КАТ хвана за ден 38 пияни шофьори и шестима - под въздействие на наркотици

17 от тях са били с над 1,2 промила алкохол, което предвижда конфискуване на автомобилите

Обратно в новината

Коментари - КАТ хвана за ден 38 пияни шофьори и шестима - под въздействие на наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спряхали да конфискуват автомобили на дрогирани и пияни??? Че нищо не прочетох в статията...

Аз съм на лечение с метадон от 20г.Последните 5г. до 23.6.2023г когато бях спрян от корумпирани полицай на които отказах да дам подкуп след 40м.заплахи и накрая извикаха патрул на кат с тест за наркотици ,работих като шофьор доставчик.За тези 5г. съм се нагледал на безумието по нашите пътища.Дали се дължи на дълбоки комплекси или на това,че не се съобразяваме с ближния -не знам,но ситуацията е просто отчайваща.Аз най-вероятно ще бъда осъден и повече няма да мога да шофирам до края на живота си въпреки ,че откакто имам книжка имам общо 4 фиша на стойност 80лв. Които са платени веднага...

98% от ПТП и жертвите се причиняват от трезви шофьори с непревишена скорост. Източник: НСИ. https://nsi.bg/sites/default/files/files/publications/ptp_2022.pdf Иначе казано, опичайте си акъла. Това че сте не сте пили и шофирате с непревишена скорост, не значи, че няма да причините ПТП, ако блеете, разсейвате се, или просто сте неадекватни на ситуацията.

Сега покрай празниците ще е мазало с пияни шофьори, за дрогирани не го вярвам, тъй като тестовете за дрога са пълен боклук!

Аааа...Путин е виновен! :)

Путин кат се напие има кой да го прибере и да му изчисти колата от повръщаното. Ама не всички са началници кат него.

Наздраве на всички шофьори.

Чета коментари и все повече се убеждавам , че има много неграмотен народ, много заблудени и страшно много “селски пръчки-фармацефти” . Сульото по-горе :За кви рушвети пишеш бе цървул? Ти 5 лева не си дал , но си компетентен. Нищо , че слкохолици , комплексари наркомани се качват на трошките си и правят @Кербала” по пътищата. За дълбоката провинция не ми се мисли, болшенството карат пили.

Кажи ве, въшкар... Кво си мислиш, че не взимат рушвети да пускат тия, дето им светят тестовете ли? На 1000 проверени, поне 30 ще имат следи от употреба, освен ако не спират чичаци и пенсионери. Щото аз съм достатъчно запознат с шофьорите по пътищата.

98% от ПТП и жертвите се причиняват от трезви шофьори с непревишена скорост. Източник: НСИ. https://nsi.bg/sites/default/files/files/publications/ptp_2022.pdf

тапанар

Вярно е това за жертвите, обаче тука обсъждаме за следите от употреба и последствията. А колко от трезвите карат таратайки като нови коли, с гуми като мушама и не се съобразяват с пътните условия? То не е само да имаш книжка, винетка и застраховка. И акъл се иска...

Да ви кажа как седят нещата от кухнята. В закона е написано "след употреба на" , а не "под въздействието на" . Тоест може да сте пили болкоуспокояващо вечера, но тестовете на милицията ще ви светнат и ще ви пишат в сводката, че сте наркоман. Това е.

С наркотици или просто са си взели лекарствата хората?

Само си представете, че нашият пундьо Радев, не иска да се пипа конститурияца. Заради тая конституция сега, пияните се избиват по пътищата бре утрепкоооооооооооооо...... Да ви еба и насраната конституция!

Пеевски, Бойко и роднините на ДС от ДСБ ще ти оправят конституцията, която те самите направиха...баси идиотите

На 10000 проверени автомобила, поне 300 ще са с алко или нарко. Това минимум. Яко са се нагушили с рушвети шапкарите преди празниците.