Прекратиха разследване за полицейско насилие над семейство

Районната прокуратура в Кърджали прекрати разследването срещу служители на МВР, които преди повече от една година нахлуха в дома на семейство Мустафови и нанесоха телесна повреда на дъщерята Ширин.

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха разследване за полицейско насилие над семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей затова Испания иска да съди в Испания моряците с тоновете кокаин. Ей затова Шенген ще го гледаме ама на снимка.

Не мисля че е имало някакво насилие.

За Африка не е насилие, но за Европа?

СРАМОТА

Ако не бяха гласували за ГЕРБ нямаше да ги бият

Полицаите правят глупости, но този път не е станало така. Само са объркали- къщата на извършителя с тази на брат му.

Мутри работят по мутренски. Както и да се водят по щат. Щом началника ни хвали и поощрява за подобни безкрупулни действия, значи всичко е било законно. Защо искате от съдебната власт да оправдава само наркотрафикантите, а нас да наказва. Ами това не е хубаво, къде остана равноправието? А докато си мълчите, полицейското насилие няма да се наказва и винаги ще се оправдава. А Европа да си гледа работата и... да произнася присъди в Страсбург срещу родината ни. Нали Цецко, Борко и техните съдии - подчинени не ги плащат. Плащаме всичко ние, обикновените хора заради своето търпение към мутрите и тяхното отношение към нас......

Каква сцепена глава на сестрата ? Показаха че има пудитина. Май пак манипулират късопаметния балгаран ?

Разбира се, че ще потулят случая. Все едно лекари да натопят колегите си за умряла родилка.

Аз не разбирам при тези подозрения какво са търсели в дома им--скрити проститутки, публичен дом...не е ли по-логично да го следят денонощно в продължение на една седмица напр.?Много американски филми гледат тези служители,които изобщо не знаят къде се намират и как да действат...

това се казва геноцит цветанов и борисов над собствения народ. соро ще стигнем хитлерския геноцид това е лицето на балгария в европеискя саиоз за саяление .какав ще баде следващия доклад ще севидим пак в шенген на 3з ти маи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добре че се махнах от тая държава навреме......

След като българската Темида е без превръзка--Пострадалите да се оплачат на попа в Страсбург.., па да видим -кой крив и кой прав..!

фарс

Първия ми коментар е за Анализатора

еднакаф закон и за граждани иза полицията *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според криминалистиката е 'разследване за полицейско нассилие. Според журналистиката би трябвало да се 'За предполагаемо полицейско насилие'. Журналистите в България не се научиха странно 20 години, че българинът е индеферентен и се движи предимно от предразсъдъци. По такъв начин заглавието автоматично става ангажирано според него и твърдението изведнъж се превръща в следното: Има насилие, но е прекратено делото. Време е на журналистите да им се проведе курс, на който да ги научат кое как се възприема от българите. Ако разбра се на журналистите им стига акъла да разберат каква е разликата. Понеже голяма част от въпросните журналисти са измислени журналисти - панаирджии, които ги управлява счетоводителят на медията: печелето повече пари с провокативни заглавия! Ето там се къса интелектът на парчета и продуктът сурогат е на лице.

Има и друга гледна точка обаче. Аз неведнъж съм ставал свидетел на това как българин, при директна заповед започва да демонстрира балканския си манталитет: "къв си ти бе?", "знаеш ли кой съм и какъв съм?", "са ша видиш кво ще стане", "гледай си работата" и т.н. А закона е простичък и ясен: изпълняваш разпореждането, пък после се разправяш. Озъбиш ли се, нормално е да те проснат по очи. Както всеки българин просва жена си и децата си в къщи когато това се случи. Така, че истината е винаги някъде по средата.

Там е работата, че няма после. Или се зъбиш на момента, или губиш. Веднага се включватдвама лъжливи свидетели от тях.

Ако си невинен трябва да се зъбиш тези които си траят добро не виждат !

Да, имаш нужда от студен душ, но редовно.

НЕМОЖЕ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА В КЪРДЖАЛИ. ТОВА Е ПОДСЪДИМО И НАКАЗУЕМО. ТРЯБВА ДА ИМА САНКЦИИ И НАКАЗАНИЯ.

А коя полиция - турската ли

От турската полиция българската може да взима пример и да се учи! Това трябва да стане в България!

Още една черна точка за ГЕРБ. Къде е сега Цветанов да реве срещу съда.

Някой да е очаквал нещо различно? В една полицейска държава е немислимо полицай да бъде изкаран виновен. Не може да посипваме пепел върху твърденията на министъра за "справяне" с престъпността.Той ни е безгрешен, много кадърен, умен и компетентен...

Барети и ДАНС се пращат насам натам за щяло и нещяло, а продължаваме да се питаме има ли полицейско насилие или не. В тази държава, ако трима души се напият и вземат да разбият някоя лавка или лагазин за алкохол, те автоматично се превръщат в организирана престъпна група и им се пращат частите за БОП. Пък ако не дай боже магазина се намира в близост до някой Дондуков, парламент или министерство, автоматично се задейства и ДАНС. Аз започвам да си мисля, че май никой от управляващите не знае какво точно означава тази абревиатура. Или поне не знаят какво точно означава национална сигурност. Някои идиоти дето не разбират, го наричат още контраразузнаване. Що ли?

Отново ГЕРБаджийски истории. Те никога не са виновни. Пълна некадърност в управлението на всички нива. Време е народа да вземе сопата и да ги сложи на място.

Та нали "народа" им се възхищава и гласува за тях.На тоя народ му е писано да изчезне. Каквито и золуми да види той казва "какво от това"

В статията не е описана цялата ситуация за това което е станало. Доколкото си спомням, полицаите са влезли вместо в къщата на ПРЕСТЪПНИКА, са влезли в къщата на брат му, която е била съседна. С това описание на събитията, оставам с впечатление че полицаите са извършили престъпление.

Само ,че след като хората осъдят държавата в Страсбург,знаете кой пак ще плаща!Няма да е прокуратурата със сигурност,или полицията!

Забавянето изобщо не се дължи на прецизно събиране на доказателства, а се разчита на това, обществото да забрави за инцидента и пито-платено - наглостта на тая власт вече ни дойде до гуша.

Българите сме малтретирани ежедневно от мацинствата в държавата и никой не си мърда пръста! Някаква туркиня отнесла, дали въобще е отнесла нещо, един шамар защото брат и бил сводник , а тя оказвала съпротива на полицията и медиите осмърдяха всичко!!! Омръзна ми да се съобразявам с всички, които ни мразят нас българите!

Щом питаш, да, писна ми.

Проявеното насилие обикновено е породено от некомпетентност и глупост.Това се отнася за всички области - от правоприлагането до футбола.В някои случаи е плод и на корумпираност!

СРАМОТА!

"Полицаите влезли по служебна заповед на началник ". Що ми се струва, че има други правила за проникване в чужда собственост? Прокурорски заповеди или нещо такова. Щом заповедта на началника на 5 мутри-полицаи е по-висша от закона, тогава дупе да ни е яко.На всеки може да му бъде счупена главата по заповед на началника, но без да иска! И естествено, че 4 качулати маймуни ще свидетелстват, че петият е ударил момичето случайно.А ти вървии доказвай че нямаш сестра!

ГЕРБ=ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ !

Какво ДПС и какви пет лева. Поставете се на мястото на това семейство и тогава пишете глупости. Нима това е единствената акция с превишаване на правата. Ами Н. Цонев - на колене и то в болница. Ако всичко се разминава по този начин скоро ще ни карат при проверка да си сваляме гащите и тогаваааа.... А доколкото си спомням по случая - синът е бил долу при такси , което е превозвало проститутки/поне така беше обяснено/. Питам се - защо не пипнаха сина на местопрестъплението и да не би да са очаквали проститутките да са в дома му. Питам се и защо е необходимо да се влиза със сила при положение, че се разследва сводник, а не терорист. Не мисля , че проститутките могат да се изпарят от апартамента или с "оръдието си на труда " да застрашат спецполицаите/ако от това се плашат - за какво ни са такива стожери на властта /. И се моля да не изпадам в такава ситуация, защото явно в България невинността е нищо незначещо понятие. Днес са едни, утре други но винаги от нас.

Какво ДПС ли? Онова, което е противоконситуционно, което открито цепи държавата по признак 'религия', още по-октрито прави престъпления и краде, при това не "5 лева". Това ДПС. Същото, което спретна тази акцийка, с помоща на опитен в системата екс-труженик от полицията.

Тоя от ДПС напсувал полицай на майка и сега ще съдят за изнасилване на баба. ""Големия патриот" с псевдоним тиквата продаде половината нужник на чалмите и евреите.И неговото време идва.

На кви са праят тез разни Ширин Мирин че ми се оплакват,според Бойко полага им се бой,ако не им изнася като на Чората станала е грешка и опааааа няма виновни.Тя полицията да не е да варди гражданите ,те са там да побийват непослушните и тези дето не си плащат рекета.На кви ми се прайте бе,не знаете ли че бат Бойко го сърбят ръцете ,а вас ви сърбят бузките и отзад и отпрет.Я да млъквате че да не ви мятат пак.

всяко лице нарушил закона няма знач ениъе дали е полицаъ или не да се наказва много е кофти да ядеш боъ без да си виновен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес има информация, че на пешеходна пътек в Шумен е блъснат бивш общински съветник от ПОЛИЦЕЙСКА Лада Нива. От прес-службата на МВР уточняват, че той сам се е хвърлил върху колата. НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ГАЗИ!

Значи какво излиза? Всяко едно ченге с причина или без може да ти хвърли един здрав кютек и не можеш да се оплачеш на никого.На всичкото отгоре трябва да си мълчиш и траеш и нямаш право на самозащита! Ега ти полицейската държава!

В жилището на Цветан Цветанов и бат Бойко, така ще влизат след някоя и друга година, като се разбере кои са най-големите престъпници в България!!!

Мутри, полицейски произвол, липса на всякаква справедливост, продажни прокуратур аи съд..... хайде сега живейте в тази скапана държава, че и с цялото си нахалство мутрите подканят тези, които са се установили в чужбина да се бърнат в това блато- е как да стане, не са избягали малоумни хора навън та да ги лъжеш като цигани/ те и циганите вече не са толкова глупави/. Нмя а да с еоправим докато не вземат да съдят тези, които са поръчали това нахлуване, защото полицаите не са виновни, че са ги изпратили на друг адрес. Искам поне веднъж да видя защитени правата на обикновения гражданин, а не само на боклуци и мутри!

Какво и да казва прокуратурата има полицейско насилие, правилният въпрос е, доказа ли се дали синът на семейството наистина е работил със сводник. Нищо не се споменава по този въпрос, защо?

Защото това не е сензация а поредния сводник. Къде къде по-интересно е да пишат за полицията и за насилие.

Тогава се оказа, че са влезнали на грешен адрес и синът на това семейство няма нищо общо със сводници и т.н. Преди да пишете глупости проверете.

"Къде къде по-интересно е да пишат за полицията и за насилие". Абе охлюв, в тази мутренска държава това новина ли е ?

На колко ги осъди народния съд? Ако не са осъдени са невинни. ПЛАЩАЙЙЙ!

По принцип така се влиза,навсякъде според случая...момичето е било зад вратата затова е пострадало.

Абе, щом са влезли - имало е защо... на дъщерята са и сцепили главата... какво ли са сцепили на момичетата продавани за проститутки...

Интересен въпрос. Ама бастуните в парламента няма да го зададът.

Всеки може да направи административно нарушение и да нахлуе в дома ви със заповед на началник, без да отчете това. не се съобщава за основанието за нахлуването и единствената светлина за това са думите на министъра. Не е е известно, действително ли момчето е сутеньор доказано, защото ако не е има случай на клевета или набедяване, не съм юрист, а това от своя страна трябва да прави заповедта за нахлуване незаконна. Изследва ли прокуратурата заповедта за акцията, и нейните основания и законност не ни се казва. Може би е народна тайна, тоест тайна от народа.

м,даааа абе господа управляващи! за пореден пат доказахте че-всичко мило наше родно е негодно!

Всяко превишаване на пълномощията ,които ясно и точно са разписани в закона и независимо от нивото в ерархията,си е полицейско насилие! А прокурора просто е изпълнил члена за престъпление по служба!!!!Хайде сега да видим г-н Велчев!!!

а 'сите престъпници или болни, или бити, или не са им пуснали. хайде стига - особено след като знаем как се издава медицинско, и при наличие на човек от системата, запознат с методите за клеветене.

Заболя ли те ,милиционер!?!?