Кардиохирурзи спасиха 49-годишен мъж с пълно разкъсване на аортата

Аортата на пациента е била разслоена почти по цялата й дължина - от началният й сегмент, излизащ от сърцето до най-отдалечените й разклонения на десния крак

Обратно в новината

Коментари - Кардиохирурзи спасиха 49-годишен мъж с пълно разкъсване на аортата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Успешно възтановяване пожелавам! Предполагам, че има и такива успешни операции в кардиологичните ни клиники! Исках да напиша няколко изречения за "Сърце и мозък", но размислих и се отказах. Доста негативно щеше да се получи!

От това умря детето на Плевнята, ама не е знаел че го има

гнусната реклама .

Сега Румен може да си пуши и пие спокойно!

Еиии Браво и още веднъж БРАВО Тези които имат представа за какво става въпрос ще разберат че лекарите са извършили почти невъзможното Още веднъж БРАВО

Това е изключително сложна и опасна операция! БРАВО на хирурзите! Бързата и аадекватна интервенция в случая е решаваща,

Поклон пред тези знаещи и можещи специалисти!!! Без да съм специалист по въпроса за мен това е супер сложна интервенция! На пациента пожелавам щастлив втори живот!

Тук няма стотици коментари. Защо ли толкова изпростяхме? Браво на Вас лекарски екипи. БРАВО ! А ти НАРОДЕЦ !!!.....

Добре че не е отишъл във фейса за съвет.

Какво значи "разслоена"?

Когато видях заглавието реших, че това е някъде в чужбина, а то било тук! Браво, уважаеми лекари, поклон пред вас! Вие винаги сте знаели и можели!

Евала на колегите! Въпреки, че журналистите нещо не предават съвсем точно нещата май.

На лекарите. Зле за журналята. Ако има разкъсана аорта и господ няма да може да помогне. Говоря от опит. Моята е сменена, не толкова само около 15 см. Може да е била пред разрушаване на стената, деформирани с изтънели стени, но не разкъсана.

Направо се чудя как са успели да го спасят. Доколкото си спомням синът на бившия президент Плевналиев почина от същото. Дисекация на аортата. Разкъсване и не успяха да го спасят. Беше младо момче на 14-15 години. Човекът е имал голям късмет. Попаднал е и на точните хирурзи.

Аортата на пациента била разслоена почти по ЦЯЛАТА й дължина?! И пациентът отишъл на крака в Спешното?! Мисирките драматизират. ... А на лекарите поклон!

И после, хората били равни. Как един престъпник или търтей ще е равен на тези доктори! Ами не сме равни.

Преди 3 години се наложи спешна операция на роднина. Невероятно добро и човечно отношение от всички кардиохирурзи, рехабилитатори и сестри. Много добро възстановяване на пациента. Респект!

Тази позитивна новина трябва да e главната не само за деня, но и за седмицата, а не смъртта на сикаджията. Винаги съм смятал, че има можещи и неможещи във всяка дейност . В случая са били първите.

Браво на Човеците спасили пациента!

Равни сме бе ! Ама некои са по -равни :))

Точно така е ВСЕЗНАЙКО! Понякога е по добре да замълчиш!