Каракачанов: Познавам Бобокови като предприемчиви и работливи, започнаха от гола поляна

Ако ходенето на семейни празници и рождени дни на деца се смята за роднинска връзка, имам такава, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти ли бе ТУЛУП!! Ти ли ще даваш мнение !

пък почнали от гола поляна?! Познанство и оценка са субективно понятие, което не отговаря на истината тук. Навремето един агроном пострада от ловна пушка, но оживя. За изкупление агрономът издигнаха за първи в областта. Иначе кой щеше да ги знае от тая фамилия, а и да им даде да почнат от гола поляна.

само в Бг да имаш бизнес се смята за престъпление и трябва да наемаш адвокати и ПР специалисти да те оправдават, че вършиш нещо и че си трудолюбив

Как от гола поляна, Нефтохимическият завод в Плевен гола поляна ли е Ангел Бобоков е баща им, който иска да гледа в мрежата кой беше той преди промените Каракачанов, срама нямаш ли, комсомолецо

Това с боклука е най-малката им грижа. Що не ги проверят какво внасяха и какво произвеждаха Как Ломоносов открил формулата на динамита наел си квартира до завода в и записвал колко вагона от кое вкават и колко динамит изкарват интересно ще е какво вкарваха и къде изчезна Морал има ли тоя Каракачанов Патриот бил

От гола поляна с помощ от стотици милиони евро и протекции от такива като Каракачанов при печеленето на обществени поръчки, който се извършват супер некачествено. Така и баба знае.

0

Започнаха от гола поляна, като Каракачанката. Е, леко ДС агентче, червено куфарче с долари, ама другото сам си го постигна и само дупето му знае колко беше трудно всичките тия години да е удобен на всички, че и едновременно да издава паспорти на потенциални терористи. Не подценявайте жертвите, които прави червената номенклатура!

Още малко и щте ти повярвам.На кого ги дрънкаш тия господин каракачанов.След като Рокфелер казва как така е постигнал ти я милиони той кзва вторият милион го направих по честен начин а за първият нищто не казва .Та в наша хайдушко мафиотска държава все ме в нлавата че тия братя та въобще богаташите в българия са забогатяли по честен начих.Хайде стига си ги защитавал и стига си лъгал за да не ти изтине креслото.

...почнаха от една гола поляна. Абе то колко хора почнахме от една гола поляна, ама не беше на Бобоков-баща.

И Каракачанов /Иван/ почна от една гола поляна...

Кумствата на Балканския полуостров е по-силна роднинска вързка от кръвната.

Не е ли смешно ...

А колко пари дадоха на измисленото вмро? Забележете, т.н. вмро в Русе? Какво ли не прави пустия му суджук!

Каракачанов направи им по една свирка ти и без това само това правиш

Всички до един са кумци, кумици, братовчеди, племенници, приятели от преди, бизнес партньори... Това е България.

И аз започнах от гола поляна и продължавам да съм на нея, не съм мързелива и семейството ми също...знам и как боди Гарда на Костов получи безплатен апартамент...и други неща знам,а този дебелак Каракачанов като гледам едва се движи...

Тоя плати ли си глобата, дето беше седнал на една пейка?

плама плевен и повечето държавни заводи и БГА Балкан не ги фалира Костов ....цялата държава я фалира българският народ който незнае какво иска никога не знаел няма и да знае нещяхте комунизъм а сега се сърдите на обогатилете се по време на демокрация - ами нали демокрация искахте да не очаквахте пак че всички ще сте богати с мерцедеси и палати

Тъп си , като австралийски негър .

Донякъде е вярно, но че има толкова мошеници не сме знаели.

Г-дата Бобокови с помощта на г-н Костов фалираха "Плама" Плевен за да останат единствено производители на масла в България.

ма ти скача и вика демокрация на площада кат загубен а сега ривеш че братята били по умни и богати от теб ми що не си кара жигулито и и да си кюташ на комунистическа заплата и всичкибщяхте да сте равни ся що се сърдиш на капиталистите умеят и правят пари така е в живота

от скандала с търговията с международни паспорти на македонците и сърбите се измъкна със същата наглост! Какво като този, който продавал паспорти бил в офиса , съседен на неговия , че и му е нещо като подчинен ? Нищо особено, нали?

спрете се бе ! направия нямате , само плюете бълвате злост по цял ден и никва работа не вършите само скандали търсите ами и ти да беше си направил фирма и фабрика и да имаше възможности и да беше предприемчив и за теб щеше да има поръчки и познати министри и кумове ма ти селски злобен форумджия хахаха кой да те познава и кой да ти е кум

Значи си признавате все пак, че при ГЕРБ нещата се случват само и единствено с познанства... Затова нямате никакъв кадрови и експертен състав. Обаче тролският ви състав е попълнен на макс.

Оставете ги кръстниците на мира, не разбрахте ли, че те не са роднина и нямат влияние върху развитието на кумеца и семейството му... Пък и какво толкова може да ти даде един кръстник, освен безкористната си роднинска пощош и подкрепа , па макар и да е властимащ ? Най-много някой апартамент да живееш без пари в него, да ти уреди някой лиценз, някоя обществена поръчка, какво толкова ?! Пък и някой мжитурки чиновничета и бюрократчета като чуят , че вицепремиер ти е кръстник, вземат че се насират от страх, ама това си е тяхна работа !

Е как се стига от гола поляна до собствена империя е това никога няма да го разбера. Не че мисля, че някой им е ударил едно стабилно рамо....Ами нека да ги поканят в УНСС да четат лекции, щом са толкова предприемчиви, да споделят опита си с младите. Нали искаме да станем богата държава...

То затова Алексей Петров там води лекции. Сигурно освен това като свободно избираем предмет има и часове по "как да стана мутра".

Абе, имаше някога по Живково време един Ангел Бобоков, да не им е баща във всякакъв смисъл?

Чичо

КАчанке ......, и Божков и той е пич нале...

Ма не е от наще!

Тулуп предател на който циганите му приятели бият подчинените. Справка бития рейджър на пътя преди време....

А аз знаеш ли колко умни, образовани, предприемчиви и работливи хора познавам, които не почнаха от нищо, но стигнаха до гола поляна.

Кой е този чичко с аквариума? Лошо ли му е?

щом отдавна ги познава трябва да знае, кой им даде куфара :)

Лае си хляба човека! Нали е от Русе, нали? :) Ако тез не го подкрепят - чао политика ...

Каракачанов какъв пример може да бъде за армията, като твърдят, че не е бил и войник. А с това шкембе сигурно след 10 крачки се уморява. Трябва да каже на нападащите, чакайте чакайте малко да си отдъхна. ;)

Браво на Каракачанов,не се отрича от своите приятели! Това му прави чест,без значение какъв ще е резултата от това разследване. Братя Бобокови дариха на манастира ни в Атон огромна сума пари-поклон и респект за това!

Ами той и Пеевски колко милиони дари за 1-2 месеца...Божков акциите си в Левски дари, ама никой не вика "евала"!

Gugnelid

Е как да се отрече, като официално е вписан в църковните регистри като кръстник на децата му? Просто е избрал по-малкото зло и тихомълком казва "каквото мога - ще направя да ги отърва, ама трябава да се работи с прокуратурата".

Каракачанов: "Винаги съм казвал - ДА, НАТО е хубаво "нищо"....?! КАЛИНЧО, оправи си текста преди да са те уволнили и арестували.

за 30 години едни се развиват много по-добре от други щото им се отварят вратите навсякъде с протекции, а други не могат да се развият щото не са наши хора и им се тръшкат всички врати пред носовете, това е разликата маке от Ру.е

Да ги оплачеш...единият си живее в харизан апартамент, другият кум, третият сват, а пък най първият бялата къщичка продава....

Много се хвали каракачанката ! Македонците и Украинците го прекараха и за кой ли път , бил Патриот ! Сега се сваля на Бабокови -Барбукови !

Бобокови нямат нищо общо с Барбукови. Това са 2 съвсем различни фамилии. За региона на Русе Бобокови са комунистическите буржоа, както Станишевите за София. А Барбуков(и) е обикновен рогач.

Те братя Диневи също започнаха на гола поляна, пардон - гол плаж и го осраха тотално, Домусчиевите почнаха с една маса на битака, Баневи от гол комсомолски кабинет тръгнаха, Ветко беше в началото едно шАфьорче горкият, друго едно момче тръгна от Самоков гол като пушка па чак от Амстердам стигна и пр. и пр. Всите тия юнаци и куп други като тях с мноооооооого труд все от нулата почнаха! ... и май пак натам са се запътили в крайна сметка.

Пропуснах най-важния - оня с филиите със свинска мас - я докъде я докара, с баба Меркел и Макрон първа дружка стана, Обама мирно му стоеше в овалния кабинет, цяла държава разиграва както му дойде кефът...

Бойко Борисов ходил ли е в казарма ? Някой знае ли ?

То и братя Бобокови не са ходили в казарма .

Тези които окрадоха държавата е управляват от 1989 до 2020 г. Ужас . И народа търпи, и търпи ............................ Чудо няма да стане .

Пичове , Каракачанов , може ли да направи Коремното ?

Gugnelid

Може, Гошо, може - коремното напълване може да направи без усилие!

Каракачанов не е ходил в казарма . Пък военен министър ????

БГ Милионери кредитни - от гола поляна от картофи от старо желязо. Крадците лъжат,мажат ,няма как.

Митьо Очите и той от един лов на рапани тръгна и завзе цялото Черноморие

и не разбрах ходил ли е в казарма?

Ходил е,нали там е станал доносник.

Познавал Бокови и Бобокови ! Ние те мислехме Каракачанов за свестен , но Уви се оказа Голям дебел Боклук ! ОСТАВКА и всички от това Управление с Шайката в СЦЗ ! Бог да Пази България , Съединете се Българи за да сме по силни срещу Зверовете които ни Управляват !

Няма ли някой учен да направи едно проучване има ли дргуга държава в която политическия и бизнес елит да са всички роднини , кумове, стари приятели, кръстници и т.н. Аз лично се съмнявам да има много други такава

Каракачанов ,имам една гола поляна , но милиони нямам . Ако може едно куфарче с долари и за мен ......

ПРОСТО ДА СЕ РАЗПЛАЧЕШ ОТ УМИЛЕНИЕ- БЕДНИ, ГОЛИ И БОСИ МИЛИОНЕРИ!

Плъзгав,хлъзгав,голям лъжец е Каракачанов!Плещи врели некипели.Празни приказки за наивници.

особено когато е роднина,започнали от гола поляна,на кого ги приказваш тия бе паспортаджия и боклукчия дебел? Бобокови както и дебелия министър са от стар комунистически род ,Луканов и Костов точно от такива направиха новите герои на КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ труд с прословутите куфарчета ,.............Народа ни е сляп и глупав ,затова пеликаните се ширят ненаказани

Шкембе-войводата лъже! И аз познавам Бобокови - баща им беше един от най-големите комунистически гаулайтери в Русе!

99% от забогателите през 90-те са го направили незаконно. Независимо дали тогава българските закони са го позволявали. Има по-високи закони от тези които ги приемат 240 тулупа в НС.

Аре да ходи в затвора. Щом му е бил кум, значи му е доста близък. Отегля се в административен отпуск докато тече разследването и след това към панделата. Да си вземе повечко торби от била, че ще му трябват. Все пак в затвора е студено, а трябва да има да си постеле нещо докато го клецат.