Каракачанов: Ще се гръмна, ако се докаже, че съм вземал пари за български паспорти

Министърът призна, че е направил грешка, предлагайки Петър Харалампиев за директор на ДАБЧ

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Ще се гръмна, ако се докаже, че съм вземал пари за български паспорти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От плюскане ли ще гръмнеш чедо ?

Ще се гръмне ако се докаже, а не ако е взимал ;))

Докога този човек ще управлява и петни името на някога великата ВМРО? Позорно е това, което се е случило и ако имаха достойнство, взаимно трябваше да си направят харакири...

Що бе какво не му харесваш на шкембе войводата?

Ъхъм

Де късмет... ама преди да се гръмнеш вземи гръмни и тези около теб

споко, не се нерви, последните тридесет години нема политик дето се е гръмнал или подал оставка (ако махнем изгонените министри от слънцето бог бат Бойко), не хаби патроните да се гърмиш, за отрепки кат теб не си чинат парите

По вероятно е да пукне от преяждане

ВОЕВОДИНО,БЪДИ МЪЖ -ГЪРМИ СЕ,ПЪК МОЖЕ И ДА ОЖИВЕЕШ,ЧЕ СЕ ИЗПРЕНАДЕЕХМЕ

Kakto vinago shte se okaje che nikoi nishto ne znae vsichki sa nevinni i na 30 chislo samo triabva da se razpishat za zaplatata, taka proticha ejednevieto v Mangalistan !

Не петни името на Родината ни! И нека за всички е ясно, че "~стан" означава страна и е дума от най-свещения АРИЙСКИ език - санскрит. Това, че в арийски държави, превзети днес от исляма, се използва като част от името на държавата им, не го прави ислямско окончание. Чете повече, вместо да спамите! А за псевдонимът ти тук заслужаваш да бъдеш съден за Държавна измяна!

Тоя може и да се гръмне! А ние, обикновените простосмъртни, трябва да чакаме Системата да ни убие!

Ама тя нашата Система много тромава и много ни мъче бре! То поне да беше Система убиец като система, а то.... жалка , тромава и мъчителна работа!

Абе взимал е и той пара. Ама е бил на кило хайдушка гроздова и не помни.

То ако беше китайски Съд и без да е от времето на Мао,отдавна да си гръмнали.Защото за корупция там така правят.КАК "да се докаже"?Спец Прокуратурата била на верижка при този Вице Премиер.За всичко го предупреждавали предварително.А и КАК се доказват взети пари"под масата",точно в БГ!?Тя и Фандъкова стотинка не била взела в живота си,сакън!Каракачанов има ли внуци?Защото освен гражданството,ремонта на самолетите Су от белоруския завод,ще обезмисли и тяхното работене.

Ужас - тия хора не разбраха ли , че на ръководна позиция отговаряш за всички по веригата на долу. Размърдайте си мозъците , намалете субективния фактор по веригата, намалете чиновниците, не ги оставяйта да се застояват на едно място. Че то, отгоре всички чисти, морални - некрали, отдолу разграбена държава. Къде е дупката?

Да му се вземе оръжието, ако има таково, жив ни трябва

Ина нас ни трябва жив.

Ако беше жив Ванче Михайлов, щеше собственоръчно да заколи този тлъст шопар за уронване престижа и злоупотреба с името на истински патриотичната организация ВМРО.... Нямаше да го чака и половин час....

И БСП и ГЕРБ са две миризливи говна и какво сега трябва да направим, оставка и да заместим едното говно с другото.

E прокурора от коя партия е? ББ да не е луд сам да си реже клона. Естествено че нищо няма да се докаже, защото всички парички от рекета отиват отдолу нагоре и ако някой нещо чопне по самоинициатива му се случва случка като на кметицата. А бонусите за добра "работа" се раздават отгоре надолу. Целия процес се следи изкъсо от наблюдаващи прокурори.

Даже тези нарушения да не се адресират към определен човек или хора, факт е, че у нас има многобройни служби, в които работят служители с големи правомощия. Щом има човешка намеса и дадено право да се решават въпроси по лично усмотрение, това винаги води до корупция. Мисля, че повечето хора се поддават на съблазън да "бръкнат в кацата с мед" и щом законите им дават тази възможност, те се възползват. Значи решаването на въпроса пак зависи от законотворците в НС. Нали съвременните технологии могат да заместват хората ва различни ситуации? Защо продължава зависимостта от някакъв служител, комуто са дадени прекомерно големи права?

е най лесният изход за измъкване нали ?

Това са приказки на 100% виновен. В децата си не се ли закле?

Преди да натиснеш спусъка бутни релсата на Далавери от Аспаруховия мост.

Вече всички искания за оставки определено ми замирисва на политическа атака. Ето днес БСП обяви, че няма да влизат в парламента, докато В.Симеонов не подаде оставка. ''Воля,, - също. ДПС - също. От вчера - искане за оставка и на К.Каракачанов. Според мен се върви към блокоране работата на парламента от вътре и от вън. Стара тактика - разделяй и владей. БСП това го умее добре. Създават се предпоставки за предсрочни избори.

А-а-а,ясно,като се на..к.т , да не им искаме оставките,щото на тебе ти се струва,че е политическа атака и не знам си кой си прави сметката да вземе властта! Да продължаваме да ги хрантутим,щото са "патриоти" и да си затваряме очите,така ли? Колко повече трябва да сгафят, за да се усетите всички, които гласувахте за тия разбойници???

Човека се дуе, защото знае че прокуратурата е смотана. Поне до сега не знам някой да е осъден за корупция - арестувани да, но осъдени не !

При такъв резил веднага трябва да си подаде оставката! ОСТАВКА!!! Ама какво е това-"Не знам, не съм разбрал,нямам участие,не ги познавам,ще се гръмна,ще падна, ще си налея едно от мъка,имам болна майка,не съм взел пари,не съм прекарвал мигранти!" Оффффффффф! Стига оправдания,затънали сте до гуша.... в ла...на! ОСТАВКА!

И тоя няма да подаде оставка..........

Долен мошеник, повечето пъти пиян! ...и много просташки се държи! Вероятно не е много прост, като го избират хората и може да ги излъже с глупости като се прави на патриотар.

Оставка

Няма начин само патриотарите да са си пълнили гушките с подкупи. Герберастите също яко са лапали, но сега се дърпат- не та не

Дебело Изпражнение!!!~

за всеки случай му отнемете законно притежавания пистолет

не че не съм взимал просто не може да докажете. ако все пак докажете по-добре да се гръмна.

"По скоро ще се гръмна отколкото да подам оставка"

По-добре да се хвърли от високо, че напоследък самоубийствата с огнестрелно оръжие не се получават...

... ga, aMa kak ga ce ka4a HaBucokoTo?..

Аман от истерички ...

Карата да продължава с ДИЕТАТА а ла ПЕЕФСКИ Да не хаби МУНИЦИИТЕ

...и само язък за куршума...

И то ДЪРЖАВЕН

Каракачанов и Симеонов може да са виновни, но Борисов е невинен

При нас ВИНАГИ БОСЪТъ е ПРАВЕДЕН

Ей тюфлек, никой не твърди, че ВМРО се е финансирало от далаверата. Твърди се, че ти си вземал подкупи и лично си се нагушил!

Г-н Каракачанов,не е необходимо да се гърмите! Дръжте се достойно и си депозирайте оставката!

Да не се гърми със служебният че патроните му ги плащаме НИЕ

Ами гръмни се и без това! Няма да плачем за тебе!

SU-152

Уважаеми съпритесняващи се за менталното здраве на Министъра на войната г-на Тумбак-войвода съграждани, съселяни, съмакедонци и съпатриоти! Използвам тази височайша трибуна, за да успокоя съпритесненията и сънадеждите ви за предстоящия трагикомичен и вълнуващ "край" на горепосоченаго господина, като ви напомня, че, все пак, той е преди всичко политик и чак след това - сериозна институция, лишена от чувство за хумор, но преизпълнена с чувство за родолюбие и жертвоготовност в името на България и народонаселението й! И - като политик! - г-на Всемакедонски войвода много внимателно е прецизирал думите си, като е казал (цитирам по смисъл!), че "ако се докаже, че в партията (ВМРО-БНД) са влязли пари от незаконната търговия с български паспорти" (сиреч - продажба на свещенното за всеки българин гражданство!), то той... бла-бла-бла... на площада... бла-бла-бла... бум! А сега - препрочетете внимателно (!!!) формулировката му и се успокойте, защото... самата тя потвърждава, че парите от далаверата с паспортите не са влизали в касата на партията! А къде? Правилнооо - в личните джобовете на войводите на революционните македонци! С други думи, сивото вещество под синята каска на г-на Воеводата много добре и националноотговорно е прецезирало формулировката на заявлението си, за да не му се налага да вкарва данъкоплатеца в излишен разход за 1 бр. боеприпас за леко стрелково оръжие посреЦвом министерско самоубийство... Ето, затова уважавам политиците - защото винаги съобразяват всенародните си обещанията с личния си интерес и си държат на думите! Ашколсун и машаллах, Редник Каракачан-воевода!

Кой от тримата глупаци(патриоти) е по-луд?Какви са тези хора,които са гласували за тези ненормалници?Овча му работа.

Кое му е патриотичното на псевдопатриота Каракачанов ???

Шкембето

"В повече от 10 държави от Европейския съюз, сред които и България, съществуват програми за получаване на гражданство срещу инвестиции. Според Европейския парламент националните схеми за така наречените "златни визи" крият рискове от корупция и от тях могат да се облагодетелстват престъпници. Европарламентът настоява Европейската комисия да предложи законодателни мерки." Това е от БНР вчера в 18:12 ч. Там е ключът от мазето , и изобщо не става на въпрос за македонците , запорожските и бесарабски българи ! Енчев и другите от опозицията разиграват театро с управляващите , с цел да се отклони вниманието от скандала с даването на гражданство на руски , турски и средноазиатски мастити "бизнесмени" . Дали няма да се стигне и до президентската институция !?

Българи и руснаци трябва да имат общо гражданство. Защото Русия е освободителка на България и основателка на днешната ни държава. Иначе, щяхме още да сме турски санджак

не разбрах само Красо Бъчвата първо ще се гърми или ще си подава оставката...

"България е предоставяла най-често гражданство на руснаци (30 на сто), украинци (17,1 на сто) и турци (8,9 на сто) - общо 1626 души. " Данни на ЕК и „Евростат.” ХА-ХА-ХА-ХА !!!

Така трябва. Даже България и Русия трябва да имат общо гражданство. Защото сме братски народи ....

Това че майка ти е осъмвала с пияни блядки под Аспаруховия мост нас не ни вълнува !

Тъпчо, не ти е вярна статистиката ....

На Каракачанов да му се провери изцяло имотното и финансово сътояние. Разбра се че има някакакви апартаменти над 200 кв.м. ,а не боше отдавна времето когато живееше в служебен апартамент на ул. "Дойран" и бул."Е. Марков" в блока на артистите както е известен. Какво става,кака забогатя и какви са истинските Му доходи. Нека всичко се види,пък ако трябва те от ВМРО ще си гръмнат,при Ванче Михайлов нема лабово. Комитите не прощават,пък било то и на "сини каски".

То сегашното ВМРО има толкова общо с някогашното (това на Ванчето), колкото уличен пес с тигър.

Така наречените патриоти вместо да се борят в България доходите да се вдигат и да се завърнат българите от чужбина,са започнали да се борят тук да влизат молдовци,украинци и подобни ,които да стават роби на бг бизнеса и да работят за без пари!!!! Вкарвали са молдовци,украинци и подобни с български произход,но са се опитвали да ги превърнат в роби тук,но хората са се усещали и са си били шута на момента и почти никой не е останал в България!!!! Никой не иска да дойде в България и да стане работещ роб,това трябва да го разберат българските феодали!!!! Те ще докарат държавата до катастрофа и пропадане,ако не вдигнат масово заплатите на останалите работещи в България,защото дори в момента народа се изнася в чужбина,тук заплатите са ниски,а цените много,много високи на всичко! Стана безумно скъп животът,а заплащането на труда е отвратително зле!!!!! Не мое едни да живеят ,като бейове,да кътат милиони в банките,да строят хотели и палати,да карат лукс коли и яхти,да уреждат децата си в престижни колежи в чужбина и с луксозен живот,а тези,които им работят да се чудят,от къде да изкарат за да живеят! Ами нали и тези хора имат деца бре,гадове алчни?!!?!?

Управляващи и опозиция разиграват театро с цел да отклонят вниманието от по-големия скандал , свързан с даване на гражданство на руски мафиоти и ченгета . За това е бил сигнала от европейските служби за сигурност , но нашите се опитват да го изкарат дребен корупционен скандал с издаване на документи на обикновени молдовци , украинци и македонци .

За МУДЖАХИДИНИТЕ МЪЛЧИШ или там ги дава МИН на ВЪНШНИТЕ РАБОТИ

oIo

Възпрепятстване на разследване, чрез заплаха за самоубийство? Има ли кой да го арестува изобщо?

А бе ДРУГИЪТ ПАТРИЪТъ кога СКОЧИ от МОСТА