Каракачанов: Случаят "Сотиря" показа, че концепцията ми е правилна

За мен сигурността на българските граждани е по-важна от намръщените физиономии на чиновниците в Брюксел, каза вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Случаят "Сотиря" показа, че концепцията ми е правилна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концепцията на Шкембе войвода е масово купуване на цигански гласове, както се видя на последните избори! Това че искал кастрация на педофилите е само замазване на очите, а в същото време обикаля махалите с Роми, и им обещава България на тепсия, само трябвало да му помогнат по-бързо да изгонят, изтрепят българите.

евтин популизъм

Дебел шопар, направи сделката за милиарди с Америка, а за проблемите на народа само фейсбук коментари и празни приказки от управляващите!

Още малко време ти остана да плещиш бла-бла и после ще видиш власт през крив макарон. Оставаш завинаги в народната памет с паспортгейг и закупуването на щайгите от САЩ. Вече е все едно какво ще говориш, никой не ти обръща внимание. А за така наречените патриоти хората гласуваха с надеждата да си против шайката, а не ортак с нея в ограбването на народа ни.

какво общо в случая има брюксел бе дебелогъз педераст

Къде е банкянската мутра, за да обясни къде са онези 850 милиона, отпуснати за "интеграция на циганите" и изчезнали без следа при управлението на гробарската измет?!

Потънаха в офшорните зони, по знайни и незнайни пътища. Цаца влачи, диря и виновни ... НЯМА.

"Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за несоциализираните общности, КОЯТО ПРЕДЛОЖИХ, трябва да бъде приета..." И той вече в от първо лице,единствено число...

а аз се чудех защо са подгонили радо ланеца , объркал им химията , та затова не им обръщайте внимание , наближът ли избори тръгват ;тайните пратеници; към бароните носейки шарени хартийки , нали после пак трябва да се говори за нови концепции , сигурност ,закони и подобни пълнещи им джобовете

за народа глух.

кой е дебел и кой слаб. Съгласна съм с мнението на Каракачанов за което съм разбрала от медиите. И веднага нашите селяни искат Джамбаски Каракачанови най-вече Слави Трифонов, а други искат оставки на правителството. Съгласна съм -0 всеки му заслуженото, но тогава БСП-БКП трябва да се забрани!

Това е.

Никой не разбра какво бълнуваш несвързано, затова не се напиняй. Аман от безмозъчници, даващи акъл.

Циганите не могат да бъдат интегрирани към българите. Както глутница хиени не може да бъде интегрирана към стадо овце - просто е невъзможно. Виж обратното е възможно... овцете могат 100% да бъдат интегрирани в глутницата и да послужат добре на хищниците.

Айде прилайгай концепцията. Стига тлъстя. Черното дробче и то вика за помощ. Да не дава Господ вече да се е й свило... Действай! На ВЛАСТ СИ, не на "Св. Влас", НА ВЛАСТ СИ! Действай! Нали заради това сме те избрали.

Алчен двуличник..само лаете и нищо друго ..краино време е да станете.част от историята.

Краси, кога ще отслабнеш бе, виж се на какво приличаш. Стига с тези пържоли и торти!

интегриран само с тояга и кастрация. Това не се отнася за интегрираните такива, които са по българи от доста българи.

намаза ли добре филията?

Още ще. Маже. Покраи Коледа чака коритата .които е поръчал .да престигмат в черноморието.дано до. Тогава ги пратим във историята.

Румъния защо не се бои?За убитото 15 годишно момиче е имало 3 оставки.Шефа на полицията си е подал оставката..Корупцията поражда престъпления.Така разсъждават там.След освобождението от турско робство.Каравелов в България въвежда закон.Цигани да не гласуват на избори,защото са най податливи на влияние.Този закон е бил валиден близо 40 год.Сега може да се въведе подобен закон.Хора без образование да нямат право да гласуват.А сега какво е ?Политиците се избират масово с цигански гласове.То и за това няма добър избор на политици,които да мислят правилно и да действат правилно.

Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!

А БХК защо мълчат кат пукели ?

Питам се това същество дали си вярва на бръщолевенето?

свиня дебела

И тази стратегия се опитват да погребат. Така както вечно гладния, алчен Цацаров погреба съдебната рефорам. Цацата яде в джоба на дебелия Пеевски семките на дУган. Страшни предатели. Жалка нация. Кой я хване тоя чука. Дано Джамбазки, Каракачанов и Слави Трифонов дойдат на власт. Иначе да излизаме из улиците. Няма кой да ни пази ако сами не се предпазим. Даже ме яд че пиша тука, а не излизам на протести. Скоро ще запаля фитила, какво иска да става, то вече става, кой да чакаме. Изрезаха ни за Южен Поток, изрезаха ни за завода на VW. Всеки българин иска да чука. Само ние ли ставаме за ебане. По-добре да я няма тая държава, ако ще цял живот секс за наша сметка. Кой даде тон да се събираме????

Никой ли не го чува този човек. Ужас! САМО ВМРО Интази стратегия за малцинствата ще се погребе, така както алчния дебелак Цацаров погреба съдебната редорма. Как не им пука за България на тия помияри. Гадните ДПС начело с дебелака пеевФски държат продажния вечно гладен цацаров.

Ей, не минава и месец без некой мангал да не убие и изнасили българи, крайно време е да минем от интеграции и концепции към деритизации и кютеци. Лилавите паразити трябва да бъдат лишени от всички привилегии и помощи, никакви безплатни медицински гружи, ток, вода, транспорт, храна, бой, бой, бой и куршуми...

Айде да излизаме из улиците. Няма кой да ни помогне, ако сами не си помогнем.

За всяка паднала българска глава - 1000 цигански отрязани кратуни. Деба техната мама мангалска..

Защо така грижливо криете, че убиеца е сиганин, каква е тази шибана толерантност към мангалите

Концепцията на Каракачанов беше предложена в началото на февруари и все още се "търкаля" по някакви кръгли маси.Тогава Каракачанов заяви,че ако документа не се приема ще подаде оставка.Сега е позабравил това свое изявление. И ако не беше зверското убийство,едва ли щеше да се сети за своето творение. Той е много зает с нахлузените на врата ни милиардни сделки и разпродаването на хиляди декари,принадлежащи на МО апетитни имоти. "Патриот " !!! А безчинствата продължават.

Каракачанов да не се халосва, а да препише Концепцията на Бай Тошо за етноса! Работа, работа и пак работа! И, разбира се, образование преди това.

Абсолютно, трудът ще ги направи свободни. Искам да кажа, че социализацията на циганите ще е само в плюс за световното общество :-)

PEYTSCH

Браво! С допълнение относно етноса ТОВА СА ЦИГАНИ, а не РОМИ, защото има и СИНТИ. Тези две големи групи са ЦИГАНИ. Ако ги наричат състрадателно-омаловажително РОМИ, дискриминират СИНТИТЕ. Няма нищо обидно да са с общо название ЦИГАНИ. Меркел и другите НПО например наричат пришълците-мигранти с думата БЕЖАНЦИ, а те не бягат, а прииждат примамени от неравностойното спрямо например южноевропейците обогатяване с месечни пари които обикнове надвишават техните годишни доходи в Близкия изток и Африка. ДОКАТО НЕ СЕ ПРИЕМЕ ЕДИННА ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА НА ПОМОЩИТЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА, ПРОБЛЕМА ОСТАВА. Новоприиждащите следва да им е ясно, че колкото получават в Гърция, Италия и Испания, толкова ще получат и в Германия, Люксембург или Швецищ. И интересът им към Миграцията и Разплода ще умре.

Концепцията ти е вярна - апартаменти, суджуци, мелеони в ошфорки, паспорти и огради, комисионни за кенеф-16. Виж се на какво приличаш вече от преяждане с корупция и власт.

„Сега предстои Концепцията да бъде разгледана на заседание на Министерския съвет, за да може да започне прилагането на мерките, записани в текста ѝ.“ Сега? Какво означава сега? Докато дочакаме следващата жертва?

Не се искат само концепции, а действия. Колко трябва да са жертвите на циганската сган, че да се вземат решителни мерки за тяхното възпиране? До кога ще наблюдаваме безучастно неконтролируемото размножаване на тази лежаща на гърба на трудещите се маргинална общност?

Аз съм за концепията на товарищ Сталин: всички политически и други видове престъпници, барабар със семействата им - в трудови лагери!

Е, щом споменаваш Сталин с добро, значи и ти самия си за лагер. Добре, че е демокрацията да имаш право на изразяване или възможност за превъзпитание.

Липса на правосъдие, тромава съдебна система и неадекватна полиция - именно за тези неща винаги ни е критикувала “Европа”, “умнико”. Именно заради това още не сме в Шенген. А вашата безмислена популистка “партия” само използва подобни случаи да насажда напрежение в обществото.

Я кажи първо колко милиона взе за самолетите?! А концепцията си я наври в тъмното място отзад!

Един некадърен дебелосерко!

Със специални концепции само се хвърля прах в очите на обществото. Нужно е само едно нещо! Равенство пред закона! Никакви майчински и детски на непълнолетни родители, съд за педофилия, връщане на трудовите войски и задължителна военна служба, както е в много държави. Виждаме в какво се превръщат и с какво се занимават момчетата, които не учат. И това не са само от етноса, а и натурални българи.

Концепцията може и да е правилна, но е твърде ЗАКЪСНЯЛА!!! Това трябваше да се случи преди 20-30 години. А и все още е концепция, която тепърва ще е план, който тепърва ще се прилага! Късно е ....

Швейк, на нас не ни трябват концепции и философстване! Трябва ни действие! Нали затова стоиш още в коалиция с ГЕРБ и ДПС? Или стоиш за пари и привилегии?

Понеже нарекох евентуалния извършител "изверг",дълбоко толерантните към изродите,извергите и пр.защитени видове,ми скриха коментара. Концепции-много.Резултати-нулеви.Фактите са налице.В обществото,върлуват подобни типове и типеси.Не сме единствени или уникални.Масови стрелби,убийства,садизъм,педофилия...какво ли не залива Света. Случаят"Сотиря"е поредната трагедия,жестока,мръсна,нелицеприятна.Заподозреният има излежана присъда за блудство.Съден за кражби.Опит за изнасилване.С една дума-социопат.С концепции или с адекватно правосъдие ще неутрализираме подобно поведение?!

За убийство с убийство!

Очакваме остра реакция от родолюбеца Данчо Ментата.

Правилна е, правилна е! Само дето нищо не се прави на практика! Безчинствата на циганите и свинското, може да ви изстреля "успешното управление" в стратосферата! НАП е отделна опера. Изтребителите и номинацията за главен прокурор, също! "Успех" след "успех"! Кой и защо трябва още да ви чака? Тия от "Фолксваген" са луди за връзване. Избират Турция, пред "просперираща" България. А тия от УЕФА съвсем са полудели. Определили финала за суперкупата на Европа Ливърпул-Челси да се играе в Истанбул. При сатрапа Ердоган! Що правят тъй тия хора? Що не го направиха в "просперираща" България?!

Да не се успокояват с това което наричат победа на европейските избори, на есен нова песен.

Отивай на Петрова нива. ....другото са ,, шменти капели,, и с твойта концепция!

Продължавай да се самохвалебстваш бче малко са нормалните да те хвалят.. Колко време си във властта ама сега преди избори рече да се ''захванеш'' с някаква концепция ма преди еврогейските добре ти беше на маса с циганите във факултета, да се веселиш с тях и да ги ''подпомогнеш'' снякой лев,,,,Ако не ти бяха ''важни'' еврогейските чиновници и другите ти ментори все нещо нормално за хората щеше да НАПРАВИ за тях а не както до сега за себе си и шайката..

Тумбак Войводо, тия на изпонайбаха, изпотрепаха докато ти стане концепцията

И смятам, че Картаген трябва да падне..