Райков: Подписахме 12 споразумения с Катар

"България и Катар са стратегически партньори. Нашето сътрудничество в политическата и икономическата сфера има своите конкретни измерения и проекти. През последните няколко години ние имаме много интензивен политически диалог, който вече дава позитивни резултати ".

Обратно в новината

Коментари - Райков: Подписахме 12 споразумения с Катар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УРА! Имаме договор за военно сътрудничество с Катар! Е, сега, с такъв "могъщ" съюзник спокойно можем да излезем от НАТО. Че смее ли някой да ни пипне?! А ни се е изрепчил някой, а са го подпукали катарците! Бог да пази България - щото иначе няма кой...

За строежа на колко джамии става дума?

С други думи - В резултат на днешните споразумения скоро да очакваме Бургас 2. После пак ще има чуденки и совалки до щатите. И цвъ.цвъ. на инструктаж 2 седмици, на пълен пансион. Само поне този път да не е оня боклук физкултурника.

Каква военна отбрана като имаме 2 танка и 3 самолета?

Най-лесно се подписва месец преди изборите. На служ. правителство трябва да му се забрани да подписва съмнителни сделки.

farmer

Да бе дойде за 24 часа и подписва...иначе нема комисионни..педал смотан

Интересно, подписваме споразумения с един от спонсорите на терористите в Сирия, пък те използвали химически оръжия...

Хм, интересно? Подписваме икономически споразумения с военна делегация?!

Mnogo vnimatelmo s Arabite, samo ako otvarjai pab .mesta

Служебен кабинет Ако Чехльо срещне някой в цъфналата ръж, хоп, министър този някой, става изведнъж! Министерските сокаци, сал калинки- дръж! Чехльо търси фърфалаци, да цъфтят кат ръж! 12.03.2013г.

Комай са голяма работа И Qatar Airlines И The Qatar Fund... ...ама И Двете практически Нямат Нищо Общо с Катар. А за здраво-Подписване от Цивилен Служебен Премиер на Република от ЕС с енторазреден военен от ... - да си призная не съм Ни чувал, ни Някой Е Виждал.

Г-н Райков не замествайте България в близкоизточните конфликти, за да няма след това "обосновани предположения". Арабските взаимоотношения са много сложни. Много внимавайте с инвестициите им в линейната инфраструктура. Държавна земя може да се предоставя само на концесия. Пътищата са си пътища. Тръбопроводите са си тръбопроводи.

Прихванахме катар на урогениталния тракт!

Алооо, нещо много се разбързахте.Този и главнокомандващия, по-скоро главнокомандвания, защо не си седнат на дупетата. Ежедневно трябва да работят за доверието на хората, да излезнат да гласуват. Е сега ще се превъоръжаваме и какво ли още не. Явно сме поели вече ангажимента и този път войната пак ще е като в Ирак. Едва ли война със Сирия ще се води с международни санкции. Пак като гламавите, барабар Петко с мъжете.

сичко ти е вярно, само това "барабар Петко с мъжете" е прекалено невинно Нашата роля е доста по омерзителна и балъшка от този невинно-умилителен израз от детските приказки Нищо чудно скоро да изникнат и "катарски военни бази" на закупена от тях бивша наша територия от бившата наша държава, че да ни "пазят" и те миролюбиво оттук от враговете си по съответния сценарий

Съгласен съм с теб.

Политика Конфликти Икономика Бедствия и аварии Любопитно Начало / По света / Конфликти / Бунтовниците в Сирия използвали газ зарин? Бунтовниците в Сирия използвали газ зарин? 06.05.2013, 13:04 (обновена 06.05.2013, 14:50) link Коментари (16) карла дел понте, оон сирия, сирия оон, комисия сирия, дел понте EPA/BGNES Бунтовниците в Сирия вероятно са използвали газ зарин, според свидетелства на жертвите на сирийския конфликт, призна следователят на ООН по човешките права- Карла Дел Понте днес ЯСНА ЛИ Е ТОВА РАЙКОВ?????? ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ПРЕД ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ ЗА ПРЕДАТЕЛСКА ПОЛИТИКА ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ...

еми как иначе да "открият" химическо оръжие, ако не го дадат първо на наемниците си в чуждата държава да го употребят, че да рекат: "Ми нали ви казвахме..." То претекст все някакъв трябва да измислят, инжектирайки го по оттренираното "от болната на здравата..." Не държат да им се вярва, напротив, турят най-дърварски скалъпени претексти за войните си, щото само така подчинението на планетата е доказано - "не че някой им вярва, а въпреки, че никой не им вярва..."

Какви европейски ценности, какви 5 лв. С какви режими си дружим, какви военни интереси защитаваме. Още повече повярвах, че САЩ е сега разбрали за нападението от Израел над Сирия. Много въпросителни... Как с военния министър на едно емирство 12 споразумения. Земя продаваме ли, влизаме ли във войната на страна на Щатите и Израел. Пействам, ако някой се интересува: Сирия е президентска република. Президентът се избира за 7 год. Законодателен орган е еднопалатният Народен съвет, избиран за 4 год. На 26 юни 1995 шейх Хамад бин Халифа ат-Тани става емир на Емирство Катар, след като осъществява безкръвен преврат срещу баща си.

Продажници! Дни ви останаха.

Това че сме подписали нещо с Катар не ме вълнува. Ние подписваме все със страни на югоизток от нас, с откачени военни режими, изчанчени религии и фамилни монархии, страни в които демокрацията съществува само като дума. Аз бих желал да подписваме с бели хора живеещи точно в обратната посока. Чувствам се европеец и искам да се сближавам с Европа.

ПРЕМИЕРА РАЙКОВ,КАТО СЕ ПРЕГРЪЩА С ВОЕННИТЕ ЯСТРЕБИ НА КАТАР-ЗНАЕ ЛИ ЧЕ КАРЛА ДЕЛ ПОНТЕ ОТ ООН И РАСМУСЕН ОТ НАТО ПОТВЪРДИХА ДНЕС-ЧЕ ИМА НЕОПРОНЕРЖИМИ ДОЗАТЕЛСТВА,ЧЕ СПОНСОРИРАНИТЕ ГЛАВНО ОТ КАТАР,САУДИТСКА АРАБИЯ И ТУРЦИЯ НАЕМНИЦИ-ТЕРОРИСТИ СА УПОТРЕБИЛИ ОПАСНИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ МИРНИЯТ НАРОД НА СУВЕРЕННА СИРИЯ-ДОКАЗАНО Е УРОТРЕБАТА НА СИЛНОТРОВНИЯТ ГАЗ ЗАРИН ОКОЛО АЛЕПО....... НА КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ПРЕДАТЕЛЮ РАЙКОВ?????НАРОДЕН СЪД ЗА ТЕБЕ..

Кога и къде може да видим какви са тези споразумения ???

РАЙКОВ- ТИ ЗА КОГО РАБОТИШ -ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЛОБАЛНИ И ЕВРЕЙСКИТЕ РЕГИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ЛИ,НА КОИТО КАТАР СЪТРУДНИЧИ ПРИ МИЛИАРДНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА ЧАЛМОСАНИТЕ И БРАДАТИ ТАЛИБАНИ И ТЕРОРИСТИ-НАПАААААДНАЛИ КАТО ФАШИСТКИТЕ ОРДИ СУВЕРЕННАТА СИРИЙСКА РЕПУБЛИКА...... РАЙКОВ-ТИ СИ ЕДНО АМЕРИКАНСКО МЕКЕРЕ И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,ВРАГ НА ПРАВОСЛАВНА И ВЕЛИКА РУСИЯ...... НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ,ПОБЕДА БУДЕТ С НАМИ...

Двата най-верни пудела на САЩ се прегърнаха и целунаха! Бас държа, че дневният ред на срещата и решенията по него са написани отвъд Океана!

Аз ли имам проблем, или наистина не се споменава НИЩО за ползата на България като цяло и на хората в частност от тези 'споразумения'? То щото имаше и споразумения за Белене, Мариците, БГА Балкан, ама накрая все ние (хората) плащахме сметката?

Тоя позьор пак имитира нещо си. Комунистичиско-седесарко-герберска креатура.

Иди на лекар, може и да ти помогнат!

Герберска екзотика!Защо не докарате и малко камили така за цвят?Имаме си 1200 джамии.Да сме в пълен комплект!Белите държави изкарват капитали в БРИКС и спасяват икономики.Справка Германия Франция а ние се бутаме между шамарите!

А Катар закупили ли са вече десетки дка от територията на България?!?! За кого бяха правени т.нар. "търгове" на държавна земя, насила превръщана първо в "пустееща" от управниците, които не само не се грижеха за това да се обработва, но и съзнателно правеха така, че да пустее с цел по-сетнешното й изкупуване на безценица от чужденци, което преди е ставало само с войни (заграбването на земи от чужди държави) и които земи са напоени с кръвта на националните ни герои, за да бъдат бранени и освобождавани.

ТОВА ВСИЧКО Е ДОГОВОРЕНО С ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ

в нито една арабска страна не продава земя, продава апартамент и без право на наследство.има много хора вложили пари в имоти и загубиха земята на страната ни не е за продан !каде е закона и конституцята?

в нито една арабска страна не продава земя, продава апартамент и без право на наследство.има много хора вложили пари в имоти и загубиха земята на страната ни не е за продан !каде е закона и конституцята?

за тези от БКП на които не им е ясно, България не е неутрална, а е на страната на НАТО срещу всякакви отрепки, включително и от БААС

ти май си от Тикварския народ а? дето караше прасета на полощада да защитава най-голямата свиня чудо- отгледала говоряща тиква

2.НАТО не е Турция! 3.Катар не е в НАТО! 4.Сирия е светска република-Катар е ислямска монархия и много иска и Сирия да стане нещо такова. 5.България също е република!

Бездарни комунистически драскачи...Що не отидете да погледнете на една ръка разстояние какво става с анкетата за изборите на дир.бг?? БСП има 14%, а ГЕРБ - 42%!! И това не са селски гласове, на селяни като вас, а интелигентни и ГРАМОТНИ хора, които боравят с интернет...За жалост - НЕМА НАЧИН да пускате там по сто гласа на ден както тук, затова резултатът е такъв!!)))))

Може да ми сочите с пръст надолу сто пъти, но анкетата си има точни резултати и там няма как да посочите надолу!!))))))))))))

Най-добре заминавай,където хора не минават! И "нема"се пише с "Я"- няма. Много сте интелигентна и грамотна, няма що! Типично за партийна о.ца!

На комунистическите селяни трябва да се говори САМО така - на "нЕма"!!!))))))

шъ я видиш ти анкетата на 12 05 ...отсега си земи вазелинец, че много боли )))))

А ти защо не се радваш тогава? А гледаш в чуждата чиния. Май нещо не ти се вярва на тези резултати? Или ти се искат 99.9%? Гледай само да не получиш инфаркт на 12-ти !

А, пиленца комуняги и всички врагове на Бойко, ВИДЯХТЕ ЛИ че действията му дават резултат? Вие искате всичко за един ден да се получи!! Нека никой не смее да отрече, че това са все резултати от онова злополучно пътуване на делегацията, което уж беше съвсем безрезултатно и се скъсахте да се подигравате!!!

Всеки има право на мнение. Хубаво би било и да сме толерантни. Мога сам да оценя както ББ, така СС. Хвани единият, удари другият. Лошото е, че нямаме по-добър избор.

Да, за сетен път трябва да избираме по-малкото зло. Дано народът да съумее да разбере навреме кое е то.

А защо тогава душко не отиде в Катар само министъра на отбраната, а се помъкна кажи-речи цялото правителство? Виждаш от тяхна страна подписва генерал-шеф на отбраната. Че нашите и панаир разиграха-уволниха Трайчо в самолета! Пък ти продължавай да си занемяваш пред Боко!

смешник!

деер

Въпрос: Защо общуваме с военното ръководство на една страна? Европейските ценности приемат ли военните да имат политически контрол? По принцип не, но реално примери колкото щеш, дори имат си и член.... Кой преценя кои са добри военни и кои са лоши?

Това което става в момента е лобиране. Целта е България да бъде въвлечена в сирийският конфликт. Целта е България да изпрати контингент да смаже Асад.

деер

Е да , ама ако пратим хора ще трябва да плащаме много по-високи заплати... А ако изстреляме нещо, после кой ще плаща? Това са страшни въпроси за "мощната" ни икономика.

Началник на Генщаб и икономически и политически споразумения?!Нещо не ми се връзва!Н-к Щаб обикновено е N-ти чиновник във всяка държава....

Браво Райков ! Успя да ме накараш да си сменя мнението за теб. Катар е най-големият износител на газ. В момента излаза им към Европа е пристанище на Йордания до което газта пристига по тръба. Има проект за свързване през Турция за Европа. Вероятно ще трябва да мине през България. Има само една малка пречка и това е Сирия. Сирия не позоволява транзит на катарски газ. Всъщност катарците не работят. Газта се добива от американски компании. А Емирите и шейховете с парите, които получават финансират тероризма по цял свят. Браво Райков ! Ако гръмне нова бомба ти ще си виновника !

Ами Трайков,е като шейховете - и той работи за някой,но не е за нас

прав си , но тази разходка до Катар не е свързана с газ та. Това е политически нестабилен проект. Европа предпочита зависимост от Русия от колкото от Турция.

а ббе шушляк премиер колко пари ти даде катар за инвестиции а не за сътрудничество

тоя кво прави у Катар???!!!!???? кво правиш там бе ??

много добра работа, браво райков!

Нали са ми там парите. Трябват ми гаранции.

При положение, че повечето от нас говорят поне един чужд език повече от бившия "прИмиер", може с голямо убеждение да се твърди, че сме по-грамотни от политическата класа.

Ами хубаво бе, отличник, що не станеш премиер, като си толкова грамотен?? Бездарни комунистически драскачи...Що не отидете да погледнете на една ръка разстояние какво става с анкетата за изборите на дир.бг?? БСП има 14%, а ГЕРБ - 42%!! И това не са селски гласове, на селяни като вас, а интелигентни и ГРАМОТНИ хора, които боравят с интернет...За жалост - НЕМА НАЧИН да пускате там по сто гласа на ден както тук, затова резултатът е такъв!!)))))

Катар е една "държава" много подобна на нашата, дето САЩ са сложили едни марионетки и си ги бранят от посегателствата на народа. В Катар миналата година американската армия защити ръководството от преврат. По същия начин ще се случи и тук, нали затова сведоха армията до бройката на един селски стадион, а въоръжението е по-лошо от това в някое частно стреблище. Още повече , че Бойко държи паричките си там, щото всеки контрактор в България много добре знае кой му се обажда и къде какво да прехвърли :)

А защо не се споменава нищо за нарушаването на човешките права в Катар? Това е все едно да сключим договор със северна Корея.

Ставаме приятели с мухиджините. Скоро и контингент в Сирия ще пратим на страната на талибаните.

Стратегически идиот. Кой те е избрал бе гадино?!

Кой знае в какви далавери сте ни забъркали! Ама като ни е толкова голямо търпението никой не ни е виновен. Аман от родоотстъпници.

sawo

Като не знаеш нищо, защо се обаждаш тогава? Като разбереш нещо, тогава пиши ;)

насралите се гейберсти да не се обаждат!