Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

В последните дни мирните протести в Каталуния се превърнаха в безредици

Обратно в новината

Коментари - Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карлъс Пучдемон Е освободен от белгийските власти без парична гаранция.

Интересна последна снимка в статията.

В смисъл, че на блузата му пише Quicksilver на руски ли?

да се арестува и да се вкара в затвора за полит.затворници! Долу демокрацията!

В смисъл че навсякъде по света където има анархист,комунист или просто безделник, нищоправец и рушащ чужда собственост, се команда от Масква..или най-малкото е фен на Путя.

ами познавам "каталанци". Дори имам тука една до мене дето на всеки връх над 2000 кирливи метра като се качи развява каталанския флаг за селфи. Никога не би говорила на чист испански, та камо ли да сложи фланелка с надпис на руски.

Къде е американската общественост да се възмути и да накара правителството си да се намеси като в случая с Косово и Чечня, че и със Сирия и Украйна? Къде е загижеността на Англия, Франция и Германия за човешките права на Пучдемон? Къде са нашите протестъри да се възмутят във фейсбук и да организират бдение със свещи и обидни плакати пред испанското посолство?

Да, бе, баш руснаците стоят зад комунзма... Това е немско-еврейска измислица, финансирана от австрийците, за да извадят Русия от ПСВ. Руснаците са жертви на комунизма, а не негови идеолози. По-големи комунисти от западняците няма - като се започне от Народна Репулблика Калифорния и се стигне до Швеция. Само стой и гледай какви ще ги свършат в следващите 20 години левичарите и как ще се върнем там, откъдето идваме...

За другите не ги знам къде са, ама за нашите протестъри мога да ти кажа къде са - протестират само ако има грантове за борба с руското влияние. Казусът с Каталуня просто не им е интересен.

Като си туриш дънки "Гучи", изведнъж се превръщаш в италианец... от Верона например, нали :)

"за да отговарят за опита си за отделяне на областта от Испания." а тук ни убеждаваха че процесът бил заради корупция и финансови нарушения...;)

дрАгаре, прочетете чл. 1 и чл. 6 от конституцията на испания! там пише, че държавата е неделима, и че въоръжените сили гарантират това! същото го пише и в конституциите на България, россеия, китай, норвегия и на науро дори!

Някой Мерцедес G класа с руска регистрация дали няма на протестите !?

ще пуснат ГАЛ да се позанимае с тези идиоти ?

След като не си бил в Барс(ц)елона, защо се изказваш неподготвен? Мотивите на Каталуния са икономически, същите каквито са на UK c предстоящия BREXSIT. Тази провинция поради икономическата си мощ "изнася" БВП за Испания.

тъ...пи, аналогията ти е инфантилна като тебе! в коксово, чечмня, и украина имаше чужди войски! и народите им ги изгониха! в каталуния няма росийски войски, нали?? само пучдемон е российски ! по точно жена му е от алкашия!!

На баба ви хвъркатата чета! Карлес още преди час беше оставен на свобода, без да му искат никакви гаранции. Visca Catalunya lliure!

Този голям глупак не влезе в някоя нешенгенска държава като България и Румъния примерно. Хем бандит хем се разхожда през милиони декари. Пък аз се без да ме издирват се чувствам ограден от КПП-та в радиус 200км.

А, значи все пак е за корупция и финансови нарушения... ама от правителството в Мадрид, така ли да те разбирам;)

Да!

Тоя с надписа на руски на суичъра на последната снимка... да не е колега на ония, дето ходиха да гледат църкви в едно градче, а там после се натровиха едни хорица с едни неща?

трябва да му турят поне 20 годинки,на сянка!

Искам да ви поправя една голяма грешка, Пучдемон НЕ е бил ПРЕМИЕР НИКОГА!!

Само руските войски са чужди, нали... Американските, разположени в цяла Европа са родни...

Свобода за всички испански политически затворници! Долу фашизма!

Това е фашистката конституция от времената на диктатора Франко!

Тоз Карлес като има комплекси за малоценност, да му ги избият в зандана, а не да прави размирици. Испания е една от толкова години, той зор да цепи.

от 1978г, илитерате!

Ми да сменят конституцията бе той ли си, туй ли си. Виж в България я смениха и всичко тръгна. Сега сменят и законите както им трябва и всичко започна да цъфти. Само футбола нещо започна да куца, ама то е заради половете нещо, щото художествената гимнастика си е добре.

А за най-голямо съжаление на нашите монархисти и царски офицери им бяха дадени някакви си десетина години затвор от Народния съд. Благодарна съм, че комунистите направиха референдум за да махнем кобургите и техните слуги!

трябва да се распуска от време на време, да вземем пример от каталунците