17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президента Радев ТРЯБВА да стане Министър Председател, иначе България ще престане да съществува при ГЕРБ.

Какво всъщност трябва да покаже европредседателството - реалният оскъден живот на българите, или изкуствените премятания на Лилето Павлова и на тая продажничка от снимката ?

По ереме на "успешното европредседателство" избягаха двама убийци-рецивидисти птез Парадният вход на затвора.

Жените не са подходящи за политиката.

КАРАЯНЧЕВА, ЩО СЕ НЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ И ДА ПРЕСТАНЕШ, ДА НИ ВМЕНЯВАШ УСПЕШНОТО ВИ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО. КОЕ Е УСПЕШНОТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО, ОТ КОЕТО БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ Е СПЕЧЕЛИЛА И НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ, ЗА СЕБЕ СИ. КОГАТО В ДЪРЖАВАТА ИМА РАЗХОДИ, А НЯМА ПРИХОДИ, ДЪРЖАВАТА Е НА ЗАГУБА! ТАКА Е И С ТОВА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ИМА ПРЕКАЛЕНО РАЗХОДИ ПО ПОСРЕЩАНЕ, ИЗПРАЩАНЕ, ПИРШЕСТВА, ЕКСКУРЗИИ, ХОТЕЛИ,ПИЕНЕ ШКЕМБЕ ЧОРБИ ЗА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - ИДВАТ КАТО НА ПОЧИВКА, А ПОЛЗА НИКАКВА, САМО ГЕРБ ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ФУКНЯТА, ДРУГО НЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА. КОЕ ОТ ТОВА Е КОШМАР НА БСП - ТАМАН НИЩО И С КОЕ ВИ БЪРКА В ОЧИТЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЧЕ ВИ Е НЕПРЕКЪСНАТО В УСТАТА. МАЙ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ГЕРБ Е КОШМАР, ЗАЩОТО ВИ ИЗКАРВА КРАЖБИТЕ НА ПОКАЗ, А?

Не се и съмняваме че преЦедателството върви много успешно ама за вашите джобове..Толкова милиони изхарчихте а болните българчета просят пари с есемеси за лечението си..Толкова сте нагли и манипулативни че няма да се учудя ако вземете и имената си да бъркате помежду си за да прикриете гешефтите си..Това ли маце ти дадоха като инструктаж в сащ миналата седмица дето си развява задника за пореден път на наш гръб в наш ущърб

Председателството е същото като управлението - много приказки и никакви резултати.

Ти може и да вярваш , Но аз икам усещането , че те НЕ Ви вярват много -много , а за това красноречиво говори и новият КРИТИЧЕН доклад на Американците !!!

Да се обясни какво означава "успешно председателство"? Защото празни приказки лесно се приказват!

Кърджалийската тетка да каже нещо конкретно - например колко успешен беше шербета във Варна.И как ще ни сервират сръбска плескавица на поредното парти за западните Балкани.Тия не разбраха че от мутра премиер не става , от дебил -председател на парламентарна група и от селянка-председател на парламент - също. Гените ви са просташки тъпи герберасти.

Имаме инфо как Чернатаянчева/Караянчева/ е била скоро на ТАИНО посещение без да са информирани медиите на конференция Турско-ИСЛЯМСКИя сьюз и сьтрудничество на страните от ТУРСКИЯ СВЯТ как звучи само а На такава конференция се предполага че се полгат ОСНОВИТЕ на НЕООСМАНСКИ ХАЛИФАТ/ЗЕЛЕНА ДЬГА-С*/ Самото присьствие председател на БГ НС на подобна конференция говори че ГЕРБ/ББ ЦЦ ЦК/ се ЧУСТВАТ част от ДУХОВНИТЕ и ФИЗИЧНИ граници и владения на новия Султан ПОКЛАНЯТ МУ СЕ таино и го имат за свои господар-кхалифо-султано-падишшах Това НЕе 1-та Османска визита на Цвета .2011 есента с Цвь Цвь 2-та пьрви теляци на ПРЕДИЗБОРЕН МИТИНГ в Одрин на ЕРДОГАНовата проуправляваша партия АКП сьс зяпнали усти бурно рькпляскащи на валията на ЕдРине/ОДРИН/ в средата на 12 ред /репортаж от ТРТ тв/

Цвето, Цвето, за това те освиркаха на Шипка на трети март, та после с другите тъпанари от ГРОБ не отидохте на приема на Президента по случай Националния празник. Кухи и заблудени сте всичките и времето ви изтича.

До този момент нищо не видях от това дето вървяло добре.Единствено се харчат пари за глупасти и парния локомотив всичко отиво в свирката та затова цикли на едно място .С нищо няма да се запомни даже повечето хора няма да разберът кога е почнало и кога е свършило.

Защо заблуждавате хората с това председсателство? Всичко се организира и одобрява от ЕК в Брюксел, а България е само изпълнител. Така е било, е, и ще бъде с всички председателства на Съвета на ЕС.

"...Когато обаче дойде Корнелия Нинова, всички се променят", отчете Караянчева..." :))))) ....туй другаря Аденауер ли ти го наби в масльонката, цветенце?:))))))))

Отлично , ама за тебе Цветке.

Председателството върви отлично - толкова отлично, че както си бяхме най-бедните, тъй си и оставаме, без никаква надежда за промяна! А може би Гинка е последния ни шанс?

Защо бе Господи, защо ги избират ттолкова прости хора. При това тази доказано семпла и проста женица е фактор в държавата.

В стария дир на такива теми имаше много коментари- сега е ясно, че много от хората си вдигнаха чукалата и си намериха нови сайтове за четене и коментиране. Точно както и с народа- опротивя му политиката на държавата и я напусна.

Какво трябва да значи "председателството върви отлично"? То ще си мине и замине и за нас освен разходи, НИКАКЪВ полезен резултата няма да има. Гербаджиите се хвалят с нещо, което принципно провалиха за България още с американските си приоритети. Слугинаж!

За кого върви добре е ясно , но аз съм независим нямам нищо общо с никого а защо виждам и усещам че не върви както трябва . Всеки ден около мене поскъпват нещата от първа необходимост ,но доходите не . Е това е . Ако беше всичко както трябва нямаше да си дигате заплатите непрекъснато . НАЛИ ТАКА ??

ЦВЕТКА САМО ПРОСТОТИИ ПЛЕЩИ.ТОЛКОВА СТЕ БЕЗЛИЧНИ ,ДРАГИ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛИ,ТОЛКОВА СТЕ ПОСТНИ И ПРОСТИ

Всичко върви отлично- масово инвеститори навлизат в България, открити са нови работни места в България, заплатите в България са вдигнати и се изравниха с тези в Люксембург, завръщат се масово децата и внуците ни от гурбет в Европа, пътищата са в отлично състояние и няма нито една дупка дори по третокласен път, Цвета Караянчева излиза да докладва за това пред Народното събрание а от вън многохилядна публика скандира "Герб, Герб,Герб- да живее Герб"... и така докато се събудим от злощастния сън!

Б в надписа на герБ значи БАФОМЕТ 13/звезди/ символизират КОЗИя бог Сатаната и неговата версия Бафомет[.Garanti KOZA]. Не случаино адреса на Американскато посолство в СОФИЯе на адрес ул.КОЗЯК 13

Т. нар. "председателство" е просто една дума без никакво съдържание. Абсолютно нищо не се случва, пълна тишина. И слава Богу, че като гледам що за птици са брюкселските либерали, хич не искам и да се случват смахнатите им истории. Освен провала с Ердоган и Западните балкани някой може ли да посочи поне едно събитие около "председателството"? Мълчание и нови тротоари около НДК. Даже важни ЕС чиновници не се отбиха насам, поне за една софра.

Така и не разбраха, точно тези каки от тази партия, че най- големият проблем са самите те! Как успяха да се съберат на едно място толкова природно неинтелигентни хора, направо се чудя по какви критерии са избирани!?

Как по какъв? По критерия на Бойко Борисов, с активната помощ на ЦЦ.

Критерият е един - да са по прости от простия,демек 100% дебили и нагли по възможност...

Всяка селска клюкарка да стане тежкарка,нищо,че е тъпанарка

Лошото е, че такива като нея наистина си вярват. Кое върви - Западните Балкани? А какво каза Макрон? Срещата във Варна с Ердоган? Затова ли ЕС замрази понататъшното отваряне на глави за присъединяване на Турция. Успешно излезе само яденето и пиенето за сметка на българския данъкоплатец. Ако това беше казала, хващах ѝ вяра.

Караянчева е як милф а Големия кошмар е че ни управлават ПРОСТИ хора и още по лошо престьпници

Както казва мьдрия учителя БУДА ; Аз сЬм БУДА а вие сте БУДАЛИ и за тва са разбираме . Сега повтаиряите мантрата ООО ом money падме хум с тази мантра си гарантирам много ПАРА а за вас само мазнина

Както казва мьдрия учителя БУДА ; Аз сЬм БУДА а вие сте БУДАЛИ и за тва са разбираме . Сега повтаиряите мантрата ООО ом money падме хум с тази мантра си гарантирам много ПАРА а за вас само

Както казва мьдрия учителя БУДА ; Аз сЬм БУДА а вие сте БУДАЛИ и за тва са разбираме . Сега повтаиряите мантрата ООО ом money падме хум с тази мантра си гарантирам много ПАРА а за вас само ла*на

Повече от сигурен съм , че '' Аз съм Българче...''' не можеш да изрецитираш така гладко , както рецитираш стиховете за ''Евроатлантическите ''ти ценности , ако изобщо имаш ценности !!!

Стига статистики и констатации. Седите пред компютрите и си чешите езиците. Хайде! Ставайте и.....по площадите! ЛОЗЕТО ИСКА МОТИКА,А НЕ МОЛИТВА. ДО КОГА ЩЕ СЕ СНИШАВАТЕ И ЩЕ ЧАКАТЕ ДРУГ ДА ВИ СВЪРШИ РАБОТАТА..... ДА!! НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ ЛИДЕРЪТ.....Ами в нива,в която са хвърлени тиквени семки,се раждат тикви.....А някога,България раждаше борци....НЯКОГА...

борци...против фашизма и капитализма ли ??? ХА ХА ХА...даже и активни...

Отлично ще е докато Радев не създаде политическа партия , и тогава ще лъсне Отлично всичко , и ти отлично го знаеш !!!!

Това добре за нова партия, но като си помисля как същите лешояди от герб ще се прехвърлят в нея. Та и от бсп също.

Не е сигурно ! Недей подценява Радев . В България има страшно много млади и свестни хора , мислещи като президента ,които могат и искат страната да се оправи ( и тя ще се оправи , защото по този път не може да се върви безкрайно - изискванията на съвремието ще го наложи ) , но за съжаление , от такива като сегашните , не могат да се изявят ! Един нов проект би им дал тази възможност , и никой няма да може да ги спре . Цветанов отлично разбира това и затова е толкова настървен срещу президента , та чак не се усеща , че хвърля камъни в собственната си градина !!!

Тетко , на интериора ти на Председател на Парламента ти липсма само портрета на любимия ви Вожд , как си се пропущила не знам.

За сметка на това вашия кошмар тепърва предстои.

Цвета: "Когато ГЕРБ управлява, държавата се развива.... Имаме доверието на Европа, САЩ и всички наши партньори" "Е, то Пекин е във Виетнам", и България е в Шенген и Еврозоната.

Но пък скоро свършва и ще е само спомен,

От една страна един учител по физическо непрекъснато крещи: европейски ценности, евроатлантически ценности, не знам си какви ценности. От друга страна предсдателят на българското народно събрание се осланя единствено на Европа и Съединените щати. ГЕРБ всъщност българска партия ли е или брщкселска, западнобалканска, американска. Вие какво правите в България. Що не си ходите ... знаете къде.

Тая в кабинета на Председател на Народното събрание ли си държи свастиките на ГЕРБ. Това си е нарушение.

То голям кошмар! Тя страшна! До тоя момент имаше една стратегическа среща и тя е Европейски съюз- Турция. За провеждането на тая среща, ние нямаме никаква заслуга, защото тя е договорена отдавна! СРЕЩАТА НЕ Е ПО НАША ИНИЦИАТИВА! Ние сме отговорни само за "техническата част". Който и да е домакина, щеше да обезпечи с всичко необходимо тая среща.Просто тя се случи по времето когато ние бяхме на ред да председателстваме Европейският съюз. А резултатът от тази среща е: СРЕЩНАХМЕ СЕ, ВИДЯХМЕ СЕ И НЕ СЕ РАЗБРАХМЕ! Толкова са "успехите" в международен план! А сега уважаема госпожо, да ви кажа кой е най-големият кошмар на ГЕРБ. ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА! КАЖЕТЕ ЕДНО НЕЩО, КОЕТО Е НАРЕД! КОЕ Е НАРЕД? ДОХОДИ ЛИ, ПЕНСИИ ЛИ, КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ЛИ, ИЛИ СИТУАЦИЯТА ПО ПЪТИЩАТА? КОЕ? НИКОЕ! Знаете ли колко го боли българина за вашите международни успехи, когато в държавата му всичко е на разпад! И последно. Научихте ли къде е Пекин? Защото мен ме е срам, че имам такъв председател на българският Парламент!

Пекинвиетнамчева , големият шамар от БСП ще го видиш на изборите.

а на НАРОДА?????

Празна кърджелийска кратуна,която дрънчи и свири когато е подадена на вятъра. Латерна,която свири вече фалшиво,защото доста е ръждясала.Не закачай Президента,фльоцо халтава.

Черната янчева е бетер от главчев! В България сме първенци по добив на тикви и пъреши

Поредната отвратителна некадърна герберска пача.Само й погледнете антропологически нескопосаната зурла и ви става ясно колко й е грамажа.Трябва да си малоумен за да харесваш интелектуално нищожния,неукия,продажен и крадлив простак и примат Б.Б.Жалкото е,че такива човекоподобни изчадия са мнозинство у нас,за което отлично се "погрижи" образователната ни система,те го избират и така го натрисат на останалия в малцинство истински български народ.Всички,които не могат да си изкарат честно и с кадърност хляба,се записаха в мутренската ГЕРБ за пари и власт,докарани с нахалство,тъпотия и нагаждачество.Измекярска сган като водача си.Отврат!

Може ли нормален човек българин смятащ се за политик да реагира по този начин? Дали на тази г-жа Караянчева и с просташкият и коментар мястото и е в НС и то председател на парламент? Разединението госпожо и плюването правят лоша услуга на Герб.

Единственното отлично което е в тази държава е Президента Радев , и неговата популярност като истински ДЪРЖАВНИК - на другите Ви се смее цял свят , че и едно калпаво председателство от шест месеца не можахте да устискате без излагации !!! Това че се ласкаете и сами си се хвалите е ДАЛЕЧ от отлично !!!

Всичко е ''отлично'' , и затова рейтингът ви ЛЕТИ надолу !!! ОТЛИЧНО ще се разбере на следващите избори колко е ''отлично'' !!!!

Селска госпожо, никой в България не знае за какво е това европредседателство.Кажете на народа какво правите там или само се чешете и хабите парите на българските данъкоплатци.