Коментари - ГЕРБ внесе три искания за касиране на изборите | Днес.dir.bg

ГЕРБ внесе три искания за касиране на изборите

Депутатите на ГЕРБ внесоха в Конституционния съд три жалби за касиране на изборите - тяхна, от името на РЗС и на НФСБ (партията на СКАТ).

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внесе три искания за касиране на изборите | Днес.dir.bg

Коментари

Е на това аз му казвам ПЪЛНА, АБСОЛЮТНА, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА олигофрения.Спечелил си изборите и искаш касиране на същите.Ужас, това го няма абсолютно никъде по света, дори и в Куба и Северна Корея.Безумие.Добре че се отървахме от тези кретени.

БЪЛГАРИ влезте в гугъл и напишете: КАТАСТРОИКА това е документален филм около 2 часа,всеки от вас трябва да го изгледа,няма да го коментирам,нека всеки сам си направи изводите. Лек ден на всички българи и честит 24-ти маи.

Да не пилеем на вятъра националното си богатство!!! Да не си губим времето и да Го клонираме. Съвремените зоотехнологии могат да сбъднат всичките ни мечти. Така решаваме проблема с "лошия матрял". Ще спестим и пари от избори. Кеф ти кмет, кеф ти премиер, кеф ти президент, пожарникар, прокурор, каратист, глаен секретар, геерал и всичко от което имаме нужда. Излишните количества можем да пълним в контейнери и да изнасяме за други страни и така да подобрим търговския баланс на страната. Това е реален начин за решаване на важните проблеми на планетата и да си го признаем, без излишна скромност, на цялото човечество. Трудно е с ограничените ни способности на обикновени хора, да си представим безкрайните приложения на талантите Му!

... не е важно дали си богат или беден ... ВАЖНО Е пари да имаш ....

А можеше да попроменят малко Изборният кодекс ...господата от ГЕРБ.За повече" мажоритарност".

Колко образовани са почитателите на БСП, четете освен простотии, и низкочели изложения, друго поне малко разумно има ли??

Змията като умира хапе най-много.

Боцеееее..... и ЧЕТВЪРТИТ и с КОНТРА и с ЦАЦАРОВ .....ха-ха-хааааа Касирането на изборите е напълно възможно и то на 100% при условие, че Буда и ГЕРП си признаят за Костинброд и всички шменти капели, купуване на гласове, фалшиви бюлетини и т.н. мошенгнации ...... а и конкретно Цвъки като пряк организатор да се опандели

АМА ТУК ИЗОБЩО ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ПИШЕ -И КОЙ ... НА КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА ЗАЛЯЗВАЩАТА БАНКЯНСКА ТИКВА... ОСВЕН ДА ПОЛЗВАМ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ТОЯ СЕЛЯНДУР ЗА АНЕКТОДИ - АЗ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯА ДА ПОГЛЕДНА СЕРИОЗНО НА БОРИСОВ... ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ПО-ПРОСТ , ПО-СКУЧЕН И ПО ЛЪЖЛИВ И НАГЪЛ ... СКУКА ... ВСЕ ЕДНО .. ВИЖ - АКО ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА- БИ МИ БИЛО ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ ОЖИВЯВА ТАМ ГЪВКАВАТА МУ СНАГА ....

ТОЧНО ТАКА - КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА КАЖЕ !!! ИЗРОДИ - ОПОЗОРЯВАТ БЪЛГАРИЯ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН!

Ментови избори

Може, ако държиш на истината. На законността , също. Политиката не е мач. Това не пречи на някои добри политици да играят прилично мач.

Дори и да ги касират изборите, Буда и Цвинокио вече ша бидат в панделата, а и ша са изплували сичките им ла*йна ..... така че ша стани, що ги ручаа жабетата будистите....

Понеже очевидно загрявяш бавно,ще ти кажа че ГЕРБ искат касиране на изборите поради очевидна манипулация.Със сигурност изборният резултат щеше да бъде много по-добър за тях ако не бяха залети с помията на другарчетата от новата Троица.А тях страх ги тресе какво ще реши КС,защото ако ги касират,Троицата се насират.

В крайна сметка нещата са си чисто икономически: За АЕЦ-Белене и Бургас-Александруполис пичовете от БСП прибраха комисиони, изразяващи се с 9 цифри. При спиране на тези проекти, от които явно файда няма за България, големия Батко си иска или парите, или проектите! Ето ви най-логичното обяснение и за референдума, и за "гнева на народа", и за истерията с компроматите. За това БСП са готови и с чукчите да се коалират, само и само да се докопат до властта. Ако не пуснат тези проекти много от лицата им ги чакат тежки дни. Проблема е че за цялото това малоумие ще плащаме ние, децата ни и внуците ни.

ТРЯБВА ДА СЕ КЛАСИРАТ ВСИЧКИ ИЗБОРИ

Да ги КЛАСИРАМЕ на кое място?

ПРАВ Е 23970. НОВ БЪРДАК СЪС СТАРИ К.Р.И НЕ СТАВА!

Не съм юрист, но според мен в деня на размисъл (и не само тогава) имаше чиста проба пропаганда. А пропагандата за мен е агресивна агитация. Агитацията в деня на размисъл е противозаконна според действащия към този момент закон.

Това е най-доброто решение, защото е ужасно унизително хората, които ни доведоха дотук да ни управляват цели 4 години. При касиране на изборите всичко ще си дойде на място.

КОЕ ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО ГОСПОЖИЦЕ БУБА! ПОВЕЧЕ ОТ 70 Г. В НАШАТА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ СИ Е НА МЯСТОТО, А СТАВА ПО-ЗЛЕ. АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ГЕРБ ИЛИ ДР.ПАРТИЯ ЩЕ СЛОЖИ НЕЩАТА ПО МЕСТАТА, НАПРАВО СТЕ В ЗАБЛУДА. СЪС СТАРИ МУЦУНИ НЕ СЕ ПРАВЯТ НОВИ ПРОМЕНИ....ТРЯБВАШЕ НОВИ ЛИЦА, МЛАДИ И КАДЪРНИ.

От 12.05 насам не е излезнало нито едно СРС срещу Бойко. Странна работа.

и тия с качулките потънаха в нелегалност...

Ми човека спря да говори по телефона. В къщи си стоял безмълвен. В тоалетната вече четял на ум,не на глас като преди.... От къде СРС-та?

Реално погледнато 78% от населението е вън от управлението, като добавим и 7% от гласувалите за Атака, който също декларират, че няма да участват в управлениет, става ясно, че новите избори са задължителни. За пръв път се маниполира вота в деня на изборите (най-брутално), така, че и за първи път ще се касират. В противен случай за каква демокрация говорим? Ако кон. съд се направи на улав, народа, ще си каже последен думата и това няма да бъдат платените лумпени на Д.С. на БКП. Ще си пратим децата, нека стрелят.

Ех, ако Цветанов си беше признал за "фалшивите" бюлетини, сега всички щяхме да искаме касиране на изборите. Още не е късно!

Ти не си реалист, ти си олигофрен! Съдя от последното ти изречение! Досега си се крил като мишок под полата на майка си и жена си, доволен от управлението на всички престъпници, сега ще пращаш децата си да ти оправят нещата! Типично мислене на мижитурка! Ако обаче и децата ти, възпитани по този начин, мислят като теб, скоро няма да има промяна в България. Хубавата новина е, че не всички мислят като тебе!

Един път КС е гласувал по един определен начин преди 4 години - че няма техническа възможност в една секция да гласуват повече от 935 души. в Турция родължава да има секции с по 1500- 1600 души гласували. Че там има сериозни манипулации на изборите с езнае от всички. И това не е от днес. И е крайно време тази практика да бъде прекратена. Щом има манипулации с екасират всички секции. Всъщност в момента аз все повече си мисла че този въпрос престава да бъде актуален. С решението си да върне още днес мандата ББ открива възможност на уицата "да касира"изборите. По февруарския сценарий. Защото причините за февруарските протести са наице и сега - даже кризата с ее задълбочила. И само някой трябва да радуха нещата и хората ще излязат на улицата. Но тук лидери няма да бъдат платените клакьори ан БСП и тайното ДС. Тук нещата ще бъдат ескалирани от всички недоволни - като от условията ан живот, така иот резултатите от изборите. Да не забравяме че тва са 1,5 млн омерзени българи, за които руско-турското управление на БСП+ДПС е въпрос и на лична обида. а както добре знаем българинът най-трудно прощва личните обиди. И с това си държание в НС ДПС-то ще докара нещата до там че народът ще омете цялата тази пасмина от национални предатели. А ББ хич да не го организира, ще стои отстрани и ще се подсмихва. И ще чака своя час.

Ако улицата излезе днес, ще и е за пръв път да го направи "без пари" от 1989 година насам. А дано, ама надали. Българина обича да му е гадно и е издигнал в култ оплакването и мрънкането.

Реално погледнато, в случай че Конституционният съд уважи искането за касиране на изборите, твърде е възможно сериозно застрашаване на демократичните устои на страната, защото би се създала безкрайна порочна практика в бъдеще, неспечелилата избори партия да отправя искане за касиране на изборите и по този начин навлизането в една безкрайна спирала, от която изходът е доста неясен...Крайният резултат е протакане и безвластие, неработещи институции и т.н.

В случея става въпрос за спечелилата.Имало е и загубили,........но никои не са били толкова нагли и безотговорни.То бива бива да мислиш само за себе си ,ама бивол за курбан не бива!

Дали е спечелилата или загубилата изборите партия не е от съществено значение. Принципът е създаването на порочната практика в бъдеще, крайният резултат, на което е ясен....

Конституционният съд след всяко провеждане на избори се занимава с това дали са валидни или не. Това им е работата и това не е нищо ново или пък порочно.

Ако има основание да касират,ще касират-това е. Не може да си мрънкаме-тия купуваха,има доказателства,ама това ама онова, като има да касират. Така ще се научат или по-тайно да правят манипулациите си или изобщо да не правят такива. То стана направо през просото. Още малко и по ТВ ще направят явно наддаване за глас към някоя партия и ние кво, да седим и да мълчим и само да си мрънкаме. ЕЕЕЕ стига де!

По-добре нови избори, отколкото четири години мъчения с този недоносен парламент! Който е избран с цената на чудовищни фалшификации!!! Има ли наивници, които смятат, че такъв парламент ще бъде устойчив? Категоричен съм, че той ще се тресе постоянно от задкулисни игри, за наша сметка! Вместо депутатите да обсъждат и приемат национално-отговорни закони, тяхната енергия ще се хаби за междупартийни ежби!!! Единственият изход е касиране на резултатите и провеждане на нови избори!!!

Ироничното, или по скоро, циничното в случая е че манипулаторите/фалшификатори искат касиране ... На езика от детската градина това звучи така - ТОва не се брои, хаиде пак, докато резулатата не ми хареса... Типично в стил ГРОБ + "новия морал" и "волята"... като до момента на никой май не му е ясно Воля за какво точно имат ? А пропо - в детската градина на това му се казва "искам, и то веднага ама не знам точно какво". Опасявам ссе оваче че знаят какво искат но то е толкова несподелимо че се създава чуство за безцелност.

Интересно защо (според тебе) манипулаторите на вота искат повторение, а в същото време "честните" партии бягат от нов вот като дявол от тамян? Май нямат парички за нови гласове???

Дори в изказа ти си личи "мноогото" ти сиво вещество.

Онегавон е наивникът, които вярва, че за новите избори няма да може да напише същото.

Стана ли ясно на всеки кои са патериците на ГРОБ?!

ГЕРБ спечели най много гласове без да ползва патерици. Да ти кажа ли обаче кои са патериците на БКП? Това се казват патерици. КП КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ------------------------------------ ПП "Българска социалистическа партия" ПП "Партия български социалдемократи" ПП "Движение за социален хуманизъм" ПП "Европейска сигурност и интеграция" (ЕСИ) ПП "Комунистическа партия на България" ПП "Земеделски народен съюз "Александър Стамболийски" ПП "Нова зора" ПП "Политическо движение Евророма"

Тука има некой несъгласен кои партии влизат в Коалиция за Ограбване на България!

ГЕРБ не е патерица на БКП. ГЕРБ е рожба на БКП.

На снимката се вижда част от овчето стадо, на което оня ден овчарят Боко Тиквата им подвикна "хайде" и те като сополи се изнизаха от парламента. Сега Боко пратил част от овцете да носят книжата. Възрастни мъже като помияри, грозна и срамна гледка са тези комсомолци на комуниста Боко...

Брееейй колко услужливи тези гробаджии!!! Дори на други партии внасят искането !!! Да не му се начуди човек на каква база и по кой механизъм (пълномощно или др ?!) става това "входиране"... То май идейката е проста - правим маринетни партии - разбиваме вота и сЪ праИм на мъже после ? О да, и накрая ревем и сме недоволни щото схемата се скапа поради Х причини - едната от която че ни хванаха с омазан гъз ... Бюлетините наийстна май не са били за гроб а за РиеЗиеСие да им е партиййка и д ане носят отговорност - филм прожектиран в миналия парламент с участието и на Хатака ...

78% ot българите искат касиране. 45% не гласували, 18% от гласувалите(ГЕРБ), 15% гласували, но не попаднали в парламента. ЗА Атака гласуваха 3,5% от населението, но и те декларират, че няма да участват в управлението. Тогава, колко лигитимни, ще са тези, който ще ни управляват? Този парламент не може да работи нормално това всеки го вижда така, че колкото по скоро толков по добре; избори.

идиот гербаджииски

Питай внучетоколко прави 2+2 то, ще ти каже комуне смотано.

Тези 78% искащи касиране самият Цвинокио ли ги измисли или някоя монтанска социологическа агенция?

Бивши комунисти пребоядисани в социалисти-утописти ще управляват капиталистическа България! Истеричен смях в залата! Социалисти-утописти обещават всеки работен ден да разкриват по 1000 нови работни места! Припадъци от смях в залата!

хахахаха, още един луд в мрежата! ГРОБАРИТЕ си загробиха КАЛИНКИТЕ! Амин!

Отче не си прав, не ГЕРБ, а БСП се тресят за власт! Направиха преврат след референдума за АЕЦ Белене, проведоха най-гнусната кампания, загубиха изборите, обявиха се за победители, като се продадоха на ДПС и сега налагат диктатура в държавата!

хахахаха, в парламента претендирам , че са избрани български депутати от суверена! Как ще се комбинират, си е решение на парламентарните групи! ГЕРБ е мутринска групировка и няма място мужду БГ депутатите! Мястото им е в затвора! Да затворим тая страница веднъж завинаги!

k a t t

За жалост затваряме страницата, но тази, новата, която разгръщаме - като се зачетем и се оказва, че знаем какво ще се случи. Защото вече сме я чели. Няколко пъти.

Запазени ВИП места на остров Белене има за Сергей Станишев, Румен Овчаров, Корнелия Нинова, Мая Манолова!

Вярно е, че на остров Белене тече ремонт, но там ща бъдат настанени всички комунисти, които крадоха държавата през последните 23 години, а сега подменят вота на българския избирател и налагат диктатура в парламента! Тъй като водят държавата към дестабилизация мястото им е в Белене!

хахахаха, ще ти се мутро крадлива!!!!!

По информация на служители, на о-в Белене се извършват спешни строително-ремонтни дейности,за изграждането на VIP крило на панделата. Спешните ремонти са под кодовото наименование "ГРОБ" и целят обособяването на лагер с капацитет 97 обитатели. VIP крилото предвижда и отделни вили(бараки) за Боци Рапона, Цвъки Панделата и Роско Чехъла, а за Миро Мършата е предвидено помещение в ведомственния свинарник.

ГЕРБ яко ги тресе манията за управление. Боко сън не го хваща ,че не е Министър председател. Стигнаха до там да ползват политическата проститутка Яни Янев който ги плюеше а сега понеже е извън парламента е готов и задници да лиже

хахахаха, мястото на гробарските мутри е в затворите! Да се отървем от тия нагли престъпници!

Яне и другата партия сезирали ГЕРБ????

Алоооооооо , прокуратурата ! Тоя тюфлек Цуки няма ли да го прибирате??????Кучето ми по цял ден го лае като го види на телевизора!!!!!

Спасе,май те мъчи безсъние а...? Пък и кучето викаш все лае...

Марш бе гербер. орешарски ще управлява. Айде беж беж

прочитаики 10-на коментара по-надолу, разбирам че в българия има голямо количество червени идиоти които не могат да им вържат мозъците каква е идеята на този иск за касиране на изборите от страна на герб и типично в пролетарски стил застанали зад амбразурата водят отчаяна защита на деиствията на бареков и собствените им лидери. оставете конституционният съд да поспори е да реши, па после коментираите колкото си искате. ще има едно от двете решения на конституционният съд: 1. касираме изборите защото... и изброяват причините аргументирано, или 2. не касираме изборите защото... при които и да било отговор на конституционният съд аз вярвам че ще се назовават нещата с истенските им имена - т.е. медии, партии, прокуратура, президент, служебно правителство и т.н. въпроса в случаят е кои се страхува от това какво ще каже конституционният съд на българия.

ПИЧ ЧЕСТНО КАЗАНО НЕ ВИДЯХ НИЩО СМИСЛЕНО В ПОСТА ТИ. ЯВНО ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ СТЕ С ЕДНАКВО IQ ..... МАЙ Е КОЛКОТО Е НОМЕРА НА ОБУВКИТЕ ВИ.

ами трябва мозък за да видиш... нещо което ти липсва, така че какво се чудиш?

Не се занимавай с дейности които не са ти присъщи.Само губиш време.

Касираме изборите и свкваме Велико Народно Събрание - да отмени конституцията и да създаде член единствен. Герб е единствената управляваща партия и каквото каже вожда това става и всички да прочетат Винету

...и ритуално да ядат филии с мас, мляскайки изразително, за да може Цецо - Ухото контролира чрез подслушване :)))

ей, ти си наистина много интелигентен. Значи казваш имало две възможности: да се касират или да не се касират изборите. Има и трета възможност, драги, да се насират двамата вожда. Та, кой номер ти бяха обувките?

48-ми

по принцип си прав, въпроса е още колко можем да чакаме и плащаме? имаме нужда от държавници , не от партизанлък, ано разбираш разликата!

ти сега ли разбра че имаме нужда от държавници? като ги гледам в парламента наредени - от държавник по-държавник, осбонно мая манолова! всичките един дол дренки. самовлюбени гербаджии с мания за непогрешимост, социално социалистически мутрагени и мутреси, рязани и порязани индивиди раздаващи порции и лумпенизирани изкреизили националисти. качеството на материала в сегашния парламент е уникално отвращаващ и затова е необходимо възможно наи-бързо да се получи мнението на мъдреците от конституционният съд.

КАЛИНКЕЕЕЕ, ГЕРБАВА, ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ?!

ти да не си барекофффф? маи вече те избива на лудост?

Нови избори ще бъдат пак за наша сметка.Пак ще се пазаруват гласове и пак ще има надцакване и пак ще има недоволни.Докога?Държавата е в колапс,народа мизерува,а те се дърлят кой да захапе кокала.

И по зле сме били, не е нужно да преувеличаваш. Изобщо не сме в колапс.

пич, стига с тези сметки, кой плащал, това е важен въпрос, иначе се дават пари за къде по големи глупости

Тия подлоги какво искат? Нали, те бяха организаторите на изборите? Нали абсолютно цялата власт им беше в ръчичките? Толкова са некадърни, че дори 1 резултат не успяха да манипулират като хората!

Мишо Константинов не можа да помогне на герберите,нещо се обърка в сметките.Сега е на ход конституционния съд.Ако изборите бъдат касирани значи милионите на ГЕРБ много са помогнали.

На ГЕРБ са им останали много неизползвани фалшиви бюлетини и затова искат да ги вкарат в употреба на нови избори.

Искра Фидосова - Джаба е тъпа нагла кретеноидка както и нейните ръководители ББ и ЦЦ. То май в ГЕРБ има само такива улигофрени. Най лошото е все пак че има такива който са гласували за тях. Срам.

Както и не е хубаво че за БСП пък гласуват утъпогени !

По-голям кретен от Сидеров няма, него никой не може да го мине по идиотия.

избори на всеки 3 месеца, за да нямат дупетатите и министрите вазможност да крадат и да се уяждат. след изборите всички политици, които са били във властта задалжително поне година в затвора. все ще има защо. задалжително условие: тези които веднъж са били във властта да не могат да бъдат никога повече.

Като ги чуеш тези от свинската кохорта: - Кеворк Кеворкян -агент Димитър - Георги Марков (агент Николай) - Йордан Соколов (Момата) -Георги Коритаров -агент Алберт - МишоК (професор от П.У.Т.К.А.) - Стефан Гамизов (кретен и половина), веднага разбираш на чия страна трябва да са симпатиите ти

Искра Фидосова ще запази килограмите си през този мандат на парламента! Гарантирано от ГЕРп!

Боко Тиквата е пИдал

Тези на снимката - също!

Ето с какъв неизмерим интелект спорят комунисти :D Както говорите така и "управлявате". Евала!

евала на теб мой,и вашите ги видяхме за 3и1/2 год и интелекта ви видяхме и по 3-4 позиции по даден проблем видяхме, и огромната безработица видяхме,и тоталното обедняване на народа от НЕкраденето на управляващите и май имаше някаква народна любов едни такива хвалебствени ществия дето от Варна и Благоевград тръгнаха та чак оня дето имаще власта за последния мандат ИЗБЯГА позорно и доказа ,че не става за управник ама КЪСА ВИ ПАМЕТТА НА ВАС ГРОБ-АДЖИИ ШОТО 3 МЕСЕЦА НАЗАД НЕ ПОМНИТЕ ,И СТИГА С ТЕЯ МАГИСТРАЛИ ХОРАТА ИЗЛЯЗОХА ЩОТО ПРОБВАХА ДА ЕДАТ МАГИСТРАЛИ АМАА НЕ СТАВА ЗА ТОВА!!!!! и абе аре стига ти толкова да ти остава малко за после ако решиш да дразниш нещо.

Докато управляващите не са от поколение, което нито една година не е преживяло в условията на развития социализъм по пътя към светлия комунизъм тази държава няма да може да се нарече нормална европейска държава.

Смятам, че докато не измре поколението отгледано и осъзнало се като хора по времето на комунизма няма да се оправим. Не е вината само в правителството. Трябва да се промени и мисленето на хората. Андрешковците вече не са на мода.

ПИЧ АНДРЕШКОВЦИТЕ СА СИМВОЛ НА ЛЮБИМИЯТ ТИ КАПИТАЛИЗЪМ. ЯВНО НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА КАПИТАЛИЗМА И ЗАТОВА ПЛЮЕШ КАТО КАМИЛА.

Не си прав - виж сегашните поколения, които не са живели в соца, как нямат защитни сили към отровата? Мислят си, че това което го пише по книгите е досадна история, а тревогите на по-опитните приемат като сантименнт и лична пристрастност. Припомням ти, че тази мракобесна теория влошава живота на народите в източна европа и азия от 120 год. Много поколения са се сменили от тогава.

Ха!Долу ГЕРБ.Долу лъжците УПРАВЛЯВАЛИ ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИ ХОРА.Когато през 2002 г висши офицери от полицията ми разправяха за някои черти на Гл.секретар аз не им вярвах.Той взе властта и наистина даде доказателства .Тогава си спомних за разговорите през 2002 и си обясних защо престанаха да подържът 40 годишно приятелство.

това име по ти прилича...

Ами атестацията на "висши офицери от полицията" знайш ли колко вълнува някой? Никой не обича куки. Изключително радко е някой от тях да се еманципира. Ти потвърждаваш, че Борисов може да е едно от тези изключения.

Ставаме за срам пред света. Някаква мутра, не иска да пусне кокала. И вместо да се оттегли с достойнство...прави циркаджийски номера. Така е като няма мъже с топки в политиката

кокала който му бе изтръгнат с държавен преврат?

Аз пък си мислех, че той сам го захвърли. :)

Просълзих се, да знаеш. Горкият ББ...все е жертва, все хората около него са виновни, той все не разбрал.

Така е топчо, като не знаеш какво е достойнство. За пръв път мъж с достойнство в българската политика. Хайде, дечко, познай кой е?

Какво знам и не знам няма как да знаеш, тъй като не ме познаваш. Възможно е да имаме и различни схващания какво е достойнство. Факт е, че ББ се чуди от кой ръкав да изкара коз. Само, че му убягва истината - няма шанс пак да е на власт. А прекаленото му его не може да приеме, че от голямо добро утро ще стане редови депутат. Това си е падение за него. Горкият, сигурно си е мислил, че стълбата към върха е глав.сек. на МВР -> мин.председател-> президент -> вселенски владетел

Герб като управляващи са мръсници.Големи измамници.Например със зърнопроизводителите.Платили са повече субсидии отколкото българският народ е платил за цяла година само за консумирания хляб.Сметката е проста:Напазарували са си земеделски производители.Класическа схема за ограбване на обществени пари.Как ли ще погледне на това Европа.Рекетира ли са държавните предприятия.Съсипаха бизнеса на 100000 фирмички.Огин да ги изгори,змия да ги къцне,зелена морава отгоре да им поникне.Заблудените чеда на ГЕРБ най-после требва да скъсат пъпната връв със мощенниците и техните пълномощници.

Треаше да ги държат гладни! по 20 лева на изборите и тва е. Хаймани!

Поредната заблуда е че са фалирали хиляди фирми. Просто част от тези фирми не бяха отписани. Не се регистрираха в агенцията по вписванията и отпаднаха съвсем по реда си. Втората много важна причина е че в България се въведе плосък данък. На колкото и фирми да разпределиш печалбата данъка и е един и същ.

Не си ходил на обучениета в Позитано скоро. Това за 100000 закрити фирмички вече го забраниха да го използвате, защото беше голям резил на БСП-пропагандата. Наложи се Орешарски да го обяснява с половин уста по телевизията.

Ами тези ежедневни реклами по телевизията за цифровизацията? "Реклами" от държавата за определени телевизии от нашия джоб за милиони левове срещу съответните услуги!

Приходите от рекламите за цифровизацшията отиват у Станишевия джоб. Тук връзката е пряка. Пиар агенцията на Моника Станишева е с най-големия договор за тези реклами. Рекламите за цифровизацията зарпочнаха дълго преди изборите, с цел да ги финансират. Стана така, че Бойко сам преведе на Станишев парите, с които хамстера си напазарува протестиращи, ромски барони и каквото още трябва.

Виж в сайта на Националния статистически институт, че не били 100000 , а били 40000 и не били затворени , а отворени нови фирми в края на 2012 година, в сравнение с броя им в края на 2008 г.

Колко са субсидиите и колко е платено за хляб, ще видим в по-достоверни източници. Ти кажи какво смяташ, че трябва да е съотношението зърно-хляб, според теб? Сигурно имаш мнение, щом си толкова възмутен. Аз съм възмутен, че на теб не ти пука за истината.

Колко сте смотани и прости всички, които не проумяхте, че България си затъва заради крадливата, интригантска пасмина от БСП!!! Как можете вие, съвестни гласоподаватели, да дадете властта на ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ??? А сега ще почнете да ревете от сметките си за ток! Сега се радвате, че ГЕРБ са в изолация, че са "победени". Радвате се, че турска партия ни управлява заедно с украинец, НО много ще ревете, и вие и родителите ви, ще ревете от затъването на България, затъване, съзнателно водене от БСП!

гледам от два дена вече ревът. Кво ли ше е след 4 години? който е оцелял къф вой ше вие....

то па герб така я разви че цъфнахме...

До сега поведението на ГЕРБ е много правилно. До какво ще доведе ще видим. Останалите партии ще направят правителство с клизма в разрез с вота на хората и това правителство ако не се справи безапелационно ще бере големи ядове. В сегашното положение - тежка криза, огладняла престъпност, масово крадящи от еврофондове... ДДСта... обръчи от фирми - без възможност да го правят - на това правителство ще му е адски трудно, да не кажа невъзможно да се справи с положението. Замазването на очи няма да помогне.

Единственият вариант е осветяване на цялата икономика. При продължаващо обедняване, конкуренцията ще се изостри на макс. Новото правителство няма да успее, ако не извърши политическо разчистване на кадрите на ГЕРБ, които са начело на всички държавни органи. Очевидно е тактиката на ББ е да спъва работата на следващото правителство и ще се наложи да се употребят твърди мерки по изолирането на ГЕРБ от властовите и икономическите лостове на държавата.

Да имат този късмет да започнат широк фронт на разчистване в администрацията и жална им майка!!! Ще сринат държавата, но после хората ще ги сринат така че дълго време ще подсмърчат по кьошетата.

До това положение ни доведе герб и поведението им сега не виждам да е правилно - още от първия ден да правят циркове, като отказ за участие в ръководството на НС и в отделните комисии, както и нагласите им да не гласуват за правителство . Аз на това му викам саботаж!

До това положение ни доведе това че 89година не ги унищожихме до крак /в преносен смисъл/ - лустрация, отваряне на досиета, пълна прозрачност!

Коментари - ГЕРБ внесе три искания за касиране на изборите | Днес.dir.bg

ГЕРБ внесе три искания за касиране на изборите

Депутатите на ГЕРБ внесоха в Конституционния съд три жалби за касиране на изборите - тяхна, от името на РЗС и на НФСБ (партията на СКАТ).

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внесе три искания за касиране на изборите | Днес.dir.bg

Коментари

Е на това аз му казвам ПЪЛНА, АБСОЛЮТНА, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА олигофрения.Спечелил си изборите и искаш касиране на същите.Ужас, това го няма абсолютно никъде по света, дори и в Куба и Северна Корея.Безумие.Добре че се отървахме от тези кретени.

БЪЛГАРИ влезте в гугъл и напишете: КАТАСТРОИКА това е документален филм около 2 часа,всеки от вас трябва да го изгледа,няма да го коментирам,нека всеки сам си направи изводите. Лек ден на всички българи и честит 24-ти маи.

Да не пилеем на вятъра националното си богатство!!! Да не си губим времето и да Го клонираме. Съвремените зоотехнологии могат да сбъднат всичките ни мечти. Така решаваме проблема с "лошия матрял". Ще спестим и пари от избори. Кеф ти кмет, кеф ти премиер, кеф ти президент, пожарникар, прокурор, каратист, глаен секретар, геерал и всичко от което имаме нужда. Излишните количества можем да пълним в контейнери и да изнасяме за други страни и така да подобрим търговския баланс на страната. Това е реален начин за решаване на важните проблеми на планетата и да си го признаем, без излишна скромност, на цялото човечество. Трудно е с ограничените ни способности на обикновени хора, да си представим безкрайните приложения на талантите Му!

... не е важно дали си богат или беден ... ВАЖНО Е пари да имаш ....

А можеше да попроменят малко Изборният кодекс ...господата от ГЕРБ.За повече" мажоритарност".

Колко образовани са почитателите на БСП, четете освен простотии, и низкочели изложения, друго поне малко разумно има ли??

Змията като умира хапе най-много.

Боцеееее..... и ЧЕТВЪРТИТ и с КОНТРА и с ЦАЦАРОВ .....ха-ха-хааааа Касирането на изборите е напълно възможно и то на 100% при условие, че Буда и ГЕРП си признаят за Костинброд и всички шменти капели, купуване на гласове, фалшиви бюлетини и т.н. мошенгнации ...... а и конкретно Цвъки като пряк организатор да се опандели

АМА ТУК ИЗОБЩО ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ПИШЕ -И КОЙ ... НА КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА ЗАЛЯЗВАЩАТА БАНКЯНСКА ТИКВА... ОСВЕН ДА ПОЛЗВАМ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ТОЯ СЕЛЯНДУР ЗА АНЕКТОДИ - АЗ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯА ДА ПОГЛЕДНА СЕРИОЗНО НА БОРИСОВ... ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ПО-ПРОСТ , ПО-СКУЧЕН И ПО ЛЪЖЛИВ И НАГЪЛ ... СКУКА ... ВСЕ ЕДНО .. ВИЖ - АКО ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА- БИ МИ БИЛО ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ ОЖИВЯВА ТАМ ГЪВКАВАТА МУ СНАГА ....

ТОЧНО ТАКА - КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА КАЖЕ !!! ИЗРОДИ - ОПОЗОРЯВАТ БЪЛГАРИЯ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН!

Ментови избори

Може, ако държиш на истината. На законността , също. Политиката не е мач. Това не пречи на някои добри политици да играят прилично мач.

Дори и да ги касират изборите, Буда и Цвинокио вече ша бидат в панделата, а и ша са изплували сичките им ла*йна ..... така че ша стани, що ги ручаа жабетата будистите....

Понеже очевидно загрявяш бавно,ще ти кажа че ГЕРБ искат касиране на изборите поради очевидна манипулация.Със сигурност изборният резултат щеше да бъде много по-добър за тях ако не бяха залети с помията на другарчетата от новата Троица.А тях страх ги тресе какво ще реши КС,защото ако ги касират,Троицата се насират.

В крайна сметка нещата са си чисто икономически: За АЕЦ-Белене и Бургас-Александруполис пичовете от БСП прибраха комисиони, изразяващи се с 9 цифри. При спиране на тези проекти, от които явно файда няма за България, големия Батко си иска или парите, или проектите! Ето ви най-логичното обяснение и за референдума, и за "гнева на народа", и за истерията с компроматите. За това БСП са готови и с чукчите да се коалират, само и само да се докопат до властта. Ако не пуснат тези проекти много от лицата им ги чакат тежки дни. Проблема е че за цялото това малоумие ще плащаме ние, децата ни и внуците ни.

ТРЯБВА ДА СЕ КЛАСИРАТ ВСИЧКИ ИЗБОРИ

Да ги КЛАСИРАМЕ на кое място?

ПРАВ Е 23970. НОВ БЪРДАК СЪС СТАРИ К.Р.И НЕ СТАВА!

Не съм юрист, но според мен в деня на размисъл (и не само тогава) имаше чиста проба пропаганда. А пропагандата за мен е агресивна агитация. Агитацията в деня на размисъл е противозаконна според действащия към този момент закон.

Това е най-доброто решение, защото е ужасно унизително хората, които ни доведоха дотук да ни управляват цели 4 години. При касиране на изборите всичко ще си дойде на място.

КОЕ ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО ГОСПОЖИЦЕ БУБА! ПОВЕЧЕ ОТ 70 Г. В НАШАТА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ СИ Е НА МЯСТОТО, А СТАВА ПО-ЗЛЕ. АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ГЕРБ ИЛИ ДР.ПАРТИЯ ЩЕ СЛОЖИ НЕЩАТА ПО МЕСТАТА, НАПРАВО СТЕ В ЗАБЛУДА. СЪС СТАРИ МУЦУНИ НЕ СЕ ПРАВЯТ НОВИ ПРОМЕНИ....ТРЯБВАШЕ НОВИ ЛИЦА, МЛАДИ И КАДЪРНИ.

От 12.05 насам не е излезнало нито едно СРС срещу Бойко. Странна работа.

и тия с качулките потънаха в нелегалност...

Ми човека спря да говори по телефона. В къщи си стоял безмълвен. В тоалетната вече четял на ум,не на глас като преди.... От къде СРС-та?

Реално погледнато 78% от населението е вън от управлението, като добавим и 7% от гласувалите за Атака, който също декларират, че няма да участват в управлениет, става ясно, че новите избори са задължителни. За пръв път се маниполира вота в деня на изборите (най-брутално), така, че и за първи път ще се касират. В противен случай за каква демокрация говорим? Ако кон. съд се направи на улав, народа, ще си каже последен думата и това няма да бъдат платените лумпени на Д.С. на БКП. Ще си пратим децата, нека стрелят.

Ех, ако Цветанов си беше признал за "фалшивите" бюлетини, сега всички щяхме да искаме касиране на изборите. Още не е късно!

Ти не си реалист, ти си олигофрен! Съдя от последното ти изречение! Досега си се крил като мишок под полата на майка си и жена си, доволен от управлението на всички престъпници, сега ще пращаш децата си да ти оправят нещата! Типично мислене на мижитурка! Ако обаче и децата ти, възпитани по този начин, мислят като теб, скоро няма да има промяна в България. Хубавата новина е, че не всички мислят като тебе!

Един път КС е гласувал по един определен начин преди 4 години - че няма техническа възможност в една секция да гласуват повече от 935 души. в Турция родължава да има секции с по 1500- 1600 души гласували. Че там има сериозни манипулации на изборите с езнае от всички. И това не е от днес. И е крайно време тази практика да бъде прекратена. Щом има манипулации с екасират всички секции. Всъщност в момента аз все повече си мисла че този въпрос престава да бъде актуален. С решението си да върне още днес мандата ББ открива възможност на уицата "да касира"изборите. По февруарския сценарий. Защото причините за февруарските протести са наице и сега - даже кризата с ее задълбочила. И само някой трябва да радуха нещата и хората ще излязат на улицата. Но тук лидери няма да бъдат платените клакьори ан БСП и тайното ДС. Тук нещата ще бъдат ескалирани от всички недоволни - като от условията ан живот, така иот резултатите от изборите. Да не забравяме че тва са 1,5 млн омерзени българи, за които руско-турското управление на БСП+ДПС е въпрос и на лична обида. а както добре знаем българинът най-трудно прощва личните обиди. И с това си държание в НС ДПС-то ще докара нещата до там че народът ще омете цялата тази пасмина от национални предатели. А ББ хич да не го организира, ще стои отстрани и ще се подсмихва. И ще чака своя час.

Ако улицата излезе днес, ще и е за пръв път да го направи "без пари" от 1989 година насам. А дано, ама надали. Българина обича да му е гадно и е издигнал в култ оплакването и мрънкането.

Реално погледнато, в случай че Конституционният съд уважи искането за касиране на изборите, твърде е възможно сериозно застрашаване на демократичните устои на страната, защото би се създала безкрайна порочна практика в бъдеще, неспечелилата избори партия да отправя искане за касиране на изборите и по този начин навлизането в една безкрайна спирала, от която изходът е доста неясен...Крайният резултат е протакане и безвластие, неработещи институции и т.н.

В случея става въпрос за спечелилата.Имало е и загубили,........но никои не са били толкова нагли и безотговорни.То бива бива да мислиш само за себе си ,ама бивол за курбан не бива!

Дали е спечелилата или загубилата изборите партия не е от съществено значение. Принципът е създаването на порочната практика в бъдеще, крайният резултат, на което е ясен....

Конституционният съд след всяко провеждане на избори се занимава с това дали са валидни или не. Това им е работата и това не е нищо ново или пък порочно.

Ако има основание да касират,ще касират-това е. Не може да си мрънкаме-тия купуваха,има доказателства,ама това ама онова, като има да касират. Така ще се научат или по-тайно да правят манипулациите си или изобщо да не правят такива. То стана направо през просото. Още малко и по ТВ ще направят явно наддаване за глас към някоя партия и ние кво, да седим и да мълчим и само да си мрънкаме. ЕЕЕЕ стига де!

По-добре нови избори, отколкото четири години мъчения с този недоносен парламент! Който е избран с цената на чудовищни фалшификации!!! Има ли наивници, които смятат, че такъв парламент ще бъде устойчив? Категоричен съм, че той ще се тресе постоянно от задкулисни игри, за наша сметка! Вместо депутатите да обсъждат и приемат национално-отговорни закони, тяхната енергия ще се хаби за междупартийни ежби!!! Единственият изход е касиране на резултатите и провеждане на нови избори!!!

Ироничното, или по скоро, циничното в случая е че манипулаторите/фалшификатори искат касиране ... На езика от детската градина това звучи така - ТОва не се брои, хаиде пак, докато резулатата не ми хареса... Типично в стил ГРОБ + "новия морал" и "волята"... като до момента на никой май не му е ясно Воля за какво точно имат ? А пропо - в детската градина на това му се казва "искам, и то веднага ама не знам точно какво". Опасявам ссе оваче че знаят какво искат но то е толкова несподелимо че се създава чуство за безцелност.

Интересно защо (според тебе) манипулаторите на вота искат повторение, а в същото време "честните" партии бягат от нов вот като дявол от тамян? Май нямат парички за нови гласове???

Дори в изказа ти си личи "мноогото" ти сиво вещество.

Онегавон е наивникът, които вярва, че за новите избори няма да може да напише същото.

Стана ли ясно на всеки кои са патериците на ГРОБ?!

ГЕРБ спечели най много гласове без да ползва патерици. Да ти кажа ли обаче кои са патериците на БКП? Това се казват патерици. КП КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ------------------------------------ ПП "Българска социалистическа партия" ПП "Партия български социалдемократи" ПП "Движение за социален хуманизъм" ПП "Европейска сигурност и интеграция" (ЕСИ) ПП "Комунистическа партия на България" ПП "Земеделски народен съюз "Александър Стамболийски" ПП "Нова зора" ПП "Политическо движение Евророма"

Тука има некой несъгласен кои партии влизат в Коалиция за Ограбване на България!

ГЕРБ не е патерица на БКП. ГЕРБ е рожба на БКП.

На снимката се вижда част от овчето стадо, на което оня ден овчарят Боко Тиквата им подвикна "хайде" и те като сополи се изнизаха от парламента. Сега Боко пратил част от овцете да носят книжата. Възрастни мъже като помияри, грозна и срамна гледка са тези комсомолци на комуниста Боко...

Брееейй колко услужливи тези гробаджии!!! Дори на други партии внасят искането !!! Да не му се начуди човек на каква база и по кой механизъм (пълномощно или др ?!) става това "входиране"... То май идейката е проста - правим маринетни партии - разбиваме вота и сЪ праИм на мъже после ? О да, и накрая ревем и сме недоволни щото схемата се скапа поради Х причини - едната от която че ни хванаха с омазан гъз ... Бюлетините наийстна май не са били за гроб а за РиеЗиеСие да им е партиййка и д ане носят отговорност - филм прожектиран в миналия парламент с участието и на Хатака ...

78% ot българите искат касиране. 45% не гласували, 18% от гласувалите(ГЕРБ), 15% гласували, но не попаднали в парламента. ЗА Атака гласуваха 3,5% от населението, но и те декларират, че няма да участват в управлението. Тогава, колко лигитимни, ще са тези, който ще ни управляват? Този парламент не може да работи нормално това всеки го вижда така, че колкото по скоро толков по добре; избори.

идиот гербаджииски

Питай внучетоколко прави 2+2 то, ще ти каже комуне смотано.

Тези 78% искащи касиране самият Цвинокио ли ги измисли или някоя монтанска социологическа агенция?

Бивши комунисти пребоядисани в социалисти-утописти ще управляват капиталистическа България! Истеричен смях в залата! Социалисти-утописти обещават всеки работен ден да разкриват по 1000 нови работни места! Припадъци от смях в залата!

хахахаха, още един луд в мрежата! ГРОБАРИТЕ си загробиха КАЛИНКИТЕ! Амин!

Отче не си прав, не ГЕРБ, а БСП се тресят за власт! Направиха преврат след референдума за АЕЦ Белене, проведоха най-гнусната кампания, загубиха изборите, обявиха се за победители, като се продадоха на ДПС и сега налагат диктатура в държавата!

хахахаха, в парламента претендирам , че са избрани български депутати от суверена! Как ще се комбинират, си е решение на парламентарните групи! ГЕРБ е мутринска групировка и няма място мужду БГ депутатите! Мястото им е в затвора! Да затворим тая страница веднъж завинаги!

k a t t

За жалост затваряме страницата, но тази, новата, която разгръщаме - като се зачетем и се оказва, че знаем какво ще се случи. Защото вече сме я чели. Няколко пъти.

Запазени ВИП места на остров Белене има за Сергей Станишев, Румен Овчаров, Корнелия Нинова, Мая Манолова!

Вярно е, че на остров Белене тече ремонт, но там ща бъдат настанени всички комунисти, които крадоха държавата през последните 23 години, а сега подменят вота на българския избирател и налагат диктатура в парламента! Тъй като водят държавата към дестабилизация мястото им е в Белене!

хахахаха, ще ти се мутро крадлива!!!!!

По информация на служители, на о-в Белене се извършват спешни строително-ремонтни дейности,за изграждането на VIP крило на панделата. Спешните ремонти са под кодовото наименование "ГРОБ" и целят обособяването на лагер с капацитет 97 обитатели. VIP крилото предвижда и отделни вили(бараки) за Боци Рапона, Цвъки Панделата и Роско Чехъла, а за Миро Мършата е предвидено помещение в ведомственния свинарник.

ГЕРБ яко ги тресе манията за управление. Боко сън не го хваща ,че не е Министър председател. Стигнаха до там да ползват политическата проститутка Яни Янев който ги плюеше а сега понеже е извън парламента е готов и задници да лиже

хахахаха, мястото на гробарските мутри е в затворите! Да се отървем от тия нагли престъпници!

Яне и другата партия сезирали ГЕРБ????

Алоооооооо , прокуратурата ! Тоя тюфлек Цуки няма ли да го прибирате??????Кучето ми по цял ден го лае като го види на телевизора!!!!!

Спасе,май те мъчи безсъние а...? Пък и кучето викаш все лае...

Марш бе гербер. орешарски ще управлява. Айде беж беж

прочитаики 10-на коментара по-надолу, разбирам че в българия има голямо количество червени идиоти които не могат да им вържат мозъците каква е идеята на този иск за касиране на изборите от страна на герб и типично в пролетарски стил застанали зад амбразурата водят отчаяна защита на деиствията на бареков и собствените им лидери. оставете конституционният съд да поспори е да реши, па после коментираите колкото си искате. ще има едно от двете решения на конституционният съд: 1. касираме изборите защото... и изброяват причините аргументирано, или 2. не касираме изборите защото... при които и да било отговор на конституционният съд аз вярвам че ще се назовават нещата с истенските им имена - т.е. медии, партии, прокуратура, президент, служебно правителство и т.н. въпроса в случаят е кои се страхува от това какво ще каже конституционният съд на българия.

ПИЧ ЧЕСТНО КАЗАНО НЕ ВИДЯХ НИЩО СМИСЛЕНО В ПОСТА ТИ. ЯВНО ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ СТЕ С ЕДНАКВО IQ ..... МАЙ Е КОЛКОТО Е НОМЕРА НА ОБУВКИТЕ ВИ.

ами трябва мозък за да видиш... нещо което ти липсва, така че какво се чудиш?

Не се занимавай с дейности които не са ти присъщи.Само губиш време.

Касираме изборите и свкваме Велико Народно Събрание - да отмени конституцията и да създаде член единствен. Герб е единствената управляваща партия и каквото каже вожда това става и всички да прочетат Винету

...и ритуално да ядат филии с мас, мляскайки изразително, за да може Цецо - Ухото контролира чрез подслушване :)))

ей, ти си наистина много интелигентен. Значи казваш имало две възможности: да се касират или да не се касират изборите. Има и трета възможност, драги, да се насират двамата вожда. Та, кой номер ти бяха обувките?

48-ми

по принцип си прав, въпроса е още колко можем да чакаме и плащаме? имаме нужда от държавници , не от партизанлък, ано разбираш разликата!

ти сега ли разбра че имаме нужда от държавници? като ги гледам в парламента наредени - от държавник по-държавник, осбонно мая манолова! всичките един дол дренки. самовлюбени гербаджии с мания за непогрешимост, социално социалистически мутрагени и мутреси, рязани и порязани индивиди раздаващи порции и лумпенизирани изкреизили националисти. качеството на материала в сегашния парламент е уникално отвращаващ и затова е необходимо възможно наи-бързо да се получи мнението на мъдреците от конституционният съд.

КАЛИНКЕЕЕЕ, ГЕРБАВА, ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ?!

ти да не си барекофффф? маи вече те избива на лудост?

Нови избори ще бъдат пак за наша сметка.Пак ще се пазаруват гласове и пак ще има надцакване и пак ще има недоволни.Докога?Държавата е в колапс,народа мизерува,а те се дърлят кой да захапе кокала.

И по зле сме били, не е нужно да преувеличаваш. Изобщо не сме в колапс.

пич, стига с тези сметки, кой плащал, това е важен въпрос, иначе се дават пари за къде по големи глупости

Тия подлоги какво искат? Нали, те бяха организаторите на изборите? Нали абсолютно цялата власт им беше в ръчичките? Толкова са некадърни, че дори 1 резултат не успяха да манипулират като хората!

Мишо Константинов не можа да помогне на герберите,нещо се обърка в сметките.Сега е на ход конституционния съд.Ако изборите бъдат касирани значи милионите на ГЕРБ много са помогнали.

На ГЕРБ са им останали много неизползвани фалшиви бюлетини и затова искат да ги вкарат в употреба на нови избори.

Искра Фидосова - Джаба е тъпа нагла кретеноидка както и нейните ръководители ББ и ЦЦ. То май в ГЕРБ има само такива улигофрени. Най лошото е все пак че има такива който са гласували за тях. Срам.

Както и не е хубаво че за БСП пък гласуват утъпогени !

По-голям кретен от Сидеров няма, него никой не може да го мине по идиотия.

избори на всеки 3 месеца, за да нямат дупетатите и министрите вазможност да крадат и да се уяждат. след изборите всички политици, които са били във властта задалжително поне година в затвора. все ще има защо. задалжително условие: тези които веднъж са били във властта да не могат да бъдат никога повече.

Като ги чуеш тези от свинската кохорта: - Кеворк Кеворкян -агент Димитър - Георги Марков (агент Николай) - Йордан Соколов (Момата) -Георги Коритаров -агент Алберт - МишоК (професор от П.У.Т.К.А.) - Стефан Гамизов (кретен и половина), веднага разбираш на чия страна трябва да са симпатиите ти

Искра Фидосова ще запази килограмите си през този мандат на парламента! Гарантирано от ГЕРп!

Боко Тиквата е пИдал

Тези на снимката - също!

Ето с какъв неизмерим интелект спорят комунисти :D Както говорите така и "управлявате". Евала!

евала на теб мой,и вашите ги видяхме за 3и1/2 год и интелекта ви видяхме и по 3-4 позиции по даден проблем видяхме, и огромната безработица видяхме,и тоталното обедняване на народа от НЕкраденето на управляващите и май имаше някаква народна любов едни такива хвалебствени ществия дето от Варна и Благоевград тръгнаха та чак оня дето имаще власта за последния мандат ИЗБЯГА позорно и доказа ,че не става за управник ама КЪСА ВИ ПАМЕТТА НА ВАС ГРОБ-АДЖИИ ШОТО 3 МЕСЕЦА НАЗАД НЕ ПОМНИТЕ ,И СТИГА С ТЕЯ МАГИСТРАЛИ ХОРАТА ИЗЛЯЗОХА ЩОТО ПРОБВАХА ДА ЕДАТ МАГИСТРАЛИ АМАА НЕ СТАВА ЗА ТОВА!!!!! и абе аре стига ти толкова да ти остава малко за после ако решиш да дразниш нещо.

Докато управляващите не са от поколение, което нито една година не е преживяло в условията на развития социализъм по пътя към светлия комунизъм тази държава няма да може да се нарече нормална европейска държава.

Смятам, че докато не измре поколението отгледано и осъзнало се като хора по времето на комунизма няма да се оправим. Не е вината само в правителството. Трябва да се промени и мисленето на хората. Андрешковците вече не са на мода.

ПИЧ АНДРЕШКОВЦИТЕ СА СИМВОЛ НА ЛЮБИМИЯТ ТИ КАПИТАЛИЗЪМ. ЯВНО НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА КАПИТАЛИЗМА И ЗАТОВА ПЛЮЕШ КАТО КАМИЛА.

Не си прав - виж сегашните поколения, които не са живели в соца, как нямат защитни сили към отровата? Мислят си, че това което го пише по книгите е досадна история, а тревогите на по-опитните приемат като сантименнт и лична пристрастност. Припомням ти, че тази мракобесна теория влошава живота на народите в източна европа и азия от 120 год. Много поколения са се сменили от тогава.

Ха!Долу ГЕРБ.Долу лъжците УПРАВЛЯВАЛИ ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИ ХОРА.Когато през 2002 г висши офицери от полицията ми разправяха за някои черти на Гл.секретар аз не им вярвах.Той взе властта и наистина даде доказателства .Тогава си спомних за разговорите през 2002 и си обясних защо престанаха да подържът 40 годишно приятелство.

това име по ти прилича...

Ами атестацията на "висши офицери от полицията" знайш ли колко вълнува някой? Никой не обича куки. Изключително радко е някой от тях да се еманципира. Ти потвърждаваш, че Борисов може да е едно от тези изключения.

Ставаме за срам пред света. Някаква мутра, не иска да пусне кокала. И вместо да се оттегли с достойнство...прави циркаджийски номера. Така е като няма мъже с топки в политиката

кокала който му бе изтръгнат с държавен преврат?

Аз пък си мислех, че той сам го захвърли. :)

Просълзих се, да знаеш. Горкият ББ...все е жертва, все хората около него са виновни, той все не разбрал.

Така е топчо, като не знаеш какво е достойнство. За пръв път мъж с достойнство в българската политика. Хайде, дечко, познай кой е?

Какво знам и не знам няма как да знаеш, тъй като не ме познаваш. Възможно е да имаме и различни схващания какво е достойнство. Факт е, че ББ се чуди от кой ръкав да изкара коз. Само, че му убягва истината - няма шанс пак да е на власт. А прекаленото му его не може да приеме, че от голямо добро утро ще стане редови депутат. Това си е падение за него. Горкият, сигурно си е мислил, че стълбата към върха е глав.сек. на МВР -> мин.председател-> президент -> вселенски владетел

Герб като управляващи са мръсници.Големи измамници.Например със зърнопроизводителите.Платили са повече субсидии отколкото българският народ е платил за цяла година само за консумирания хляб.Сметката е проста:Напазарували са си земеделски производители.Класическа схема за ограбване на обществени пари.Как ли ще погледне на това Европа.Рекетира ли са държавните предприятия.Съсипаха бизнеса на 100000 фирмички.Огин да ги изгори,змия да ги къцне,зелена морава отгоре да им поникне.Заблудените чеда на ГЕРБ най-после требва да скъсат пъпната връв със мощенниците и техните пълномощници.

Треаше да ги държат гладни! по 20 лева на изборите и тва е. Хаймани!

Поредната заблуда е че са фалирали хиляди фирми. Просто част от тези фирми не бяха отписани. Не се регистрираха в агенцията по вписванията и отпаднаха съвсем по реда си. Втората много важна причина е че в България се въведе плосък данък. На колкото и фирми да разпределиш печалбата данъка и е един и същ.

Не си ходил на обучениета в Позитано скоро. Това за 100000 закрити фирмички вече го забраниха да го използвате, защото беше голям резил на БСП-пропагандата. Наложи се Орешарски да го обяснява с половин уста по телевизията.

Ами тези ежедневни реклами по телевизията за цифровизацията? "Реклами" от държавата за определени телевизии от нашия джоб за милиони левове срещу съответните услуги!

Приходите от рекламите за цифровизацшията отиват у Станишевия джоб. Тук връзката е пряка. Пиар агенцията на Моника Станишева е с най-големия договор за тези реклами. Рекламите за цифровизацията зарпочнаха дълго преди изборите, с цел да ги финансират. Стана така, че Бойко сам преведе на Станишев парите, с които хамстера си напазарува протестиращи, ромски барони и каквото още трябва.

Виж в сайта на Националния статистически институт, че не били 100000 , а били 40000 и не били затворени , а отворени нови фирми в края на 2012 година, в сравнение с броя им в края на 2008 г.

Колко са субсидиите и колко е платено за хляб, ще видим в по-достоверни източници. Ти кажи какво смяташ, че трябва да е съотношението зърно-хляб, според теб? Сигурно имаш мнение, щом си толкова възмутен. Аз съм възмутен, че на теб не ти пука за истината.

Колко сте смотани и прости всички, които не проумяхте, че България си затъва заради крадливата, интригантска пасмина от БСП!!! Как можете вие, съвестни гласоподаватели, да дадете властта на ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ??? А сега ще почнете да ревете от сметките си за ток! Сега се радвате, че ГЕРБ са в изолация, че са "победени". Радвате се, че турска партия ни управлява заедно с украинец, НО много ще ревете, и вие и родителите ви, ще ревете от затъването на България, затъване, съзнателно водене от БСП!

гледам от два дена вече ревът. Кво ли ше е след 4 години? който е оцелял къф вой ше вие....

то па герб така я разви че цъфнахме...

До сега поведението на ГЕРБ е много правилно. До какво ще доведе ще видим. Останалите партии ще направят правителство с клизма в разрез с вота на хората и това правителство ако не се справи безапелационно ще бере големи ядове. В сегашното положение - тежка криза, огладняла престъпност, масово крадящи от еврофондове... ДДСта... обръчи от фирми - без възможност да го правят - на това правителство ще му е адски трудно, да не кажа невъзможно да се справи с положението. Замазването на очи няма да помогне.

Единственият вариант е осветяване на цялата икономика. При продължаващо обедняване, конкуренцията ще се изостри на макс. Новото правителство няма да успее, ако не извърши политическо разчистване на кадрите на ГЕРБ, които са начело на всички държавни органи. Очевидно е тактиката на ББ е да спъва работата на следващото правителство и ще се наложи да се употребят твърди мерки по изолирането на ГЕРБ от властовите и икономическите лостове на държавата.

Да имат този късмет да започнат широк фронт на разчистване в администрацията и жална им майка!!! Ще сринат държавата, но после хората ще ги сринат така че дълго време ще подсмърчат по кьошетата.

До това положение ни доведе герб и поведението им сега не виждам да е правилно - още от първия ден да правят циркове, като отказ за участие в ръководството на НС и в отделните комисии, както и нагласите им да не гласуват за правителство . Аз на това му викам саботаж!

До това положение ни доведе това че 89година не ги унищожихме до крак /в преносен смисъл/ - лустрация, отваряне на досиета, пълна прозрачност!