Каракачанов след жалбата за "нагли цигани": Дискриминираният съм аз!

Вицепремиерът обяви, че няма опасност от етническо напрежение след случая във Войводиново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на Каракачанов

Вчера един грамотен и културно изглеждащ циганин ми достави пица. Говореше перфектен български и смяташе отлично. В супермаркети и ресторанти също има много такива работници. Защо за едни интеграцията работи, а за други не? Нулева толерантност към мързел и неграмотност, съд за бащите-педофили и отнемане на деца от всички неграмотни непълнолетни майки докато не се изучат.

ДЕЛА ТРЯБВАТ ! НЕ ДУМИ !!! (Левски)

За да няма корупция и купуване на ромски гласове ,защо никой не приеме 1)Да нямат право да гласуват хора без средно образувание !Никой не иска неграмотни и неуки хора да определят управляващите в България! 2)Строителни войски да се възстановят и там да се квалифицират хората от малцинствата в различни строителни специалности даващи им работа по цял свят.Защо вместо една силна строителна войска да строи пътищата у нас се харчат милярди левове за строителство на некачествени пътища? 3)Адаптация на ромите не значи че са над закона,за тях може и безплатен ток и вода и общински жилища а един закон за един народ!

Дано полицията се забави половин час след началото на протеста.

Прав е Каракачанов! Требва строги мерки с тези цигани,те се самозабравила и немаше такова нещо при социализма.

Моля, изброй 3-4 КОНКРЕТНИ мерки...

Вицепремиер, ръководител на държавата, мрази една част от народа, който го е избрал. Хомофобски истории и имат гласност в медиите. Интересно ми е какво щеше да мисли Каракачанов, ако се беше родил циганин. И ако му бяхме казали - мразя те, само защото си циганин.

"Адолфо", въпросът ти е риторичен. Ако ти беше се родил българин, "във фурната" щеше да не си толкова "печен" и не смърдящ "напарфюмиран" с одеколон "Манго". От написаното от тебе лъха и наличието на пилешки интелект. А как Каракачанов се чувства? Той си го казва: "Дискриминираният съм аз!".

Ако ти си ''дискриминиран'' какво да каже мнозинството българи тогава??????дето сигурно искат да са като тебе ''дискриминирани'' ама няма как защото до властта се допускат само таквиз като тебе ''дискриминирани''

Имаме циганско лято , празнуваме циганска нова година ,а защо те да не са цигани .

да идват танковете!

Хубаво го е казал. Остава да изпълни казаното. Все пак в изпълнителна та власт е. Не е опозиция в законодателната. Май само желание и действия трябват

Не разбирам, защо не е етично да се използва думата "цигани". Тя не е нарицателно име. Вероятно един ден ще се смята думата роми за нарицателно....... "Цигани (от гръцки: αθίγγανοι, асингани – „недосегаеми“) е събирателно название на няколко сродни етнически групи, които са разпръснати неравномерно по света (по-специално в Европа и особено на Балканите, в Средна Европа и на Пиренеите). Смята се, че са с произход от териториите на днешна Индия. Някога номади, сега те са в по-голямата си част уседнали. Страните с най-голямо циганско население са Румъния, България, Унгария, САЩ, Сърбия и Словакия." "Роми е българизирана форма на ромá – дума на романи, която е самоназванието на част от циганите. На романи ромá означава човек от ромската етническа група или мъж, съпруг[38] (в противовес на гаджé, всички нероми). Думата, на хинди – रोमा „рома“, вероятно идва от санскритското „дом(б)а“, което означава „музикант от низша каста“.На цигански думата ром означава „мъж, съпруг“ и произлиза от древната индийска дума ḍomba, с която са назовавани някои касти на ковачи и музиканти, все дейности, свързани с пътуване, с които са се препитавали в чергарския си живот циганите."

Благодарен съм, за компетентното разяснение. Израснал съм в Сливен, затова мога да посоча името на една песен на сливенските тъкачи: "Лиски совалки" - летящи совалки. Когато тъкачния стан е в действие, совалката прекарва вътъка в "отворената уста" в основата. При неправилно преминаване през устата, совалката излиза извън стана и ако се случи наличието на работник или кибик на пътя й, той може дори да бъде убит (което реално се е случвало във времето преди 1944 година, а и след това).

отдавна изпуснахме питомното...

А премиерът оглушително мълчи!

Също така мълчи и Президентът Както и устатата Мая Омбудсмая

И за какво да се обаждат те като изпълнителната дето е и каракачанов бая време не си е свършила и не си върши работата ама милиарди опрасква да храни верните си ''избиратели''

E tam po moreto ...IMA RESPECT....tam ima ..TIM....Toshko i Marincho....biqt...ama qko...biqt...tam si plashtash kato POP....tam nqma....Bulgari iunaci..tam nqma.

Като свърши с колибите във Войводиново, воеводата с турската фамилия да се захвани и с незаконните строежи по черноморето, едва тогава ще го призная за патрЕот,а дотогава ще си остане елементарен идиот.

Таман щях да си помисля,че по морето,около софето,чашите на язовирите скивани от хеликоптер и не знам оше къде , има незаконно строителстро и министъро ме разубеди.

Дървени философи и наивници,само разследващите и съда знаят каква е истината и обстоятелствата по случая,в който медии и управляващи ви манипулират и настройват да вадят сега с вашите ръце горещите картофи,които самите те години наред не посмяха да направят,водени от тяснопартийни цели.Ако ще събарят,да го направят с всички незаконни постройки и в другите населени места,иначе ще е поредната пиар акция тръгнала от конкретен повод и свършила с изписването на пострадалия.

нито президента ,нито премиера за извършеното престъпление .може би изобщо не ги интересува съдбата на бг народ ,отново изпаднал в поредно робство .

питам, когато имаме умишлен опит за убийство, не просто опит заубийство,което се наказва по друг начин, а УМИШЛЕН опит за убийство, защо на циганите им повдигате най обикновено обвинение за хулиганство, за което дори няма да влязат в затвора, Защо каракачанов не повдигаш този въпрос който е в основата на цялата престъпност в БГ - циганите и малцинствата не получават адекватни наказания и остават нанаказани заради въпросните закончета, приети от герб и дпс.Искам всички които сте гласували такива закончета да ви изправят до стената и само с един откос да решим проблема с такива безродни престъпници като вас.

Б Р А В О О О ! Каракачанов е прав нека се трудят и си плащат всичко като всички! Има празни села има празни къщи . Заврели се 100 души в една стая и искат само пари да им дава държавата. Хайде стига толкоз!

Каракачанов е поредния дебил целящ да се угои колкото може. Какво е направил той до сега? И сега единственото което прави е да говори. Дела са нужни, не думи!

Задължително да се направи промяна в българските паспорти ! Да се впише гражданство - българско и етнос - циганин или българин ! Не съм съгласна циганите да се пишат българи и като излезат извън БГ и да ни позорят с криминалните си действия ! Като онази свиня дето ритна момичето по стълбите в берлинското метро ! Казаха, че бил българин !!!!!!!!!

Според европейските изисквания в паспорта се вписва гражданството,а не етноса,циганин,каракачанин,гагауз и прочие.

защото искат да размият етноса ти, да не се виждат твоите успехи или минусите като при циганите. Европа знае защо,а ти защо се съгласяваш си е твой проблем.Те си искат неща които са удобни за едни и не им пука за тебе.Ама ти си беден и се молиш за техните жълти стотинки и приемаш всичко каквото искат.

Всички мангасари на сапун!!!!!!!!

В актовете за раждане от царско време (когато се появяват първите стандартизирани бланки; преди това са се пишели на ръка) до края на комунизма е имало графа и за гражданството, и за народността на родителите на новороденото. През демокрацията това отпадна. Още го ива в руските, украинските, молдовските актове за раждане. Вероятно и в други, разбира се. Но в нашенските отпадна.

Ромите бутнаха и последното камъче което беше част от бента крепящ толерантността на българина. Край, толерантността която караше всички управници от човещина да не закачат мизерстващите роми, въпреки тотално погазване на всички закони , вече отива в историята. Времето на ПРАВАТА без ЗАДЪЛЖЕНИЯ свърши. Закона е еднакъв за всички граждани на България.

за хиляден път - закона не е ЕДНАКЪВ за всички. Не знам къде живееш, но поне от 10г сигурно следиш любимата ти партия герб(не техните медии) какво гласува в НС заедно с дпс.Там покрай едни "защити за малцинствата" всичко е друго при тях, затова тоя умишлен опит за убийство при тях се води обвинение в хулиганство,а заради хулиганство никой (ако е от малцинствата) не влиза в затвора.За българина и обикновен бой да е му се лепва опит за убийство, при това умишлен и си отлежава цял живот по затворите.Закона е такъв и каквот прави съда е по тези закони приети от любимата ти партия. Каквито си избираш, такива и законите ви, такъв и живота ти.

При тази демографска тенденция на раждаемостт,след 20-30 г. циганите ще са болшинство в бг и тогава при този антагонизъм насаждан сега от псевдопатриоти ,дупе да е яко.Липсва адекватна държавна политика към циганите,и в европа е така към арабите.

20-30 години??? ПО-РАНО, ПО-РАНО...

Объркана съм, две циганета пребили елитен боец, с 12 годишен стаж. Какво би станало с този военен, ако беше на мисия? И ако военните ни са така беззащитни, как ще ни пазят? Циганите да си понесат наказанията, но журналята да престанат да си запълват времето с вдигане на рейтинга на Каракачанов точно с този случай, защото картинката е жалка и дори смешна. Военните не могат да се защитят, а ние как?

трудно е един подпийнал рейнджър да се справи с двама,които са се озлобили от пиянските му действия. Другото е филми с Жан-Клод ван Дам и Джеки Чан.

Божее колок си тъп. Първо са го ударили отзад в тила, без да очаква, че ще се бият и после като са го зашеметили са го ритали в главата. Ама не пиши глупости без да се поинтересуваш как е станало.

Ти претендираш,че знаеш истината ли?А защо е слязъл и е тръгнал към циганите, сигурно да проведат високоинтелигентен разговор?А защо не кажат употребили лиса или не алкохол двете страни?

Първо наказателната отговорност е лична, а не колективна.Каракачанов наказва групово представителите на един етнос,вземайки повод от престъпление извършено двама нейни представители,като ги оставя на улицата посред зимата.Щом са били незаконни постройките,къде са спали досега?Защо не се протестира за бившия военен,който счупи врата на колежката си и я уби? Второ нападението е предизвикано от командоса,призна го министъра и циганчетата не са знаели,че бият военнен,който не се е легитивирал,не е бил с униформа и предвид,че е бил на езическия обичай с християнска глазура,-мъжки водици,най-вероятно е употребил алкохол,нещо,което в случая трябва да се изясни категорично. В закл. Несправедливото прилагане на закона също си е престъплиние.Нека ги съдят строго,но справедливо като се отчетат всички смекчаващи и отегчаващи обстоятелства.

Мангалите се защитавате, а ? Освен това са го нападнали не двама, а поне 15-20 мангала от гетото !

Като са го нападнали 15-20,защо само двама са задържани и обвинени ? Или ти не правиш разликата между зрители и участници?

ало "хелзинки", кое е "наказание", че събаряш нещо незаконно!!! Вие одобраявате и подкрепяте да не се спазва закона, така ли? щото това се наказва. И събарянето няма нищо общо с опита за убийство, постройките се събарят съгласно закона,и също там няма сезон, когато са незаконни. ще си вземе квартира и ще плаща както правят хиляди българи.Освен съборени ще бъдат и съдени за построяване на нещо си без разрешение. Ще бъде съден и кмета че е допуснал незаконно построяване,не си е вършил работата а е взимал заплата. Ако са безработни бюрото ще им намери работа, преквалификация, вечерни класове. Ще бъдат съдени и училището дало диплома на някой, който с 8-ми клас не знае говоримо български, как е взел диплома без да знае бг. Ако съвсем няма работа или са му спрени помощите ще отиде на шелтер в студените дни, в друго време - под моста както са бездомните, но това трябва да са единични случаи.Нормалното е работа - квартира.Няма значение какъв е по професия жертвата, никой няма право да удря другия, а тук говорим за умишлен опит за убийство, което държавата прикрива, хелзинки се явява съучастник, щом омаловажава умишления опит за убийство.Няма значение някой дали е пиян, инвалид или какъвто и да е, никой няма право да те удря. Няма значение дали са "предизвикани" чувствителните цигански души с думи, никой няма право да удря друг.

Тоя Каракачанов започна да прилича на истински политик.

Даааа, все по-охранен...

ако искаш да убиеш . Сега по бързата процедура и макс в панделата.Преди това кастрация,ама химическа.Да има кво да му наврат в муцуната преди да го притрепят като куче....

Огнян Минчев го каза в 24 часа какво е решението.Каракачанката не е далновиден и с това изгонване на хората посред зима само ще настрои и озлоби повече циганите.

ще отиде на квартира и ще си плаща както хиляди българи. Ще бъде съден че е построил нещо незаконно, отделно че няма право на незаконно жилище по което и време на годината да е.кмета също че е допуснал такова незаконно строитество. законите са за всички. българите с бебета, инвалиди, слепи ги изритват от общински жилища, за да настанят такива цигани. не искат да работят, защото така държавата им дава жилища, плаща им ток, и помощи и им е добре.като работи трябва да си плаща наема и всичко и така с тия закончета си отглеждаме паразити.

господин KARAKOCHANOV В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО,НЯКОИ КЛЕТКИ СЕ ХРАНЯТ ДВОЙНО OT ОСТАНАЛИТЕ .В следстие на това нарастват и задушават останалите. В медицината това заболяване е известно с понятието РАК.Вие от коя категория клетки сте????

darjavata VRAG NOMER 1 !

ДВЕ ЦИГАНЕТА СТУПАЛИ БАРЕТАТА И ХАИДЕ СЕГА ДА ПОЧВАМЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ....ТАКИВА СКАНДАЛИ В БЪЛГАРИЯ С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ,,,,,АМА НАЛИ Е УЖ .....БАРЕТА.....ОТ ДЯ НАКАДЯ ВА....

"Аз лично смятам, че всяка община трябва... " Е как "смяташ" бе, нали това е задължение на кмета, не трябва ли да питаш защо е допуснал незаконна постройка и не е реагирал и защо не е наказан,а човек на властта от който се очаква да действа чуваме че "смятал бил, мислил бил", алоо, ние чакаме да работите, не съвети да давате.

Да работят, но има и избори, а най-сигурните им гласове са от циганите.

.населението е доволно. Две трети от ромското население е премахнато, посочи вицепремиерът...." ..... Не е! Сега зопочват проблемите,каракачанов,и кажи на Болен да си извади главата от задника на Бою! ... Сега започват модераторе и думата "задник"----е най-малкия проблем,тайбъ у замисления!!!

Не само че е дискриминация да сложиш един цял етнос заради 5-6 цигани а направо е за оставка но нали е казал за циганите те и без това са пумияри всичките съдеики по изказването на този политик който заема висок пост със`` най вероятно``купените гласове дето даде и на циганите когато се даваше ей Българче ти за къв се мислиш в тая попаднала корумпирана държава да знаете че във всеки един момент се случват скандали и побойща и мен ме ритаха в главата понеже излеязпх на дискотека като малък но никой не го отрази може би медиите не търсеха рейтингова сензация тогава но искам да се започне една голяма битка кво само се карате и обиждате аре по сериозно.

Искаш да кажеш, че е дискриминация за малкия процент цигани, които не отговарят на описанието ли? Така е, но повечето са си баш тъй. Мнозинството определя имиджа, туй то ... Иначе преди да претендираш, че не си от това мнозинство цигани, добре би било да научиш правопис и пукнтуация. С тая драсканица си баш като оня с купената диплома за основно образование ...

Според българския тълковен речник думата гето означава - Градски квартал, населен с непривилегирован социален слой или с хора, дискриминирани по расов или религиозен принцип. ....Вие я исползвате ...господин ..КАРАКОЧАНОВ ....ЗНАЧИ ПРИЗНАВАТЕ ЧЕ ТЕЯ ХОРА СА ДИСКРИМИНИРАНИ.....Е КАК ДА НЕ Сезират Хелзинския комитет .

"Гетото e място, където група хора от дадена расова или етническа група живеят насилствено или доброволно, по социални, правни или икономически причини. " - край на цитата. Аре у леву ... Оди се дискриминирай някъде.

Тъй като циганите живеят на кланове (касти) достатъчно е да се вербуват техните царе, мешарета и пр. Те трябва да бъдат убедени (пари, много по-малко отколкото разходите от извършените престъпления) или принудени (избягване на затвор, защото повечето са престъпници) да изведат колкото се може повече хора на Запад, като крайната цел е всички да напуснат и да се откажат от българско гражданство. Важното е да се хванат вождовете, те ще намерят начин как да си изселят хората.

Елате в Самоков, да видите как са се разпасали ! Никой нищо не им казва, и ако се опълчиш, срещу тях, става лошо за нас ! Каква интеграция, разселват се изцелият град и живеят, какато в махалата !

и защо бе каракочев на тия двамата убийци им водите дребно хулиганство, а за хулиганство не се лежи в затвора, особено малцинствата дори и да е предвидено 2-10г, а защо не се води както е "опит за убийство". Ей това е проблема в БГ че имате едни закончета които измъкват такива садисти от наказание. Ето за това говори, това да пишат медиите, как с вашите закони такива изроди остават ненаказани и са сред нас, на свобода, благодарение именно на закончетата ви, такива престъпници съвсем законно са на свобода точно заради герберастките закони с техните вратички за "защита на малцинства", които подписват за да угодят на европа, на нпо-та и прочие, само за едното потупване по рамото.Не чувам да искате смяна на тези закончета.

Шкембе по дискриминиационно.Приятен апетит.

Циганско гето не е етнос или религия а социална общност на болно общество. За което пряко са отговорни всички партии получаващи пари от гласуването за тях, управляващи партии, НС, правителство. Циганите само са лакмуса на тази болест. Болест се лекува чрез превенция и премахване на причините а не временно спиране на последствията. Рестриктивна социална политика за всички социални общности в държавата - имаш право на глас - само с платени данъци. Не плащаш данъци - никакво гласуване. Както е било до Девети 1944г. В определена жилищна площ могат да живеят точно определен брой хора....както е в "Белите държави". Незаконен строеж и неплащане на данъци са най-големите престъпления в правова държава.

Помиярите си лаят,а Карака4анката си върши работата.

Аз съм военнослужещ,в Военоморските сили на Република България ,Мичман свързочник по точно Радист .Трябва ли според вас да се чувствам обиден?????

Циганин съм

Вие сте български гражданин. Циганин, комунист, либераст, гербер, трето полов и т.н. са изкуствени социални общности за правене на пари без да се работи и плащат данъци. Вие работите и плащате данъци - вие сте "бял" човек, независимо цвят, религия, традиции.

Точно!

Да

Гнусни гадини! Искали са да убият човека.

Да си чел някъде за.....цигански престъпления....преди Девети 1944г?

Така... Каракачанов задава въпроси и дава предложения как да се интегрират циганите. Той не беше ли нещо вицепремиер?! Какво коментира по медиите - да внася програма в МС и да действат: Незаконни постройки (всякакви и навсякъде) Купени дипломи и книжки Условия за предоставяне на социални помощи..

"...населението е доволно. Две трети от ромското население е премахнато, посочи вицепремиерът...." ..... Не е! Сега зопочват проблемите,каракачанов,и кажи на Болен да си извади главата от задника на Бою!

С мин. Каракачанов трябва да се заеме не Комисията за защита от дискриминация, а военен съд! Щом военнослужещ от т.н. "специални сили" на БГ армия е пребит от две циганета, то значи там цари пълен бардак! За който в крайна сметка отговорност ноди самия министър! Я за миг само си представете навремето циганета да се опитат да набият "червена барета" ..... Знам, че е нелепо, но опитайте да си го представите!

Червена барета бият, но червен милиционер ? НЕЕееее!

Тц, тоя е бил синя барета доколкото знам. Червените барети са тези: https://mma.bg/statii/drugi-statii/chervenite-bareti--hora-bez-litsa-s-35-godishno-minalo

Много си дискриминиран, направо си отслабнал от притеснение!

като извадят протоколите от изборите ,че "добрият ром" е гласувал за ВМРО на местните избори във Войводино....

След 1960 г., по повод на нападение над войник, всички войници извън казармата носеха задължително ножове, а офицерите - зареден пистолет. Нито един военнослужещ не злоупотреби с това, но и нито един войник не беше малтретиран на улицата.Сега професионалните войници и офицери винаги трябва да носят оръжие, за да могат при нужда да защитят не само себе си, но и всеки друг малтретиран гражданин! А за това, че въоръжени и обучени полицаи също биват бити - нямам думи!

Военните ще се защитават с оръжие. Добре. Ами ние, цивилните, какво? Да мрем ли? Или всички с оръжие, или никой. Но оръжието е "нож с две остриета"...

Ей прасчо, гледал ли си се скоро на огледалото?!?! Заприличал си на ония бивол от Банкя а и по знание го гониш!