Къща падна в Смолян, семейство оцеля и е евакуирано

Четиричленно семейство бе евакуирано, след като паднаха стени на 100-годишна къща в смолянския кв. "Райково". Няма пострадали, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Къща падна в Смолян, семейство оцеля и е евакуирано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кой ли път след дъжд качулка... Паднала къща - тръгват да проверяват другите опасни къщи. Докога ще сме толкова зле ? Добре, че сега няма жертви!

Хубаво,че къщата е паднала,за да се сети някои,че 100г. постройка не е място за живеене на хора. Нека видят всички,колко много управляващите мислят за народа.

Стига глупости бе. Катедралите в Италия са по на 500 години и не им пречи, на тебе 100 годишните ти пречат.

Самонастанили се цигани в отчужден имот.

Аман от този расизъм.Българин съм и познавам цялото семейство цигани.Хората са работливи и децата им ходят чистички и спретнати на училище въпреки беднотията.Може да попитате и отношението на комшиите.Няма никой да се оплаче от тези хора.Свестни хора са и жалко че и това ги сполетя.

Не сте прав/а! Моята къща е на 198 години - камък, керпич и дърво. При последното обследване се установи, че къщата е в перфектно състояние. Не е проблема във възрастта а в поддръжката и в качеството на изпълнение! ;)

Някой може ли да ми отговори - защо в България всичко се прави постфактум ?

Защото се прави от българи.

Не знам човече... Вчера примерно се возих на маршрутка в ужасно техническо състояние. Как минава преглед е необяснимо според мен.