Караянчева: Президентът да излезе и да каже защо иска да промени датата на изборите

Хубаво е, че Радев най-накрая разбра, че има COVID криза, за ГЕРБ няма значение кога ще е вотът, ние сме готови, заяви шефката на парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая не знае да иска ,днес говори едно,утре друго с това искат постоянно да злепоставят президента.тия от ГЕРБ са предатели и унищожители на България и българския народ.герб е сбирщина от морално пропаднали,алчни за власт и мързеливи боклуци.те са тъпи и неграмотни.

А ти знаеш какво си -ПКП !!!!!!!

Скрий се в дън земя и не си показвай тъпата физиономия. ПКП!

Защо не питаш Борисов когато сутрин каже едно след обед друго и това е редовно,а ти мълчиш.Малко ти остава.Хрснлката ти свършва

Абе тая пкп няма ли срам ей тъпа кърджалийска путко ,тъпа и тъпа и тъпа и тъпа

Чака инструкции от шефа си

Понеже очевидно,съм тъп герерски трол,защото то умен няма,ето шефката,за справка,дайте акъл какво да правя след изборите,когато ми спре кранчето,тъй като натам отиват нещата.Благодаря,предварително!

Кажи и само ПКП и повече не я обиждай!!! Тя си знае за какво !!!!!!

По-неграмотен председател на НС не сме имали досега, нагла,проста и супер наведена.

Ти се взе много несериозно МА проста,кърджалийска пу.ка.

Искам да поздравя троловете на ГЕРБ,за изключителния професионализъм! Работят само за това,за което им се плаща! Да хвалят Бойко и да хейтят Радев, нито повече нито по-малко! Поне един да беше казал нещо хубаво за ПКП,но не те са професионалисти и работят само за това,за което им се плаща!

Набива се в очите ,че ПКПу.ка Караянчева и другите ,,активисти" от близкия кръг на бай Бойко Банкянски мотамо повтарят думите на Банкянски за Радев ,28 март и изборите казани във Варна преди един ден.От цялата тази политическа простотия на Банкянски и измикярите му ми направи впечатление ,че леко тази вечер по Проправителствените телевизии БНТ,БТВ и НТВ се дистанцира сателита на бай Бойко Банкянски г-н Каракачанов.Очевадно е ,че ,,Герб " и боса му бай Бойко Банкянски са предизборно в режим Пунт Мара.

Тая пък, президента да пита щаба. Нощ ли? Ахахаха И на снимката изглежда обидена, да не кажа смачкана :) Дир, моля слагайте по-поносими снимки.

Отвратителна Проста Кърджалийска Потка ни прави за посмешище всеки път като си отвори устата или направи нещо. Пълен позор, подиграва ни се постоянно с нейното безочие

Знаем че си ПКП та се питаме и днеска ли искаш да се доказваш като такава след като си седнала да задаваш въпроси на Радев избран от хората за разлика от теб и тия около теб дето го направихте дружно та администрацията да ви подкрепя дружно че поименно няма кой да ви помене името...Капка срам и достойнство нямаш за да докажеш че си заслужила гербераска..Радев няма какво да разбира ама не е ли крайно време ТИ да разбереш резила си..

чука щайги в цеха, а ако има късмет могат и нея да я изчукат !

тая ПКП с какво право ще нарежда на предидента какво дя казва много ги е яд щото на 23 април ще има срив на финансовата система и тия отиват на кино ако изборите са след това

Пак да попитам: Караянчева ще излезе ли да каже защо е била без гащи в колата и има ли това отношение към катастрофата?

Много питаш....

Караянчева, президента ще ти се обади ако се зачуди неръждаема или цинкова кофа да си купи, може би. Не очаквай да те потърси за нещо друго.

Ако не греша ,Борисов за нея използува едно прилагателно ,което съчета с определена част от дамската анатомия.За прилагателното съм съгласен ,но нека не обижда , и да не се отнася с пренебрежение ,за частта от дамската анатомия ,която е много хубава

Ми то просто си и изглежда

Вие сте винаги готови за манипулации и лъжи кърджалийска......Ако бях на твое място нямаше да се показвам пред хората, па камоли да си отварям лъжливата уста. Кой те е назначил на този пост не знам, но явно ще да е някой без капка акъл в главата.

Достойна българка..

Шегувате се ,нали?

А бе, защо праскате минуси? Не е ли истина? По-достойна, по-проста, кърджалийска путка от нея няма! Особено с новата си къносана прическа, като туркините!

От околовръсното със сигурност че дори и на тези труженички никой не им вика ПКП....

България удари дъното. Проста кърджалийска патка шеф на парламента а премиер проста сикаджийска мутра.

Ма той Бойко патка ли каза или....?

Защо нещастни и жалки същества като тази се изказват и се намира кой да публикува "мислите" им?!

Загадка

Какво има да обяснява президента на една ПКП

Радеф сом си го натресе с тъпите ти дърти съветници и сега ще си береш плодовете що сложи тиганя преди да си хванал рибата сига ще си се пържиш у него ама то така и така под фуражка няма сиво вещество

Чудя се нещо г-н Ех: ако коментара ви беше по- дълъг, пак ли щеше да е 1 изречение?

ама някои сте и ПКПта за капак.

А ние в чужбина как ще гласуваме при локдауни навсякъде?

Мистър, вие ако се познавахте с премиера, щяхте да сте авери. Зер- ника ви е от любима негова книга :).

това прасе да се скрие от медиите да не дразни нората повезе сасипа армията стига толкова

Мафията изглежда притеснена! Простата от Кърджали не получава ли Държавен вестник? От него ще разбере когато излезе указа на Президента.

Да не сте посмели да спите на 28 март! Чинно поред на избори, държава вече няма, но онези фъшкии от гроб трябва да влязат в затвора!

ква си ти да задаваш тъпи въпроси? Той решава, когато си иска, тогава ще ги назначи. не е длъжен да се отчита на ПКП! Ти не можеш да свършиш товята си работа, ама си седнала да гледаш у чуждата паничка. Мърла!

Майкооо

Новата опорка ясно си личи. Радев щял да отменя изборите. Вие чувате ли се? Преди месец самите вие обяснявахте, че не знаете какво е това бързане с тези избори. Има го Валерката Симеонов на запис в едно от тв предаванията.

ТЯХ ГИ ИМА НА ВСЯКАКВИ ЗАПИСИ, С ПАЧКИ, БЕЗ ПАЧКИ, С КЮЛЧЕТА, С ПИЩОВИ, С ГАЩИ, БЕЗ ГАЩИ, ПИЯНИ, ТРЕЗВЕНИ, ПСУВАЩИ, ЛЪЖЕЩИ, ЗАПЛАШВАЩИ, ОБЕЩАВАЩИ, НЕИЗПЪЛНЯВАЩИ, ИЗНУДВАЩИ....КАКТО ВИЖДАШ, ДУМАТА ГЬОНСУРАТ Е ИЗМИСЛЕНА ЗАРАДИ ТЯХ СПЕЦИАЛНО!

Майчице, мила! Превъртяхте ли бе , хора? Става дума за Пекин и Виетнам..... и едно голямо лапане! По всичко лошо сме на първо място, по хубавите неща- на куйрука.

Не знам как е - Сигурно хич не е лесно да си толкова ПРОСТ, да си от Кърджали и да си П--КА ???!!!

Надяваме се след случайния Р Радев да дойде един наистина достоен президент на всички българи!

е, този за когото се надяваш никога няма да стане президент. Всички видяха , в Европа ни се смеят.

Ако някой ме беше нарекъл ПКП нямаше да се покажа по улицата, камо ли да се опитам да се пъпа пред медии или народно събрание. Щях да си взема торбичката к да си тръгна и да не остана длъжен на този който ме е нарекъл така. Но! Има едни животни наречени улични кучета. Те се умилкват ходят с подвити опашки и умират от страх за да оцелеят. Наричаме ги помияри. Горките животни! Няма да кажа че тази госпожа е такава за да не обидя уличните кучета. Няма да я нарека и червей. Ще я нарека като я нарече вожда проста кърджалийска пу...йка:-). А къде ще се скрие тя сама ще избере.

Тъпи гейбераси гнойни, ЗАМИНАВАТЕ СИ! ЗАВИНАГИ!

Ти обърна ли палачинката бе Щерев?

Баш тва щях да питам и аз: Щереф, такъв Боколюбец и гербофил и изведнъж друга песен запя. Нещо не е съвсем така...

ПКП

Може ли президент, грубо нарушаващ конституцията, в която се е клел да говори за спазване на конституцията? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, издигнат от руски шпионин и посочен като фигурант на престъпните групировки да говори за национално достойнство, липса на зависимости и да му се има доверие да състави компетентен и независим служебен кабинет и да проведе честни избори? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който има съветници, които наричат 80% от българите дебили да има правото да говори от името на народа? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който за пет години не е дал едно интервю с журналисти от всички медии, без предварително да са подбрани и не е дал един отговор на неудобните му въпроси, който притиска БНТ със заплашителни писма и праща агитки биячи за физическа саморазправа с телевизията да говори за свобода на словото? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който има съветници от бившата ДС да говори от името на младите за скъсване с порочното и престъпно минало? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който поставя под съмнение евроатлантическата ориентация на България да претендира да бъде лидер в промяната към по-добро бъдеще на страната? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, рушащ ежедневно от ден първи държавността в България да говори за законност и ред? Моят отговор е НЕ! • Може ли човек, зарязал жена и две деца и помъкнал се с любовницата на поделението да говори за какъвто и да е морал? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент и главнокомандващ ВВС, уреждал любовницата си с държавен пост, държавна заплата и държавен апартамент да говори по темата мафия и корупция? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който по едно и също време и с един и същ речник като емблематичен сенчест милиардер мутра от прехода понастоящем в Дубай да говори за изритване на мутрите от България? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който прикрива автопроизшествията на баща си и жена си да говори за борба със злоупотребите във властта? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който лично е заподозрян в извършването на престъпления срещу републиката, а неговите съветници са разследвани за държавна измяна да иска оставката на главния прокурор, който го разследва? Моят отговор е НЕ! • Може ли държавен глава, който организира противоконституционен преврат с явната подкрепа на мутри и престъпници от недалечното минало и настояще да говори за борба с мафията и престъпността? Моят отговор е НЕ! • Може ли държавен глава, който за пет години мандат не доби никакъв международен авторитет и признание освен в Москва, не е поканен на нито един европейски или международен форум да бъде президент. Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който поставя под съмнение здравните власти и националния оперативен щаб за борба с Ковид-19 и по този начин подлага на риск живота и здравето на собствения си народ да бъде въобще президент? Моят отговор е категорично НЕ! • Може ли президент, който си служи с езика на омразата и разделя обществото и го настройва едно срещу друго с призив за насилие да бъде какъвто и да е президент? Моят отговор е НЕ, НЕ и пак НЕ!

А за премиера, к'во ще кажеш? Премиер издигнат от мутренската система да се кани да пише конституция? Много се дразих от простотията на хора, които подкрепят Борисов и ГЕРБ, но сега ми дреме. Изберете си го пак и пак....него си заслужавате

Вероятно се мислиш за Деса поетеса, но си обикновена манипулаторка и не те четат, не се хаби.

МНОГО ПИСАЛ,НИЩО НЕ КАЗАЛ.

Цинковата кофа нещо е ядосана.

Злобна на думи и по физиономия, без грам достойнство след комплименти на баце (горкият мъжът й), устата и пр.оста, дано ключицата й да е наред, безсрамна и нагла като тоя, дето я цунка по празната кратуна. Постоянно водят война с Радев и постоянно го оплюват, независимо, по каква тема се изказват, все до него опират и до своите "успехи". И щом Радев не е пропуснал срока за обявяване на датата на избори, защо се репчат като ид.оти? Само и само пак да го наритат. Смешници.

точно ти, куха лейко издънена, ще държиш сметкак на Президента ... ай сиктир ...

Путко...!

Тая толкова си хареса прякора който Борисов ѝ го даде,че чак не се сдържа.

Тая кърджалийската пак недоразбрала.

Той каз всичко ма, патко, ама ти май не можеш да четеш

Тази и "ГУРУТО " на ПРОСТАЩИНАТА Борисов , НЯМАТ ГРАНИЦА НА БЕЗОЧИЕТО и СЕЛЕНИЯТА , а пък ПРОСТОТИЯТА им НЕ подлежи бна коментар , защото в това отношение Българският език е БЕДЕН да опише такъв феномен !!!