Каракачанов: Част от правителството се готви да извърши национално предателство

Почетният председател на ВМРО е категоричен, че България няма интерес държава като Северна Македония да става член на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шкембо,реши да напомниш за себе си?

Търбух

Защо сключихте с РСМ антибългарски договор. Защо ги пуснахте е НАТО Колко ви платиха американите? Защо гък не казахте за молбата на българите от Украйна за създаване на Българска Бесарабска автономия. Защо мълчахте когато бандеровците запалиха жив българин в Одеса и застреляха друг с 6 куршума. Мълчахте когато Киевската хунта забрани бълг.език в училищата.Смени българските имена с украински. Когато нацистите замазаха с жълта и синя боя паметника на опълченците в Болград и изгориха 15 бълг знамена Мълчахте защото пак същите ви плащаха

Баце , за тия опроки Митрафонова вече не плаща .

Предателя Шкембе Войвода говори за национална предателство ! Вие им създадохте тази възможност ! Ти и тиквата сте виновни !

Прав е

И депутат ,и министър ,а не знае,че Киро не може да свали ветото.Трябва да се гласува в НС. Каракачанов просто лъже .На 24мсй,като нищо не се случи,ще се извини ли?

Наивини либерлани де..или , които като коне с капаци вярват , че интереса на ЕС задължително се припокрива с нашия . Членстовто в ЕС , не предпазва от руско влияние , ако не вярвате вижте Унгария и България , Льо Пен . Да не говорим , че редица леви политици от ЕП отдавна са подели каузата на македонистите . Но вие сте си коне с капаци , точно както другите ид..ти русофилите, и сте готови да продадте историята и страданията на всички умрели и измъчени за българщината в Македония в името на някакво имагинарно глобално благо, Хубавото е , че сте пренербрежително малко

Идиот

И на кого е ясно бе палячо

Югославският и гръцки агент бай Иван Десето, доказаво вербуван от технште служби, сега говори за национално презателство. Абе бай Иване, 3500 българи в Македониа докозват, че ти си го е извършил, защото 30 години захлебваш от тази тема, а за България резолтатът е един гол и дебел к.р.

Уау, влизането в ЕС на тази педя земя Северна Македония явно е от екзистенциално значение за някого, та този някой, според Каракачанов, в назначил цяло правителство в България. Ами всъщност, неуважаеми агент Иван, единствено майка Ви Русия и Сърбия имат интерес Македония да не влиза в ЕС, за да продължават да имат власт там и да промиват мозъците на македониците, че не са българи. Не ми се мисли какво щеше да е положението с болната русофолия и в България, ако не бяхме влезли в този иначе изгнил отвътре ЕС, но със сигурност е по-добре, отколкото тотално деградирала Русия. Ако беше жив, Ванче Михайлов отдавна да Ви е видял сметката на всички от МВРО

Айде пак либерастки глупости ,Ние имаме интерес РСМ да не Влзиа в ЕС доакто продължават с антибългрската политика и преиначването на историят ни , Членстово им в съюза , ще легитимира простиите им и гарнатриано ще получи подкрепа от левичарите в ЕП , А ако наивно мислиш ,че членството в ЕС е гранция за спиране на рускто влияние и интереси погледни Унгария ,че и Германия ,шмати

Още първият месец закриха самолетната линия София - Скопие , поради липса на пътници. Толкова реално ни е взаимния интерес един към друг , нулев , никой реално не му пука от двете страни за другия. , Като няма реален интерес и влечение и шепа ченгета и мерзавци, каито не са пособни на нищо позитивно, се специализираха да раздухват по балкански злоба за вътрешна употреба и запазване на позиции с истории и митове отпреди 100г.

Спирането на влизането на Македония в ЕС само и единствено вреди на България, оставайки Македония в задушаващата прегръдка на Русия. И в България руското влияние е силно, купуват се правителства, но ако не бяхме в ЕС, всички до един щяхме да сме като Коцето Копейкин, само че за без пари и да си мислим как България е освободена от Русия и как цял живот сме длъжни да им целуваме краката, докато ни настъпват с ботуша. Колкото по-бързо Македония влезе в ЕС, толкова по-бързо ще се спре с преиначаването на историята там и с лъжливата югославска пропаганда. А такива като Каракачанов и другите отродници, ще трябва да потънат в мишите дупки, от които са изпълзели преди ДС да им даде пари и позиции

Може ли да сте толкова наивни бе , кой ще спре преиначването на историята ни след вилзането им в ЕС ? Колокото някой е спрял Копейкин , Орбан , Льо Пен , Корнелия .

Всички руски линонки са сън не ги хваща, Шкембе войвода , Копейкин , Овчаров са по два пъти на ден на акция по медии и площади. Спирането на руския газ много им удари бюджета, изпълзяха от дупките и да заработват рублите. С Македония е същата работа, руска поръчка да се джавкаме вместо да вървим напред заедно.

Темата за РСМ е едниствента , която може да обедни почти всички българи .... е едниствено изкукалите либерсти около Дичев , Дечев и Бечев са на анти-бълагрска позиция

И всички европейци плюс сащ и целия цивилизован свят саза приемане на Македония. Само вие руските пръчки , дърти ченгета и негодници , , търсите раздори с комшиите .

Плондир пълен с л@йн@

Този лайномет още не може да прости на американците, че не му дадоха комисионната за "тунингованите" ефки.

Тоя кривозъб дебел шопар Каракачанов освен да произвежда говна и коминтерновски лъжи друго не може

баси охранения нещастник аре бегай в русия капут

Тоя па боклук кой го слуша? Я си трай!

Агент Иван да спре да говори глупости. Партията му е създадена от службите на ДС. Нищо българско не защитава. няма и нищо общо с едновремешното ВМРО, което се е борило с всики средства за обединена България.

ПростоКиро не се интересува от България. Знае че ако не махне ветото неговия чорбаджия ще го махне барабар с целия кабинет...

Аве чукундур ...мислиш ,че някой от младото поколение се интересува от историята ни...тука до 10г..ще живеят само цигани ,украинци и араби..

Шкембе Вайвода, защо говориш сякаш те е нямало през последните 40 години и току що пристигаш от Марс? Вие така добре захлебихте от унищожаването на българската армия и продажбата на военни имоти, че може през следващите 40 години само да преживяте! А да не говорим с колко ти завериха личната сметка в Кравария за "хартиените" самолетчета! Защото англо-саксонско-еврейска традиция е такива големи сделки да са придружени с лична комисионна! Още повече, когато и най-простият вижда, че сделката е неизгодна за клиента! Впрочем за тази далавера, заедно с Вожда Тиква трябва да изгниете в Пандиза!

Щом россолюбещата рашистко-путинска гмеж се представят за патриоти и не искат РСМ в ЕС, значи трябва да се направи всичко възможно РСМ да бъде член на ЕС колкото се може по-скоро! ТОВА Е ИСТИНАТА! Македония в ЕС!!! Веднага!!!

Щом има глупаци като теб ще има и прости кирета, които да ги стигат като овце. Не се опитвай да мислиш, не се получава.

Россолюбеца по дефолт не може да мисли доброто на България, ако няма добро и за Россия! Следователно, това, което не е добро за рашистите-путинисти, те и россолюбещи, е добро за България и целият останал свят!

ти си истинският предател и псевдопатриот... Активираха те и от няколко дни шеташ по телевизионните канали... Гадно влечуго!

Секъв може да е , но в този случай е абсоютно прав ,

да е абсолютно прав !

Шибан трольольо с шибани тролски похвати, проклет да си!

Тескере воевода пак се прави на умен, мда.

А ти смени ли си гашите, че се беше напикал, рашистки тулуп?

Коминтернът, комунистите измислят македонската държава. Същите я насъскват срещу нас. Имаме интерес Македония да е в ЕС, за да отслабне антибългарската пропаганда.

Ако влязат в ЕС без да изпълнят нашите условия,ще решат че сме слаба ракия и ще се зъбят още повече.Трябва да устим на натиска както направиха гърците,за да ни уважават

Каракачанов директно ни предаде на американците, без подготовка! Мухъл, какъвто договор подписа за Ф- ките и Киро простото , може би се замислил? Всички предатели с лице до оградата!

От причините македонците да ни мразят е точно Каракачанов,с неговия език на омразата.Той какво си мисли,че в Македония не знаят какво изнудване подаше за паспортите и цена по 5000 евро безотчетни,а за някои чекмеджета.

Причината е комунистите, те ги настройват срещу нас.

Комунистите са виновни. Блгарите са цвеќе за мирисање. Омразата на блгарите за македонците се врашта с омраза. Нема да помине дан без обиждање од некои блгарски политичар. Да и после комунист биле виновни. Кои комунисти бе, имаги само во главите ви.

Който слуша чичо Сам, си го нахулва сам !!!!! /арабска поговорка/

Тцъ! Арабите си го наалузиа щото тръгнаа подир торното бръмбарче Россия, което ги заведе до торището, в бръмбарския рай, за който всички рашисти днес мечтаят! Който е тръгнал след россиянски скарабей, по-далеко от торище не е стигнал. Примери колкото щеш!

Пич си "Дедо Пич", истински ПИЧ!

Национално предателство е било извършено много отдавна при създаването на рсм. Питай Бкп-бсп

Като да дадеш няколко милиарда за самолети, които дори нямаха завод, в който да се произвеждат?

Се от темата.

Май, на 18-ти май ще се разбере каква ще е съдбата на министър предателя и колониалната администрация ... до Коледата на тази година.

Гледах го при Георги Любенов. Всичко което говореше е истина, реално и без лъжи, лицемерие и демагогия. Браво !

всички крадци станаха "почетни председатели"!доганя,лойко,шкембе воЕводата....кого заблуждават?и на циганчето е ясно,че те дърпат конците на "далаверката" а мишоците изпълняват!

Национално предателство правихте ВИЕ като продавахте БГ паспорти!