Каракачанов покани Нинова на бира, да стоплят отношенията

Омръзна ми да си говорим на леви и десни, на управляващи и опозиция, каза министърът на отбраната,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинските джентълмени си говорят на чаша коняк ;) Каруцарите обсъждат каруцарският живот на бира !

Тоя си търси компания за да се напие...... пиянка.....

Правилно Каракачанов кани Корна на бира....Тя постоянно се пише на мъж.... " ЕЛА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ПО МЪЖКИ" , Прави се на жокей като язди коне....Държи се като КАРУЦАР..... За такава "ОСОБА", подхожда не бира а ТРОЯНСКА РАКИЯ.Така че може Каракачанов да бъде похвален. Много е ниско нивото на "ВЛАШКАТА ЦИГАНКА"

имитираш ББ,но не се получава ,щото си прост

С Нинова тичате по руската писта и освен симпатиите на господарите си друго няма какво да делите. За държавата, която няма да постигне нищо със злоба и омраза разкажи на Путин.

Дами се канят на шампанско, а не на бира.

Тя,бирата е за ИЗТРЕЗНЯВАНЕ !!! Кара-та се е ОПИЛ от властта, а Нинова за НЕЯ !!!

Все пак тя е жена - държиш се като какъвто си - прост гашник

И все пак - ГАЩНИК,нали ???

Не! Най-добре ГАШТНИК! :)))

Боже, колко мило и колко българско!!! Вицепремиер говори като полулегнал воевода от долнопробна реклама на македонска наденица. Сега разбирам защо махат фейлетоните на Щасливеца. Скоро всички ще живеем в страна на НЕЩАСТНИЦИ.

Как да седнете да си говорите като българи, като патриотите не сте никакви българи? Воеводите се сражаваха за Пирин, който се опитахте да дадете на Кипърска офшорка без една капка кръв. Вие сте национални предатели, не националисти, еле па патриоти.

По-добре идете на фитнес или потичате в парка. Но най-добре е да вземете лопати (надявам се да се ориентирате от кой край се хваща) и да садите цял един ден дръвчета. Хем ще понамалите излишните килограми, хем ще има и някаква минимална полза от вас.

Ако един управляващ работи до 17ч.пък било то неделя разбирам защо в България не вървят нещата.

Караниците и заяждането между политиците са само прах в очите на избирателите. Разбира се, имам предвид онези, които не отиват да гласуват срещу 20 лв, кебапчета, бира и концерт на Азис. Иначе политиците не се карат помежду си и са в идеални взаимоотношения. И деленето не е на леви и десни, русофили и русофоби и т.н. Деленето е на богати политици (и олигарси, които им дърпат конците) и беден (и мразещ да мисли) народ.

Първи май отдавна не е празник. Само ден, в който не се работи. Имах малко работа в къщи. Свърших я. Пийнах една водка, поспах и утре пак ... какво точно се е случило ... нищо.

Нинова няма ли да си плати дяловете от Техноимпекс? Или Караачанов ще я черпи и бира?

Шеги плати, когато трите прасета (ББ, СЦ и ДП) върнат парите от КТБ!

Каква бира бе,Каракачанов! Тая пие на екс отрова от пепелянка без да трепне! Не сме виждали толкова обсебена за власт жена в България! И толкова продажна на Русия българка! "Не си ти когато си жаден за ...власт!"

бах ти шопара. ше кани дама на бира. Кажи бело вино....поне. И не, нема да стане: накрадохме се, мир,любов, цветя, съгласиет. кръв и смърт ви чекат. Що пък требва да излизаме от омразата и кризата?

Ти наясно ли си , че омразата се предизвиква и поражда и за това не е виновна мразещата страна. Мразя ви много и за това сте отговорни единствено вие. Омръзнало му било , сега когато се е курдисал във властта , нищо не прави освен каши и лапа като хипопотам.

Нинова пие само Дон Периньон - идеалното лекарство против мизерията в държавата. Лекува и корупция при уволнените за корупция.

Тоя само за ядене и пиене мисли.Бате,ще се пръснеш като дирижабъла „Хинденбург“ на някоя маса.

Не става само с ядене! Трябва и пиене ;)

Каква тъпота и неуместно заяждане струи от тези пишман-воеводски слова. Що , твоите телеса не са ни от агнешко , ни от свинско бе Каракачанов. От спанак и киселец ще да са.

Моля ви покажете снимката,където са седнали Каракачанов, Горанов и Дончев.Уникална снимка! Направо приличат на тримата глупаци.

Амчи вие сте си от една партия. Да не мислите, че не знаем, че отдавна не сте прегрели отношенията? БКП няма нужда от чл.2 от . Тя няма алтернатива, а не само опозиция.

трябва да се почерпят по един диетичен шейк за отслабване

Той може да е умерен, ма да не забравяме как излъга народа. Гдей сега 300 лв минимална пенсия, где 1000 лв минимална работна заплата... Абсолютен бай Ганйо. Както и Нинова, като бяха на управление толкова време, къде отиде икономиката?! Така че, сеч на тези и да изкараме нови.

Защо не го избрахте с 50+%, за да управлява самостоятелно и да вдигне заплатите?

Защото само пенсионерите успя да излъже. А циганите са повече от пенсионерите.

Следващи я път, следващия. Кой ял, ял, При Бай Ставри всички са равни.

Не познавам Нинова лично. С Каракачанов съм бил на маса. Бирата и плюскането са неговото призвание,неговото амплоа и стихия. Така че,да се видят на по бира....но не една.

И с Нинова е същото, но ще ти надуе главата.

Нинова от село Крушето до Поликраище ли е или от някое друго с Крушеподобно име? Щото аз съм скачал над Крушето с парашут и ако съм знаел, че тя е от там щях да насоча парашута и да се бухна в някой селски двор, туку виж съм улучил нейния. И да съм се издигнал по Партийна линия, а не както сега да си блуждая безпартиен.

Каракачанов е най-умереният политик в Правителството! Нито веднъж не го чух да говори със злоба и да търси конфронтация. Той балансира в тричленката. Евала!

Лесно се балансира когато си полегнал !!!

Бирата няма да стопли ездачката,само финикийски знаци и власт!!Иска да язди всички ,затова е безкомпрпмисна,нагла,чистоплътна!Я виж президента стана за посмешище!Не си цапай чашите,тя ако е искала,нямаше да плати на толкова народ и с дебели лъжи да го зомбира!А и от изток я спонсорират,щото е обещано кокал,не оглозган ,а това я мотивира и хич не и дреме,а само мисли как да ни продаде и спечели!Тя е вредна,тотално вредна!

Много си навътре в нещата, откъде знаеш такива подробности? Да не си под прикритие в БСП?

От СДС си я знаем още.

На 1-ви май комунягите трябва да празнуват не ден на труда, а ден за прошка, за провалените си идеи - всекиму бира без пари. :)

Ало Враца/ да ми прощават врачани/ , 1 май си е американски празник, поне корените му са от там.

Не знаех, че крава пие бира!!!

Ко му трябва на Шкембе Войвода: 4 бири; 4 кила пържоли; 8 часа сън; 1 онождане месечно !:))))))) ....и свинята е доволна!!:))))))))

Поне този път няма чернобилски дъжд на манифестацията ,щом такива като лицемерката Нинова са навън и не консумира колет от зеленчуци изпратен от синът и в САЩ.

Какъв Чернобил, касва Русия? Айде бегай да пупаш, че чисто си здал багажо.

Нещо войводата му светна погледа и засука мустака.Ще я огрее май Курнелка.Не се знае то след тия бири отношения ли ще оправя или друго нещо.

160 литров псевдопатриот и съучастник в "управлението" на хунтата.Кому е нужен?

На своите избиратели, примерно. На партиите, които са сключили с него коалиционно споразумение - НФСБ и Атака, и последно на ГЕРБ.

Виж Батка, Германците могат да го правят на Бира, щото нямат си хубаво Вино. На Първи май Българина пие хубаво Вино с Агнешко. А ти, да минеш "на късо" - Ще се бръкнеш с 30-на лева за бутилка Мавруд и още толкова за две порцийки филе Елена и може да си побъбриш с Нинова. Тя е готина Жена - Балканджийка.

Каква "балканджийка" бе? с. Крушовица е малко полско селце на югозапад от гр. Плевен.

Мика Зайкова, финансов експерт: Защо най-мързеливите хора – депутатите, са с най-високи заплати? Кажете ми, кой в България на всеки три месеца си увеличава заплатата? Никой, освен най-мързеливата прослойка – господа депутатите! Та те дори не създават законите, правят го експертите от съответните министерства. И това, което създават е брак, не става, защото след това всеки норматив се поправя и кърпи по няколко пъти”

То па един експерт, че и финансов! Две лъжи в едно изречение: Депутатите са най-мързеливите хора. Един човек на социални помощи или служител в общинска администрация върши много по-малко работа. Значителна част от депутатите са имали собствен бизнес, който са прехвърлили или са напуснали временно. Лекари, адвокати, финансисти, преподаватели, собственици на фирми. Депутатите получават най-големите заплати. По-големи са заплатите на телевизионните водещи и продуценти, членове на управителни съвети в банки и големи фирми, IT специалисти, служители на отговорни позиции в енергетиката.

Алкохолизма на министъра на войната е притеснителен, всяка пресконференция обяснява как ще пие бира.

Осман Октай : Борисов да го провъзгласят за народен артист, Пеевски ни върти познати номера . Премиерът Бойко Борисов се превърна в балкански циркаджия. Страната кипи от протести, а той се прави, че нищо не знае. Прави се на артист, като пуска по някоя сълза. Предлагам министърът на културата да номинира Борисов за народен артист. Вече знаем, че той е художник. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС и политически анализатор Осман Октай. Когато един човек не може да държи контрол върху управлението на страната, той се оттегля. Не му прилича да хленчи и да си измива ръцете с оправданието, че не знае какво прави държавната администрация отдолу догоре. Изключително глупаво е да се прави на международен лидер. Смешно е като гледаме как едни хора са пуснати по сутрешните блокове, за да му правят четки. Има зони и отношения, където Борисов и да се скъса, няма как да бъде посредник. Такива са отношенията между Косово и Сърбия, Балканите и Европа, Балканите и Турция, Балканите и Русия. Той поне да беше оправил вътрешните проблеми на страната!

Звучи рекетьорски предложението на Борисов АЕЦ „Белене” да се изгради с международно финансиране. Този обект се превърна в символ на корупцията. Самият Борисов го нарича „гьол”. Писна ми ми да ми повтарят магистрали-асфалт. Виждате в какво окаяно състояние са пътищата ни благодарение на корупционните схеми. В същото време Борисов предлага да строи инфраструктурата на Балканите-към Румъния, към Сърбия. Та Борисов не си е свършил работата в страната. Да не би да има магистрала до сръбската граница? Те ни се смеят. Сърбите след война си възстановиха цялата магистрална инфраструктура. Хърватите също. Гърците си „докараха” магистралите до нашата граница. И Румънците също. А къде са нашите магистрали? Тези, които ги имаме, са калпави, защото се краде поголовно. Да отидеш пред европейските лидери да им говориш как трябва да се съединят тези проекти, е много смешно. Чуждите страни няма да ни направят магистрали до Калотина, Кулата, Видин и Силистра. Премиерът ни не си е свършил работата вкъщи, а ходи да се прави на Бай Ганьо из Балканите и Европа. Само в очите не са започнали да ни се смеят. Относно продажбата на 50 на сто от пеевските медии на „Ню Имидж”, Октай обясни: Това стана след като България падна до 111 място по свобода на словото. Няма как сериозна компания от киноиндустрията да купи губещи медии, които се използват за пропаганда на управлението. Единственото обяснение, че сега ще се опитат да прикрият собствеността на Пеевски. Реално ще бъде създадена нова фирма, прикрита зад офшорка и там ще отидат тези 50 на сто от собствеността на медиите му. Тази схема беше приложена и към много други фирми, като „Булгартабак” например. В същото време на нас ни пробутват номера, че медиите преминават в ръцете на независима американска компания. В самата „Ню Имидж” също има проблеми. Там шефовете бяха забъркани в множество корупционни скандали. Реално ни въртят номера, на които ние вече сме свикнали.

Някой знае ли дали Краси е ходил войник ?

ХОДИЛ Е

Благодаря, сега съм спокоен, че ефрейторът ще отбранява Родината

На твое място няма да съм спокоен. Военният министър не управлява бойни действия. Редно е да попитаме ти ходил ли си войник и научил ли си нещо повече от носене на баките?

До като седна на софрата,други ги говореше!!Сега вече ти се промени светогледа,лошото е ,че народа няма място на вашата софра иначе нямаше да е лошо,всички щяхме да сме доворни като тебе!!

Краси, ти бира не пиеше ли сутрин за изтрезняване? Я да си спомним какво каза преди години един друг наш вицепремиер: "Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер !"

На Позитано в барчето сутрин сервират и водка.

Водка "Новичок"? Знам я, но не струва ! Всичко с етикет "Made in UK" е менте!

Всичко в името на Човека, всичко за благото на Човека правите, почвайки от суджуците :)

Наздраве! По една студена Хасковска УРАНжада!

По тихо, че ще съюзниците ни ще разберат че ползваме химическо оръжие и ракетите им ще полетят към нас.