Световната кибератака е извършена от невиждан досега вирус

Световната кибератака, която удари цяла Европа и започна да се разпростира в САЩ, не е извършена с вируса изнудвач Петя.

Обратно в новината

Коментари - Световната кибератака е извършена от невиждан досега вирус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В русия все пострадват работни станции или сървъри дето няма как да се види от нормален човек че са пострадали...Както казват самите руснаци...лъжат ли те...вярвай или се прави че вярваш

И както винаги руснаците ни лук яли ни лук мирисали.Жена ми работи в украйна там всичко блокира.ама Русия много много пострадала горката. КАто едно време к Катинските гори руснаците стрелят, а убийците немци. ПРосто едня съвременна голямо мащабна война би започнала днес с киберятака, руснаците го Наят и репетират дори и информационно затъмнение

Ами може би защото руснаците отдавна започнаха да намалят Уиндоус компютрите и Майкрософт програмите в техните учереждения..

некое програмисче се е друсало и написало не кот трее

Не разбирам ! Имам вързани 4 облака, няколко бази данни в реално време на windows 7 и няколко сървъра на Linux, една работна машина на MAC OS X... Всичко е със последен ъпдейт. Какъв ви е проблема на всички? Каква Петя, какви вируси? Не знам...

Скоро ще дойда, чакай ме,с твоя голям Linux... Петя

Вдигнал съм MAC OS X-а за тебе, ако щеш и през iphone влезни, ще те изпапкам :)))

сондират дати но няма как да насмогнат. всеки път ще става все по-мащабно. гответе се за виртуален апокалипсис.

Последна и ЕДИНСТВЕНА инсталация: Saturday, December 23, 2006, 20:10:06 Изключени System Restore и Windows Update, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, при инсталация. Копие на Ргистъра и Системните Файлове, има си програми за това... P.S. Защо ли компютърът ми работи 11 год. без проблем?

отказали сте се да сте идиот. имам същата весрия и няма проблем.

Поне SP3 да бе сложил. System Restore не знам защо ти пречи? Най-лесният начин да възтановиш нещата след проблем. Ъпдейтите/обновленията вероятно и сега не работят, че да трябва да ги изключваш. Твоят Windows трябва да се обърне за тях, а от вън няма как да ти ги подадат.

Майкрософт ми се вижда големият печаливш от това упражнение

Ей за това ви говори Сидеров. Голяма модернизация, само че колко е зависимо съвременното "високотехнологично и модерно" човечество! Дойде една Петя и ви е.а майките на всички "модерни и демократични" държавици с европейски ценности и ...дрън, дрън,дрън...

млъкни

Дреме ми на сайдера! И на Петя, и на НотПетя - среден пръст от Пингвина. Linux Mint 17.3 Rosa MATE

Тия с минусите да псуват некадърниия антивирус, да форматират харда и преинсталират Виндовса, щом имат излишно време. Аз просто си работя на РС-то и си свиркам. Че и антивирус нямам биля...

Така е като сте истерици и повтаряте само като папагали : '' Живеем в 21в.'' , '' модерният свят '' - дрън , дрън ! Света беше прекрасен преди да се появят СКАПАНИТЕ компютри и смартфони . Оттук натам ви е е...но в г...з ! Който живял нормален живот - живял ! Нямате си на идея какво ги очаква идните поколения ! С всеки изминал ден се убеждавамче хората сами ще се самоунищожат от глупост и алчност !

Ще затъпяват със скоростта на светлината.

Що ти този коментар с молив на хартия ли го написа или на компютър? Да вземем да оставим компютри и телефони, да спрем да се развиваме, за да може идните поколения да изпитат от "хубавия живот"??

Правете каквото искате , каквото и даже човек сте настроени да го плюете ! Сами ще стигнете до същите изводи , но няма да има мърдане ! Ако имаше поне мъничко разум в главата , вместо да спориш , се огледай около себе си и виж колко изтрещели хора има наоколо , които не си гледат и в краката , само защото трябва да зяпат телефона , млади хора , които могат да штракат на компютър , но не са прочели и една книга през живота си и търсят елементарни неща в Google ! Нямам нищо против технологиите , но съм против това че превземат нормалният начин на живот !

Тази прототия, цели да отклони вниманието на хората по света от нещо друго. От нещо много по-важно, което сега се запчова някъде другаде по света. Защо ли си мисля, че това е бъдещата война за зануляване на дълговете. Но нейсе, ще се уплашим от хакерите и ще си изключим компютеро!

Може да е прикритие за Новата Сирия.. - Венецуела, Вече ги въоражават от ЦРУто .. Излизат с изявления въоражени с автомати.. Така започна и в Сирия, "Уж" мирна демонстрация, докато им пуснаха парашутчетата с пушки.. Другото е история, Докато ние се дурпаме за Петя и НеПетя.. Новата война ще започне..

JMM®

Точно така наречената "Лаборатория Касперски" е главен виновник за кибератаките ... Ако има някой дето още не са го разбрали, то ще го разберете ...

отваряли ПОРНО.

Ужас, ужас ...

Лелее, каква трагедия

Мамата ни е....тоя вирус днеска в офиса. Като по филмите един по един компютрите почнаха да се скапват...на кой му се рестартира от самосебе си, на друг му зацикли......телефоните, щото и те са вързани и те спряха и просто за минути целия бизнес спря. За отрицателно време извади сървърите ни от строя и сега се молиме да ит хората да са предвидили бекупи, щото иначе лошо. Внимавайте какво отваряте и какво сваляте!

С ква боза сте? Аз съм с Линукс и нарочно ги отварям по 60 пъти тия писма с вирусите и нъцки.

хаха...с бозата на бозите- Windows...естествено с всичките там допълнителни файруоли и куп други смешни И надценени анти-вирусни и т.н, които ни струват сигурно милиони, и реално не вършат никва работа....ЯВНО!

Кой не пачва га е време гори - стара монголска поговорка.

скъсахте се от тъпанарки в този офис...А да вземем малко да поработим вместо цял ден порносайтове, кво ще кажеш :-)))

Да бяхте спрели да сваляте и инсталирате каквото ви попадне! Научете се бе, хора... то от вас си зависи да спазвате хигиена на персоналните си устройства!