"Катаргейт" накара ЕП да се замисли за независим орган за борба с корупцията

Предлагат да е упълномощен да води "разследвания по собствена инициатива"

Обратно в новината

Коментари - "Катаргейт" накара ЕП да се замисли за независим орган за борба с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

досега органа завсим ли беше и от кого? И сега от кого няма е зависим???? Сигурно ще е незавсим от Путин.

Т.е. ЕС ще си създадат собствен Гешев, който ще натиска неудобните в удобен момент ? Разбирам, че идеята беше България, при влизането си в ЕС, да стане европейска държава (каквото и да значи вече това), но то май взе, че стана обратното - Европейския союз нерушимьй по действията си заприлича на българските институции - корупцийка, олигарси и винаги да са наши хора... Интересно явление. Ако не забранят изучаването на история, бъдещите историци ще се забавляват със събитията от началото на 21 век.

Още дразнете мечката, тя сама ще дойде да ви декорумпира.

долни проститутки,травестити и други извратеняци ни обвиняват,че сме корумпирани?

По кой НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС и по кой НАКАЗАТЕЛНО-ПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС ще се правят разследванията? Щото ЕП, ЕК и т.н. вредни Е-та НЯМАТ ПРИЕТИ ТАКИВА.. Те и ЕВРОКОНСТИТУЦИЯТА НЕ УСПЯХА ДА ПРИЕМАТ... Единственото което ще направи тоз нов "независим" орган е ДА УВЕЛИЧИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОРУПЦИЯТА В ЕК, ЕП и т.н.

"Катаргейт" накара ЕП да се замисли за независим орган за борба с корупцията - още стотина милиона да се отпуснат за назначение на едни правилни хора !!!

Там в Брюксел все повече и повече заприличва на България !!! По пълна програма !!! Всички са корумпирани !!! Знаем си го усещаме го сигорно сме !!!

АЛЧНОСТА ЩЕ ПОГУБИ СВЕТА!!!

Ами ако корумпират независимия орган за борба с корупцията?

Ами то ЕС се нуждае от комисии по доста "Гейт-ове"! Може да почнат с ваксините,а после с всички лобирания за ГМО,джендърлищина и т.н.! Аха,да не забравим и най-голямата корупция - с ВЕИ!!!

Тия добитъчета къде крадът у Европарламента кви заплати имат че не им стигат

Стана напечено с корупцията и решиха да създадат чадър! Поне аз така го разбирам...

Айдеееееееее, орган на органа и тези май са без работа,омръзнало им е да се почесват и се чудят с какво да уплътнят времето?!

или само за третия свят (БГ)

Имаше на 26 септември 2022 да не бъркам ПОТОЦИТЕ

И ни порицават за корупция и съд.система, плюс клатят лошо пръст и наказват лошо, че не сме китка. Ами, но те са по-вмирисана китки от нас... Леви китки.

То хубаво ама.. всеки, който си купува олио и хляб от магазина е зависим. Просто трябват хора с висок морал. За щастие в Европа има такива. В Русия например, отдавна няма.

Мравояд ти ли си?

EU е гнила структура!!!

Боклуци и крадци. Нагли при това. Но искат да са добрите и винаги казвот, че са добрите. По-добри от комунизъм, Китай, Кимчо, Иран, Кадафи и Саддам... Те са по-добри, защото го казват и искат да са добри. А всъщност са едни крадливи, нагли боклуци. Корумпирани. И крадливи, освен с всичко и с ИНФЛАЦИЯТА, която ТЕ НАПЕЧАТАХА.И както става в историята... може би някой от лошите да е или да е бил добрият...

Още безполезни чиновници на хубава заплата. Долни Лицемери, стоят в безполезни комисии години на ред, взимат добри пари, а нормалните хора се трепим.

Е!? Нали ужким и в ЕП се позовават на голямато върховенство на закона? Онова което налагат на всички в съюза да приемат! Тъй че за какво е необходим "независим орган" за разследвания? Това по което се позовават и налагат на нациите не е ли напълно достатъчно? Или факта че не малко хора прибирали куфари с милиони евро като от времето на студената война за политически услуги разклати тази визия? В този ред на мисли! Не е ли редно всяко предложение внесено от тези корумпирани личности да бъде анулирано? Как ще се знае кое предложение е в името на хората, а не на някоя нация!?! "В друга резолюция, също приета днес и незадължаваща, те се обявяват за по-строго прилагане на вътрешния им правилник за поведение, изразявайки съжаление, че никога не са били налагани "никакви финансови санкции" въпреки постъпилите сигнали за "най-малко 26 нарушения" на тези норми." Я пак? Нямало кой да прилага и налага правилника на поведение в ЕП!?!?!?!? И всеки може да си прави каквото поиска без риск от санкции и прочие? Ама нали при еди какви си прояви(уж расистки поздрави и изрази от този род) веднага всички скачат? Нима и тогава е просто игра на думи? хахахахах И тия които самите себе си не могат да обуздаят, искат да налагат лицемерните си виждания върху другите?

КОМИСИЯ за разпределение на копупцията, за да няма недоволни... и хванати после

Лаура Кьовеши какво прави или и нея корумпираха :)))

ЕП ПРИЗОВА също така страните от Европа да предадат излишното си оръжие на Украйна!

ЕП призовава и неваксинираните да се ваксинират, а ваксинираните да подесететят, после постототят т.е. по 100пъти ваксина за здраве и дълголетие.

Не избраните, а назначени комисари, ще избират "независима" комисия да ги контролира?! Не че ако са "избрани", ще има някаква голяма разлика де ...

Шефа на Фифа си гласувал 1,6млн долара премия, защото бил в комитета по органинизирането на световното първенство в Катар... После пак разправяйте, че само в България имало такива хора.

Колко смешно звучи! Има ли нещо "независимо" останало на този свят! Винаги има някой, който дърпа конците, както му е удобно. Просто ще изхарчат още пари от нас, данъкоплатците, за да се приберат в нечий "независим" джоб.

А не е ли по-редно ЕП първо да спре да дига лозунги за "борба с корупцията". И да си пусне прокуратурата да си свърши работата. Не за отделна страна. На първо място с ваксингейта на фон Лайненка. Апропо ЕК, ЕП и още вредни Е-та имат ли приет НК и НПК? Щото то и тоз нов европапкащ орган ша харчи залудо еврата на данъкоплатците. Да не говорим,че и ЕВРОКОННСТИТУЦИЯТА НЕ Е ПРИЕТА.

Коя прокуратура? На румънката, дето и затвориха устата с постове и пари в Брюксел ли?

Да вземат Гешев,той ще ги оправи...

За тях Магнитски нещо? Половината европарламент е замесен, но са разследвани една депутатка и трима нейни роднини. Чудесен повод за създаването на още едно мешере, назначавано неясно от кого и неотговарящо пред никого.

Корумпраните ще търсят начин да се борят с корупцяте между тях... Това е поредната глупост от все повече безполезния ес и бюрократичните му структури.

Още кухи структури и още нищоправачи.

Говедарите веднага да им наложат "Магнитски" но в нормалните държави не ги бръснат за слива.

Е нали има прокуратура - защо им е друг орган?!?

За да има реформа! Магическата думичка на ЕС е реформа, която се пише от христоивановци срещу едни пари!!!

ЕС сам се набутва в ролята на голяма България спрямо корупцията щото сега кой ще им я мери? Който казва "корупция", значи казва "измерване"! Англичаните! Те мерят усещането за корупция, имат рейтинговите агенции и изобщо всички класации барабар с чичо Сам! А това си е перфектния контрол за неумеещи да се управляват сами общества или общности.

тия мислят да се борят със себе си, как ли ше стане.... битката ще е епично и ще продължи дълго но победител няма да има

Да викнат Ристю той е специалист