Каракачанов: Имаме двама офицери в Ирак и може да ги изтеглим

Решението зависи от общата позиция на НАТО за мисията на алианса в близкоизточната държава, каза военният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ротация и в правителството!

..... изгониха ни като мръсни...... натрапници.....

кАКВО ТЪРСЯТ НАШИТЕ МОМЧЕТА В ИРАК БЕ ПРОДАЖНИКО,МАЙКАТИ ЛИ ТЪРСЯТ?

Лелее,не знаех че половината ни армия е в Ирак !!!!!!!Ако се случи нещо с тях ,какво правим Шкембе войвода, а ???

Лошо работят и затова ги гонят.

..... само ако ги смените с началника си като най- верни палета..... защо ви обещаха осем катафалки, не може всичко за сметка на туземците....

Планират евакуацията на офицерите ни да стане с новите самолети Ф-16.

И защо трябва да чакаме НАТО бе ГРЕЗДЕЙ......

Вуте и Нане са в Ирак и сега ще ги изтеглят на буксир!

Малии,Каракачанов ще заповяда на армията ни от 2-ма души да се изтегли от Ирак и край,НАТО без тия двамата е за никъде...

У нас "всичката Мара втасала" та сме пратили офицери в Ирак !

Как изпращаме двама ? А ще кой командва редника, ако ни нападнат ?

Този шкембестия ,не му пука и за последния редник от българската армия

Колко пък да е общата тая позиция на нато?

"Каракачанов: Имаме двама офицери в Ирак и може да ги изтеглим" - оле, оле! Че ние буквално сме окупирали Ирак, бе! Дет` се вика, едни 25-30% от армията ни е там.

Какво значи ''може'' бе каракачанка като хората ви казаха че терористи подлоги на сащ не искат на своя територия... Значи те не ви искат ама ти ще слушаш нато какво разпорежда??егати гзонсуратя дето се вре там от където ги изпъди техния законодателен орган.

А тези офицери доста се налели!!

Ами, кво правят там, бе шопар, майка си ли търсят ?

България се опитва да помогне на Ирак то 50 години насам да си направят държава. 80-те пращахме инженери да им сторят фабрики, мини и язовири. Сега им пращаме инструктури да им обучават армията и полицията. Въпроса е защо вие имате български паспорт?

А моя въпрос е защо ми изтриха репликата към вас която беше напълно нормална, а именно че тогава им пращахме професионалисти да изграждат а сега им пращаме терористи да ги избиват..

Каракачанов и Ко. да се позамислят и за това как лесно идват янките с базите,и как трудно си отиват!!! "Сделката" за самолетите е просто "играчка",в сравнение с базите... Виж Ирак (за Сирия да не говорим!!!) и познай що ни чака! Нищо чудно и на Силистар и Аспарух (блоковете а търсене на газ) да сложат по една база,за да не ги ползват "терористите"!!!

_stankow

И какво смотахте накрая Богоявленския водосвет с нескопосана снимка. Под комично изказване на министъра ? Злепоставяне на традициите ?

Аз викам да нанесем един превантивен ядрен удар срещу Бурунди или Руанда и да видят те на какво сме способни! Веднага ще размислят и ще се откажат да пъдят НАТО, ами ще ни искат, американците ще включат българин в мисия до Луната и даже двама българина - в тази до Марс...Когато ни стане готов и Суперкомпютъра, Папата вече ще е посочил българин-кардинал, ние тука ще имаме истинска диверсификация на газта: американска течна, от Израел, от Нигерия, от Свазиленд, Тринидат и Тубаго, пресен нефт от угандийските брегове на езерото Виктория, хималайска сол от Непал, захарен сироп от Вануату, китайски джапанки и японски надуваеми лодки - саламандри за флота.

....,. У нас е по-лесно и по-ефективно иначе ще похарчим парите на данъкоплатеца, които ще ги гепят власт “нямащите”

Интресно както какви , нашите офицери са там? Като дипломати, представящи България, или в състава на агресивния блок НАТО ?

Пише в статията. Като инструктори са там по молба на местното правителство! Обучаваме им армията! От 50 години наши хора се опитват за цивилизоват Ирак! Хайде влезте малко в час......то русоробите бива да сте тъпи същества ама.....

Молбата беше преди да ги видят че са реални терористи спонсориращи останалите терористи там.

Заради тъпите войни на САЩ не можахме да си вземем парите за строителството на магистрали в Ирак.

Къв е този цирк ве? Правим армия, за да сме подготвени като има война, а като дойде войната бягаме. А за къв чеп тогава ги правим тия разходи? Аз съм сигурен, че утре от страх да не буторясат някой самолет във военна операция и той няма да излети.

Нашите военни са там да обу§ават, а не да се бият.

Демек само наушнмк са военни инак са лектори.

Ако изтеглим единият, може да рабортуваме,че сме редуцирали военната си намеса с 50% !! Да не се акцентира на нетната бройка. За това в армията при проверка себрои-първи,втори,първи,втори. Чак сега разбрах защо.

Каракачанов, я направи коремното и сто лицеви опори да покажеш на тоя народ, че макар и да нямаш военно звание , те бива за тази длъжност !

Каракачанов мисли как да нареди изтеглянето на нашите сили от двама офицери. Дали с два комбайна, две лодки, два вертолета или да изчака и да прати 2 Ф-ки. Сложнооо, това да не ти е бояджилъка я!

Не мога да разбера какво се чуди - то е ясно - изтеглете единия. Така хем ще се изтеглим, хем ще сме там. Хитреци. Никой нищо не може да ни каже. Освен ако не дойде вълкът и не каже "Абе вие май пак сте без шапка"

Каракачанов, гледайки твоята изящна фигура и осанка съм абсолютно сигурен, че обучаващите ни офицери на иракската армия са специалисти по диетичното хранене !

Каракачанов дето праща българи да се бият с руснаци още ли не е подал оставка

ще ги изтеглиш. Заради двама пикльовци, които се правят на войници и от които няма никаква полза няма да страдаме всички, да ни правят атентати по гари и летища заради чужди интереси.

На тяхно място да изпрати пасито и расимчо арабелите там няма да посмеят да гъкнат.

2та офицери сигурно са Вик специалисти от ония дето правеха Бани за талибаните в Афганистан

Ауууу, страхотия ! Сигурно на двамата общото тегло им е по-малко от на шкембе воевода.

И ако това не е трагикомедия, здраве му кажи! Обучавали иракската армия, на кво бе чадо, на белот или зарове?

Каракачанов, не трябваше да издаваш военна тайна, че имаме двама офицери в Ирак ! След като иракското правителство обяви, че прекратява помощта на НАТО и настоя техните части да напуснат страната, тия двамата ще трябва да минатат в нелегалност ако останат там !

за банята от кога с анужни офицери?!?

Каракачанка, заплаши ги, че ще им развалим белота :)

Пратили сме супертим неподемим във всяка игра на карти, направо ги изтегляме и оставяме капо американците, нормално е после персите да ги изтрепят без нашата подкрепа:)

Чета коментарите в пустия дир и си мисля, че народа най-първо от простотия ще си умре.

епа напиши нещо смислено да дигнеш нивото щото за сега не се справяш много добре

Освен двамата баш шапкари - офицери, сме аз и едно войниче от Ямболско - кашик, редник, много изпълнителен. Предната мисия бяхме от кеча, а сега ги учим да падат за 100, строева подготовка и пр., проядоха и свинско, ама се сърдят ако им кажеш! Иракчаните ни искат, много държат на нас, всеки ден блъскаме след работно време белот, нашият боец редовно ги обира на барбут и после пием на аванта с американците, особено има една групичка афроамериканци...ама хайде друг път ще ви разправям!

А теляците забрави ли ги?

Цели ДВАМА! Сериозна работа! Статистически, имат повече шансове да бъдат пребити от цигани на пътя в България, от колкото да бъдат наранени в Ирак! Но иначе...страхотна работа..цели ДВАМА офицера сме имали в Ирак...какво сериозно главоболие :-) 5 самолета, 4 надуваеми лодки, 16 танка и двама офицера в Ирак! Не сила а чудо!

Остави ги, та после да ги оплакваме... Нямаме работа в Близкия изток...

Другите страни вече обявиха, че ще изтеглят своите военни, ние какво чакаме, разрешение ли? Или може би се двоумят да им изпратят заповед - " Стойте на позиция и нито крачка назад!" ?

"Така или иначе до две седмици предстои тяхната ротация, така че ще решим дали да ги изтеглим, но трябва да има общо решение на НАТО по въпроса", уточни Красимир Каракачанов, цитиран от БТА. === Така или иначе, решение на НАТО... А ако бъдат убити през тези две седмици?

Съпри се, Каракачанка, да се косиш, ке се споминеш! Ами, ако беше само един офицер?!

Това да не са онези двамата, дето мериха с полицейски радар скоростта на кацащ Ц, та за малко да стане белята.

Дано останат Юнаците да крепят крехкият мир в Близкият изток.Без тях ще бъде страшно, няма да има кой да вдига бариерата на съюзниците.

върни българите от Ирак ,които са пратени там да защитават чужди интереси ,че ще те вземат дяволите ---...продажнико

Сърбите винаги са наглели по отношение на България и са се разпрострели успешно върху много български земи... Асимилирали са огромно българско население в цялото Поморавие и вероятно поне 1 или може би 2 милиона съвременни сърби са наследници на асимилирани българи... В Пирот хората говорят език по-близък до българския отколкото до сръбския и това дори не се брои част от Западните покрайнини отнети ни по Ньойския мирен договор...

ами волжките българи....

Какво за тях? Те пък са асимилирани от Руската империя, макар че все още се крепят някакви народи във федерацията, преименувани на татари, чуваши и подобни, за да забравят българския си произход... Като я няма България, за да помогне, много ясно че блгарите ще бъдат претопявани навсякъде, колко българи са елинизирани в Северна Гърция, сигурно толкова, колкото и в Сърбия... Но за да не беше така, то България трябваше да е победител във войните, а не победена страна. Дори ще кажа нещо още по-смело - ако Хитлер беше спечелил ВСВ то сега щеше да има дори и българска народност в Русия, а не татари и чуваши, имало е такива тенденции преди век, но да не забравяме че в историята няма АКО...

Винаги ще се намерят национални предатели, които в най-добрия случай пляскат минуси над исторически факти... Между другото дори и след промените Волжските българи се опитват да получат подкрепата на България в опитите си да получат статут на национално малцинство в рамките на Руската федерация. Имало е подписка от 150,000 човека, която Костов не е посмял да подкрепи, дали защото е русофил, дали защото не е етнически българин, не знам... Отделно от РФ са ни скръцнали със зъби да не се месим във вътрешните им работи... Т.е. да забравим за българите там...

Двамата офицери може да бъдат изтеглени и на тяхно място да бъдат пратени 2 кашолота - Шкембе войводата и Боко Тъпото. Ще бъдат еднакво безполезни, както са у нас, така и в Ирак.

Е поне няма да харчат милиарди и да правят поразии у нас!