Каракачанов: ДПС има свои министри в кабинета, по делата ще ги познаете

"Радев е новата "дъвка", с която оправдават продължението на старата схема, коментира лидерът на ВМРО по адрес на новото правителство

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: ДПС има свои министри в кабинета, по делата ще ги познаете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

prasco.

Разбира ги тези неща Краси. Все пак и той беше министър на Д(П)С.

Толумба,поръчан е изтребител специално за теб,като бивш военен министър.Малко е големичък ,за да може да се вмъкнеш вътре.Има и екипаж.Готвач,човек носещ пачките в плик била,шивач и то май място за муниции не остана Но нищо,като изакаш над целта есно г--но всички отдолу ще загинат,като знаем колко големи и смрадливи ги пускаш.

Най сетне се намери някой който да каже как стоят нещата в българската политика и че много големи неприятности ни очакват ! А тези които ругаят Каракачонов ги пускаме по мантинелата !

Едно уточнение за селяните от за паднала България, изживяващи се като софиянци! Глоджево е Разгра дски окръг, а не Русенски!

Своня кпрумпирана. Зр ли манги да продадеш Българските интереси. Пмя с врликата българска ограда др го. В дубай

Като чета коментарите оставам изненадан колко къса е паметта на обществото ни!? Ще припомня, че на тоя мазен плужек му ИЗВАДИХА ДОСИЕТО на СЪТРУДНИК на " уж" БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!! И по важното - той неможа да го отрече защото е бил МНОГО СТАРАТЕЛЕН в дейността си на ДОНОСТНИК и имаше много сламки! Същия е и Георги Марков, понастоящем квичащ на анти европейска нота от Унгария!!!

Айде шкъмбе войвода да не русо"мозък",той беше във властта и видяхме резултата

А на този дебелак кой му даде думата пак?

Ами господарите му от БИВШЕТО ДС!!!!

Кой беше този? Не е ли същият продал сто хиляди български паспорта за по 1000 долара рушвет на хора, от които няма и хиляда да се имат за българи , другите 99 хиляди мразещи България? Не бе сетих се , това човекът дал без търг и конкурс 600 обществени поръчки в отбраната за няколко милиарда, купил 50 хиляди тениски за войниците по 50 лева бройката. Или пък е този , който хариза ценни имоти на военните за над 100 милиона срещу смешно обезщетение в апартаменти , които след 4 години никой не е виждал, а военните още стоят без жилища. Не ми ли викаха Краси Петтераста , заради петте незаконни тераси на мезонета, настойникът на Джамбаз войвода с меката китка.

Доносник на комунистическото ДС, демек подизпълнител на КГБ!

що не кажеш харесва ли ти посещението на Радев в Турция, ченгеце

Бузки сърдитко че и той не е там

Тази фурнджийска лопата пък откъде изпълзя...

Красчо, който ходеше като министър на отбраната да среща Тръмп с лозарски дънки и торба на била пълна с плескавици. За този същия ли Красчо иде реч?

Как ще ги познаем.....и те ли ще продават български паспорти като вас

Хубаво ти беше като управлявахте с ДПС,а? Здраво си краднахте какво можахте. Защо не скочи тогава на ДПС ,а им беше ибрикчия? Сега пак с номера колко анти ДПС сте. Сбогувахте се с парламента.Ясно е.

най-голямата грешка на прехода е че не се направи ЛУСТРАЦИЯ тоя на.икан панталон щеше да заррежда олио по рафтовете в Била за 500лв

Мммм, шкембе войвода? Зер ти беше 4 години в правителство на Бочко. Требва да си наясно. Иначе и на слепите стана ясно , че Д(п)С и разни пишман патреоте са двете страни на една монета- дават си взаимно легитимност и причина да съществуват.

И тоя ли се фръли на амбразурата да защитава мунчо. Мунчо оставка и се приготви да отговаряш за предателство. Я пак чий е Крим а чия е Македония

Бегай от тука, ченге

Мнението на прасето не ни интересува

Не знам каква е тази болест, но ги хваща всички политици когато не са на власт. Всички тогава почват да гледат реално на нещата и да говорят истината.

Каракачанов е ужасен, че може да го оженят за Г. Любенов. :)

Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги. В коя да е съседна държава ще се чуе по-добър анализ за причините за съставяне на подобни абсурдни коалиции. Само в българските се повтаря опорката за борбата против Русия. Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа.

остави ти тая работа. Тоя мангал от изхождане мутрофана ще му дърпа ушите, че нещо нулева ефективност.

Вчерашните руски лакеи, които затриваха цели фамилии, защото не ги следваха, днес се присламчиха за американците. Русия ще бъде срината и това е притеснението на българските лакеи - бързо да вземат водещи позиции пред новия господар.

Този търбух от завист ще умре че го изолираха

Ха - Шкембе-Войвода е жив?!?!?! Пак ще има хайдушки агнета и юнак вино пие, а ахмак лозе копае...

На този никога не съм му бил фен, но ДПС са проклятието на България и вероятно е прав.

Кой ли вярва на Шкембе войвода - измислен македонец

Ей кадровак от къдя се появи ……

Не ви ли се струва, че има и много калинки. Май нищо добро не ни чака. Хората откровено се страхуват и от война!

Русенския македонец на руска хранилка. Жалка работа.

100% …….

Не по жалка от канадски българин на американска хранила.

хаха и тая свиня ли активираха, бях го забравил

епа верно! по делата ще ги познаете: https://www.youtube.com/watch?v=4HnUFboJLOQ Що е то Континент? Що е то Европа? Кой, кога, защо и как наложи Европа? (Част 1) https://www.youtube.com/watch?v=b5PlVC3SwH4 Що е то Континент? Що е то Европа? Кой, кога, защо и как наложи Европа? (Част 2) и др.

Аман от почетни председатели...

Почетни не значи почтени . Защо Каракачанов не каже колко депутата има ВМРО от Възраждане .

Радев отлага приемането на мандата до последно, но Посолството няма шанс да осуети правителството на България! България излиза от руската орбита!

Излиза въобще от орбита...

Всички руски подлоги са активирани.

На Митрофанова съвсем са и орязали бюджета, щом го опря до МеВеРеО.

Мани ги министрите, иди завърти се в билата днес около обяд, пускат кебапчета и кълцани кюфтета на топлата секция.

абс прав е!

Случаят с опита за назначаването на Атанас Славов за четвърти заместник министър на Христо Иванов е описан и в специализирания сайт "Параграф 22", където в статията "Експерт или "калинка"?" се посочва, че за да се случи назначението, е променен устройствения правилник. https://www.paragraph22.bg/22-analizi/read/ekspert-ili-kalinka

Не съм му фен, но тук е прав.

Това лайно откъде изплува, по-добре беше като не си показва мутрата

Бившия ни военен министър февруари 1922г. на въпроса , Русия ще нападне ли Украйна отговори че е абсолютно изключено. Военен министър ....... Краси..... хайде ходи си играй с оловни войници.

---- 2022г.....

Надявам се не само да са останали хора с критическо мислене в България, но те да са достатъчно, да са активни и да пресечем някак си това, което се оформя да се случи. Гледайте, вадете си изводи и бъдете готови да протестирате. Сигурен съм, че все още би трябвало да има някакви съпротивителни сили тук, а не само облъчени от телевизионна пропаганда.

Юристи с многогодишен опит определиха като "тотал щета" за системата номинирания за министър на правосъдието Атанас Славов, сега депутат от ДБ. Във ведомството още се коментира как преди години Славов е бил назначен за държавен служител, който не отговаря на изискванията от минимум 5-годишен професионален опит за заеманата длъжност „държавен експерт". "Отношението към съдебната реформа на ротационното правителство проличава от името на правосъдния министър, което още преди 10 години стана печално известно в министерството на правосъдието", коментираха висши служители от системата. Те припомниха, че Славов е бил обект на проверки от Инспектората за "начина, по който Атанас Владиславов Славов - държавен експерт в дирекция „Правосъдие, нормотворчество и проекти“, е постъпил на работа в Министерството на правосъдието". "Проверката приключва с доклад на инспектората на МП, в който се посочва, че служителят не покрива изискването за професионален опит, минимално изискуем за позицията - 5 години. Това далеч не е всичко. Налице са достатъчно факти, които документират, че „държавен експерт“ Атанас Славов много добре е съзнавал, че е назначен в нарушение на правилата и е направил всичко възможно, за да прикрие измамата. Оказва се, че Славов изобщо не е предоставил в „Човешки ресурси“ на МП трудовата си книжка, ако изобщо е имал към този момент, с която да удостовери наличието на минимум 5 години професионален опит и съответен трудов стаж". Името на Атанас Славов нашумя и с опита да бъде назначен за четвърти заместник-министър на правосъдието от Реформаторския блок в правителството "Борисов 2". Славов е предложен за поста от тогавашния правосъден министър Христо Иванов.

Този да си стои там в пета глуха и да си мълчи,че такава поразия направи

Каква ?

Разбира се, че има ! Калин Стоянов на МВР е общ кадър на Герб и ДПС, както и зам-овете на МРРБ. Каракачанов от опит знае. Той беше ДПС в кабинета Борисов 3. Редовно киснеше при Пеевски и Доган.

А торбичката на Била носиш ли сия с теб още ??

Другото, Спецов ще е новият шеф та НАП! Честито! Асен ще е премиерът в сянка, както беше Лена преди. Дасохте управлението на страната в шепа национални предатели. Бойко го прецакаха. Има готови списъци за уволнения. Когато дапочнат вече ще е късно да ги спрат. ГЕРБ горчиво ще съжаляват за тази колобурация.

Граматиката...?

Важното е Мунчо да бъде свален,съден ,осъден и пратен да лежи в Гуантанамо под контрола на полковник Джесъп