Каракачанов: Трябва да помагаме на сънародниците си в Северна Македония

Лидерът на ВМРО откри конгреса на партията с пожеланието да се запази коалицията „Обединени патриоти“

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Трябва да помагаме на сънародниците си в Северна Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е измислил тази държавица той да помага на българите там !

С глупости се занимаваш Каракачанов ... Вие "патриотите" уважаеми Каракачанов, допускате обширни територии от България да се обезлюдяват, а днес сте се загрижили за "северна" Македония! България допусна някогашните 100 хил. български градове - Добрич, Шумен, Сливен и Плевен да паднат под 100 хил. и населението им да се тъпче в София, Варна или в чужбина, а сега проявявате загриженост за чужда държава. Населението на цяла Северна България е почти колкото това на София - защо и кому е необходимо това ??? Живота извън София с всеки изминал ден губи смисъл. В зала България родители съветват децата си след като завършат, да отидат или в София или в Чужбина - това до кога ще продължава ????

Да не би да имат затруднения в правене на дечурлига, бе?

Никаква реакция от патриотарите за извратената реч на Ердоганя....

защо не е при бай Ставри?

Крайно време е да я присъединим, като отделим малка част и за албанките граждани

Не ни занимавай със сънародниците в Северна Македония.Гледай да не ни продадеш нас, ако вече не си го сторил.

Дебела свиня,първо си оправете сънародниците вътре в държавата,да не ровят нашите родители по кофите за боклук,да не пускаме смс за да лекуваме децата си, а после се грижи за тези в Македония!

Какви сънародници бе свиньо дебела

на тебе да има кой да ти помогне на гробищата, яма да си изкопаш

Каракачанов и джамбазки. Както си говорим Мизия Тракия Македония... Родители, деди от войни мъченици, сега на запад Белгия, Германия и... Мъченици, учени са, мед. Сестри, психолози... НАД 70 ХОДИХА и видяха, хубаво е но там да си се родил, дерат агнешки глави, един голям хамбар, шум... Не е лесно от Бг навън, 2 дечица повечето имат, македоно тракийски мъки, от оправяне в бг султанка погубихте бежанци от... От безпаричие, оставени на 48 г 1999 2003 2009 не можем да отидем нито в Гърция Албания християни сме, не сме както ни казват, че сме помаци и турци... Глад и мизерията ни убива

Само да попитам тоя защо го пожалиха след скандала с продажбата на гражданство?! Това е в пъти по-скандално и недопустимо от корупция със строителството... Патриот с достойнство - оксиморон.

Драги Свинчо, Възхитен съм от благородната ти идея. Но съм малко разтревожен за теб. Означава ли това, че не си успял да продадеш паспорти на всички другари македонци. Как се е стигнало до тоя страхотен пропуск? Това не е в твой стил. Сигурен съм обаче, че бързо ще наваксаш пропуснатото. Жив и здрав да си ни!

И те западняци. Волен нали бе от Путин, Нинова и Елена най-трезво мислещи, тя Нинова знае как е на запад, не всичко, което хвърчи се яде, яде се, но друг да ви работи на полето, къде редове нямат край, 10 години, положението.. Каракачанов, има килограми да сваляш, един мохамедани от гражданска защита ги изпратиха преди години на запад за един месец, яко, но дойде без там да работи вейка, а е на нашите с 2 деца, 3 къщи, село от къде, 3 дни почива, имат техни фирми, гараж спец, след работа часпром строител, на село, патриоти за кокал, ще си имат те държава, а нашите проклет да си живот е, както се пее в макета песни. Жив и здрав, но излишни, по-добре Живков... Проклет да си живот, поздравявам ви теб.. Пари и богатство всичкио отминава,... Любовта сърце ми остава, на запад сам отиваш работа и любов няма... Мука в душата,, пари богатст

За какво да помагаме на хора които живеят по добре от нас и изобщо не се интересуват от нас

С какво ще помогнеш БЕ Каракочанов? Хората в България , които ровят в кофите за боклук се увеличават, той "ПАТРИОТА", за македонците се загрижил!

Що не стачкуваше ,преди ,когато ставаше разграбватето на България ,та да не цивриш сега ,след като сте мълчали значи сте били съгласни ......

Каракачанов е човека който оправда доверието на избирателите си , за разлика от много останали хрънтутници от ВОЛЯ ,БСП , ГЕРБ и ДПС . Дай БОЖЕ повече такива политици в българския и европейския парламент .

Извинявайте, пич, но какво е "придивидлив"?

Ще ти обесня, допуснели народа ,даго управляват хънтутниците ,които са били през изминалите 30год . Тежко и горко на останките от Бълг. народ и мутиралата ни България

Предлагам на български език да ми обясните. "придвидлив" и "обесня" подкрепят тезата Ви за мутация в голяма част от народа.. А пък умозаключението, че Каракачанов оправдал доверието на избирателите е особено напреднала форма на мутация.:)

Каракачанов на барикадата да отклонява като Матросов огъня от ГЕРБ.

От милион до милион от далавера до далавера....нещо все трябва да плямпа тоя така да запълва пространството с некъв образ, колкото тъпите овце да не помислят че нямаме никаква армия и никаква защита особено срещу новите електромагнитни и психотронни атаки

Ние нямаме сънародници в северна Македония.

кой е казъл че Жаблянския има там сънародници. Неговите сънародници и тия на лудто Ленче са в северен Сибир

Заради такива като Жеблянов е създадена ; Истамбулската конвенция ; или п.т. ДЖЕНДАРАСИ като теб

Ей измекяри кога ще помислите за българския народ а не само да ходите ''да обравяте'' света макар че никой не ви базари за слива от нормалните държавници...Как няма да искаш да се запази като трите лъжливи партии едва събрахте % да имате депутати защото по отделно сте кръгла НУЛА заради манипулациите ви и лъжите ви.

Дпс, защо не говорят на български, а на не знаещи техни езици

Пропуснато е от речта му, че ВМРО нямало да участва в сепаративни действия срещу своите партньори от ГЕРБ и да се занимават с дребни теми, че не било морално. Моралното е да се крепи стабилността криво-ляво още 3 месеца - 20 хиляди суха пара е само от заплати, а колко от паспорти - само "Свободна Европа" знае. Толкова е жалък тоя, че харамия от ВМРО нямаше и куршум да хаби за него и да си цапа оръжието.

Те са европейци, с цигани не занимаваме ОК

Какво става с решенивто на проблема с циганите.Какво се умълча.Въздухар дето само плямпа и НИЩО не прави!

Абе той оправи армията, сега за Македония се замислил. Само се чуди как да отвлича вниманието на хората ор себе си, паспортите и мизерията на армията.

абе шкембе войвода слагай каската и марш на скок да спасяваш северна македония ,да не забравиш кремаклииката .

Краси, по-добре слушай "Свободна Европа", че следващият може да си ти, Сънародниците ни в Сверна Македония ще се оправят и без ценоразписа за паспорти на Шкембе Воевода и туроператорската фирма "ВМРО Travel".

Паспорти продавам, Ефтино ги давам. Паспорти продавам, Ефтино ги давам, Души събирам, Прости ги подбирам. Души събирам, Прости ги подбирам. Властта осребрявам, Поръчки разпродават. Властта осребрявам, Поръчки изпълнявам.

Че тя българската история изцяло е фалшива.тогава как ще казваш че другите са фалшиви .

Изгодна помощ. €5000 за един паспорт, български. Но все пак изгодна помощ за ,,патриотите", не за онези зад границата, получателите на паспорта.