Момче уби майка си и 7-годишния си брат

17-годишно момче направи самопризнания, че е убило майка си и 7-годишното си братче, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Момче уби майка си и 7-годишния си брат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така защото свободията се превърна в слободия. Пишат по весниците разни убийства и нна хората със слабите ангели толкова им е акъла. Защото родителите, още когато децата са малки имат нужда от внимание а къто пораснат също. А ако има намесена секта е.. всеки си плаща. Жалко за убитите а още по жалко и за живия.

Истината е,че в миналото ДС не позволяваше такива зверски истории да цапат фона на соца.И до някъде с право,защото човешкия касаплък го е имало,има и ще го има,независимо от строя,държавата и управлението.Голяма част от убийствата,доказано е,са извършени от психично обременени хора,а такива е имало от как свят светува.

ГОРКОТО МОМЧЕ ЖИВО СЕ Е ПОГРЕБАЛО САМО ЗА ДОПУСНАТИТЕ ГРЕШКИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ. АЗ СЪМ НА 53 ГОДИНИ И ДО ДНЕШЕН ДЕН СЪМ ПРЕНЕБРЕГВАНА СПРЯМО ПО МАЛКАТА МИ СЕСТРА ОТ РОДНИТЕ МИ РОДИТЕЛИ ВЪПРЕКИ ЧЕ БАЩА МИ ВЕЧЕ Е ПОЧИНАЛ. САМО ТОЗИ ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ИЗПАДНАЛ ВЪВ ТАЗИ СИТУАЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ГОРКОТО ДЕТЕ.АКО ИМАХ ТАКОВА УЧЕНОЛЮБИВО ДЕТЕ ЩЯХ ДА ГО НОСЯ НА РЪЦЕ И ДА СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО ИМАМ ДВЕ ДЕЦА НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАМ ЕДНОТО СПРЯМО ДРУГОТО. ЖАЛКО Е ЧЕ МАЙКАТА Е БИЛА СЪС МНОГО БОЛНИ АМБИЦИИ. ЛЕКАРСКАТА ПРОФЕСИЯ НЕ Е НУЖНО САМО ЗНАНИЕ НО И ТРЯБВА ДА Я ИЗПЪЛНЯВАШ И ПРАКТИКУВАШ СЪС ЛЮБОВ.

Гледах репортажи по телевизиите, четох из интернет и стигнах до извода че: Момчето е било потъпквано дълго време. Неговият глас не значел нищо за семейството. Майка му искала да стане доктор? Ами не може да имаш канарче в клетка, а като го пуснеш да искаш то да лови зайци като орел? От години майката не е показвала, че има и друго дете. Нито във Фейсбук, нито по новите години! Явно майката е била по-властната фигура в семейството, но бащата ако е бил мъж на място е нямало да допусне нещо подобно. Напълно подкрепям момчето в неговите действия! Толкова време е бил изолиран в семейството си. Имал е мечти да учи зад граница, а са му отрязали крилата... Човекът е личност и трябва да се развива натам, накъдето сам пожелае!

Напълно подкрепяш момчето? Абе ти луд ли си? Значи всеки, който има проблеми трябва да ги решава с убийство? Празна ти е главата щом мислиш така.

В друг сайт се споменават зловещи тайни, не бил получавам подаръци 3 години, изхарчили му парите за изпита в Кеймбридж и други неща!Научил бил нещо и бил много травмиран!Но нищо не оправдава такова зловещо убийство, дори да е разбрал,че е син на дядо си или плод на изнасилване....Нищо не може да оправдае убийството на брат и майка!

италиански политик беше казал:не ме плаши мафята от колкото американизаця на италя,и според мен това са последствията от американизирана Българя.Бог да прости мъртвите.

Какво да ти кажа бил съм в USA , щатите са голяма страна и е нормално да стане някъде си нещо , но като цяло са много религиозни помагат си.Нормално е да има и някой болен мозък при толкова голяма страна в Русия няма ли?По скоро проблема е в медиите и какво дават по тях. Само ние можем да ограничаваме децата какво да гледат.

Самопризнанието не е основание за повдигане на обвинение. През 30-те години, Вишински като главен прокурор на СССР е узаконил подобна възможност, ко-ято дотогава се е смятала, и все още в цивилизования свят се счита за абсурдна. Защото нали се сещате, че ако някой започне да Ви убеждава, след време може и да си самопризнаете доста неща.

Съществува принудително самопризнание, изтръгнато чрез инквизиции или изнудване - каквито са предизвиквали "следователите" на Вишински /извратени типове!/ и доброволното самопризнание, което е доста често срещано явление при убийства, предизвикани от афект или някакво временно психическо разстройство, или от продължително потискане на някакви основни инстинкти. В психологията и криминалистиката съществува цяло направление, занимаващо се с психологията на убиеца, която е разкрита много интересно в литературата - Достоевски, Агата Кристи, Конан Дойл, и много други, например, френските класици. Убийците с психически отклонения /много се различават от хладнокръвните килъри и убийствата, извършени по време на война - по заповед/ се връщат на местопрестъплението и имат необходимост да говорят за него, за да оправдаят деянието пред собствената си съвест. Това е много сложна материя и не е предмет на едни глупави писания по разни форуми, най-квалифицираните психиатри се занимават с тези неща. Мисля, че става дума точно за такъв случай и Цветанов е прав да казва, че става дума за тежка семейна драма. Но по инерция в този сайт разни посредствености пак се опитват да политизират трагедията и да хвърлят напосоки обвинения, което не допринася никак за изясняване на случая. Дано да има все още у нас квалифицирани специалисти, които да могат да разгадаят и обяснят това тежко престъпление.

Да, имате право. Но вероятно сте прочели следващите публикации и те не биха могли да не Ви наведат на мисълта за нещо нередно с това самопризнание. Дори самият факт, че не се обяснява на широката публика точните родствени връзки в това семейство и почти нищо не се каза ва нбащата - поведение, реакции, емоции и пр.

И ще сте права. Мотив, труп, оръдие на убийството и евнтуално самопризнание (плюс психопортрет) . В противен случай - НИЩО.

Нервят ме някой с изказвания,че еди кой си е извършил престъпление.В тази държава има съд!

Я па тоя, съд имало! И кво, като го има, да не би да е осъдил някого?! полицията ги лови, съдът ги пуска - всичките болни, морни, на Топлото Топлата има цистит, плачлива и чувствителна; Чургините - полуумрели вече, оперираха се по пет пъти, откакто почнаха да ги съдят; щом някой го арестуват, веднага го хващат всички болести, за кръвно и за алергии да не говорим! То вече трябва да се нарече не съд, а санаториум, със специални услуги за всички заподозрени...

така е,защото децата първо трябва да се учат на любов. а и в семейството и в училище се учат всякакви други неща,но никой не ги учи, на красиви човешки взаймоотношения.

Според мен драмата е в това, че баща му е бил доведен,а не истински, и вероятно по-малкиият му брат е от него. От там и ревността и враждата.

А вие колко осъдени убийци от последните 20 години можете да посочите? Спомняте ли си случая от преди около 19 години вече - в зората на демокрациите, когато в София в един мезонет едно момче също на 17 години тогава, беше убил с нож мащехата си, тригодишното си братче и след това и баща си - доста богат търговец на оръжия. След това беше изхвърлил ножа и дрехите си в контейнер за боклук, при което го бяха видели съседи, а накрая той си беше признал всичко на разследващите. Той и досега не е осъден, защото адвокатът му Марковски постигна непризнаване на доказателствата, извадени от контейнера, защото не били взети в присъствието на свидетели, надписани и потвърдени от свидетелите лично в момента, и поради тази процедурна хватка това момче, което вече е мъж, не е осъден, макар че признава деянието многократно пред най-различни състави на съда, неговият живот е съсипан от тази история, а Марковски е най-великият спасител - не защото някой е "невинен до доказване на противното", а защото много добре знае запетайките и детайлите на измислените процедури, които са създадени именно за да не може да бъде осъден никой истински престъпник, дори и да признава и всички да са сигурни, че точно той е извършител ... Като знам кой ги писа тези закони, ясно е защо и как, но е дълго да си разправя. Затова и убийците на Борилски във Франция у нас не бяха осъдени толкова дълго. Сложни процедури, непреодолими просто - за френските съдии няма проблеми, за нашите - няма закони! Така че не разчитайте много на съда и неговото решение - колкото разбрахме за Даниела Терзийска, толкова и за тези нещастници ще научим!

В общи линии съм съгласен с Вас, но както писах по-рано в10:06 днес, в цивилизования свят самопризнанието не е основание за повдигане на обвинение. Лошото е, че нашите обвинители все още са доста по-зле и назад във всяко отношение от адвокатите, които умело използват слабостите на обвинението. Понякога разследващите не само неволно, но и напълно съзнателно допускат процесуални грешки от които се възползва всеки средно умел адвокат. Това е ясно на всички от ситемата, само ние се драчим тук, а те ни се присмиват - осем милиона мишлета...

жалко за случилото се,но наи добре да се съберат таксиметровите шофиори на протест,а то се знае кои е виновен иван костов

Има много общо с темата,но не сте чели книжки и сте неграмотни!Иначе нямаше да пишете глупости,а твоята парти съм я турил на ....!

Явно и мислиш там! Не съм от никаква партия и не ме интересува, но новините на такава тема не ме карат да мисля, че живея в нормална държава.

Ако можеш да се прочетеш ще видиш правописните си грешки! Само чалгата навява мисли към мястото където си сложил това, което искаш да оплюеш, и създава илюзията , че всичко е един безкраен кючек а новините са ужасяващи! Ето това е свободата , която се е превърнала в свободия.

бащата трябва да се проследи секунда по секунда какво е правил докато е бил на работа това не е работа на дете или си е признал като охя---- кои написа под игото докато не си признал -бои,бои..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Деца са извършвали и много по- жестоки убийства. Мисля, че следователите си знаят работата и ако бащата е изключен като заподозрян, то това е основателно. Гледат се улики, а в случаи като този психологичната експертиза на всички свързани е най- показателна.

Напълно съм съгласна с Pritesnenaнен !!! Момчето е заподозряно, а не доказано виновно- вероятно има разлика налиии??? Как може още веднага при най-малкото подозрение да се лепят етикети като - УБИЕЦ????Доказано ли е или някой от авторите на текста е присъствал и знае ,че 100% е истина това???? Къде остана законовото право- невинен до доказване на противното, веднага се лепна етикет, който няма да изчезне цял живот дори и ако е невинно момчето!!! Аман от евтини сензации на чужд гръб дори без да се направи труда да се изчака да се докаже! Замислете се, това не е журнализъм, утре може да сполети и вас!

е тои е направил самопризнания.

или може би бащатa го е накарал така да каже, защото като е на 17 може би няма да иде в затвора.

Абе, нещастник, Даниела я познавам лично, а на това отгоре живее вече 6-7 години с мой приятел! Така че, защо ли не си .... и роднините и те ...!

Геноцидната политика, която продължава да се води от управляващите и се задълбочава от тях ще води до подобни трагични събития. За държава, като България от латиноамерикански тип подобни явления ще станат ежедневие, а не изключение. Бедна България, омерзен, страдащ и обречен народ!

Николова ,Николова ...Що не се прегледаш? Каква политика те гони? Не виждаш ли, че това е една човешка трагедия...Избърши си соп*ла и се погледни в огледалото ка изглеждаш.

мир на праха им!номен ме притеснява садбата на това младо,17 годишно момче.на какво основание му лепнаха това грозно прозвище,убиец на маъка си и брат си?ами,ако не е тоъ?това ще е мака и болка за цял живот за него.как ще се пребори с това чувство?не му ли стига,че ги е видял мартви?какав уяс!а всичките му познати казват,че не е вазможно това добродушно момче да е посегнал на маъка и брат.хора,поне вие не го наричаъте"убиец"!може и да не е тоъ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На какво основание? Ами на самопризнания:"17-годишно момче направи самопризнания, че е убило майка си и 7-годишното си братче, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. "От какво си притеснена?От самопризнанията или от убийството?

Етнополитическите коментатари-нямате ли чувство за грях.

Едно време ни учеха,че най-положителното в щовешкото поведение е,верността и отдадеността на Партията!Семейството не беше ценност ,а трябваше да сме като Павел Корчагин-ликвидирал бащаси и чичо си,като ги предал на Милицията!Били врагове на Партията!

Ти учил ли си изобщо неграмотнико?Няма ли да спреш да бълваш неща,които нямат нищо общо с темата?Пии си редовно хапчетата или иди да те прегледат!

Дир трябва да спират коментари като твоя- нямат нищо общо с темата .Хапчетата пи ли си?

Много ясно, че коментарът му има общо с темата. Ама вие, двамцата по-горе, не сте учили по това време, не са ви учили по онова време, не знаете какво е ставало тогава, а сега ви плащат за вашата неграмотност. Освен това, глупостта с хапчетата вече не е актуална.

Е, не може ли поне под такава новина да не четем простотии?! Това 17-годишно момче от Кърджали със сигурност не е чувало за Павел Корчагин и неговия чичо! Живял е в съвсем друга епоха и е учил повече за американските или английски магьосници и прочие фантасмагории, отколкото каквото и да било от руската класика! Във всички времена и всички държави са се случвали психарски истории, забравихте ли за убитите пеленачета в Белгия и Франция, за оня изрод в Австрия, дето беше държал дъщеря си в мазето и тя родила седем деца... Това е голяма човешка трагедия, не е повод да си изливате омразата към някакъв строй или държава! Лека им пръст на убитите, а на живите едва ли ще им е по-леко, но смятам, че трябва да им се окаже психологическа помощ преди всичко, и да не се съдят строго - те ще страдат повече, отколкото ние тук можем да си помислим.

глупако, героя се казва Павлик Морозов. Павел Корчагин е от "Как се каляваше стоманата", негов прототип е самия писател Островски- велик човек, много велик! Точно вие неграмотните доносници, сега сте Павлик-Морозовци, които предават бащите и миналото си, плюят безогледно и неграмотно по тях. Как си завършил основно и средно образование, след като си толкова тъп? Сигурно си бил номенклатурен кадър, нали, то ест Павлик Морозов на квадрат.

Абсолютно подкрепям коментара на БИКТ, защото е напълно по темата,а че някой не виждат връзката, доказва колко добре са ни изгладили мозъците.

За 21 години не можаха да ви ги накъдрят и това са резултатите, защото свободата не означава свободия!Продължавайте да виждате светлина в тунела, но това е светлина на насрещен влак!

някой- за мн.число се пише без Й НЯКОИ. Можеше да видиш,че подкрепяш ВИКТ , а този БИКТ доказва,че нищо не е в състояние да ти направи гънките на това ,с което мислиш.

Говорителчето на МВР пак се изцепва неподготвено.

Поредната идиотия.

АБЕ НЮЗА, КАКВО СИ ИЗМИСЛЯТЕ!? 17 ГОДИШНИЯ СИН Е САМО ЗАПОДОЗРЯН! НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ ТОЙ ГИ Е УБИЛ !?! ЗА НИЩО НЕ СТАВАНЕ ВИЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ДА БЪДЕШ ЖУРНАЛИСТ

ЗАПОМНЕТЕ: ДО ПРОИЗНАСЯНЕ НА ПРИСЪДАТА МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ САМО ЗА ПОДОЗРЕНИЕ! НИКОЙ, ДОРИ И ДА Е МИНИСТЪР, НЕ МОЖЕ ДА ИЗЗЕМВА ПРАВОМОЩИЯТА НА СЪДА.

А представяш ли си в понеделник, когато Цветанов ще прочете в Парламента и СРС-тата по случая!!!

Цецо Цветанов пълнолетен ли е - ДА. Вменяем ли е - ДА. Позволява ли си волности пряко постановеното в закона - ДА. Трябва ли да отговаря за постъпките и думите от изявленията си пред закона - ДА. Е, кой в случая трябва да му повдигне официално обвинение, в качеството му на официално представляващ държавна институция, за изземване на правомощията на друга държавна институция, за набеждаване и клевета от името на държавата срещу неин гражданин... и прочее? Писна ни от тоя хвалипръцко,курдисан незнайно от кого за вътрешен министър, какво като тайните подслушвания и среднощните полицейски произволия му са стил! Да си ходи, за да не излага повече властта.И без това сам не знае какво работи - министър, оперативно ченге или самозван пиар-агент на ведомството.

Мога да ви уверя, че никаква ревност не е изпитвало момчето. при положение че си нямате идея що за чожек е той моля не пишете такива безумни глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще видим какво ще кажат разследващите!?!

А наркотици? Не може човек ,изведнъж ,така да превърти, без причина! Може би без да иска е направил нещо на братчето си и от страх и паника е убил и майка си, без да мисли за последствията!

Боже!!! Какви са тези мнения-безумни!

Кои по-точно?

Момчето-убиец е изпитвал ревност към майката заради малкото дете!

Не е за вярване.Засега Цветанов нека си мълчил

Не съм сагласна с коментарите на някои от вас които преценят хората по това че са турци.Аз лично познавам заподозряното момче и мога да ви уверя че е савсем нормално и никога не бих повярвала, че е вазможно да извърши такова престапление.Според мен в случая полицията както в много други случаи не си варши работата добре...

Не ни будалкайте.Няма значение хала на това праветелство,това на бб и цц дали го има по света или е било при други правителства.Важното е ,че се случват подобни трагедии сега и те са породени от отчаяние и немотия на съгражданите ни.Хайде бб-вън.

Само че не бб, а предишните ни докараха од тук. В една държава првите години се сее, а много по-късно се жъне. Сега е жътвата от коалиционното правителство на комунисти и турци. Не се бъркай, защото иначе режеш клона, н който стоиш. БСП подписаха подготвения от предишните договор за ЕС и изадоха парите, които бяха приготвени за целта. Сега ББ прави нуното страната да не изшусне милиарди помощи от ЕС, както и съблюдава българинът да има какво да яде. Предишните сеячи това посяха. И простият го вижда, само лудият никога няма да успее да го види.

И така - "наште", "ваште" - още 100 години...

Ходи се прегледай! Не пиши глупости.

Сега разбрах защо има Слъчеви затъмнения, наводнения, земетресения, ...

Минало незабравимо: "При толкова много разминавания е време да чуем цялата истина за убийството на Пепи Официалните обяснения и анонимните твърдения направиха версията на МВР силно подозрителна. Това е вредно за властта Има случаи, в които криенето зад следствена, служебна, държавна или друга подобна тайна изглежда напълно необосновано. Нещо повече - изглежда даже съмнително. Такъв случай е зверското убийство на 3-годишния Петър Терзийски. След като бе съобщено официално, че убийца е майка му Даниела, безспорно е нарушена "конституционната презумпция за невиновност до доказване на противното с влязла в сила присъда". Така че не е чак толкова страшно да бъде пренебрегната следствената тайна. Освен ако не искаш да се криеш зад нея от гузност. С разгласяване на официалната версия се ангажираха премиерът, председателят на парламента, вътрешният министър, ръководството на МВР. В замяна на това никой не желае да каже ясно на какво се основава тази версия, с какви точно доказателства разполагат полиция и следствие. Защо? Зам.-министърът на вътрешните работи Здравко Зафиров казва, че 101 на сто е сигурен - извършител на убийството е майката, и има достатъчно неопровержими аргументи за това, но няма да разкрие доказателствата, понеже, ако го стори, после пред съда те ще бъдат трудно защитени. Тогава що за доказателства са това? И защо, когато отговорните фактори се кълнат, че нямат право да изнасят никакви подробности от кухнята на разследването, в същото време от анонимни полицейски източници тече информация като из ведро..."

Абсолютно никакво значение няма произхода, жалко е да се съди по това! Познавам семейството, познавам момчето, което е нарочено за ''убиеца''. Не мога да си обясня как е възможно да е истина, момчето е добро,скромно и според мен напълно уравновесено. Не мисля, че е склонно да направи подобно нещо!!! И ще продължадавам да го твърдя докато не бъдат намерени доказтелства, които да опровергаят думите на Господин Цветанов!!!

Следствените действия още текат, но Цветанов като една видна врачка вече знае вече всички отговори и казва всичко, точно като при случая в Горна Оряховица... А накрая, за да замаже и да звучи литературно обяснява, че няма да говори за повече детайли докато тече следствието... Блондинка по душа си е Цецко и смята, че всичко, дето ще прочетат или ще чуят какво е казал, май също са такива!

Кога Цветанов ще се научи да говори според длъжността си и да не дава определяния и назовава виновни. За него думи като "изглежда виновен" не съществуват - трябва да каже "виновен е" и после да обяснява смътно "има достатъчно доказателства". Ако последните са тайна защо определението, мнението на един полицай трябва да е публично достояние? Това съсипва достойнството на цялата полиция, да не говорим, че не е работа на министъра да дава криминални сводки по медиите. Ние имаме нужда от полиция, кадърна или не, действията на този човек унищожават и останалото доверие в институцията - дребните камъчета обръщат колата. Очевидно след всичките прояви на този министър не става дума само за речник, става дума за умишлено търсене на медиен ефект при всяка възможност, насаждане на предварителни обвинения и определяне на виновни съчетано с паралелно упрекване на съда. Недостойно и непрофесионално е представител на властта да руши уважението към институциите и техните роли, недостойно е и да принизява стойността на работата на следователите - прибързаните приказки имат и този ефект. След година и половина мисля, че е ясно, че шансовете човека да се промени не съществуват - значи трябва да се смени. Да си държавник не означава само да спазваш закона в работата си (което също не е качество на гореспоменатия), но и да укрепваш доверието в него и методите на прилагането му.

Точно!

Какво искаш от самовлюбен егоцентрик с много високо мнение за себе си, високомерен, егоист, слабообразован, избиващ комплекси човек? Мотото на ГЕРБ: "АЗ!"

Тоз самовлюбен полицай, ако ще и вселенски папа да стане, никога няма да се научи да не набеждава прибързано хората, недоказани в съда като виновни престъпници, из медийното пространство. Може би това му е тайната мисията чрез медиите - да разклати доверието на гражданите в МВР и правоохранителните държавни служби.С такива непрофесионални изцепки само подлива вода и на премиера и на държавната изпълнителна власт изобщо. В паника е завалията, четеше вестникарски заглавия като мотивация за вота към неговото министерство (Борисов единствено заради него се нахендри да поиска комплексен вот на политическо доверие), а няма и ден след това продължава да ръси фриволно глупост след глупост в общественото пространство. Ако някой бутне ГЕРБ от властта - собственият им вътрешен министър ще е, не омразната му инакомислеща опозиция.На такъв и милиард сересета да му позволиш да прилага, по пет на човек да ги монтира, пак ще си изплямпа всичко баш комуто не трябва.

Турско семейство. Повече коментари са излишни.

Това са хора н... такъв. Избивай си комплексите по друг начин - например лекувай се.

Какви "хора" ще си убиват семейството, бе кратуно?! Турците са ислямски народ. Нямат ценностите които Българите и другите славянски народи имат. Това да си убиват семейството не е човешко, но за ислямски народ си е нещо нормално явно. Картинката ми стана напълно ясна щом е турско семейство. Повече коментари наистина не са нужни.

идиот, повече кометари са излишни, мир на праха на жената и малкото детенце:((( трагедия(((

Когато се родиш идиот, то е за дълго... ...кой го беше казал...

Какво сте се завайкали? какво ставало в държавата.Става това ,което винаги е ставало при всички правителства.преди 10 ноември също ставаха ,но никой не ги оповестяваше.Данеби по време на другите правителства всичко е било ок и е нямало нищо такова.Забравихте ли по Берово време ,когато мултигруп командваше ни беше страх навън да излезем. А,да през време на тройната коалиция нямаше такива работи-всичко беше мирно и тихо,политиците мислеха за народа ,не крадяха ,за да има пари и за хората.Осигуряваха им спокойна среда.

Точно това си помислих, като прочетох предишният материал за този случай. Както и да, голяма трагедия!

Млади хора ! За това,че живеете зле не са виновни родителите ви и братчетата и сестричетата ви !!! Виновни са ПОЛИТИЦИТЕ ! Наказвайте тях !

.... Май тебе политик те е възпитавал. Докъде стига простащината.

Цвъци - гения на следователската мисъл, противно на забраната за предварително оповестяване на резултат от незавършени следствени действия, за няма и половин ден работа по случая, вече го изразследва, изекспертизира, предоказа с гадания, изнамери и заклейми публично виновника - 17 годишното момче било убиецът на майка си и брат си. Отврат!Вони!Вони на полицейщина, безпомощност и незаконно предварително "правораздаване" над на невинните до доказване на противното пред съда! Пристъпя всякакви граници на професионалния морал. Да не спазваш закона, а да се самозовеш успешен министър на вътрешния ред...После пак съдиите ще са му виновни на Цуци, че не му изпълнявали заповедите да осъждат всеки, когото той посочи с пръст за виновен.Страшно е, страшно е за гражданите такова безпардонно потъпкване на действащите закони от страна на властпритежаващите! ------- Цит. от сайта на Фокус: "София. Извършителят на двойното убийство в Кърджали е 17-годишният син. Това каза пред Агенция Фокус министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Към настоящия момент може да се потвърди, че това е убиецът, защото има достатъчно доказателства в тази посока. Касае се за изключително тежка семейна драма, посочи министърът. Той уточни, че убийство е станало през нощта. Бащата не е бил в жилището по време на инцидента. Той е бил на работа. Докато не приключат процесуално-следствените действия не бих искал да коментирам в детайли, каза Цветанов".

Е,и?

само че пак ще има мрънканици от сорта на "ние ги хващаме престъпниците, съдът ги пуска..." :) Дали младежът, който несъмнено е все още е в тежък психологически шок, е бил разпитван съгласно законопостановените правила за следствен подход към непълнолетните заподозрени или са игнорирали буквите и алинеите като излишни.Казва ли ти някой?...

Отврат! Говорителката на МВР каза: "Извършителят на двойно убийство в Кърджали се оказа 17-годишно момче. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов." Оппа, не говорителката, а медийният герой.

АМЕРИКАНИЗИРАХМЕ СЕ ОТ ВСЯКЪДЕ!!! БОЛНА НАЦИЯ СТАНАХМЕ ВСЛЕДСТВИЕ НА ЗАГУБАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ, ЗА ЕДНО НАТО И ЕС...ЗА 20 ГОДИНИ ЗАЛИЧИХМЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И СВЕЩЕННО В НАС!

Сега пък американците са ни виновни за подивялостта ни...колко милиона са американците и колко сме ние...И колко мексиканци, араби, африканци и прочие, предимно от най-бедните и неграмотни прослойки са се натъпкали там.И защо не вземем добрите страни на американците, -предприемчивост, любезност, работоспособност и пр., ами винаги най-лошото.Защото сме диви и злобни и не можем да решаваме проблемите си с диалог, а с инат и проклетия.

Абе, шушляк - с ник "аз" има само един човек, който ражда някакви тотални бълвочи във форума. Въпросният "аз" умира за Бойко, а явно и за САЩ. Това означава, че го радва тоталната затъпялост, евтината показност и полицейщината. Факт: седи "аз" и опонира на човек, който е казал наистина какво е в САЩ. Американците може да са измислили мноооого неща, ама - мииинаалооо - в момента са едно голямо НИЩО! Остават само "изобретените от тях сериини убиици (90% от световните сериини убиици са американци), стрелбата всеки ден в училища, тоталната им и УНИКАЛНА неграмотност, воините срещу "световното зло" и идеалите им да караш БиЕмДабълЮ, да ядеш пуканки пред телевизора и да серш от дебелия си задик гооолеееми лай*а! ААааа - остават им и такива голтаци като тебе, които хълцат от възторг какво било в Америка! Ми иди там бе, калъф, да се радваш от сутрин до вечер на бавноразвиващи се! Какви "предприемчивост, любезност, работоспособност" ми говориш за днешните американци бе, морков? Ходил ли си там ,познаваш ли американци? Смешник!

точно така прав си, когато работих там и имаше някаква бъркотия, ме посъветваха да гледам кой я оставя, бяха пакистанци ...ей такива източни нации

УВИ! КОЛКО СИ ПРАВ! ЗАГУБИХМЕ ДУХОВНАТА СТОЙНОСТ НА БЪЛГАРЩИНАТА!

антиамериканските ви коментарчета, и още повече онези, които порславят "българската духовност и ценности"! Ами мили българчета, що се срамите, че сте такива? И за да си припомните какви сте - поизгледайте малко български филми (ако не е достатъчно, изгледайте повечко), четете българска литература! Там са закодирани, запаметени всичките ви "ценности"!

А бе, нещастнико, а защо да не сме се турцизирали? Нищо чудно синчето да е заподозряло в нещо майка си и да е решило да `защити` семейната чест. А може и да сме се изкитайчили и хлапето да е решило да си играе на Брус Ли или на нинджа? Егати примитивният народ се е научил да пише на компютър...