Къща във Вермонт се продава със седем затворнически килии

През 1880 г., когато е строен, домът на надзирателя бил част от местния затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира, моля превода да е правилен поне! Не си търсете сензация само..... Ето Я и самата обява със снимки. https://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/43-Courthouse-DrGuildhallVT05905M47173-79565

Пробвайте следният линк: https://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/43-Courthouse-DrGuildhallVT05905M47173-79565

Направих си труда да прегледам истинската обява. Кухнята наистина е добра и е с площ като на съвременен двустаен апартамент в България. Като цяло - къщата си е за ремонт, поне козметичен + обзавеждане, но след оглед на място може да се окаже и че ремонтът трябва да е доста сериозен ... дървена конструкция на 140 години ... Обаче това, което ме изуми, са снимките от затворническата част. Нищо общо с публикуваната тук снимка (източник - МВР, wtf???)! Затворът там не е ремонтиран от времето, в което е създаден, предполагам. Всичко е ръжда и прах ... май и умрели плъхове се виждат. Толкова ли не можахте да отворите сайта, който сте цитирали, и да сложите една реална снимка???

За 240к лева купуваш 200 квадрата къща с 4 спални, две бани, кухня, офис ... и 7 "стаи за гости" :)) ... а вероятно и с двор и алея за паркиране. За същите пари може да се купи и 90 квадрата тристаен в Младост с половин квадрат мазе и без шанс за паркиране ... вие избирате!

Че то в САЩ повечето затвори са частни... а това предложение сигурно е за някой който ще иска да започне надомна работа;)

Есе

абе тея брокери на недвижими имоти нормални ли са??? за 2 години къщата си е удвоила цената?!

Е не е луд тоя, де яде баницата.

"Къщата се продава за 149 000 долара. Тя има четири спални, две бани и модерно обзаведена кухня. За последен път е сменила собственика си през 2018 г. за 75 000 долара.' Чудя се, колко ли би струвал подобен имот в България? Май отдавна сме ги надминали американците....

Доста по-малко. Ти видя ли, че тая къща е над 100 годишна?

Ти първо виж снимките ... доста добре поддържана масивна сграда е ... и добре (и съвременно!) обзаведена.

Подобен имот в България би струвал 30-50 хиляди лева, както подобава на населено място с 253 души население, на 150 км от столицата. в София би могъл да струва повече, но за сметка на това в рамките на близък голям град като Портланд ( от друг щат е, защото столицата на Вермонт е има няма 8000 жители) едва ли ще се продава под половин милион гущера.