Каракачанов: Марешки бърка самолет с хеликоптер

Не са обсъждани рокади в кабинета. За коалицията не е проблем исканият от БСП вот на недоверие, каза вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАРАКАЧАНОВ, А ТИ КАТО "НЕ БЪРКАШ" САМОЛЕТ С ХЕЛИКОПТЕР, ЗАЩО ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ В ПУШЕЧНО МЕСО - САМОЛЕТИ, ВЕРТОЛЕТИ, АВТОМОБИЛНА ТЕХНИКА, ТАНКОВЕ И Т.Н., НА ЛАМАРИНЕНИ КОВЧЕЗИ? КАК ЩЕ СЕ ИЗВИНИТЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА ОСТАНАЛИ СИРАЦИ, НА СЪПРУГИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ, НА МАЙКИТЕ ИМ, ЧЕ ЗА ДА НАПРАВИТЕ НА ПУК НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ПРЕВЪРНАХТЕ АРМИЯТА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ.

Моля ви СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ИЗЛОЖЕНИЯТА НА ВОЛЯ И В ЧАСТНОСТ НА МАРЕШКИ- УНИКАТ, УНИКАТ, УНИКАТ....ХОРА КАК ТИА ОРА НАТРУПАХА МИЛИОНИ, А СЕГА НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ- ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК ЗАЩИТАВА ТЕЗИ, КАК ОТХВЪРЛЯ ТАКИВА, НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ШОФЬОРЧЕ.....

Г-н Каракачанов, "хеликоптер" е гръцко-английска дума. Вие като БЪЛГАРСКИ министър (пък и "родолюбец"), трябва да говорите с български думи, когато такива съществуват. В случая правилната дума е ВЕРТОЛЕТ! Отидете във военно-историческия музей и ми каже колко "хеликоптери" и колко вертолети виждате на описателните табели. Излагате се!

Вертолет е превод на русизма "вертолёт". Нищо българско няма в нея

Нищо подобно. Това, че думите са с близко значение и произношение, не значи са превод една от друга.

И колко не руски "вертолёт"-и има изложени там? За допълнение в новите правила за правопис на руския език "ё" вече се изписва "е"

Били обещали 3 хеликоптера , три самолета, и три танка за Гергьовденския парад догодина!

С техни екипажи и знамена ли ?

Аха..

отдавна бъркаш армия с лапане и ревеш за специални поръчки и доставки, с които да напълниш джобето, заобикаляйки законите на държавата!

Сульо и Пульо. Да не би Марешки да се гласи за министър. Т.е за Пульо?

Защо Каракачанов не прие предизвикателството на Витков, който врътна коремното като президента?

Тоя ,,Патриот,, с турско презиме ( КАРА - черен) пълен ли е или ДЕБЕЛ според Вас ? И защо Дир ме трият ?

Напълно дебел.

Както се казва, не е дебел нисък е.

навремето

Еми направо да премахнем закона за обществените поръчки - така де, за какво са там някакви си общоевропейски директиви, щом му пречат на каракачанката да си реди далаверките директно с руснацте или холандците...

Оставка за Каракачанов, да му защитим черният дроб1

Тиква Пъпеш Сульо Пульо Всичките са на ръководни длъжности в най-изостаналата и кална провинция на ЕС

Хвани Сульо та удари Пульо!

Да попитам само, туй момче - русенският македонец, : -Момко, колко месеца военна служба си навъртял за Родината, или и ти като Волен, не си ходил войник?

Баси скапания народ щом този е министър.

А какво ше кажеш за народа щом оня му е министър-председател 10години 3 мандата!?

Какво пък разбира от авиация магарешки ? Министър е политическа фигура и не е в командната структура. Каракачанов поне не плещи глупости за разлика от други !

че не плещи глупости?

В ТАЯ държава никой в нищо не може да е сигурен ! Просто сравнявам магарешки с русенския македонец !

Въпроса е какво направи освен приказване за Армията лично Каракачанов до сега като министър!?

Шкембели Войвода много помогна за падането на хеликоптера и смъртта на пилотите.

от авиация,а ти разбираш само от шкембе чорба ,толуп с толуп.

като нарича, че за министър на отбраната е назначен Сульо и Пульо ! Не може така ! Или е СУЛЬО или ПУЛЬО !

да визира и другия сектор на сигурност.

Единия е за министър, другия зам. минмистър, дори трябва и трети, за вицепремиер.

Нито единия нито другия не разбират от тази материя и не са си на мястото.

Краси, кажи нещо за Северна Македония, бе батко? Защо си се снишил по живковски ниско в окопите и си траеш да мине бурята, патриотино?

ДИР за кого всъщност работите ?

Кво толкова...те и протестърите са за герб вече.

Работят за пари, а който плаща , той поръчва музиката !

Руските магарет започнаха да се ритат по кокалчетата.

с хеликоптер"....А ти бе Каракачанов,защо си мислиш ,че ти не ги бъркаш?

Извинявам се ГОДНА

Я да се направи една табличка на горна военна техника днес и същата преди 9 години.

Дир. Бг изтрива всички мнения, когато засягам примитивният руски и български комунизъм, но ще кажа и този път, че Каракачанов и онзи мухльо Магарешки са от един дол руски дренки. Магарешки е мошеник, който го използват руските престъпни банди, а всеки знае, че Каракачанов е български комунист, но руски служител.

До кога такива като Марешки , разследвани от прокуратурата, елементарни, нагли и ограничени ще са в парламента?

Валерко как е съден и е вице?!?

си разменят шамари....вече не е смешно,а е жалко за нас като народ.

Сульо или Пульо все поне малко чест и морал щеше да има и да се махне, но този дебел гьонсурат е захапал кокъла като питбул и няма отърване от него.

добре бе ама и той душа носи, що не го вкарахте в правия път от самото начало го изолирате ми той си търси поле на изяви и теми на говорене

ние бъркаме марешки с магарешки, но това не ни пречи

как може да няма няколко милиона за ремонт на вертолет за гасене на пожар и още по-добре да купиме чисто нов дет е нов-новеничък и си е правен баш за гасене, а да харчим милиарди за консултации за гьола в Белене??? Ами ако днеска стане авария в Козлодуй??? Ние нямаме един хеликоптер да гасим евентуално реактора в Козлодуй, щот се стискаме за няколко милиона, а сме готови да опукаме десетки милиарди за още два реактора в Белене??? Кво се вика на тва??? Аз му викам -циганска работа

Развинтено въображение и силно завишена самооценка. Z

Това за Сульо и Пульо важи за абсолютно всички министри на кабинета. Това че го казва Марешки...разбира се че е популистко,предвид личността на Марешки... Само че ,защо Каракачанов изключва правото че гражданите също могат да му искат оставката,защото с нищо не покри нито предизборното си говорене...нито компетентността си на военен министър,което е видно с просто око. По въпроса за името на Македония разби всичките ми илюзии на "патриот",а също и за историк-политик. Хекимян трябваши да го събере с Татяна Дончеива,коятто говори след него....та да му секне плямпалото,щото го разкости.

Напълно съм съгласен само наблегна на някои моменти. 1. Не бил покрил компетентността си на военен министър. Ами това не е вярно, никой не разбира отбраната нито Марешки, нито който и да е друг, президента също не разбира нищо от армия, въпреки че е генерал, даже самите военни не разбират отбраната само Каракачанов я разбира. Другите непрекъснато бъркат като стане въпрос за армия министъра на отбраната никога не греши, нещо повече той е безгрешен, да допусне грешка е невъзможно за него. 2. Мнението му за Македония е наивно! Според него щом е подписан договор промяна в отношението на Македония към България невъзможно. Ако наистина е историк за какъвто Каракачанов се има и къде стане и падне, че е щеше да знае, че в международната политика договорите каквито и да са те винаги могат да се нарушат, в историята има не малко примери за това.

но добро изказване, коректно. И вината за състоянието на армията ни не е негово (особено като си спомня за оня с проституката), макар да го включвам като настоящ министър.

Голяма работа, и аз винаги бъркам политик с пладнешки разбойник.

Открийте 10-те разлики между Марешки и Каракачанов.

На нашия хал абсолютно наложително е възстановяване на вертолетния парк - поне 3 Ми17 за аварийно-спасителни дейности и гасене на пожари и още 7-8 от Кугърите и Беловете за неотложната помощ и извеждане на бедстващи. И ресурс за тренировки, най-важното. И ако и този път не се посочат виновните за бедственото положение, в което се натресохме, и не се накажат - срамът ще е непоносим. Станахме за смях и на африканците при Екватора...

А делтапланерите, да ги дооборудваме за да станат мото делтапланери. Само зЗа 5-6 милиона става въпрос.