17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи вече няма да си носим книжките и талона - глобата за забравени документи не беше ли 20лв? Така или иначе са заделени за почерпка хаха

защо ,още държат тази отживелица хартиен талон!Нали една "калинка" Мария Круел като евродепутат разправяше,че всичко щяло да бъде "цифрово"!

ами катро ме спрът и аз им казвам че съм зи забравил книжката и талона и те по закона са длъжни да ми пишат фиш за 10 лева и готово,щото не могат да мйки пишат друго при липса на свидетеслтво за пароуправление

Ако някой не си даде талона ще му сложат още една глоба и какъв е смисъла като няма да плати и новата глоба...

Ще ти го деактивират веднага.

Ами ако сме го забравили вкъщи?;)...какво ще ни вземат?

Стане нещо ревете, ама като някой се опитва да санкционира пак олеле. Ми спазвайте правилата и няма да ви интересува как се събират глобите.

КАТ ще предприемат ли нещо относно корупцията в КАТ ?

и книжката и оспорвате акта на катаджиите и те да го духат,пишат ви 10 или 20 лева фиш за неносене на документи,айде да не споменавам че всички полицейски автомобили нямат ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ

е баму милиционерите, след новия трик да почват да мислят новата конституция...

КАТ са най-долнопробната организация! Това е рекет и изнудване!

Това не е проблем. Проблем са триковете за налагане на глоби.

A и триковете за предлагане на рушвет.

И после се чудите, че бойче ви управлява толкоз години...

СЪМ ГО ВЗАИМСТВАЛ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА КАТ И ПОЛИЦИЯТА

Докато има корумпиращи, ще има и корумпирани.

На корумпираните катаджии нито един лев подкуп, да умират от яд.

който не става за нищо става полицай

Ушевите ще ме хванат за жезъла. Спрат ли ме- казвам- забравил съм си книжката и талона. Глобата е 10 лева. Хората са го измислили преди тях. Ушевите са мазни, долни дебили. Комплексари и идиоти.

Точно така! Мен ме снимаха два пъти за един месец, след което си платих и ми стана лошо. Е, сега карам внимателно, което е следствие от това, че си платих глобите. Време е да разберем, че само с реване няма да се оправим.

Криво да стоим, право да говорим! Ролята на КАТ е да контролира. А смисълът от контрола се губи, ако наказанията не се изпълняват, респективно ако глобите не се събират и изтичат по давност.

Баси и простотията ! Ами взимането на синия талон,не е ли все едно взимане на книжката !

Направиха такива закони, че никий да не си плаща глобите и сега приходите от подкупи са намалели. И какво като ми земат синия талон...

Контролът не е свързан задължително с глоби !

Телето си иска остена !

А не е ли по лесно просто да си плащаме глобите. Едва ли кат ни е виновен за това, че нарушаваме правилата. Или сме научени, ние да сме тарикатите, а всички останали будали

Чалгета нали искахте държава искате закони, искате дрогирани да не ви газят децата по улицата. В нормалните държави ви свалят номера на автомобила и до тука. Я ходите карай дрогиран в Гърция и ли в Германия. Червените искали Бай Тошо щото имало ред, Чалгетата и гейовете от ДБ искали нов модел като в Западна Европа щото имало ред и закони. Обаче истината е че всички сте боклуци и искате да си карате пияни, и да не ви глобяват, я ако може и някой пиян да не сгази точно вашето дете. Държавата ще се оправи тогава когато всеки носи отговорност за постъпките си и закона се спазва от всички.

А за кучето остават други работи :)

Затова съм писал общо за наказания.

Думите "КАТ" и "измисли" нямат място в едно изречение.

Що за глупаво заглавие?! Ами ще плащаш - като нарушаваш правилата... Иначе няма се оправим никога! Като ходите в чужбина - всичко чинно спазвате и плащате... Тука - големи тузари.. Плащай!

А ти си само дебел, идиот и комплексар. Дано скоро срещнеш някое дърво. Жалко ще е друг да умре заради теб.

Това в ес син талон е НИКОЙ

само рецивидистите нарушители са против контрола и събирането на глобите.

Взечате си новата книжка и талон, правите си справка от КАТ заа наличните контролни точки в талона. Отивате с тая справка и документите при един нотарияс и си правите копия "Вярно с оригинала". Ще ви вземат 20лв за комплект "КОПИЯ"... СЛАГАТЕ ГИ ЗАД ДЕБЕЛ ПЛЕКСИГЛАС ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ И ГИ ЗАКАЧАТЕ ЗА ВЕРИГА. Веригата за колана и като те спрат им го подаваш през прозороце да пишат каквото си искат.... Глобите имат давност 5г. после да го духат! Може да си ги носите и на таблет, но тогава няма как да удостоверите че не фотомонтаж....

Ако не искаме да си плащаме глобите, трябва ли да си плащаме тока или телефона. Или пак кат ни е виновен, че сме ползвали климатик

Това ще да го е писал някой сериозно надрусан. Те КАТ прилагат и други номера, като отидеш да си сменяш книжката не ти дават новата докато не си платиш глобите.

Задължения към държавата - 10 години. ;)

И кво праим сиа ?!? :)

Мен пък постоянно ме снимат с превишена скорост, но аз съм писал в талона ползвател бай Ставри на 78 навърпени тази година и той си трупа глобите и те така. Ще си иде завалията, дай боже след много години с огромни глоби и КАТ ще пият по една студена вода за всяка от тях.

Това не е трик ! Такъв е закона , глупако !

И накрая за по лесно се обесвате на веригата...

Аз също не искам да плащам глоби, но пък никой от кат не ми е виновен, че нарушавам правилата

Чи той талона кола не кара, а аз карам без син талон по няколко години.

Къде си бе, тарикат, хитър петър.

Те и управляващите така

Е ко да са праи, караме без талон. Бензин в резервоара да има и газ до ламарината.

Или както казват колегите им-законотворци, "вимето на народа". Власт, която може само да се надлъгва с народа си, какво да й кажеш? Май Буров в интервютата се е спрял и на този въпрос, но кой ти да чете. Сега се очакват и контрамерките. Предполага се, че второ- и третокласните пътища и сокаци ще придобият голямо значение на първо време, а дебелаците нека си чакат на пусия. Как от немокает не се заеха докато дебнат да запълнят някоя дупка, ей така, просто от мъжка и човешка солидарност. Но не-е, ще ти кажат "Това не е разписано в закона и задълженията ни и не е наша работа". Толкова могат. Да не е изпила чавка умът им да направят като онзи тих старец, който си купува сам материала и с мистрийката замазва държавните дертове и дупки по пътя за селото си?

Прави се давността на глобите десет години и, като отидеш да си смениш книжката това става след, като си платиш глобата. Да има инфлация, но да има и лихва. Готово.

Никакво даване на талона тогава! Не го нося и най- много 10лв фиш. Стига с тоя рекет!