17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се изплаща социална помощ, когато има нужда от работна ръка? Помощите трябва да се заработят, а не да се дават безвъзмездно. Много цигани се подписват като безработни, а след подписа се занимават с продажби на цигари, и стоки по пазарите. Полицията ги знае, но не прави нищо за да ги спре. Страната е потънала в боклуци, но никой не чисти, а се дават социални помощи. Наглите цигани не плащат данъци, ток, вода, но ако ги накараш да работят, се смеят и казват че за такива пари няма да работят, след като държавата им плаща социални. И в Гемания е така, но германците сами са си виновни, че ги приемат.

Има начин да се отървем от тях Безплатни курсове по немски . Съдействие да си намерят работа квартира и да си попълнят документи за Германия И айде чупката Нали меркелката много ги обича тия мургавите да си ги взима и да си ги превъзпитава или нали са много толерантни там да ги толерират докато крадт насилват и убиват

Защо няма никаква прозрачност за нищо в тази страна? Само раздават милиарди наляво и надясно с решение на прости некадърници, а от тези милиарди със страшна сила се краде - това знае всеки човек в България. Няма честна прокуратура и Съдебната власт, няма честни контролни органи . Куче влачи, диря няма

Парите потънали....виновни няма.

ЩО НЕ ПОЛЗВАТЕ ОПИТА НА ЧЕХИЯ С ЦИГАНИТЕ ? ТАМ са се справили още след падането на Стената. Но по въпроса - нито дума. А този милиард, за целия ни народ е ясно, че е потънал в джобовете на циганските кланове, които уж защитават циганите, но всъщност всички власти досега ги толерират тези няколко човека, които организират поръчковия глас на циганите и кражбата на милиони не стига до прокуратурата и съда . Същото се случва и с безработните ни, изолирани в Родопите, останали с десетилетия без поминък българи-мюсюлмани, чиито кланове срещу дърва за огрев ги карат със заплаха да гласуват под строй, за да може ДПС, ДОСТ да извиват ръцете на властимащите чрез коалицията си с тях. Но тези пък кланове не служат на българския, а на турския държавен интерес и на собственото си забогатяване. За тях също няма съд и пръсъда. НАЛИ ТАКА, Каракачанов ? ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ Е МНОГО ЯСНО отдавна.

СЛЕДВА ЗАКРИВАНЕ на тези НПО-та, поради неефективност. И нова политика и конкретни мерки, чиито средства да са обвързани с реални резултати. ТОВА Е ЮРИДИЧЕСКИ ОБОСНОВАНО ЗА ПРЕД СВЕТА, КАКТО И ЗА ПРЕД ДЪРЖАВАТА НИ.

Каракачанов, те са дадени на ромите тези пари- особенно преди гласуванията- НЕ ЗА РОМИТЕ- ТАМ НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ РЕСТРИКТИВЕН ПЛАН КОЙТО ДА ИЗИСКВА ОТ ТЯХ. Бай тошо бе з да дава тези пари ги накара да работят, не да крадат и убиват.

Ако това е така, значи имаме тъпо и импотентно правителство, което потрошва парите на България, за да ни циганизира. Абсурд е, население от над 0% да се гърчи, да бъде крадено и убивано от изпаднали цигани. И целият този процес се оказва, че се позволява и финансира от това правителство. Ами ходете си, вредни сте.

Ами то и няколкократно по милиард сте опукали властниците ама както виждаме никакъв реален резултат за българите няма, освен да продължават да пълнят хазната с данъци от ''високите'' си доходи за да има за вашите заплати осигуровки разходки софри..

Каракачанов: Близо 1 млрд. са дадени за интеграция на ромите без резултат и затова те се изнасят от България в други много по-богати страни от ЕС.

Напротив-резултатът е ясен. 1 млрд.са потънали в тъмни джобове.И нЕкои хора живот си живеят с тези пари. Така е в тази"Държава".

не са дадени, а са откраднати от такива като теб

Еееййй...Каракачан ли си ...Кармъзъ ли си ...да знаиш ...повече няма дя фърлям на тебе ...даже и тава кебапчета и каса бира да ми носиш....Тъй да знайш ....

ЗА ДА СИ КУПИШ ГОЛЯМИЯТ АПАРТАМЕНТ И ЗАЩО НЕ СИ ПЛАТИ ПРЯКИТЕ И КОСТВЕНИ ДАНЪЦИ.????

А защо някой приема, че е възможна интеграция на циганите ?????? Къде и в коя държава това се е случило за да заимстваме модела ...

В България има българи, няма малцинства. Това с малцинствата е нечия измишльотина и за това тази Държава няма да се оправи. Закона е равен за всички българи. ИМАЛИ ГО НЯМА ЛИ ГО ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ.

Кога ще разберат , че и без да дават пари тези които да се интегирират вече са го направили ! Други винаги са били и си остават катун ! Разкарайте тази пасмина от БГ и да се приключва !

Каракачанов, къде гледате за успех? Те си харчат, а вие Всичките се правите на цигани. и се мъчите и тези, които не са цигани да ги направите! Има успех, как да няма!

Опитайте с 2милиарда, белким стане.

Този свински тръс колко ромски пари е изпапал през годините ?

ПРЕДИЗБОРНО!!

...се напъвате да преименувате ЦИГАНИТЕ на роми( каквото и да означава това) ....ТАКА ЩЕ Е!

...ние БЪЛГАРИТЕ даваме по толкова на ГОДИНА.

колко струва един куршум и колко мангали има тука? сметката ще излезе по-малко от милиард, а и армията ще си направи учение

Аз от 4 години се опитвам да науча моето куче да говори , но за сега се научи само да лае. С ромите нещата стоят по същия начин.

Аууу, много краднали беее....

А в този милиард влизат ли парите от евро помощите(онези от времето на Боко 1),които бяха заделени специално за ромляните?! "около 500 броя ромски НПО-та, които са се регистрирали, за да усвоят определен финансов ресурс, но без да се свърши нищо реално" И вие какво ще направите по въпроса?От известно време се носи тази информация из медиите,но още нищо не се чува за подвеждане под отговорност и искане на отчет и връщане на пари.

Аз съм чувал за много пъти по-голяма сума, като се гледат и годините преди ЕС и парите по програми на ЕС и НПО, не само циганските. Парите основно остават в няколко семейства, то сигурно се знае от политиците точно кои, но независимо от това, въпроса е защо някой не свършва работата, за която взема държавни и обществени пари, продължава да взема пари и сега, и защо останалите хора за такива действия бихме влезли в затвора, а там не се търси сметка. Също така от статията излиза много интересен въпрос - Парите основно са харчени, за да може обществото да се примири и приеме действията на тази група хора за нормални, а не за интеграцията им. За това ли са давани парите - така ли са защитавани пред тези, които са ги давали, ако е така кой носи отговорността за това промиване на мозъците на българските граждани. Ако е така който ава парите съзнава, че са за харчене за промиване на мозъци...

Един милиард, това е много сирине бе Каракачан! ти докато продаваше тескерета на тънки цени, хората пара натрупаха.

Как без резултат, интегрираха се добре в престъпната мрежа на ББ и групировката му. Схванаха ситуацията и си правят каквото искат. Убиват, рекетират, изнасилват бабички. Никой не ги бута иначе тези 1 млрд няма да се преодчитат където трябва.

Га продаваше пашпортите не рива, сига ривеш, ах ти шмекер шкембелийски!

ТИЯ 500 ЦИГАНСКИ НПО ? НЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ ?

контрола е на държавата, тя одобрява, отпуска и контролира.

като се изпият, какво следва!?

Не че не е прав, но и крадецът вика - дръжте крадеца! А то от години насам по 30 паспорта на седмица, по 5000 евро единия, е доста пъти над 1 млрд. А иначе напастта от скакалците се оправя само с армия и въоръжение, а ама тоя бил начело и на армията, е няма как да стане тогава.

Един милиард...... Да не се бърка с милион и надявам се, че хората осъзнават разликата ... но за тези, на които им е трудно да го онагледят .... 1 милион секунди се равнява на близо 11 дни ... 1 милиард секунди се равнява на повече от 31 години ... Един милиард лева.....А сега си спомнете, че 4 пъти повече бяха откраднати от нас (КТБ), от децата ни и нашите (не)родени внуци и правнуци. А фиаското с Белене? ... Явно обществения непукизъм вече е свикнал с тези, бих казал баснословни цени, до такава степен, че вече изобщо не ни прави впечатление ... Виж, ако беше трилион/квадрилион, сигурно щеше да има маалко по-голям интерес (или почти толкова голям, колкото апартаментите на Цв Цв..) Наздраве от мен, с една студена вода...(която вероятно някои от вас ще изпият благодарение на хидролога на републиката .... Там да не казваме колко милиарди са потънали...)

СЪБИРАЙ ПАРИТЕ , НЕФЕЛНИК ! ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ДАР ЗА МЕШЕРЕТА !!!! НЯМА ДА ТИ ГИ ОПРОСТИМ , МАКЕДОНЕЦ СКАПАН !!!

не е македонец. Истинското ВМРО се е борило за освобождението на останалите под чужд гнет части на България с оръжие в ръка. Ментето на дело крепи макарите на колониалния мутра-губернатор, гушка се с мангалите, а после имитира дейност срещу тях, същевременно продавайки паспорти на всичката албанска мафия в Македония. На приказки е срещу ИК, а в ЕП гласува въздържал се. Кой знае как се въртят в гробовете воеводите като гледат кой днес им срами името!

Нещо не си схванал , каракочанов ! Декадата на циганската интеграция приключи преди години с пълен крах . Коняците никога не са били , не са и никога няма да бъдат част от Българската фревна нация , общество или култура . Пък и не познавам сънародник , който да иска тия да се интегрират сред Хората . Ерго следва обратния процес . Резервати като в демократична уса или отнемане на Българско гражданство и засилване в посока по избор . Сещам се , че и друга страна има интересно решение по тематиката . Ония в пустинята хич не си поплюват нито с клети бажанци , нито с разни навлеци :))))

МОЖЕШЕ ДА ПОЛУЧАТ ПОМОЩ С ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА , ПОДАРЕНИ НА ЦИГАНСКИ БАРОНИ ??? ИСКАМ НАГЛЕЦЪТ БОРИСОВ ДА ОТГОВОРИ !!!

Един милиард лева.... Един милиард....

Какво трябва да се случи за да разберете Вие и правителството Ви ,че този етнос не подлежи на интеграция .Ние покрай тях се оциганяваме но те няма да се променят,циганина си остава циганин в каквито и условия да бъде поставен.

Ама ти да не си очаквал нещо друго?

Интегрирайте вие, интегрирайте.... Вие интегрирайте, а те ще ни избитат бавно и полека.. поединично... По села и паланки или в краините квартали.... Само да попитам министъра дали би отишъл без охрана, ей така в циганската махала, пак повтарям в махала към 18 -20 часа да провери как върви "интегрирането" им.....

КАК КАТО ДАДЕШ ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА НА ЦИГАНСКИ МЪРЛЯЧИ, ЩЕ НАКАРАШ БЪЛГАРИТЕ ДА СА ПО-ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ТЯХ ? КАК БЕ МИНИСТРЕ ??? АКО МИ БЕШЕ ПОД РЪКА, ЩЯХ ДА ТИ НАБИЯ ВОЕВОДСКАТА КРЪТУНА !!!!

палячото, който само плямпа

Като са изхарчени близо 1 милиард лева, как се отчитат за свършена работа, а прокуратурата да се заеме с този случай. Е, много се краде, а виновни няма!

Разпределете циганите в жилища около, които има повече Българи и саборете гетата и циганите ще се интегрират.

При Тодор Живков и това опитахме-не става.Дори имаха места в ВУЗ-ове и унивурситетите пак не става.

Не знам как сте го опитали това, но знам как сте заградили гетото в Казанлък с бетонни блокове, за да не се вижда от пътя като влизаш в града.

Това нещо "БЛИЗО ЕИДИМ МИЛИАРД....." Ми звучи като ДВА МИЛИАРДА

Що за глупости!!! Резултата е на лице!!!! ДЪРЖАВАТА СЕ НАПЪЛНИ С ЕТНИЧЕСКИ РАЗНООБРАЗНИ ХУМАНОИДИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ФИНАНСОВИ ПОТРБНОСТИ!!!

За интеграция на някакво население не трябват пари , а гени.Няма ли гени -няма интеграция. И 50 милиарда да ПОХАРЧИТЕ а не вложите няма да има ефект.Циганите за 700 години са доказали че не подлежат на цивилизоване.

Гени, надявам се е съкращение от генерали........ За нашите мили мангали е необходимо стриктното прилагане на немската рецепта - Endlösung........ До пълно интегриране!

Аааааааааа, Не сте прав Г-н Министър, НЕ сте прав!!! Резултат иам и то много позитивен..ама само в джобчетата на тези индивиди, които успяха да "усвоят" тези средства за лични цели...... разните му там тартори по махалите, барончета от всякакъв тип, мешарета,"религиозни" водачи, цигани-политици и други..... Още ли да добавям в този списък или ...??? А вие можете да направите нещо добро, като сезирате органите да проверяи или по-точно да проследят къде точно изтичат тези средства....нали "всички" плащаме за това...(да де ама обикновените хора - най-вече с данъците си)....

БИ ТРЯБВАЛО ДА НАКАРА ПРОКУРАТУРАТА ДА ЖИВНЕ НАКРАЯ !!!! ЗАЩОТО ДА СЕ ОТКРАДНАТ, БУКВАЛНО, ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА Е МНОГО СЕРИОЗНА КРАЖБА ! НО ВТОРО - ДА РЕШИ НЯКОЙ ПОЛИТИЧЕСКИ ИДИОТ ДА ДАДЕ ЕДИН МИЛИАРД ЗА ТОВА, БЪЛГАРИТЕ ДА СВИКНЕЛИ ДА РАЗБИРАТ ЦИГАНИТЕ - ТОВА ВЕЧЕ Е ЗА РАЗТРЕЛ, МАМКА ВИ ГНУСНА, ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМИНА !!!!

ОТ КРАЖБАТА , С КОЯТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАХТЕ С ЖИЛИЩА НА БЕЗЦЕНИЦА !! НО ТИКВЕНИКЪТ ОТ БАНКЯ КРЕПИ МИРА КАТО ХРАНТУТИ ЦИГАНЬОРИ И ТЕХНИТЕ ВОЖДОВЕ!!! А С БЪЛГАРИТЕ СЕ ПОДИГРАВА !!! МАМИЦАТА ВИ ГНУСНА !!!!

Един крематориум за половината пари щеше да ги интегрира изключително резултатно!!!