Караянчева: Президентът се престраши да дойде в НС, не каза нищо ново

На места имах чувство, че говори г-жа Нинова, заяви председателят на Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: Президентът се престраши да дойде в НС, не каза нищо ново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази селтачка устата трябва да се затворят с въртеливо движение на ръка , държаща винкел поне45.След това ще може само да мучи , макар че няма да може да дава мляко.Че какво ще прави президента в това жалко деловодство наречено народно събрание/нито е народно , нито е събрание/

Очите й от захарната ли са. Вече вода не пие, а президента гледа в телефона, що ма бабо

Президентът не е длъжен да ходи в НС, защото е избран пряко, с народен вот. Докато премиерът е избран от парламента и трябва да присъства на парламентарния контрол в петък редовно, както правеха предишните премиери, той не само не ходи, но и отмени прякото предаване на парламентарния контрол.

От трън цц на блог цк. Той бб това си знае краката Красимира, внучетата, първата жена бедняци, на стълбите на жена му бедняци хухихи, карапекинкова. Само не казва с коя си разменихте и чифтосъхте жена, мъж, че нещо не мога да вдяна, дай нещо крехко, покажи 26 годишната, цвета поовехна, а и очи виетнамски, със зет си еднакво аптали. Бе във ваканция танас и за училище изморен, пиши го, не измислица, а сега 6 в университет, ма како той не искаше нагоре да продължи или ти с нашите пари го накара и Бойко да не мисли че тук лъжем. Жент лъжа бойче. Много нека ествени хора си обграден, а цвцка явно представяш България. Виж какви баби имаме в България им казваш, а не като вашите не боядисани и без прически. Тя се прави, но акъл западните жени няма как да и влеят, проста жена, много фалшива и много Лъже. От там идва омразата, от лъжите, тази жена е изтъкна с лъжи. За зет, за Калина, в университет се намерили, а нищо че щерка й е с 6 г по малка, в семейният да, в квартала запознанство да, да са отлични и, може в ушите, тук не твърдя. Все ми е тая, важното че сме много над нея по всичко и от там умните ненавиждат Бойко, защото проста и нагла са над тях, 1/1

Караянчева, президентът каза много неща. Това че не си го разбрала е естествено. Не ти е от Бога дадено да надскочиш първосигналното мислене: - президент Радев - лошо - БСП - лошо - ДПС - добро - ГЕРБ - прекрасно - ВМРО - днес добро, утре - лошо - Атака - днес добро, утре - лошо - НФСБ - добро - Воля - днес добро, утре - лошо - ДБ - лошо - СДС - вчера лошо, днес - добро Това ти пише на листчето. И ти като всеки добър и добре нахранен папагал знаеш и повтаряш по 4-5 изречения за всеки от вриантите. Първосигналност 100%.

Тази лъже като копанар ка. Правила си прически в Кърджали в петък. Прическите, гримасите й ги прави на моя приятелка щерка й в София. И лично майка й ми каза бутала хилядарки. С кои пари ма офцо. Катуно ломска циганка. Проста женица, кво да се прави, явно е от хапчетата или наркотика

И за манипулатор не става тази...

Представяте ли си г-жице Караянчева ако Президента реши да каже нещо ново какви истини ще каже и това ще Ви устрои ли?

Правилно Бочко пуска Караянчева да се разправя с Льотчика . Като се има в предвид , че го командорят женоря - то е напълно естествено да му опонира друга жена !

Когато говори председателят на Народното събрание, той не може да си мисли, че е във Фейсбук, защото читателите ще си направят лош извод за нивото му. Президентът какво ново да им каже на депутатите, след като и преди е поставял на вниманието им същите проблеми, но те нищо положително не са предприели. Проява на лош вкус е председателят на парламента да каже: "На места имах чувството, че говори г-жа Нинова" – това показва неуважение към държавния глава и силно принизява авторите на председателя. Няма да е зле г-жа Караянчева да престане да се изживява като партиен член, а да разбере, че основната й грижа (и на парламента разбира се) са националните интереси и в крайна сметка значително подобряване на стандарта на живот на българските граждани.

Цялата народна мъдрост е ,,пази боже сляпо да прогледне" и е изцяло относима за тази жена, която виждала как нашата страна е цялата в розово и всеки момент щяла да цъфне. Апропо като човек тя е готова с дявола ортак да стане само и само да се въргаля около масата на властта.

Нищо ново. След като се знаят болестите защото не се лекуват ????? Нищо ново. "На Шипка всичко е спокойно".

Що ли ДИР, публикува празните приказки на един празен човек, пък бил и Председател на НС? Знаем ги, няма нужда всеки път да се публикуват, дупки ли някакви запушвате?

Т.е. казал е нещо, което всички знаят, така излиза.

Президента разкудкудяка кокошките на герберския петел?? Много врява дигнаха ,ха дано се успокоят малко по празниците.

Караянчева: Президентът се престраши да дойде в НС, не каза нищо ново Караянчева: Мотивите за ветото за изтребителите бяха абсолютно несериозни Цвета Караянчева: Президентът говори като беквокал на Корнелия Нинова Явно след отстраняването на Цветанов функциите му са прехвърлени на Караянчева.

Цяла нощ мислих и разбрах, че президентът е прав.

е после седна до Йотова

МНого остроумно. Типичният герберски цинизъм!

А ББ защо не се престраши да влезе в Парламента. По конституция всяка седмица трябва да е там и да отговаря на въпроси. Цвета май е и сляпа, освен че е гл....

половината от БСП спяха защото тази реч на Президента беше написана от хората на Нинова и си я знаеха преди Президента даже.

Единство на нацията означава: -Да се съгласяваш с всички лъжи,простотии и глупости които говори премиерът им. -Да твърдиш ,че държавата цъфти и процъфтява когато сме на последните места в Европа по всички показатели -Да си фантазираш ,че си енергиен център на Балканите ,когато не си въвел в експлоатация 1 МГВ мощност за 30 години -Да твърдиш ,че си балкански фактор в политиката когато си създал дипломатически проблеми със всички съседи -Да докараш доматите до 6лв.килото и да твърдиш ,че всичко е ОК -Да харчиш "излишъци" с широка ръка с пропагандна цел и в същото време задълженията на болниците гонят 500млн., на НЕК 1млрд. и на железниците също.И в същото време да увеличаваш всеки мвсец държавният дълг. -Ежедневно да очерняш миналото ни ,с една единствена цел-да блесне настоящето. ТАКОВА ЕДИНСТВО НА НАЦИЯТА - НЯМА И НЯМА И ДА ИМА

А, Пекинската се обади. Или Виетнамската беше? Е, то едно и също.

Какво ново да каже бе, Пекинска? Има ли негативна класация, в която да сте отлепили от първото място или пък може би съм пропуснал и България е ако не мръднала от последното, то поне почнала да догонва Румъния за предпоследното място в Европа по стандарт на живот? Ъ?

Какво да прави президента в парламента, като парламента е за разпускане.

Ами то в боковото нс наистина трябва да се престрашиш за да го посетиш:((((( Не ви харесва Радев че не е роско дето да ви играе по гайдата и в хор с вас на база собственото благосъстояние да грачи колко сме ''добре и просперираме''...А ние госпожо като си отворите устата направо чуваме боко с женски глас ама какво да се прави като сме толкова търпеливи.....

Вие сте главатар на едно сборище от крадци.Защо се обиждаш,колко е рейтинга на това сборище.Даже много малко ви критикува Президента,защото е умен.Ти показа колко си образована пекинска патица.

Президентът не казал нищо ново за Шайката :))) Новостите могат да дойдат САМО от Бай Ставри.

Когато някой критикува политиката на ГЕРБ, реакцията им винаги е "разединявате народа, всявате омраза". Явно те (по-точно ТОЙ - другите соазват линията) смята, че всички трябва да харесват, обичат, съгласяват, поддържат ГЕРБ (НЕГО) за да има единство. А защо не види коментарите, проучванията (дори да се елиминира %-та грешка или тролене - пак е ясно чия позиция подкрепят хората)

Като чета думите на черната янчева имам чувството, че говори боко тиквата!

ПРЕЗИДЕНТ, П РЕЗИЛ...

Фатмакът едно си знае, едно си пее.

Ха,Ха,Ха ...нервнички сте нещо....боли,когато ти кажат истината в очите,а именно това прави президента-за какво да ви "похвали"-за хилядите интриги,простотии,корупционни схемички ,гафове,които сътворихте и продължавате да вършите..просто няма за какво да ви похвали,но бедата е ,че не само той ами и от Европата нещо взеха да ви дърпат ушите..а ти попрецъфтяла моме би трябвало да спазваш протокола и да си мериш приказките-,но къде ти..какъвто вожда-такива и калинките му

Човек като е глупав и обикновена ситуация може да се изложи. Женицата е доказала възможностите си в тази посока.

И тая е една провинциална лапачка.

Един елементарен ф-а-т-м-а-к

Ти нормален ли си,, човекът говори свързано , последователно, ясно, Даритко навря глава в листа и не я повдигна за секунда, ей, много образовани от ГЕРБ, еднокнижници, безкнижници, но лакомииииииии

За едно появяване в Парламента, Президентът каза повече смислени неща от тази особа и шефа й мутра. И нищо ново да не е казал, всичко е вярно. А щеше да е добре да посочи поне едно нещо, което да се е подобрило, поне от май 2017 досега. Не го направи. Просто такова НЯМА!

Радев се "престраши" да дойде в парламента без да го викат, но Борисов не се е престрашил и още го е страх да стпъи в парламента ако не е приуден от обстоятелствата и трябва да отговаря на въпроси

И за кво му е да стъпва там? Че той си командва нотариата дистанционно, нема нужда да ходи лично! Един път се появи и се видя кой е баш шефът на шайката негови дупетати, като свали главоча и тури пекинската патица...

Как да каже нещо ново президента като положението е същото - корупция и безхаберие. Чест и почитания за единствения президент на България с чисто минало и настояще.

Тя що се занимава с интриги, развързва езика си и преминава на личности.Тя забравила ли е,че занимава висока длъжност изискваща мерене на думи, тактичност и отговорност за казаното.

А твоята Тиква кога ще се престраши да дойде в Народното събрание или да се появи на някой национален празник като 3-ти март, Гергьовден, 6-ти септември? Що не го питаш или не смееш, а?

Той не може! Той е много зает! Той много "работи"! Не е лесно да караш държавния жип и да раздаваш народната пара наляво и надясно! Найш кви усилия изисква! Абе, мого се труди чилякът, даже време за едно мачле не остава, камо ли каренце за белот. Остава му единствената утеха вечер да фърли некой пасианс, та да види кво му е приготвил утрешният ден. Обаче опцията СЦЗ въоПще не я разглежда, щото Той е непогрешим, Той е бог и никога не бърка. Даже Чък Норис си гризе ръкавите от яд, като види и чуе за успехите му...Горкият Чък Норис...

Защо не вземеш да млъкнеш, че само простотии ръсиш! !!

Фидосова 2! А всички знаем как завърши политическата кариера на Фидосова 1!

Ейй рано, рано сте се събудили това де що има хейтъри! И какво каза толкова този палячо бе, ОБЩ ЕВТИН ПОПУЛИЗЪМ А-ЛА ГАНКИНОТО КАФЕНЕ!! ЖАЛЪК ПАЛЯЧО ПОД ЧЕХЪЛ И ТО КАКЪВ!

Прегледай се или използвай главата, ако не е куха

Куха е твойта, защото очевадно ви е много къса паметта, но както и да е! Активирали са ви всички тролове, предвид предизборната кампания

Ти какво всъщност работиш? Какви са най големите ти постижения? С какво направи живота на българите по-добър?

Само овце прасета и кокошки в гроб! Как не ги просна чумата?!

Тази жена е ужасно проста. Направо боли.

Караянчева не забелязва, че ББ въобще не се появява в Парламента. А трябва всяка седмица да е там и да отговаря на въпроси. Но депутатите много го ядосвали и ББ вдигал кръвно

Истината в повечето случаи боли и не е приятна за слуха. И все пак след като е казана от президент би трябвало малко да млъкнете и да си вземете поука. А президентът си го каза така както е. Какво се ревете че ви критикува?

Да се обединим, да плеснем с ръчички и да се прегърнем. А после как ще делим, да не се изпокараме? Вие сте милионерка от приватизацията, а тогава изгоряха спестяванията нас майка ми и баща ми, аз се простих със 150. 000 лихвоточки. Просто съвпадение, нищо лично

Заради пълното безкръбначие в МС, няма решение, които да не е взето от ББ!!!

"На места имах чувството, че говори г-жа Нинова". А на мен ми се стори, че говори Борисов.