, имат добро образование, собствен бизнес и са състоятелни ...

Никой, който си е изкарал парите по този начин, не е с толкова малко мозък, че да се претрепе по такъв начин. Хората, които описваш, са отговорни, умни и фокусирани върху някакви ценности. Живея на този свят вече половин век и досега не съм срещнал човек в България, който наистина честно да си е изкарал такива пари, да не са му дадени, подарени или малко "скрити" от НАП. Съжалявам. 29 години е времето, когато си излязъл преди две-три години от университет, каквото и да работиш в България, няма как да постигнеш състояние, което да ти позволи да дадеш 200 000 за автомобил. А и трябва да си глупак, за да го направиш, вместо да ги инвестираш в нещо полезно. Това са лесни пари, его и човешка глупост. Отделно "управител на нощен клуб" и "известна сред бизнесмени" в България е пределно ясно казано.

"Асиана Митева е добре позната в светските среди. В миналото тя работи като модел. Смуглата красавица успява да очарова известни мъже и й приписват афери с някои от тях, но тя отрича. ....Преди време името й се свързва с Христо Сираков - Ицо стоте манекенки. Асиана има бурна афера с Боби Ръгбиста - един от участниците в риалити формата Биг Брадър. Приписват й афера и с футболиста Ники Михайлов, но и двамата отричат това." Я пак? Млада? Да. Образована? Добро образование? Честно спечелени пари? Нима?

На света има само един "Джийп", произвежда се от Крайслер (сега Крайслер-Фиат), вички останали подобни коли (като БМВ-Х серия) се наричат СУВ (Спорт Утилити Виъкъл)

Отдавна в разговорния език "джип" се използва за това, което наричаме официално "СУВ". Всъщност, отпреди някой тук да чуе какво е "СУВ".

В Америка са Субурбан Виъкъл

Брей, много ги разбираш, да не си прапраправнук на Марта Бенц? Я ми обясни сега кое е оф-роуд и кое СЮВ.

Жив късмет ! Могла е да замъкне със себе си в отвъдното , примерно невинно семейство с малки деца !

така преминава световната суета

Тия петици нямаха ли ай драйв х-драйв и тем подобни дето трябва да държат пътя и да не нацелват дървета и скатове или пак шофЕрите им виновни. Щото другите коли имат шаси контрол и такива работи не стават.

То и крила да има, ако го надуеш с 200 км/ч на това шосе и се метнеш в дерето - каква полза?! На чисто и сухо платно, с три ленти в едната посока, с малко коли, щото не е най-натовареният участък от пътя, на широка дясна крива (не е дори завой, магистралата си е хубава там!) - тя сама си е излетяла и се е бухнала в стръмното надолу - кой е виновен?! С мощна кола и на висока скорост за миг не трябва да се отклонява вниманието и да се пуска волана, а кой я знае какво е правила още ... и не е била вързана - ами, резултатът е закономерен! Такива не трябва да вдигат повече от 120, но как да им се обясни?! А най-добре би било изобщо да не им се купуват мощни коли, ама нали чичко-паричковците също искат да се изфукат ...

Да де ама всичко туй дето си го писал се случва на BMW с другите коли не с е случва.

Човешката глупост (или некадърност, или алкохол или наркотици) или в комбинация от изброените не могат да бъдат поправени от никакви автомобилни системи, нито на БМВ, нито от друга скъпа марка!

Кифла или не, жалко за поредната българска жена отишла си без време. Всеки греши, само дето някои плащат сметката веднага. Бог да я прости.

Повече няма да прави така !

,,...е известна в светските среди ...,,??? на ,,бизнесмени,, с ,,екзотични,, прякори от ,,животинското царство,,...!!! стига с тези ,,лакардии,, за ,,светстки среди,, в ,,лакарландия,,...!!! понякога се ,,учат,, да карат мощни коли по ,,трудния,, начин...!!! ,,газ,,...до мантинелата...!!! а...там нямаше такава...!!!

На 29 не е време за умиране,хора. Скоростта,неумението,несъобразяването и самочуствието на"безсмъртен",щом си в по-расова кола,вземат жертви всеки ден. Снимките,публикувани в др.медии,показват страховит куп ламарина-трудно се определя марката.Ужасяваща гледка. Жалко за жената-платила е най-високата цена.Бог да я прости.

не са и виновни

Mного хора смятат, че да си водач на автомобил е проста работа, HO,.. не е за прости хора!!;))

Кифлата е била без колан и за това е изпаднала от джипа. Ако беше с колан, БМВто има купища еърбеци и щеше да отърве кожата. Бог да я прости.

Абе то БМВто може да е и някоя дърта бангия дето отдавна да ги няма тези екстри,ако пък е ново -какъв и е бизнеса че си го позволява.Да не би бизнеса и да е от ония дето не предполагат дълак житейски път!

Щом е със шопска регистрация може.

законите на физиката важат даже и за бмв-то.... някои хора не могат да го повярват и си плащат за глупостта

Нека почива в мир! А като чета коментарите оставам с впечатлението, че тук са се събрали всички комплексирани мъже на една място и си го мерят кой по умен коментар ще направи или ще измисли нова формула за най-несигурна кола, за изчисляване на заплати и тн-Жалки сте! Ама иначе най-голямото ви постижение е да давате акъл от дивана!

Даваме акъл,щото имаме.

Ами опитваме се да разберем кой е виновен. Засега се оформят 2 виновника - споминалата се и земното притегляне.

Горкото дърво...

Някъде тук прочетох за вековната злоба на роба, за жалост, вярно е ... И аз шофирам джип, дори по - скъп от въпросната Х5-ца, освен това съм само с четири години по- възрастна от загиналата, нямам силикон, не пуша и никога не съм ( тоест не държа цигара, докато шофирам), телефонът ми е свързан с колата и разговарям от купето и не, не ми е подарена от любовник, купена е от съпруга ми, който о, изненада не е чичко, а хубав мъж по- голям само 5 години от мен. И за справка мъжа ми не краде от държавата, напротив - внася пари в държавната хазна. Само се чудя като шофирам по улицата и хората не знаят тези подробности, дали попадам в същите категоризации като загиналата??? Дано жената почива в мир! Не мога да я съдя, тъй като не я познавам и не зная какво се е случило с нея.

... похвали се, а?..

Понеже си толкова обстоятелствена, хайде разкажи по-подробно как "внася пари в държавната хазна". В България ако все пак "внасяш" нещо, доста повече си "дръпнал". И да оставим настрана приказките за "злобата и роба", защото щом си от страната на априори взимащите, няма как да искаш някой да ти бъде роб, пък той и да те обича. И не, не проповядвам комунизъм, но мразя облажилите се по един или друг начин от него, да налагат див капитализъм.

Абе лелче, ти сещаш ли се, че наи-малкото си е виновна, че е била без колан, защото той всъщност затова служи, да те предпази да не се блъскаш из купето или да не изпадеш. Ще кажеш заслужила ли е да умре заради тази си грешка? Не ние решаваме това.

С две думи казано - купили са ти кола. Не е твоя, на твое име е - засега. А съпругът ти - днес е твой, утре не. Някой ден да не ти излезе джипката през некоя дупка, дето боли.

Почивай в мир, прекрасна Асияна. Ще ни липсва доброто ти сърце.

офчиат и мозак бате нема ни липсфа деинба и малумницату истерштела деинбаф

"изнизал" ти се е на теб мозъка....нали ти беше малко и лесно се изниза:)))

"Асиана Митева е известна в светските среди и ухажвана от много известни мъже. Младата жена бе управител на нощен клуб "Маскара". Била е и управител в "Бедрум". ------ Язък за мацето, била е голяма красавица, видях и снимките

29 годишна, с адресна регистрация в София и с благоевградски джип...на тъпкача му отиде и джипа и гаджето, лоша работа

лека и пръст на жената . сигурно е чула за колежката в Италия , че е карала с 200 и е решила и покаже кой е по,по ,най . добре че не ударила с тази скорост нормални хора по пътя

На една снимка се виждат дълги следи от спирачен път преди да излезе от асфалта. Щом предните колела с моста са останали в канафката, значи колата е минала фронтално през нея и я пресича перпендикулярно. 90% някой я е засякъл, вероятно умишлено!

Лека и пръст. Иначе много често наблюдавам колежки - шофьорки да си гледат в GSM-ите по10-15 секунди. При по-висока скорост и 3 секунди загуба на внимание са фатални. Ама нали са с джипове-от клуб "безсмъртник".

Абсолютно съм съгласен и ще се опитам да го докажа инженерно: Vmax=140km/h ; vmax=38.9 m/s ско- рости S=vt ;t=10s S=389 m (Изминат път)

като се качиш на колата и през 100-200 м срещаш нагли кифли, яхнали мощни, луксозни возила с еднакви номера, с цигара или телефон в ръката - безпардонни, със самочувствие... Конските сили на колите им далеч превъзхождат умствения им и интеректуален капацитет, затова ката ден такива кифли се усмихват в моргите. Добрата новина е, че в този дслучай не са пострадали невинни хора...Жалко за дървото!

Това и ти да си ухажван от влиятелни господа с излишни джипове и ти ще си нагъл.

Затова в трабанта няма колани -ми никой не си ги връзва, бе! А щеше да си е умряла зад волана дамата, а не да се търкаля из калта...

Джиповете са с по висок център на тежестта и лесно се обръщат. При катастрофа с лека кола много е вероятно колата да си остане на колелата, а джипа да се търкаля. И изхвърчането от колата, което става от центробежните сили докато тя се премята почти винаги води до смърт на изхвърчалия. Много често бива премазан от подивялата кола.

Колата/джип излиза от пътя, ако изгуби сцепление на гумите с асфалта. На този плавен завой тази трябва да е летяла с 200. Друг вариант е аквапланинг, или лед/сняг, но пътя е бил сух. Само някакво засичане ,или рязко изнасяне от дясна в лява лента може да е причината! Знам този участък и завой. БМВ Х5, дори по-старите е много стабилен автомобил и няма как без причина да се обърне в завой, още по-малко на този.

той тоя е пенкелер - от всичко разбира и се произнася от геополитика до самолетостроене:) Хич не му обръщай внимание - нещо като селския идиот е за този форум:)

X5 е пословично лесно да се обърне.

Ей, ти си гений, бе добрич:))) Добре, че ни светна:)))

Абсолютно съм съгласна, дори при много силен вятър, високите коли са по-уязвими /въпреки, че имат много други предимства и ние сме си избрали имено такава/ ... ама това са непонятни за чалга-населението физични закони!

Ако катастрофира някоя 20 годишна бракма - била стара и потрошена! Ако катастрофира нов джип, бил на някоя мутра ! Я кажете с какво е нормално да се катастрофира,че вече се шашнах от мнения?

С нов форд или опел на изплащане. Хем е ново, хем е евтино. А това, че е на изплащане показва, че собственикът на 29 години е сериозен човек с професия, а не някой със съмнително бързо натрупани пари. Предполагам.

35000-40000 ще излезе за 7 години например, с лихвите. И от къде толкова пари при 600 лева заплата бе нашия? За деца, за семейство, за изплащане на апартамента? Те мутрите нямат толкова пари.

Кифла.....

Може ли някой да ми обясни защо почти всички катастрофи стават с БМВ- та? За такова количество катастрофи с тази марка не съм чел в никой западен сайт.

ОЧЕВАДНО причината е в ЗАДКОРМИЛНОТО нещо на БМВ-то.

БМВ са нестабилни коли и създават измамно усещане за стабилност. Отделно 90% от хората,които ги карат са един друг типаж.

БМВ е най-стабилната кола, а 4х4 на БМВ е най-доброто на асфалт и в завои!Като стабилност на автомобила. Много вероятно е на така описания завой да излетиш, ако някоя друга кола те е ''изненадала'' с нещо, но това не знам как би се доказало.

Време е да обявим БМВ за персуна нон грата в България. Избиха ни бе! Най доброто е гоуф двойка с газ уредба!

Московски задържан ли е за убийството на детето си???

Ти да не си от народния съд? Можеш ли да осъдиш някого на нещо повече от това детето му да загине в ръцете му?

Убиец по невнимание. Ако беше ти, Московски нямаше да ти прости.

29-годишната Асиана Митева загина, след като излезе с мощния си джип от магистрала Струма. Трагедията се е разиграла днес следобед на разклона за град Бобошево, съобщава link. Катастрофата е станала в платното в посока Дупница при 72-и километър, където между пътя и канавката няма мантинела. Към 16 часа на плавна дясна крива огромен джип излиза от пътя, преобръща се по ската, преминава през канавка, след което се търкаля по ската оттатък канала. Пречупено е едно дърво, в канала са и двете колела на автомобила. Асиана Митева е известна в светските среди и ухажвана от много известни мъже. Младата жена бе управител на нощен клуб "Маскара". Била е и управител в "Бедрум".

Бог да прости жената. Според мен много хора карат колите си само със закопчалка за колана и въобще не го слагат. Няма как дори и 15 годишен джип толкова да се деформира ( той има поне 3 бега които пазят шофьора) че да загине човек при такъв удар . Тук въпроса е защо е изпаднала жената?

ИМА как да се деформира! Ако ще не 3, ами 30 "бега" да има, въпрос на скорост е да загине - с или без колан! Загряваш ли?