Коментари - Два тира се сблъскаха в Кресненското дефиле | dnes.dir.bg
назад

Два тира се сблъскаха в Кресненското дефиле

Катастрофа между два тежкотоварни автомобила е станала на път I-1 Симитли-Кулата в района на малкия тунел в посока Кулата.

Обратно в новината

Коментари - Два тира се сблъскаха в Кресненското дефиле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тировете редовно правят подобни изпреварвания в насрещното, с което запушват цялото движение и са огромна предпоставка за тежки ПТП. Един пример за това е Кресненското дефиле."

Те, шофьорите на товарни камиони и на автобуси, така си карат - винаги леко в насрещното, а КАТ както винаги си спи и не работи.

Докато се слушат еколози и други обществени организации, докато не се контролира и гледа на всеки проект логистично ще е така.

Точно този завой бе ремонтиран от фирма Агромах - дали ще се намери някой който да контролира какво и как си вършат работата тези фирми ,,,,, или и този завой ще взима жертви като влизането от посока БЛАГОЕВГРАД посока СОФИЯ ( през насрещното за влизане на магистралата ) колко катастрофи станаха там ,,, вече е кръгово ,,,, а катастрофите и загиналите ???? п. с а там това недомислие бе причинено от фирма ГЛАВБУЛГАРСТРОЙ ИС-АД СОФИЯ

Ти дали си наясно, че и двете фирми са изпълнители? Тоест са изпълнили проект.

Катастрофите са пряко свързани със самообладанието, възпитанието и образованието. Няма как прости хора да не правят катастрофи. Те не са и добри водачи, а цървули, които се опияняват от скоростта на автомобила.

Нали се разбрахме че след ТИР-а с прасенцате ще се казва "Свинско Де Филе"?

Внимавайте, как карате край Симитли, че ако знаете кмета им какви ги върши. Още не мога да сядам след срещата си с него. Аз повече в Симитли няма да отида!

по принцип избягвам да карам в този район - в Симитли са само неграмотни помаци и циганьори, които се правят на македонци..