17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма държавност, няма държава.

Всички сме видели кадрите, но според закона "Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.". Дотогава младежа се води за невинен.

при запис от камери на летящия джип и позитивен тест за дрога, 2 годни мотаят делото, а нашия го пуснали под домашен арест. Само 'домашния арест'да не го причислят после като 'отелжано време', че май не е същото...

някога ще прочетем, че делото и приключило и присъдата е постановена ?

Да, след 10 години, условна - пример Бисер Андреев.

Протакат но Милен няма да бъде забравен. Виновника ще влезе в затвора това е неизбежно. Мама реди пачки но за убийство няма как да стане.

За много песоглавци пандемията е изгодна и не искат никога да свършва.

Днес е "карантина" на свидетел, утре ще е на адвокат и така, докато подсъдимият изчезне

Няма да изчезне , а ще кажат , че по закон не могат да го държат повече и ще го пуснат. След това ще съди България в Страсбург и всички по живо по здраво.

Колко остава до давност?

трънче в палеца на писарката, една от съдийките се порязала като бели лук, таванът в залата тече, бунтове в Ингушетия и Зимбабве, "Вера Су" не иска да помръдне на инат, съседите цяла нощ тропат и лопат отгоре и съдебният състав не можа да си отспи, затова е кисел.....И така, докато мине декадата, после другата.....и накрая някой го спрат и попитат помни ли Цветков, а момчето рече "Той па кой е? Рок-звезда, рапър, чалгаджия?" и-и....край!

пределно ясно е че този изрод ще се оттърве