Шофьор на линейка загина при удар с автобус

Шофьор на ведомствена линейка е загинал на място при челен удар с автобус с пътници. Заради сблъсъка пътят София-Варна бе затворен за часове.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на линейка загина при удар с автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я пак прочети статията и кажи къде пише, че линейката е била с включена сигнализация. още повече, че автобуса е отбил плътно вдясно и почти е бил спрял. та според тебе какво точно е трябвало да направи шофьора на автобуса, да слезе и да го вдигне на ръце, или да се бухне с 40 човека в дерето, щото някакъв дебил не е успял да удръжи колата в собственото си платно. а и шофьора на линейката е бил сам в нея, така че ако имаш с кво се замиксли дали е бил с включена сигнализация

ама линеиката ебила в неговото платно без сигнализация . къде да отбие??

Изпреварват при липса на видимост. Самоубийци, които ще погребат половин България.

И като ти влезе в платното линейка с лампа и сирена и ти с автобуса какво да направиш, да го прескочиш?

Горовим за превенция в различни сфери. Но се питам каква е превенцията на пътното платно, когато няма достатъчно катаджии в Търговище. Велоятно няма желаещи за работа- заплатите са ниски, отговорностите и ангажираността огромни. С колко наряда на ден разполага КАТ? От години не се виждат катаджии на основните артерие в Търговище, които примерно да проверяват за алкохол сутрин, когато е най-вероятно пилите до къдно да не са изтрезняли достатъчно.

лошо! всеки ден има затреляни, умрели, или катастрофирали във дирбгто. Що така?

нарочно повтарят новините за да провокират такива като нас

"Обходният маршрут в посока София е през селата Камбурово и Изворово, а в посока Варна през Изворово и Камбурово." Кафенце нещо?

jingiby

"Загинал е шофьорът на линейката, съобщи Фокус... Няма данни за сериозно пострадали." Кое е вярно?

Става дума за хората в автобуса.

Хора, пренастройте си мозъците! Това е нечовешко!