Коментари - Празник на кърменето в столичния Северен парк | Днес.dir.bg

Празник на кърменето в столичния Северен парк

Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“ и район „Надежда“, Столична община организират „Подкрепяме кърменето заедно“ в Северен парк (Главен вход) в София.

Обратно в новината

Коментари - Празник на кърменето в столичния Северен парк | Днес.dir.bg

Коментари

Шида в парка да им разгледам цомбите, може и някоя мачичка за по-сигурно да си покаже и путткаттаааааа, йес, обичам хубавите празници.

Паркът ще бъде пълен хем с кърмещи майки,хем с цицомани.

Интимен момент е това. Ако не сте комплексарки няма как да ви идва отвътре да го правите публично. Това си е тайнство между майка и дете. А тайнствата... са тайни. Сакрална връзка между майка и бебе. Скучно ви е и ви използват.

Недопустимо е жените които не кърмят да бъдат дискриминирани. Къде в БХК? Редно е да поканим всички жени които искат да си показват гърдите да дойдат на празника в Северния парк. Ако желаят могат да си покажат и други части на тялото.

Къде може да се възползвам? Недобозал съм, според мене си.

Чак пък такава показност Ставаме като арабите кърмене на улицата ядене на земята ,та това беше преди 100 години . Само човек може да подкрепи младите майки да кърмят не да им дават сухо мляко.

Тези публични кърмачки натрапчеви също като нудисти. Кърмиш - кърми, това не е лесно за всяка жена, за това уважавам. Но!! Не искам да ми вадят циците пред носа ми, например, някъде в ресторанта или в мола.Поне се прикривайте ...

Другият вариант е за да им нарисуват коренчетата, да им искат личните данни и после да им продават чудотворни кремчета за коремчето, чудотворни кремчета за бебето, чудотворни кремчета за коремчето след раждането, чудотворни витамини, чудотворни биберони и наистина чудотворни памперси. И така докато бебето стане на 18.

Не би трябвало, това събитие да се нарича празник. По скоро информационна канпания за майките, които имат бебета. Няма лошо нека да ги информират, как не трябва да пушат и да пият по парковете, слушайки виявиците на на най-новото фолк парче. А да се погрижат бебетата да бъдат здрави.

Както казваше един тип...Аз се криех пък те не ме търсеха.... Никой не ги е спрял да кърмят където искат, но те с вдигнат юмрук ще поискат свободата да кърмят където искат. И ако могат да изкрещят... Виж ме аз кърмя, колкото и да ти е неприятно.... На някой който му е все тая... Ще го изкрещят... Сал за туй се борят

В желанието си да оригиналничат превръшат децата си като ония екзотични или уродливи животни, които са били показвани за пари по панаирите. Или бързай народе, ела да видиш бебе и малоумната му майка която прави от най естествената човешка нужда- ЦИРК.Жалко за използваните по такъв долнопробен начин мъничета!

Аз пък подкрепям бозаенето. Трябва да се зачитат и интересите на децата!

Идват празници на мъжете-кърмачки, на мъжете в цикъл, после ще отпразнуваме публично и дните на предното и задното проникване, а защо не и на изхождането по голяма нужда, нека покажем на Запада че ние сме лидери

Еййййй, тъпи чалгаджийки! Толкова ли е необходимо да кърмите отрочетата си на показ бе! Ми кой ви пречи, кой ви е забранил??? Превърнахте и кърменето в гей-парад!!!!!! Мамка ви нещастна малоумни дебилчета!!!

Чалгарките не са ли силиконки, доста оскъдно облечени с един тон грим и други подобрения и тунинг ?!Задължително обувки на много високи платформи.

Дали са сума ти пари за силиконови ц.и.ц.и, искат да се похвалят като ги извадят на показ. Това е добре, искам да има повече празници като този.

gonzales

до къде стигнахме ??? - кърменето да се превръща в празник !? не като нормално ежедневие и задължение към бебето , а празник за майката .....

...а празник на западната идиотия ...кога ?!?...то не че не е ежедневно ...но трябва да се обяви ден от календара и да се отбележи подобаващо ...поканени са всички HпO-та и спецiaлно ...посланниka na Francia...щях да забравя Aмерика...на каде без тях....а сащо Boiko,Rosko...и т.н.

Ленче, ама то гей парада мина бе. Имаше повече посланници и протестъри от участници, да не говорим за броя полицаи.

gonzales

мацко (женска или мъжка), отскокни до парка и оголи гръд. да им покажеш що е то българска женска гръд. и как бебока ще се справи с нея :-)

...Gonzi,сам ли се раздвояваш в мненiята си ..или ти помагат ?

Не е лошо, че кърмят, но много шум, бе! Ама те и свинете - майки като кърмят блажено грухтят.

А така, облещете бебетата на 40 градуса на сянка, пък ги кърмете... Запомнете, кърменето е свещен акт, свещена връзка между дете и майка, не е за показ и парадиране! Дори на нивата, нашите баби са покривали детето и гърдата, за да ги предпазят от случайни чужди погледи. Имайте малко свян и самоуважение, не си показвайте невежеството, за празнуване да не говорим...

Свян ... ситуацията е поп фолк ! Ами жените или кърмят или имат проблем и не кърмят ... какво точно правят тез бухчи в парка? Виж дечица стихотворения и песнички разбирам, а дойни крави ... не ми се нрави.

.....а бе все повече се убеждавам ,че вече сме си видиотен народ !...всичко това настапи с идването на западните идиоTSки ценности !!!.....карменето си е естествен процес при жените ,които са станали маики !....как само звучи "асоцiaцята ма жените кармачки "..."или конгреса на жените кармачки "....както е трагнало скоро ще имаме и "маже "-кармачи ,които и те ще се "асоциират"и ще почнат да развиват деиност !....всички тапотии от запада започват с привидно благородни поводи и причини !...като например ..."могат ли да кармят маиките в молаовете ..или не могат " ?!?...що за идиотизам ?????????....ако имаме здраво общество и здарави ценности,както ги имахме преди да доиде демонокрацята ...такива вапроси и иницaтиви ваобще не биха се и появявали среD обществото ни !!!...сащо така за v бадеще ни очакват и асоцiaцята на тези дето не могат да решат какав пол искат да бадат !!!....ван копелето Cорос от Balgaria !!!

Началното училище, Ленче, посещавай го- не всичко е загубено, особено ако почнеш от 1-ви клас.

а бе PESHO ,защо не си ореш черната нива ?....иначе си много остроумен ...браво...юнак !

край няма глупостта по тия географски ширини... Навремето, само циганките кърмеха по паркове, градинки и улици. Сега и празник организират...

В по-напредналите европейски страни как е?

В еврогейските страни е зле. Там считат че не може даже да се показват много много бебетата. Да не се засегне яловата Мерекел и безплодните феминистки и хомосексуални. Та затова донякъде подкрепям мероприятието, което иначе си е абсурд -- кога ще съче бебето зависи преди всичко от бебето, а не от мероприятието.

"Празник на кърменето в столичния Северен парк" Тама съм! Барам ша са отгледам на млади сочни цоци. Па ако можем и да добарам ше е прикаска

А кога ще има празник на зачеването? И няма ли да има организирано групово раждане на открито, в парка?

Едно бебе се храни на всеки 2 часа, няма нищо по естествено от това. Все едно вие да се криете когато се храните.

gonzales

е, не се крием , но пък и не е празник храненето на българина. дори и измислени асоциации и организации няма по този повод.

Ромките правят така от години,целогодишно.

Какво е/са ромки?

За това ромките раждат, а етническите българки са притискани и охулени за всичко.

Разбира се кърменето е много хубаво, обаче защо трябва това да се прави пред пуликата. Истински идиотизъм. По-точно пореден. Слава богу, че ще бъде в парк, а не в центъра на София.

Дай боже по-често и навсякъде. Нека празнуват не само кърмещите.

Каква публика, това да не е сцена!?! В един парк се разхождат хора с различни потребности. Възрастни хора, майки с деца, по големи деца, тинейджъри. Ако нещо не го възприемате и не ви харесва, не го гледайте.

Това е нещо естествено. Неестественото е да се събирате и да го правите показно, групово и публично. А може и да пожелаете да покажете и как сте ги направили публично,а?

Моля всички наши симпатизанти да заповядат на този празник , и ние обичаме кърменето и бозоенето от чеждите НПО.Да заповядат и други има ги, не са много два файтона са все ще има "кърма" и за тях !!!!

"Подкрепяме кърменето заедно в Северен парк (Главен вход)" За начинаещи и срамежливки са предвидени храсталаци и по-отдалечени пейки.

В Троян на празника на сливата ркия се дава (по 100 гр.) безплатно на всички. Това е празник. ЗА ВСИЧКИ. Така че кърмачките да не се стискатт, ами да дават на всички желаещи. То от кърмене млякото се увеличава, не намалява.

Що за глупости пишеш!? Една майка храни детето си. Не се е заголила за да ти се предлага. Имаш ли акъл да разграничаваш нещата. Ако такава гледка предизвиква нещо у теб, погледни в друга посока.

Има физиологични естествени човешки нужди като хранене,кърмене, сношение и т.н но за някои по-специфични нужди е необходимо и известно усамотение, такива са кърменето, сношението, облекчаването по малка и голяма нужда поради здравословни и хигиенни съображения. Никой не отрича правото на майките да кърмят децата си, но ако е на публично място тази майка има ли условията да се хигиенизира , да измие гърдата, да си измие ръцете преди да подаде зърното към бебето докато е пипала дръжки по трамваи, боравила е и пари. Така че тази публична демонстрация веднага на мига когато бебето проплаче в трамвая или в МОЛ-а да му набуташ гърдата да суче нито е здравословна, нито ако се изчака 5 минути докато се усамотиш, измиеш ръце, да покриеш с копринен шал зоната на кърмене нито ще е опасно фатална за кърмачето пък е и по естетично ако се уединиш до известна степен. Иначе спор няма - естествена физиологична нужда си е ......каквато са и ходенето по малка и голяма нужда, но всеки гледа да се усамоти при последните а не го прави на мига когато му прихлопа, въпреки че докторите казват че било вредно да задържаш.

Празник на ексхибиционистките!

много си изостанал.нямаш място в новото общество

Дядото

Новото общество на чалгата, тъпите нагли политици, мутрите, моделките и неграмотната младеж ли?

3евзек

При ексхибиционистките винаги има място.

Абе южния парк, кога може да се ползва от нормални хора? Че гейове, лесбийки, а сега и някакви изсипани повлекани с виснало вимета ще си показват телесната.

расист

gonzales

едно време майките са кърмили. днес демонстрират/празнуват , че кърмят. ей туй е. колко от днешните моми са способни да кърмят повече от 2-3 месеца? от както се помня джипси-майките вадят цицки на показ и кърмят. и това не се е превърнало в празник. след днешният празник в парка от утре да започнат да обикалят и страната и да празнуват.

ще кърмим където си искаме и без нагли погледи

gonzales

ще гледаме където си искаме, стига да има какво да се покаже :-)

Че, то вече всичко си показвате къдьето си искате, ибьети съ къдьето си искати, що па да не кърмити къдьето си искати.

Ще раздават ли без пари?

възбуждам се като видя да се кърми на открито....

Рай за чекиджии. Жалки сте.

Предлагам да разрешат публично, на обществени места сношенията с цел зачеване. Държавата официално признава демографския срив, така че след като на гейове и лесбийки е позволено публично да демонстрират сексуалната си ориентация, след като се демонстрира публично кърмене по МОЛ-ове, градски транспорт и учреждения, защо не и публични сношения по рейсове, улици, паркове, библиотеки, кина с цел подпомагане преодоляването на демографския срив.

Мамите льокат кафе и енергийни напитки, ядат ГМ боклуци и всичко това отива в малкото човече.Било е полезно кърменето, ама когато храната и водата са били чисти. Сега децата се тровят преди да са се родили, та да не се чудим защо се увеличават уврежданията . За хигиената на майката преди самото кърмене и дума няма. За да не му набута микроби и бактерии, кърменето трябва да е веднага след почистване на гърдите, което е възможно само у дома.

Става. И заплождането да стане празник. Публично.

Прости кифли! Като на п. дерастите, никой не им забранява, но те да си демонстрират! Следващия път им предлагам да направят в парка демонстрация на зачеването, към него ще имало по-голям интерес.

И аз си помислих за приликата с гей-парада.

Кърменето на бебетата е добро нещо, но защо трябва да се прави по паркове и молове?! Какво значи "празник на кърменето"? Няма ли всеки ден да кърмят, или само пред камерите - да се прославят и да се размотават по парка, а "нашите художници" да им рисуват някакви щуротии по коремите?! Защо трябва от всеки физиологичен акт, иначе нормален и естествен, да се прави шоу и да се събират тълпи от истерични "щастливи майки и бебета"?! Най-глупавото нещо е от кърменето на едно бебе да се направи цирк, шоу, да има шумотевица и зяпачи наоколо ... И на бебето, и на майката ѝ трябва тишина и спокойствие, докато кърми, защото една трета от кърмата се образува в момента на кърмене и съдържа (ако се прави нормално, без майката да се разсейва и напряга да позира и да говори с околните) всички необходими вещества и микроелементи, които трябват за нормалното развитие на детето ... Много глупава инициатива, много парадиране, а резултатът - намалена до критичен минимум раждаемост, нездрави деца и майки, нервни и истерични, отчаяни баби, които се опитват нещо да правят, но никой не ги слуша, и шантави "организатори на събития", които смучат пари от фондации за ето такива глупости!

Ами защото в еврогей се мъчат и това да не може да се прави. Всяка нормална сексуалност се мъчат да я изкарат срамна. И за мен е малко тъпо да се прави такъв празник, но знаеки какво идва от яловата баба мерекел, го подкрепям.

За кърменето "ДА", стига да не е демонстративно на публични места. Майката може поне да се закрие с един копринен шал докато кърми, другото е простащина, вижте ма чуйте ма че съм са окотила.

Коментари - Празник на кърменето в столичния Северен парк | Днес.dir.bg

Празник на кърменето в столичния Северен парк

Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“ и район „Надежда“, Столична община организират „Подкрепяме кърменето заедно“ в Северен парк (Главен вход) в София.

Обратно в новината

Коментари - Празник на кърменето в столичния Северен парк | Днес.dir.bg

Коментари

Шида в парка да им разгледам цомбите, може и някоя мачичка за по-сигурно да си покаже и путткаттаааааа, йес, обичам хубавите празници.

Паркът ще бъде пълен хем с кърмещи майки,хем с цицомани.

Интимен момент е това. Ако не сте комплексарки няма как да ви идва отвътре да го правите публично. Това си е тайнство между майка и дете. А тайнствата... са тайни. Сакрална връзка между майка и бебе. Скучно ви е и ви използват.

Недопустимо е жените които не кърмят да бъдат дискриминирани. Къде в БХК? Редно е да поканим всички жени които искат да си показват гърдите да дойдат на празника в Северния парк. Ако желаят могат да си покажат и други части на тялото.

Къде може да се възползвам? Недобозал съм, според мене си.

Чак пък такава показност Ставаме като арабите кърмене на улицата ядене на земята ,та това беше преди 100 години . Само човек може да подкрепи младите майки да кърмят не да им дават сухо мляко.

Тези публични кърмачки натрапчеви също като нудисти. Кърмиш - кърми, това не е лесно за всяка жена, за това уважавам. Но!! Не искам да ми вадят циците пред носа ми, например, някъде в ресторанта или в мола.Поне се прикривайте ...

Другият вариант е за да им нарисуват коренчетата, да им искат личните данни и после да им продават чудотворни кремчета за коремчето, чудотворни кремчета за бебето, чудотворни кремчета за коремчето след раждането, чудотворни витамини, чудотворни биберони и наистина чудотворни памперси. И така докато бебето стане на 18.

Не би трябвало, това събитие да се нарича празник. По скоро информационна канпания за майките, които имат бебета. Няма лошо нека да ги информират, как не трябва да пушат и да пият по парковете, слушайки виявиците на на най-новото фолк парче. А да се погрижат бебетата да бъдат здрави.

Както казваше един тип...Аз се криех пък те не ме търсеха.... Никой не ги е спрял да кърмят където искат, но те с вдигнат юмрук ще поискат свободата да кърмят където искат. И ако могат да изкрещят... Виж ме аз кърмя, колкото и да ти е неприятно.... На някой който му е все тая... Ще го изкрещят... Сал за туй се борят

В желанието си да оригиналничат превръшат децата си като ония екзотични или уродливи животни, които са били показвани за пари по панаирите. Или бързай народе, ела да видиш бебе и малоумната му майка която прави от най естествената човешка нужда- ЦИРК.Жалко за използваните по такъв долнопробен начин мъничета!

Аз пък подкрепям бозаенето. Трябва да се зачитат и интересите на децата!

Идват празници на мъжете-кърмачки, на мъжете в цикъл, после ще отпразнуваме публично и дните на предното и задното проникване, а защо не и на изхождането по голяма нужда, нека покажем на Запада че ние сме лидери

Еййййй, тъпи чалгаджийки! Толкова ли е необходимо да кърмите отрочетата си на показ бе! Ми кой ви пречи, кой ви е забранил??? Превърнахте и кърменето в гей-парад!!!!!! Мамка ви нещастна малоумни дебилчета!!!

Чалгарките не са ли силиконки, доста оскъдно облечени с един тон грим и други подобрения и тунинг ?!Задължително обувки на много високи платформи.

Дали са сума ти пари за силиконови ц.и.ц.и, искат да се похвалят като ги извадят на показ. Това е добре, искам да има повече празници като този.

gonzales

до къде стигнахме ??? - кърменето да се превръща в празник !? не като нормално ежедневие и задължение към бебето , а празник за майката .....

...а празник на западната идиотия ...кога ?!?...то не че не е ежедневно ...но трябва да се обяви ден от календара и да се отбележи подобаващо ...поканени са всички HпO-та и спецiaлно ...посланниka na Francia...щях да забравя Aмерика...на каде без тях....а сащо Boiko,Rosko...и т.н.

Ленче, ама то гей парада мина бе. Имаше повече посланници и протестъри от участници, да не говорим за броя полицаи.

gonzales

мацко (женска или мъжка), отскокни до парка и оголи гръд. да им покажеш що е то българска женска гръд. и как бебока ще се справи с нея :-)

...Gonzi,сам ли се раздвояваш в мненiята си ..или ти помагат ?

Не е лошо, че кърмят, но много шум, бе! Ама те и свинете - майки като кърмят блажено грухтят.

А така, облещете бебетата на 40 градуса на сянка, пък ги кърмете... Запомнете, кърменето е свещен акт, свещена връзка между дете и майка, не е за показ и парадиране! Дори на нивата, нашите баби са покривали детето и гърдата, за да ги предпазят от случайни чужди погледи. Имайте малко свян и самоуважение, не си показвайте невежеството, за празнуване да не говорим...

Свян ... ситуацията е поп фолк ! Ами жените или кърмят или имат проблем и не кърмят ... какво точно правят тез бухчи в парка? Виж дечица стихотворения и песнички разбирам, а дойни крави ... не ми се нрави.

.....а бе все повече се убеждавам ,че вече сме си видиотен народ !...всичко това настапи с идването на западните идиоTSки ценности !!!.....карменето си е естествен процес при жените ,които са станали маики !....как само звучи "асоцiaцята ма жените кармачки "..."или конгреса на жените кармачки "....както е трагнало скоро ще имаме и "маже "-кармачи ,които и те ще се "асоциират"и ще почнат да развиват деиност !....всички тапотии от запада започват с привидно благородни поводи и причини !...като например ..."могат ли да кармят маиките в молаовете ..или не могат " ?!?...що за идиотизам ?????????....ако имаме здраво общество и здарави ценности,както ги имахме преди да доиде демонокрацята ...такива вапроси и иницaтиви ваобще не биха се и появявали среD обществото ни !!!...сащо така за v бадеще ни очакват и асоцiaцята на тези дето не могат да решат какав пол искат да бадат !!!....ван копелето Cорос от Balgaria !!!

Началното училище, Ленче, посещавай го- не всичко е загубено, особено ако почнеш от 1-ви клас.

а бе PESHO ,защо не си ореш черната нива ?....иначе си много остроумен ...браво...юнак !

край няма глупостта по тия географски ширини... Навремето, само циганките кърмеха по паркове, градинки и улици. Сега и празник организират...

В по-напредналите европейски страни как е?

В еврогейските страни е зле. Там считат че не може даже да се показват много много бебетата. Да не се засегне яловата Мерекел и безплодните феминистки и хомосексуални. Та затова донякъде подкрепям мероприятието, което иначе си е абсурд -- кога ще съче бебето зависи преди всичко от бебето, а не от мероприятието.

"Празник на кърменето в столичния Северен парк" Тама съм! Барам ша са отгледам на млади сочни цоци. Па ако можем и да добарам ше е прикаска

А кога ще има празник на зачеването? И няма ли да има организирано групово раждане на открито, в парка?

Едно бебе се храни на всеки 2 часа, няма нищо по естествено от това. Все едно вие да се криете когато се храните.

gonzales

е, не се крием , но пък и не е празник храненето на българина. дори и измислени асоциации и организации няма по този повод.

Ромките правят така от години,целогодишно.

Какво е/са ромки?

За това ромките раждат, а етническите българки са притискани и охулени за всичко.

Разбира се кърменето е много хубаво, обаче защо трябва това да се прави пред пуликата. Истински идиотизъм. По-точно пореден. Слава богу, че ще бъде в парк, а не в центъра на София.

Дай боже по-често и навсякъде. Нека празнуват не само кърмещите.

Каква публика, това да не е сцена!?! В един парк се разхождат хора с различни потребности. Възрастни хора, майки с деца, по големи деца, тинейджъри. Ако нещо не го възприемате и не ви харесва, не го гледайте.

Това е нещо естествено. Неестественото е да се събирате и да го правите показно, групово и публично. А може и да пожелаете да покажете и как сте ги направили публично,а?

Моля всички наши симпатизанти да заповядат на този празник , и ние обичаме кърменето и бозоенето от чеждите НПО.Да заповядат и други има ги, не са много два файтона са все ще има "кърма" и за тях !!!!

"Подкрепяме кърменето заедно в Северен парк (Главен вход)" За начинаещи и срамежливки са предвидени храсталаци и по-отдалечени пейки.

В Троян на празника на сливата ркия се дава (по 100 гр.) безплатно на всички. Това е празник. ЗА ВСИЧКИ. Така че кърмачките да не се стискатт, ами да дават на всички желаещи. То от кърмене млякото се увеличава, не намалява.

Що за глупости пишеш!? Една майка храни детето си. Не се е заголила за да ти се предлага. Имаш ли акъл да разграничаваш нещата. Ако такава гледка предизвиква нещо у теб, погледни в друга посока.

Има физиологични естествени човешки нужди като хранене,кърмене, сношение и т.н но за някои по-специфични нужди е необходимо и известно усамотение, такива са кърменето, сношението, облекчаването по малка и голяма нужда поради здравословни и хигиенни съображения. Никой не отрича правото на майките да кърмят децата си, но ако е на публично място тази майка има ли условията да се хигиенизира , да измие гърдата, да си измие ръцете преди да подаде зърното към бебето докато е пипала дръжки по трамваи, боравила е и пари. Така че тази публична демонстрация веднага на мига когато бебето проплаче в трамвая или в МОЛ-а да му набуташ гърдата да суче нито е здравословна, нито ако се изчака 5 минути докато се усамотиш, измиеш ръце, да покриеш с копринен шал зоната на кърмене нито ще е опасно фатална за кърмачето пък е и по естетично ако се уединиш до известна степен. Иначе спор няма - естествена физиологична нужда си е ......каквато са и ходенето по малка и голяма нужда, но всеки гледа да се усамоти при последните а не го прави на мига когато му прихлопа, въпреки че докторите казват че било вредно да задържаш.

Празник на ексхибиционистките!

много си изостанал.нямаш място в новото общество

Дядото

Новото общество на чалгата, тъпите нагли политици, мутрите, моделките и неграмотната младеж ли?

3евзек

При ексхибиционистките винаги има място.

Абе южния парк, кога може да се ползва от нормални хора? Че гейове, лесбийки, а сега и някакви изсипани повлекани с виснало вимета ще си показват телесната.

расист

gonzales

едно време майките са кърмили. днес демонстрират/празнуват , че кърмят. ей туй е. колко от днешните моми са способни да кърмят повече от 2-3 месеца? от както се помня джипси-майките вадят цицки на показ и кърмят. и това не се е превърнало в празник. след днешният празник в парка от утре да започнат да обикалят и страната и да празнуват.

ще кърмим където си искаме и без нагли погледи

gonzales

ще гледаме където си искаме, стига да има какво да се покаже :-)

Че, то вече всичко си показвате къдьето си искате, ибьети съ къдьето си искати, що па да не кърмити къдьето си искати.

Ще раздават ли без пари?

възбуждам се като видя да се кърми на открито....

Рай за чекиджии. Жалки сте.

Предлагам да разрешат публично, на обществени места сношенията с цел зачеване. Държавата официално признава демографския срив, така че след като на гейове и лесбийки е позволено публично да демонстрират сексуалната си ориентация, след като се демонстрира публично кърмене по МОЛ-ове, градски транспорт и учреждения, защо не и публични сношения по рейсове, улици, паркове, библиотеки, кина с цел подпомагане преодоляването на демографския срив.

Мамите льокат кафе и енергийни напитки, ядат ГМ боклуци и всичко това отива в малкото човече.Било е полезно кърменето, ама когато храната и водата са били чисти. Сега децата се тровят преди да са се родили, та да не се чудим защо се увеличават уврежданията . За хигиената на майката преди самото кърмене и дума няма. За да не му набута микроби и бактерии, кърменето трябва да е веднага след почистване на гърдите, което е възможно само у дома.

Става. И заплождането да стане празник. Публично.

Прости кифли! Като на п. дерастите, никой не им забранява, но те да си демонстрират! Следващия път им предлагам да направят в парка демонстрация на зачеването, към него ще имало по-голям интерес.

И аз си помислих за приликата с гей-парада.

Кърменето на бебетата е добро нещо, но защо трябва да се прави по паркове и молове?! Какво значи "празник на кърменето"? Няма ли всеки ден да кърмят, или само пред камерите - да се прославят и да се размотават по парка, а "нашите художници" да им рисуват някакви щуротии по коремите?! Защо трябва от всеки физиологичен акт, иначе нормален и естествен, да се прави шоу и да се събират тълпи от истерични "щастливи майки и бебета"?! Най-глупавото нещо е от кърменето на едно бебе да се направи цирк, шоу, да има шумотевица и зяпачи наоколо ... И на бебето, и на майката ѝ трябва тишина и спокойствие, докато кърми, защото една трета от кърмата се образува в момента на кърмене и съдържа (ако се прави нормално, без майката да се разсейва и напряга да позира и да говори с околните) всички необходими вещества и микроелементи, които трябват за нормалното развитие на детето ... Много глупава инициатива, много парадиране, а резултатът - намалена до критичен минимум раждаемост, нездрави деца и майки, нервни и истерични, отчаяни баби, които се опитват нещо да правят, но никой не ги слуша, и шантави "организатори на събития", които смучат пари от фондации за ето такива глупости!

Ами защото в еврогей се мъчат и това да не може да се прави. Всяка нормална сексуалност се мъчат да я изкарат срамна. И за мен е малко тъпо да се прави такъв празник, но знаеки какво идва от яловата баба мерекел, го подкрепям.

За кърменето "ДА", стига да не е демонстративно на публични места. Майката може поне да се закрие с един копринен шал докато кърми, другото е простащина, вижте ма чуйте ма че съм са окотила.