Бориславова: Не съм против безплатните лифт карти за властта

Нищо не съм разписвала и никъде няма моето име, това е разпореждане на нашия изпълнителен директор, но нямам против, коментира мажоритарният собственик на "Пампорово" АД Цветелина Бориславова по повод безплатните лифт карти за властимащи.

Обратно в новината

Коментари - Бориславова: Не съм против безплатните лифт карти за властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На когото иска, на него ши дава карти...вие сте комунистически мекерета и нищо не треба ви се дава

ще преживея и без да съм ходил на пампорово

Ако Ц. Бориславова мисли че не и върви, и нещо и пречи на щастието,не и трябват никакви врачки. Просто трябва да види дали някъде наблизо където живее не е започнал да живее някой с име- Картофа, Скункса, Дъмпела и да го утрепе. Като утрепе тоя Дъмпел, Скункс, веднага ще и тръгне късмета.

Я по тихо недоволните. Жената има право да дава карти на който си поиска,а вие само да лаете можете.Хайде със здраве.

В РЕАЛНОСТТА ... за мнозинството е невъзможно да са щастли,дори при максимални усилия НЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ЩАСТИЕ ,ЗДРАВЕ,СЕМЕЙСТВО,ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ ,ЗАЩОТО - ОКОЛО 80% СА НА СРЗ 700 ЛВ ,ПРИ ВИСОКИ КВАЛИФИКАЦИИ,ПРИЗНАТИ В ЕС,НО С ТОЛКОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСИГУРИ ЩАСТИЕ , ПОЧИВКА, ДОМ, НАЕМ , ЗАЕМ ЗА НОВА КОЛА.НЕ СТИГАТ ЗА ТАКСИ ЗА ВУЗ , ЗА ДРЕХИ,ЛИТЕРАТУРА, ................И ОСВЕН ТОВА -НЕКРОЛОЗИ НА МЛАДИ ХОРА НАВСЯКЪДЕ ПО ВРАТИТЕ -ИЛИ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ПРЕКЪСНАТ ЖИВОТ ОТ КАТАСТРОФА,ИЛИ ОТ НАСИЛИЕ -ОБИР,УБИЙСТВО,ОТВЛИЧАНЕ,ТУМОРИ -МНОГО ЧЕСТИ СЛЕД ЧЕРНОБИЛ,наркотици ,РОМИ С ПО ДЕСЕТ -20 ДЕЦА НЕ РАБОТЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ,ПРОСЯТ,КРАДАТ,РУШАТ,СПЛАШВАТ И ИСКАТ ОСТАНАЛИТЕ ДА ИМ ОСИГУРЯВАТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ДОМОВЕ ,ОБРАЗОВАНИЕ ,ХРАНИ -ТЕЖКО БРЕМЕ ,КОЕТО ОБСЛУЖВАМЕ В МИЗЕРИЯ ПО-ГОЛЯМА ОТ РОМСКАТА /МНОГО ОТ ТЯХ СА В ПАЛАТИ И КАРАТ ЛУКСОЗНИ ВОЗИЛА,ДОРИ ГАЗЯТ НАРЕД С ТЯХ ............Тук е най-високата преждевременна смъртност ,толкова трагедии / и около тях, и в тях -побоища,кражби,клевети.../

Да им брокират банковите сметки, да им опразнят хладилниците , да им оставят само 300 лв да видят как народът живее , да си плащат тока, парното, вода, телефон и с останалите да ходят на лифт. И ТОВА ДА СТАНЕ ПРЕЗ ЗИМНИЯ ПЕРИОД!

Правилно, глад за тях. Но и деца да народят!! Щото щастието е там, кажете и. Няма да го намери при парите, дори да успява да доокраде и доунищожи България, щастие няма да намери.

Бориславова, ама безплатните карти на едни,са за сметка на увеличението на картите на други,нали? Вие от джоба си няма да ги дадете, а на загуба не вярвам да работите. И кой е прецакан?!?!

да се засрамят вече! Хората едва изкарват месеца с 300 лв.

Истината е, че фирмите които владеят лифтовете и пистите под тях, владеят и немалка леглова база в съответният курорт./Банско, Боровец, Пампорово/Това им дава възможност да привличат чрез безплатни или ефтини лифт карти гости, които се настаняват в техната леглова база.А за другите които не са настанени при тях - съответно се предоставят скъпи и прескъпи лифт карти.Естествено клиента няма откъде да си купи ефтина лифт карта тъй като тези фирми са монополисти.При тази ситуация останалите хотели са поставени в условията на нелоялна конкуренция.Освен допълнително изисичане на гори точно това ще се случи на Витоша, ако се даде възможност на Ц.Минев.Чрез монополизиране на пистите и лифтовете, концесионерите имат възможност да провеждат ефективна търговска политика, но само за собствената си леглова база и за сметка на другите.

Безплатна карта за властимащи и семейства не е ли корупция? Не е ли длъжен ползвалия такава карта да обяви, че е получил подарък от еди коя си фирма в размер на едиколко си лева и няма ли конфликт на интереси при гласуване на разни закони после? Май казаха, че почивалата на Бали служителка не е трябвало да ходи там за сметка на оръжейна фирма /Ако изобщо е вярно!/ и е уволнена. В тая връзка ако ползваш 4 карти за по 7 дни и цена на ден примерно 50 лв. на карта излиза, че някой ти е подарил 1400 лева! А ако е било за 10 дни? На мен ми изглежда като случая с оръжейната фирма!

Става дума за сезонни карти, едната на цена към 1000 лева, мащабите са други...

На жепейците картите да вземат и да ги дадът на депутатите и техните семейсва,и в БДЖ-то да пътуват в тази жега!

Ами това си е подкуп, не се ли преследва от закона?

За какво е трошила пари да поръчва проучване. Достатъчно е да прочете постовете под новината и ще и стане ясно за какво иде реч.

Мале, мале, че то властта има толкова много работа по планинските курорти, че даже и членовете на семействата им търчат да им "помагат". Мадам Бориславова, случайно да сте чела Наредбата за командировките? Не сте ли чувала поне случайно, че като си командировка някъде си, ти се признават разходите, които доказваш с билетче. А ако това ти е ежедневната работа, ти определено си притежаваш служебна карта. Дотам стигна дебелоочието и лобизмът, че дори голяма банкерка не й дреме да се представи като наивна, неграмотна и тъпа. Българийо, Българийо, още колко безобразия и наглости си орисана да видиш ?!

нахално и арогантно не и ли стига пампорово банки милиони и какво ще ги правят с Боко толкова хора ги мразят

Абе кукло дай и на мен такава карта аз също съм от власта.

Какво разбирателство! Депутатите също нямат нищо против безплатното строителство на лифтове и писти в държавните гори.

снаха на Иван Абаджиев, бивш кандидат член на БКП, беше женена за Стефан, неговия син. Ами все същата дива коза си беше и тогава, то тиквата каква да си вземе, препускаше по Ярема, като коза на паша. Още тогава нищо не ставаше от нея, не вярвам сега да е по различно. Няма тема в която да участва и да личи компетентност, ама такива трябват по върховете. Питайте я откъде се познават с Лилито министъра и кой я предложи на тиквата за такава, па нищо, че пет години не се били виждали. Аз ги видях преди три години как се мляскаха с тиквето по телевизията, е кой лъже, те или очите ми.

КАКВО ГО ОДУМВАТЕ БОЙКО, ЧЕ ЦЕЦА СЕКСА МУ БИЛА ЛЮБОВНИЦА - МИ И АЗ ДА СИ ТЪРСА ЛИБОВНИЦА, ЩЕ ЗЕМА ЦЕЦА СЕКСА, НЕМА ДА ЗЕМА ЦЕЦА ДЕВИЦАТА Я!!!!!!!!

Тая много се е активирала!!!!! Сега пък българите били щастливи, според нея. Колко ли лева и е отпуснал Боко за това фалшиво изследване?

Тая що не е в затвора бре?

otkradnala e veche miliardi,kak da e neshtastna,mnogo se e izpotila ot praneto

Оставаше и да има нещо против... при подарена банка за милиард, даже и челна стойка требе направи.

Е стига вече!То бива лъжи, лакомия за пари и власт,но вашето безочие и бесрамие вече не се търпи.Вземи единия удари другия,лика прилика са си с ББ.Алчността им няма край.И няма да спрат ако ние си кротуваме.Докога народе ще търпим да ни правят на глупаци

перчка на парите им,набута се вав а всеки печеливш отрасул,много се измучи горката от работа

За таз пък какви слухове се носят....леле, леле.....тежко на България.

госпожо омръзнаха ни лъжите на теб и бойко до кога ще ни вземате за наивници нали всички знаем, че парите си от мутренските си далавери ти ги прехвърли на теб. ти ще посмееш ли нещо друго да кажеш. колко милонна спечели от цветелинките, а от високите лихви ............

3 пъти пишеш едно и също нещо - подай жалба в Прокуратурата.

Давай цецо, с теб сме! Някой се опитва да те командва? хахахахаххх

ти се било разминало казват, само няколко пластики на лицето, ама втория път едва ли. При вас в мутренските среди, никой не си е харчил краденото дълго време сам. Ще дойде пак момента в който и тебе и оня дето не си го виждала от пет години ще ви отсвирят, при такива като вас, 23 г., все така се случва. Като дойде този ден, поръчай ново проучване за щастието на българите.

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

Да така е, само дето герберите предпочитат да не си спомнят

в най-бедната държава в европа с 130 евро заплата,в която много деца не знаят какво означава ски -ДС приватизаторките си позволяват такова изказване !

Мирише на корупция! Един вид давам ти нещо а ти ми дай друго... Депутатите да не са социално слаби че да им дават безплатни карти!

"..но само при конкретен повод като за изпълнение на служебните им задължения" Миеш ли си зъбите?

Красавица!

госпожо омръзнаха ни лъжите на теб и бойко до кога ще ни вземате за наивници нали всички знаем, че парите си от мутренските си далавери ти ги прехвърли на теб. ти ще посмееш ли нещо друго да кажеш. колко милонна спечели от цветелинките, а от високите лихви ............

На 8-ми Март 2011 Общинският съвет одобри 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на фонд на Цветелина Бориславова Карагьозова! Честито 8-ми Март, другарко Бориславова!

Ми то властта се нуждае от много безплатни неща. Така бе и преди 10.11.89, когато ЦК си носеха от фотел "Рила" в София кой какво му душа сака. Момичето им е достоен наследник. Най-сетне властта достигна стадия на безплатния обяд, казано образно.

че тя така е отраснала, с баща номенклатура по посолствата в чужбина.

госпожо омръзнаха ни лъжите на теб и бойко до кога ще ни вземате за наивници нали всички знаем, че парите си от мутренските си далавери ти ги прехвърли на теб. ти ще посмееш ли нещо друго да кажеш. колко милонна спечели от цветелинките, а от високите лихви ............

Ало Бориславова не ни мисли за глупави. Знаем за закона за конфликт на интереси. Но ето едно видео от преди година къде ясно се вижда, че си лягате заедно още. link

госпожо омръзнаха ни лъжите на теб и бойко до кога ще ни вземате за наивници нали всички знаем, че парите си от мутренските си далавери ти ги прехвърли на теб. ти ще посмееш ли нещо друго да кажеш. колко милонна спечели от цветелинките, а от високите лихви ............

госпожо омръзнаха ни лъжите на теб и бойко до кога ще ни вземате за наивници нали всички знаем, че парите си от мутренските си далавери ти ги прехвърли на теб. ти ще посмееш ли нещо друго да кажеш. колко милонна спечели от цветелинките, а от високите лихви ............

Това подставено курве още ли е на свобода, бе?! На нейната възраст момите още си броят космите по оная работа, а това се е насмукало с крадени милиарди, които не му принадлежат... В ход е някаква чудовищна крими завера с невероятно тежки за страната последствия, и не се учудвайте, ако скоро я видите да бяга с куфарите си оттук /ако успее/.

Аз като жена ти казвам , че изказването ти е обидно, грубо и просто,нямаме право за никой да говориме по тоя елементарен ,циничен и обиден начин. Но ако ти не го усещаш значи ,че говориш за себе си.

но аз винаги съм се питала кое е по-цинично - да те будалкат и опипват джобовете ти или да им кажеш директно, че са буклуците сред нас ?

Народът е казал: Право куме в очи.... Не е ли цинично да подкупваш държавни служители и парламент за лични цели? Тая що не раздаде карти на някое сиропиталище например. Но какво ще и дадат дечицата, тъпа жено? Та милост към такива "пеперутки" могат да изпитват други такива "пеперутки". Анадъмо?

госпожо омръзнаха ни лъжите на теб и бойко до кога ще ни вземате за наивници нали всички знаем, че парите си от мутренските си далавери ти ги прехвърли на теб. ти ще посмееш ли нещо друго да кажеш. колко милонна спечели от цветелинките, а от високите лихви ............

Е, само начина, по който събра първите стотина милиона не беше "спортсменски", а номерата й може и да изглеждат умини, но все пак да не забравяме, че колкото и да бяха умни без принадлежността към определени кръгове биха изглеждали елементарни. О, няма нужда от съд, нека живее и се храни, но без протекции от държавата и безплатен обяд, пък да видим кой е по-по-най. Има в България няколко мадами, които използваха слабите ангели на борчета и назначени милионери доста умело, тя просто е една от тях, но не ме разбирайте грешно не става въпрос за продаване на тялото - така не става, това е за блондинките, наистина изисква умение и пишман милионери, които да се вързват. Все пак не пожелавам на никого да попада на пътя на подобни жени - страшно е!

На въпросната и подариха банката на Славчо Христов, не помниш ли? И така си продължават, необезпокоявани до днес. Но как ще е утре и вдруги ден, знае ли се?

Дааа, всичко е "тяхно", няма кой да ги съди, няма кой дори до съда да ги заведе ..., тъй че са безсмислени трепетите за бързо наказание, само ги карат да се преоблекат, да си сложат по един нимб и да го играят ангели. Има обаче и други начини, бързозабогателия винаги си остава такъв - човек пгален от съдбата, а тя не гледа само в една точка винаги ;)

Аааа не й я подариха, запознати казват, че боко я е взел от Славчо в типичния си маниер. Пистолета до главата докато не подпише прехвърлянето на акциите. Апропо, Славчо не беше ли банкера на бандата на Костов? Ако пък приемем, че са я подарили, то възниква интересна връзка: Костов-(Славчо-Цветелинка)-Бойко. Нищо че сега синият мафиот Костов стои настрана от властта и само грачи грозно, зловещо, може би прегъдката между него и Бойко е къде по-здрава, отколкото ние виждаме.

Бориславова и Борисов като всички мафиоти, са спецове по всичко! Вижте им бизнесите още от 1989 г : гуми, цигари, охрана, варненски плажове, зимни курорти, сапуни и миещи препарати, химия, лабораторно оборудване и консумативи, бензин, банки... Все крадене, крадене. Ухапала ги муха с едни безплатни карти за ски! Толкова милиони са ограбили от народа, че сега могат да си купуват електората чрез всякакви екстри. Нищо, че аз от години все ми се иска да подаря на синовете си за рождените дни по една месечна карта за плуване, но в крайна сметка им купувам маратонки за по 60 лева, защото са все боси. Ама тая к..ва , дето ходи само по презрамки, не й пука за чуждите деца. Нейното нали го обличат двама бащи-мафиоти.

госпожо омръзнаха ни лъжите на теб и бойко до кога ще ни вземате за наивници нали всички знаем, че парите си от мутренските си далавери ти ги прехвърли на теб. ти ще посмееш ли нещо друго да кажеш. колко милонна спечели от цветелинките, а от високите лихви ............

Кучка

Четете коментарите на "az"-там е истината

Празни приказки на един празен човек - ако е искал нещо да промени да е действал, с приказки и многознайковщина не става. Именно затова такива като Цветелинка ще ви яхат - защото действат а не дремят и си гонят интереса