Каракачанов: Самолетите на ВВС изпълняват военни задачи, не вкарват мигранти

Последната "сглобка" е че овцете и козите в Странджа се избиват, за да може там да се настаняват бежанци, каза министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този се ояде и се обърна срещу народа си! А какви ги приказваше?!

,,..Специализираната полицейска операция е проведена тази сутрин близо до българо-сръбската граница. Към 8 часа в землището на село Мало Малово на черен път граничните полицаи предприемат действия по спиране и проверка на два високопроходими джипа...,,???

Определено Каракачанов е по женствен. Но общо взето като Ги гледам време е да се приеме Закон за всеобщо и гарантирано от Държавата право за мъжете да бъдат импотентни. Много,ама много са убитак.

Вкарването на мигранти си е чисто военна операция, така че не лъжи пак, а разтръскай шкембака да свършиш нещо полезно (ама къде ти).

ок де, но ако домъкнете мигранти чао от власта... а?

Мале какви идиоти ни оправляват

Вкарването на мигранти си един вид военна задача.

Прасе и кон, що е то?

Аз ако бях управляващ и имах малко мозък, щях да се замисля защо хората вярват и разпространяват такива "сглобки"! Май това явление ще да е свързано с доверието и любовта към властта? Те такива неща в историята не са се случвали един или два пъти!

От изказването разбрах, че български военни самолети наистина кацат на летището, нали нямаше гориво, какво е това належащо нещо, което превозвате, че използвате така ценното гориво.

България нямаме транспортни самолети, имахме 3 самолета "Спартан", но на 19 януари единствения изправен самолет е разбил крилото си при учебно аварийно кацане. От друга страна на летището в Безмер български самолети не могат да кацат без разрешението на ВВС на САЩ.

"Патриотите" нали нямаше да допускат чужди бази на наша територия?Какво става с референдума за терористичното НАТО? После да не се изненада,че са около нулата

Уважаеми ДИР, сега разбрахте ли защо всички сме против новия ви сайт със снимки, големи колкото билбордове???

Абе тия да не са се почерпили? Май бащицата Юнкер повлече крак!

Само не разбрах, това вдясно на снимката от преживните животни ли е или що?

Да, ама било здраво, нямало чума и няма да го евтаназират ! Според агенцията това не сеело зараза, само блеело ! Кофти !

Какво става с плановете за нов лагер в Лесово или Елхово, не помня точно?

егати грозилищата, направо да загубиш апетит изобщо не им вярвам да тези пердераси за нищо и грози и прости и хумора им е тъ панарски въобще всичко

явно нямаш огледало в къщи иначе щеше да се гръмнеш като се погледнеш

Браус, е това на снимката е красотата и ума на българската нация. Или както беше модерно "Умни и красиви"!

Ама колко сте усмихнати, доволни, нахранени ... България умира, населението намалява, избивате животните на хората, унижавате пенсионерите - нашите бащи и майки, бедността се увеличава, вдигате цените на ток, вода, парно, газ и горива ... но на вас ви е смешно ! Защо бе патриоте - коя от горните истини те разсмя ? Никой вече не вярва на лъжите на герП и техните подлоги - реалността е твърде очевадна !

като дойде на власт крушовската селянка ще ви намали цените и на тока и на газта и на бензина и на каквото още се сетите и ще национализира пак всичко:)

akud

селянката от крушовица разбира от подривно дело, кой друг

като нямаш армия, правиш разходки